Diajar langkung seueur ngeunaan idin aplikasi sareng privasi usum panas ieu.

Sakur wisatawan anu berpengalaman bakal terang sabaraha aplikasi buang anu diunduh salami liburan rata-rata. Dinten ieu, sagalana ti ningali pilem dina pesawat nepi ka mariksa kana hotél anjeun atanapi ngakses tikét anjeun ka taman hiburan merlukeun undeur nanaon. Nanging, anu tiasa kaget anjeun nyaéta seueur aplikasi perjalanan anu anjeun unduh sareng hilap masih nyandak data tina alat anjeun lami saatos anjeun dugi ka bumi.
(lebih…)

Cybercrime boga harga. Hiji anu beuki loba boga usaha manggihan diri mayar.

Fee ngalir kana genep angka, nurutkeun Federal Biro Investigation AS (FBI) laporan cybercrime 2022. Rata-rata, intrusion tina hiji email bisnis (biasana via sasaran phishing atawa hacking akun séjén) siphons kaluar $125,611 dina dana. Serangan ransomware nahan sandera data perusahaan rata-rata $14,403. Sareng usaha tingkat pelanggaran data kalayan karugian rata-rata $ 164,336.

Penjahat siber beuki ngaluncurkeun serangan ieu ngalawan usaha kalayan pendapatan $500,000 atanapi kirang, nu ngajadikeun pamikiran ngeunaan leungitna genep inohong pikeun aranjeunna malah leuwih serius. Retailers, panyadia ladenan profésional, firms real estate, prakték médis sarta usaha lianna kawas aranjeunna ayeuna manggihan diri target pilihan pikeun ngaronjatna jumlah cybercriminals.

Tapi anjeun tiasa ngabantosan nyegah usaha anjeun tina pencét.

Pikeun ngatasi paningkatan serangan ieu, kami gawé bareng Dell sareng Perlindungan Usaha McAfee. Éta nawiskeun solusi lengkep, kalayan fitur panyalindungan otomatis anu ngabantosan karyawan perusahaan tetep aman, sareng data, alat sareng sambungan online. Setelan intuitif sareng pituduh pikeun unggal karyawan nguatkeun sikep kaamanan pribadi sareng nguatkeun kaamanan bisnis anjeun salaku hasilna.

Sareng ayeuna, aya kabutuhan mutlak pikeun panyalindungan sapertos kitu.

Naha cybercriminals nargétkeun bisnis kuring? Aya lauk gedé di dinya.

Penjahat siber gaduh alesan anu hadé pikeun nargétkeun usaha anu panghasilan $ 500,000 sareng handap:

  1. Usaha ieu sering kakurangan alat panyalindungan online sareng dukungan, ngajantenkeun aranjeunna langkung rentan diserang tibatan organisasi anu langkung ageung kalayan ukuran kaamanan anu langkung ketat.
  2. Narajang usaha ieu sering merlukeun tingkat low kaahlian teknis. Cybercriminals tiasa mésér atanapi nyéwa alat sareng jasa hacking dina wéb poék anu tiasa ngamangpaatkeun kaamanan anu goréng.
  3. Aranjeunna utama pikeun serangan ransomware, sabab seueur usaha ieu henteu gaduh cadangan data atanapi rencana pamulihan data.
  4. Karyawanna henteu salawasna dilatih dina kabiasaan kaamanan anu saé, teu sapertos usaha anu langkung ageung anu ngagaduhan pelatihan sapertos kitu. Éta bisa jadi teu ngakuan surelek phishing lamun confronted jeung eta.
  5. Serangan dina usaha ukuran ieu narik perhatian saeutik. Bari cyberattacks on usaha badag nyekel headline, aranjeunna mindeng narik perhatian signifikan tina penegak hukum dimana serangan leutik bisa jadi teu.

Penjahat siber tiasa nyandak kauntungan anu langkung alit tina bisnis ieu, tapi aranjeunna nyéépkeunana dina volume. Aranjeunna baris narajang sababaraha usaha leutik pikeun sajumlah leutik dollar, nu bisa nandingan dana aranjeunna ngahasilkeun ku narajang hiji target badag pikeun hiji jumlah badag-jeung kalawan resiko rélatif kirang.

Faktor séjén anu ngajadikeun bisnis ieu pikaresepeun pikeun cybercriminals nyaéta yén hiji hack tiasa nyababkeun anu sanés.

Bisi di titik, Anjeun bisa ngelingan breach data masif di Target salila usum balanja libur 2013. Ieu kakeunaan hiji diperkirakeun 41 juta rékaman customer, costing Target ampir $300 juta di padumukan jeung karugian. Kumaha para hacker asup? Ku hacking kontraktor HVAC lokal nganggo sistem Target pikeun tagihan, kontrak, sareng manajemén proyék.

