Sababaraha aplikasi anu leres-leres sarakah-sapertos urang asing anu anjeun ajak tuang, anu keukeuh mesen sadayana dina ménu. Iwal burger, fries jeung és krim sundaes, éta data anjeun nu aranjeunna kumpulkeun. Ieu naon anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun nyetél sababaraha wates.

Taun ka tukang, babaturan anu wijaksana masihan kuring gimbal pikeun telepon kuring. Gimbal mangrupikeun cengkraman khusus sareng motor gyroscopic anu nyandak pembuatan film mobile anjeun ka tingkat salajengna… anjeun terang, éta henteu penting. Ieu anu ngaganggu kuring: Saatos kuring ngaunduh aplikasi pendamping anu ngabantosan ngadalikeun éta pikeun telepon kuring, éta ménta idin pikeun nelepon sareng nampi telepon. Telepon—pikeun nyekel kaméra! Teras hoyong aksés kana daptar kontak kuring, sareng naros upami tiasa gaduh aksés pinuh kana panyimpenan data alat kuring.

(lebih…)