Vernon parantos janten Manajer Akuntansi Téknis kami langkung ti dua taun, tapi sanés hartosna anjeunna sibuk ku hamparan sareng nomer sadinten.

Carita perjalanan karir McAfee kuring

Ieu mangrupikeun perjalanan anu luar biasa dugi ka ayeuna. Tim abdi ngadamel sababaraha tanggung jawab, kalebet nutup période kauangan, ngalaporkeun kauangan, sareng akuntansi pikeun transaksi anu rumit.

Bagian anu paling nyugemakeun kuring nyaéta rupa-rupa sareng pajeulitna – duanana leres-leres patepang sareng kuring resep naroskeun patarosan sareng milarian solusi, sanaos henteu salawasna aya jawaban buku ajar. Kuring ngarasakeun tantangan gawé bareng tim pikeun manggihan solusi ku nerapkeun panalungtikan sarta pangalaman kana sakumpulan fakta.

Éta ogé mangpaat pikeun tiasa kolaborasi sareng auditors sareng pamangku kapentingan sanés anu bakal resep kana hasil.

Bakat sareng kolaborasi – combo langka

.Hal karesep kuring ngeunaan damel di McAfee nyaéta tim. Kami gaduh tim anu luar biasa. Ieu pinuh ku jalma pinter pisan. Kuring geus katempo sababaraha pausahaan coba sarta manggihan bakat pangalusna aranjeunna tiasa, tapi McAfee geus ngan nyandak eta ka tingkat sakabeh béda. Sadayana di daérahna masing-masing leres-leres cocog kana usaha anu langkung lega, sareng urang damel babarengan. Di McAfee, urang mikaresep tingkat luhur bakat sareng usaha kolaborasi. Anjeun moal sering mendakan duanana dina tempat anu sami.​​​​​

Filosofi kapamimpinan kuring

Kuring sabenerna yakin yén dulur brings kaunggulan tangtu kana tabél, sarta maranéhanana kudu bisa ngagunakeun kaunggulan maranéhanana pikeun ngembangkeun sarta ngalegaan abilities maranéhanana. Sakali peran alam ieu ditetepkeun, langkung saé pikeun ngandelkeun aranjeunna pikeun nangtoskeun cara anu pangsaéna pikeun ngalaksanakeun peranna sareng kolaborasi sareng tim dina ngahontal hasil anu nambihan nilai ka grup anu langkung ageung.

Saran kuring ka saha waé anu hoyong maju karirna nyaéta

Mimiti, ngarepkeun anu teu kaduga – anggap unggal pangalaman anyar salaku kasempetan pikeun kamekaran pribadi.

Kadua, aub dina proyék. Upami Anjeun gaduh kasempetan pikeun ngalakukeun hal béda atawa gawé bareng tim cross-fungsi, ngalakukeun eta. Éta ngawangun dasar kaahlian anjeun sorangan, anu muka panto pikeun kasempetan ka hareup anu langkung ageung sareng anjeun tiasa pendak sareng jalma-jalma di luar jabatan anjeun nyalira sareng ngembangkeun hubungan anu tiasa ngabuktikeun berharga kana waktosna.


#Kanggo #sababaraha #urang #akuntansi #langkung #ngan #ukur #spreadsheet #lalampahan #McAfee #Vernon #urang