Éta nunjukkeun kumaha pelanggaran bahkan tautan pangleutikna dina ranté pasokan tiasa nyababkeun pelanggaran sanés anu mangaruhan jutaan jalma.

Sakumaha biasa, peretas milarian target anu gampang sareng berisiko rendah anu nawiskeun ganjaran anu paling luhur. Dina kasus usaha nyieun $500.000 sataun atawa kirang, aranjeunna geus kapanggih persis éta.

Dua halangan pikeun bisnis anu langkung aman: waktos sareng pagawé jauh.

Sanaos para penjahat siber naék seranganna, duanana waktos sareng kerja jauh ngan ukur ningkatkeun résiko pikeun usaha.

Waktos mangrupikeun masalah anu para pamilik usaha terang pisan. Henteu aya cekap, anu hartosna sababaraha aspék bisnis langkung prioritas tibatan anu sanés. Dina campuran ieu, cybersecurity sangsara.

Panaliti urang sorangan di AS sareng Éropa mendakan éta 63% pamilik usaha leutik nyéépkeun sajam atanapi kirang ngajagi usahana saminggu. Salaku tambahan, 45% ngatur kaamanan sacara ad-hoc. Bisa kaharti, tempo nu boga usaha leuwih hade investasi waktu tumuwuh bisnis maranéhanana ti ngatur kaamanan maranéhanana. Sanajan kitu, prioritas low ieu ngajadikeun bisnis picilakaeun, nu bisa ngakibatkeun leungitna genep angka disebut tadi.

Munculna karya jauh ogé geus diwanohkeun masalah kaamanan salajengna. di tengah pandémik, seueur karyawan anu teras-terasan damel jarak jauh atanapi jarak jauh sabagian waktos.

Implikasi pikeun kaamanan tiasa signifikan. Naha damel ti bumi atanapi lokasi sanés sapertos kafe, karyawan ieu tiasa henteu gaduh panyalindungan cybersecurity anu nyukupan. Salaku tambahan, aranjeunna tiasa nganggo jaringan anu teu aman atanapi Wi-Fi anu tiasa kompromi data perusahaan-henteu nyarios nyalira. Gemblengna, pagawé jauh tiasa mendakan diri anu rentan.

Jaga tina palanggaran sareng serangan kalayan kaamanan anu diwangun pikeun bisnis anjeun.

Nalika kami nyiptakeun panjagaan Usaha Leutik McAfee, kami tetep émut kana masalah ieu. Kami nyiptakeun panyalindungan anu kuat, sareng kami ngagampangkeun ogé. Pamilik usaha tiasa gancang nyetél éta pikeun karyawan sareng ngalaksanakeun kadali pikeun mastikeun aranjeunna aman. Samentara éta, Skor Protéksi kami ngukur kaamanan sakabéh bisnis sareng nawiskeun pitunjuk ngeunaan cara ngajantenkeunana langkung aman.

Ku desain, éta nawiskeun:

  • Perlindungan sadaya-dina-hiji:Éta ngabantosan ngamankeun karyawan anjeun sareng data, alat sareng sambungan online tina peretas, malware, virus sareng seueur deui kalayan solusi tunggal.
  • Solusi anu tumuwuh sareng bisnis anjeun: Dunungan tiasa manjangkeun panyalindungan ka unggal pagawe, ngajaga data maranéhanana, alat jeung sambungan online kalawan tungtunan husus nu nguatkeun sikep kaamanan maranéhanana.
  • Manajemén basajan sareng dipandu:Perlindungan otomatis sareng panggeuing pas waktosna masihan terang ka dunungan nalika aya anu peryogi perhatian, bahkan dina perjalanan, sadayana ti Konsol Kaamanan.
  • Dukungan nalika anjeun peryogi:Tim ahli kami sayogi ku telepon atanapi ngobrol pikeun ngabantosan setelan atanapi petunjuk nalika aya anu peryogi perhatian.
  • Kinerja anu anjeun pikahoyong: Protéksi ancaman generasi saterusna McAfee ngabantosan ngajaga data sareng alat tina ancaman anu teu dipikanyaho sareng anu teu dipikanyaho sareng ngajaga alat jalan aman sareng lancar.
  • Ahli kaamanan dipercaya: McAfee gaduh pangalaman langkung ti 35 taun ngajagi jutaan jalma sareng alatna di sakuliah dunya kalayan kaamanan anu meunang pangajén anu diakui ku SE Labs, AV-TEST, sareng AV-Comparatives.

Fitur salajengna ngamankeun bisnis anjeun sacara lega sareng jero:

  • Perlindungan alat mastikeun yén sistem operasi anu up to date, alat ditangtayungan sandi, sarta yén file énkripsi iraha jeung dimana mungkin.
  • Protéksi wéb Hindarkeun serangan phishing sareng undeuran malware kalayan peringatan anu jelas ngeunaan situs wéb, tautan sareng file anu picilakaeun.
  • VPN aman tiasa sacara otomatis ngabantosan data anjeun tetep pribadi sareng aman dimana waé karyawan anjeun angkat nganggo enkripsi kelas bank.
  • File Shredder Hapus file perusahaan anu sénsitip sacara lengkep pikeun mastikeun yén teu aya jejak anu tinggaleun dina alat anjeun.
  • Pangimeutan Idéntitas ngabéjaan karyawan lamun inpo pribadi maranéhanana kapanggih dina web poék.

Ieu ngan sababaraha fitur kaamanan nu ditawarkeun, tur anjeun tiasa ningali daptar lengkep dina partnership kami kalawan kaca Dell dieu.

Ku ngajagi bisnis anjeun, anjeun ngajagi palanggan, klien sareng mitra anjeun.

Kajahatan siber gaduh hargana. Saluareun dollar aub, waragad bisa ngajalankeun deeper ti dinya. The downtime sanggeus serangan ngahontal garis handap. Usaha pamulihan anu saatosna ogé dilaksanakeun. Salaku tambahan, usaha tiasa ngalaman karusakan reputasi upami serangan ogé mangaruhan para nasabah, klien sareng mitra.

Ayeuna, shift geus lumangsung. Cybercriminals masih bade sanggeus usaha badag sarta organisasi badag, tapi beuki loba di antarana bade sanggeus usaha kalawan tujuh atawa malah genep angka revenues. Sikep kaamanan anu goréng mangrupikeun salah sahiji alesanana. Anu sanésna nyaéta yén operasi anu rélatif amatir tiasa ngalaksanakeun serangan kalayan alat hacking “siap dianggo” anu aya dina wéb poék.

Pondokna, unggal bisnis nyanghareupan résiko kajahatan cyber ayeuna.

Tapi kalayan panangtayungan anu leres, anjeun tiasa nyingkahan mayar harga kejahatan cyber. Sareng ngenalkeun Perlindungan Usaha McAfee énggal kami ngagampangkeun nalika anjeun peryogi pisan.

Nepangkeun McAfee+

Maling identitas sareng panyalindungan privasi pikeun kahirupan digital anjeun


#Harga #Kajahatan #Siber #Ngajagi #Usaha #anu #Anjeun #Bangun #tina #Peretasan #sareng #Serangan

Venmo, saum sareng merenah. Cara anu saé pikeun mayar deui babaturan atanapi ngabagi biaya tuangeun. Tapi betah pamakéan sarta popularitas geus dijieun tempat moro pikeun scammers.

Venmo scams datangna dina loba bentuk, sarta loba di antarana kasampak kawas variasi scams email na scams téks. The scammers tukangeun aranjeunna bakal pasang aksi salaku wawakil layanan palanggan Venmo nanyakeun keur Kapercayaan login Anjeun. scammers séjén nawiskeun hadiah duit tunai palsu sarta skéma piramida nu mamingan korban kalayan janji tunai gancang. Sababaraha scammers bakal ngagunakeun aplikasi sorangan mun impersonate babaturan sareng kulawarga pikeun maok duit ti anjeun.

Sadayana tiasa dicegah.

Sapertos aplikasi pamayaran sanés anu sanés, ngagunakeun Venmo aman ngabutuhkeun sababaraha pancegahan – sareng terang trik scammers resep narik.

Dasar pikeun tetep langkung aman dina Venmo

Jaga transaksi anjeun rahasia. Venmo gaduh komponén sosial anu tiasa nampilkeun transaksi antara dua jalma sareng ngantepkeun batur mairan. Jumlah pangmayaran salawasna diteundeun rusiah. Tapi anjeun gaduh kontrol kana saha anu ningali naon ku nyaluyukeun setelan privasi anjeun:

  • Umum – Sadayana di internet tiasa ningali sareng mairan kana transaksi.
  • Babaturan – Ngan ukur réréncangan Venmo anjeun sareng réréncangan pamilon anu sanés tiasa ningali sareng mairan kana transaksi. (Perhatikeun yén babaturan pamilon séjén Kamungkinan janten urang asing ka anjeun, janten “babaturan sareng réréncangan réréncangan” langkung akurat di dieu.)
  • Pribadi – Di dieu, ngan pamilon tiasa ningali sareng ngoméntaran transaksi.

Ieu janten patarosan, kumaha upami pamilon transaksi gaduh setélan privasi anu béda? Venmo nganggo anu paling ketat. Janten upami anjeun mayar batur anu privasina disetel ka “Publik” sareng milik anjeun disetel ka “Pribadi,” urusna bakal janten pribadi.

Kami nyarankeun ngagunakeun akun anjeun sacara pribadi. Inpormasi kauangan kirang anu anjeun bagikeun, langkung saé. Anjeun tiasa nyetél transaksi anjeun ka pribadi ku jalan ka Susunan tina aplikasi Venmo, ngetok Pribadilajeng milih Pribadi.

Pondokna, ngan kusabab hiji hal dirancang janten sosial teu hartosna eta kudu jadi trove data pribadi ngeunaan kabiasaan belanja Anjeun.

Tambahkeun lapisan kaamanan tambahan. Laksanakeun pancegahan tambahan pikeun ngajantenkeun jalma sanés ngaksés aplikasi Venmo anjeun.

  • Mimiti, konci telepon anjeun. Naha nganggo PIN atanapi sababaraha bentuk panyalindungan anu sanés, ngonci telepon anjeun nyegah aksés ka sadaya anu anjeun simpen-anu penting upami kaleungitan atanapi maling. Panaliti urang sorangan mendakan éta ngan 58% sawawa nyandak léngkah penting pikeun ngonci telepon maranéhanana. Upami anjeun dina 42% anu henteu, pertimbangkeun pikeun ngarobih éta.
  • Dina aplikasi Venmo, anjeun ogé tiasa ngaktipkeun Face ID sareng PIN (dina ios) atanapi PIN biometrik sareng muka konci (Android). Ieu nambihan lapisan kaamanan salajengna ku naroskeun idéntifikasi unggal waktos anjeun muka aplikasi. Ku cara éta, sanaos aya anu kéngingkeun aksés kana telepon anjeun, aranjeunna tetep kedah ngalangkungan halangan kaamanan éta pikeun ngaksés aplikasi Venmo anjeun.

Mayar ngan ka jalma nu dipercaya. Numutkeun Venmo, aplikasi éta asalna dirancang pikeun jalma anu terang sareng percanten ka silih ngirim pamayaran ka anu sanés. Ti saprak éta, éta parantos ngalegaan pikeun mayar barang sareng jasa dina kaayaan anu tangtu. Dina kecap Venmo urang:

“Hiji-hijina cara pikeun nampi pamayaran kanggo barang sareng jasa dina Venmo nyaéta sacara eksplisit otorisasi nampi Venmo pikeun pameseran, boh ku ngirimkeun profil bisnis atanapi nyirian pamayaran kana profil pribadi salaku pameseran.”

Venmo salajengna netelakeun kawijakan maranéhanana ku nyatakeun (nekenkeun kawijakan maranéhanana):

“Kacuali dibéré pilihan langsung ku Venmo, Entong nganggo VENMO pikeun transaksi sareng jalma anu anjeun henteu terang sacara pribadi, khususna upami transaksi kalebet pameseran atanapi penjualan barang atanapi jasa (Contona, tiket konsér, peralatan éléktronik, sapatu olahraga, jam tangan. , atawa barang dagangan lianna).

Purchases nu teu nuturkeun kawijakan ieu buka anjeun dina resiko. Éta kalebet seueur panipuan anu ngajual barang palsu, naroskeun korbanna mayar sareng Venmo, sareng henteu pernah ngirim nanaon. Di sisi anu sanés, nalika anjeun mésér otorisasi ngalangkungan Venmo, anjeun bakal nguntungkeun tina rencana panyalindunganana. Anjeun tiasa leuwih jéntré ngeunaan éta dina situs rencana panutup maranéhanana.

The Venmo scam

Venmo gaduh halaman wéb khusus ngeunaan topik panipuan, sareng daptar ieu di handap salaku panipuan Venmo anu paling luhur di luar:

  • Hadiah Palsu atawa Hadiah Tunai
  • Telepon ti Venmo
  • Telepon ti Rojongan Téknis
  • Konfirmasi Pembayaran Palsu
  • Prepayment pikeun Barang jeung Jasa
  • Strangers Posing salaku Babaturan
  • Pangmayaran ti Asing
  • Nawaran pikeun Jieun Duit Gancang
  • Paper Cék panipuan
  • Romantis tipu daya

Venmo ngajelaskeun unggal panipuan ieu sacara rinci dina situsna. Aranjeunna teras ngabagi hal anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ngahindarkeunana-atanapi léngkah-léngkah anu kedah dilakukeun upami anjeun hanjakalna janten korban salah sahiji panipuan ieu.

Kasimpulanana, anjeun tiasa nyandak sababaraha léngkah pikeun nyegah panipuan Venmo:

1) Ulah pernah babagi rinci pribadi.

Fraudsters mindeng bakal pasang aksi salaku wawakil layanan palanggan pikeun ngompa informasi kaluar korban maranéhanana. Aranjeunna bakal naroskeun hal-hal sapertos inpormasi akun bank, nomer kartu debit atanapi kiridit, atanapi bahkan kecap akses sareng kode auténtikasi anu dikirim ka telepon anjeun. Pernah babagi inpo ieu. Perwakilan sah tina perusahaan anu sah moal menta eta.

2) Nyaho iraha Venmo tiasa naroskeun nomer Jaminan Sosial anjeun.

Di AS, Venmo diatur ku Departemen Perbendaharaan. Kusabab ieu, Venmo tiasa ngabutuhkeun SSN anjeun dina kaayaan anu tangtu. Venmo rinci ngeunaan kasus dimana aranjeunna peryogi SSN anjeun pikeun ngalaporkeun, di dieu dina situs wéb na. Catet yén ieu mangrupikeun iwal ti anu kami nyarioskeun ngeunaan ngabagi SSN sareng nomer ID pajeg. Salaku aplikasi pamayaran, Venmo tiasa gaduh alesan anu sah pikeun naroskeunana. Tapi, Entong kirimkeun inpormasi ieu via email atanapi téks (sakur email atanapi téks anu naroskeun anjeun ngalakukeun éta mangrupikeun scam). Gantina, salawasna nganggo aplikasi mobile ku muka Susunan Saterusna Verifikasi Idéntitas.

3) Tetep hiji panon kaluar pikeun surelek scam jeung téks.

Venmo salawasna ngirim komunikasi ngaliwatan ngaran domain “venmo.com” resmi maranéhanana. Upami anjeun nampi email anu ngaku ti Venmo tapi éta No ngagunakeun “venmo.com”, éta scam a. Entong klik atanapi ketok tautan dina email atanapi téks anu sakuduna dikirim ku Venmo.

4) Janten curiga kana pesen anu anjeun tampa. Scammers anu lumangsung.

kategori lega sejen tina panipuan kaasup jalma-jalma anu lain anu ceuk maranehna. Dina kasus Venmo, scammers bakal nyieun rekening curang nu kasampak kawas aranjeunna Kamungkinan jadi babaturan atawa anggota kulawarga tapi henteu. Upami anjeun nampi pamenta pamayaran anu teu kaduga sareng sigana urgent, ngahubungi jalma éta luar aplikasi. Tingali upami éta leres-leres aranjeunna.

Jaga kauangan online anjeun langkung aman sareng alat anu pas

Parangkat lunak panyalindungan online sapertos urang nawarkeun sababaraha lapisan tambahan kaamanan lamun datang ka kaamanan anjeun sarta finances online.

Pikeun ngamimitian, éta kalebet panyalindungan browser wéb anu tiasa meungpeuk malware sareng ditaroskeun link éta Kamungkinan ngarahkeun anjeun kana malware atanapi panipuan phishing-sapertos tautan Venmo palsu anu dirancang pikeun maok kredensial login anjeun. Ieu ogé ngawengku a manajer sandi anu nyiptakeun sareng nyimpen kecap akses anu kuat sareng unik pikeun tiap akun anjeun.

Leuwih ti éta, éta salajengna ngajaga anjeun ku ngonci idéntitas anjeun online. Pangimeutan Transaksi jeung Ngawas kiridit mantuan Anjeun gancang manggihan aktivitas finansial questionable. Sareng upami maling identitas hanjakalna kajantenan ka anjeun, $1 ID maling sinyalna & recovery bisa mantuan Anjeun cageur gancang.

Gemblengna, teu aya ragu yén Venmo ngadamel pangmayaran gancang sareng gampang. Anjeun ogé tiasa ngajantenkeun langkung aman. The precautions katuhu jeung parabot bisa mastikeun yén.

Nepangkeun McAfee+

Maling identitas sareng panyalindungan privasi pikeun kahirupan digital anjeun


#Kumaha #Ngidentipikasi #sareng #Ngajagi #Diri #Tina #Penipuan #Venmo #sareng #Penipuan #Aplikasi #Tunai #Lain

Ransomware parantos janten ancaman utama dina cybersecurity langkung ti dasawarsa, tapi tingkat kajadian nunjukkeun sakedik turunna. Laporan Ancaman Avast 1/2023 nalungtik naha.

Naon dina komputer anjeun ayeuna?

Hayu urang nyieun daptar. Dimimitian ti unggal dokumén patali karya nu geus dipaké atawa dijieun dina genep bulan panungtungan. Saatos éta, éta tiasa janten anggaran bulanan anjeun, gambar tina liburan terakhir anjeun, sadaya kecap akses anjeun (dina kolong, kami ngarepkeun), lampiran email, pernyataan bank, inpormasi asuransi, tetengger browser anjeun, sareng novel anu anjeun henteu acan réngsé.

(lebih…)

Urang biasa ngaran ramatloka ditungtungan ku .com, .org, .net, jeung saterusna. Sababaraha taun ka tukang geus katempo ekstensi domain anyar muncul, kayaning .aero, .club jeung sajabana. Ieu katelah domain tingkat luhur (TLDss), sarta daptar, geus lila, boga tambahan anyar occasional. Google ngumumkeun dina Méi yén dalapan domain deui éta sadia, dua di antarana éta ngalelep teu bisa dibédakeun tina ekstensi file populér: .zip jeung .mov. Léngkah ieu dikritik ku para ahli IT sareng infosec, sabab ngan ukur ngajamin kabingungan, penanganan tautan anu pabalatak, sareng pola phishing énggal.

Kumaha galau .zip na .zip

File ZIP sareng MOV parantos aya mangpuluh-puluh taun: .zip mangrupikeun standar arsip de facto, sareng .mov mangrupikeun salah sahiji wadah pidéo anu paling populér. Google ngarahkeun domain MOV sareng ZIP anyar ieu ka teknisi, tapi saleresna sayogi pikeun saha waé sareng pikeun tujuan naon waé.

Ayeuna, ngan ukur kontéks anu tiasa ngabantosan anjeun terang upami ZIP atanapi MOV mangrupikeun halaman wéb atanapi file nalika anjeun mendakan, ucapkeun, update.zip. Nanging, kontéks mangrupikeun hal anu tiasa kahartos ku manusa, sanés komputer, ku kituna rujukan sapertos kitu tiasa nyababkeun masalah dina sagala jinis aplikasi, sapertos Twitter:

    Tweets mentioning .zip jeung .mov.  file

Tweet nu jelas nujul kana file, tapi Twitter renames file ka link web. Upami aya anu ngadaptarkeun domain test.zip sareng movie.mov, anu ngaklik tautan file tiasa janten korban skéma phishing anu tangtu.

Manggihan salapan bédana.

Panaliti kaamanan mr.d0x mendakan cara anu sanés pikeun ngamangpaatkeun domain .zip pikeun phishing. Téhnik anu dijelaskeun ku anjeunna, anu disebat file-archiver-in-the-browser, ngalibatkeun ngagunakeun situs anu meniru antarmuka utilitas arsip. Pamaké, percanten yén anjeunna muka file .zip, sabenerna dialihkeun ka situs nu ngaranna sarua jeung tinimbang daptar file anjeunna nilik URL nu bisa ngakibatkeun mana. Salaku conto, aranjeunna tiasa nyumputkeun tautan pikeun ngaunduh executable malware, atanapi naroskeun kredensial damel pikeun ngaksés sababaraha dokumén. Dokumén anu sami ogé ngajelaskeun mékanisme ngirim anu pikaresepeun nganggo Windows File Explorer. Upami panyerang tiasa ngayakinkeun korbanna pikeun milarian file .zip anu teu aya, File Explorer bakal otomatis muka situs dina domain anu nami anu sami.

Ancaman phishing nyata, sareng sababaraha .zip situs phishing eksploitasi téma apdet Windows parantos katingal.

Henteu yén ieu pertama kalina urang ningali kabingungan anu sami sareng ieu. Salah sahiji domain aslina, .com, oge extension légal pikeun executables aktip dipaké dina MS-DOS (jeung versi saméméhna tina Windows), bari extension .sh dipaké pikeun Aksara Unix idéntik jeung TLD pikeun Téritori peuntas laut Inggris di. St Héléna, Ascension jeung Tristan da Cunha. Masih, ZIP sareng MOV, anu populer di kalangan pamiarsa anu kirang téknis, nyababkeun masalah poténsial pikeun pangguna sareng pangurus sistem sami. Sanaos anjeun hilap phishing sakedap, kaayaan sapertos anu dijelaskeun dina tweet di luhur tiasa lumangsung dina seueur aplikasi anu otomatis ngolah téks sareng nyorot tautan. Ku alatan éta, iraha waé téks anu ngandung nami file tiasa dirobih janten téks anu ngandung hyperlink ka situs wéb éksternal. Skéma phishing atanapi henteu, ieu tiasa nyababkeun sahenteuna sababaraha kasulitan upami henteu kabingungan. Didatangan financial reports.zip ningali sorangan.

Tips pikeun pamaké

Munculna ZIP sareng domain MOV henteu bakal nyababkeun parobihan drastis dina ékosistem phishing sareng scam online – éta ngan ukur bakal nambihan hiji deui senjata kana arsenal hacker anu parantos masif. Ku alatan éta, tips anti phishing dawam kami tetep unchanged: study link mana wae taliti saméméh ngaklik; Waspada kantétan sareng URL dina email anu henteu diperyogikeun; ulah klik link curiga; sareng pastikeun ngagunakeun kaamanan anu leres dina sadaya alat anjeun – bahkan smartphone sareng Mac.

Tips kanggo pangurus

Sababaraha pamaké sigana teu malire saran di luhur, jadi gumantung kana kumaha organisasi Anjeun beroperasi, Anjeun bisa jadi kudu nyetel aturan kaamanan misah pikeun ngaran domain .zip jeung .mov. Léngkah-léngkah anu mungkin kalebet panyeken tautan anu langkung ketat atanapi bahkan ngahalangan pangguna tina ngadatangan situs wéb dina domain ieu dina komputer perusahaan. Ieu sanés tanpa precedent: domain .bit seueur diblokir sareng laun-laun maot kusabab panyaluran tautan jahat dina 2018-2019.

Kadatangan domain ZIP sareng MOV mangrupikeun alesan anu saé pikeun ngalakukeun – atanapi malikan deui! – pelatihan infosec pikeun pagawé (kalayan fokus kana deteksi phishing).

Kami ngarékoméndasikeun yén pangurus IT nguji sistem bisnis utama naon waé anu ngolah tautan pikeun ningali kumaha nanganan situs wéb .zip sareng .mov, sareng upami pamakean file ZIP dibarengan ku épék anu teu dihoyongkeun. Sistem email, aplikasi olahtalatah instan perusahaan, sareng ladenan babagi file karyawan kedah diawaskeun sacara saksama, sabab ieu mangrupikeun kabingungan anu paling dipikaresep. Fitur nu teu dihoyongkeun, kayaning wangunan link otomatis dumasar kana pola ngaran nu tangtu, bisa ditumpurkeun pikeun ZIP jeung MOV atawa sakabéhna.


#Résiko #kaamanan #tina #domain #.zip #sareng #.mov

Panginten anjeun terang yén parasaan tenggelam ogé. “Dimana kuring ninggalkeun telepon kuring?”

Menit-menit ngaliwat nalika anjeun milarian bumi, teras anjeun angkat ka garasi pikeun ningali antara korsi supir sareng konsol mobil anjeun. Teu untung. Kitu deui ka imah dimana anjeun flipping unggal cushion dipan. Masih nanaon. Panginten panik mangrupikeun kecap anu kuat, tapi anjeun mimiti hariwang.

Lajeng datang relief. anjeun kapanggih eta.

Tapi kumaha upami smartphone anjeun leres-leres leungit? Atawa malah parah, dipaling?

Teu pikiran pisan alus. Tapi anjeun tiasa nerapkeun panjagaan anu tiasa ngabantosan anjeun pulih telepon anjeun — atanapi usap tina jarak jauh upami éta leres-leres leungit. Éta ngan ukur butuh sababaraha léngkah awal.

Saméméh telepon anjeun leungit atawa dipaling, ngajaga diri anjeun ku dasar-dasar.

Persiapan téh sagalana. Upami telepon anjeun leungit atanapi dipaling, anjeun hoyong gancang-gancang. Anjeun ogé bakal hoyong mastikeun yén anjeun gaduh léngkah-léngkah anu tiasa ngabantosan anjeun mendakanana, malikkeunana, atanapi malah ngahapus upami diperyogikeun. Léngkah-léngkah ieu tiasa ngabantosan anjeun nyetél éta supados anjeun tiasa ngalakukeunana.

Konci telepon anjeun.

Ngonci telepon anjeun mangrupikeun salah sahiji ukuran kaamanan smartphone anu paling dasar anu anjeun tiasa laksanakeun. Masalahna, sababaraha urang ngalakukeun.

Panaliti global urang panganyarna ngan nunjukkeun éta 56% sawawa nyebutkeun aranjeunna ngajaga smartphone maranéhanana ku kecap akses, kodeu aksés, atawa sababaraha bentuk konci séjén. Hasilna, telepon anu henteu dikonci mangrupikeun buku anu kabuka pikeun saha waé anu mendakan atanapi maok telepon. Hal ieu méré aranjeunna aksés unrestricted ka sagalana dina eta.

Sareng kamungkinan éta kalebet:

  • Data pribadi, sapertos poto, surelek, teks, talatah sora, sareng inpormasi kontak.
  • Data lokasi, kamungkinan pikeun anggota kulawarga anu anjeun bagikeun lokasi anjeun.
  • Aplikasi kauangan, pikeun bank, kartu kiridit sareng akun anu sanés.
  • Aplikasi pamayaran, pikeun nransper artos ka réréncangan sareng ngadamel pamayaran online.
  • Aplikasi média sosial, anu mangrupikeun bagian ageung tina identitas online hiji jalma.
  • Aplikasi médis sareng kaséhatan masing-masing dieusian ku data sareng inpormasi kaséhatan pribadi.

Ayeuna, ngabayangkeun nu bade kana leungeun salah. Éta tiasa nyababkeun panipuan kauangan, maling identitas, sareng kajahatan anu langkung parah sapertos stalking sareng extortion. Teu nyebatkeun doxing, anu kalebet ngeposkeun poto, file, sareng inpormasi jalma sanés sacara online pikeun ditingali ku sadayana.

Nyetél layar konci téh gampang. Ieu fitur basajan pikeun manggihan asup ios Jeung Androids alat. iPhone sareng Android gaduh fitur konci otomatis anu bakal ngonci telepon anjeun saatos sababaraha waktos teu aktip. Tetep waktos ieu dina wates handap, hiji menit atawa kirang, pikeun mantuan nyegah aksés nu teu sah.

Kami nyarankeun ngagunakeun PIN atanapi kodeu aksés tibatan nganggo sapuan pikeun muka konci telepon anjeun. Aranjeunna langkung kompleks sareng aman. Peneliti ngabuktikeun yén loba kalawan saeutik “surfing taktak” test. Aranjeunna ningali kumaha saé hiji grup subjek tiasa muka konci telepon saatos ningali kumaha grup subjek sanés muka konci éta.

Aranjeunna mendakan yén “PIN genep digit mangrupikeun permukaan serangan anu paling hese dihartikeun ku observasi tunggal ngan ukur ngahasilkeun 10,8% tina serangan anu suksés, ningkat kana 26,5% kalayan sababaraha observasi. Salaku perbandingan, genep pola Android anu panjang, kalayan hiji observasi, ngalaman tingkat serangan 64.2% sareng 79.9% kalayan sababaraha observasi.

Konci biometrik sapertos sidik ramo sareng ID raray ogé pilihan praktis. Tapi aranjeunna nampilkeun sababaraha masalah kaamanan. Kalawan kasusah hébat, sidik bisa ditiron, kayaning ku ngangkat aranjeunna tina panel kaca atawa objék séjén nu Anjeun toel. Face ID tiasa muka konci telepon sanajan panon nu gaduhna ditutup. Deui ku usaha saeutik maling atawa aktor jahat bisa muka konci telepon ku cara nempatkeun eta deukeut beungeut sare nu boga. Catet yén ieu mangrupikeun kasus anu langkung ekstrim, tapi anjeun kedah terang yén nalika mutuskeun kumaha ngonci telepon anjeun.

Hurungkeun “Teangan Telepon abdi”.

Alat anu kuat anu anjeun pikahoyong nyaéta mendakan fitur telepon kuring anu dimungkinkeun berkat téknologi GPS. Fitur “manggihan tambang” tiasa ngabantosan anjeun nunjukkeun telepon anjeun upami telepon anjeun leungit atanapi dipaling gaduh data aktip atanapi sambungan Wi-Fi sareng jasa lokasi GPS diaktipkeun. Sanajan telepon dipareuman atawa leungit sambungan na, eta bisa pituduh anjeun ka lokasi panungtungan dipikawanoh.

Nyetel fitur ieu gampang. Apple nawiskeun halaman wéb komprehensif ngeunaan kumaha carana Aktipkeun sareng nganggo fitur “Teangan Abdi” kanggo telepon sélulér (jeung alat sejenna teuing). Pamaké Android tiasa nampi pituduh léngkah-léngkah dina kaca rojongan Android Google ogé.

Nyadangkeun data anjeun dina awan.

Hatur nuhun kana panyimpen awan, anjeun tiasa mendakan poto, file, aplikasi, catetan, inpormasi kontak sareng seueur deui upami telepon anjeun leungit atanapi dipaling. Pamilik Android tiasa diajar kumaha nyetél cadangan awan Google Drive di dieujeung pamaké iPhone bisa diajar sami pikeun iCloud dieu.

Tulis nomer ID unik telepon anjeun.

Ieu sababaraha akronim. IMEI (International Mobile Equipment Identity) atanapi MEID (Mobile Equipment Identifier) ​​mangrupikeun dua jinis nomer ID unik anu ditugaskeun ka smartphone. Panggihan anjeun sareng tuliskeunana. Upami aya karugian atanapi maling, operator sélulér anjeun, jabatan pulisi, atanapi panyadia asuransi tiasa nyuhunkeun inpormasi ieu pikeun ngabantosan pamulangan atanapi karusakan.

  • Pikeun telepon Android, anjeun tiasa mendakanana dina Setélan A Ngeunaan telepon.
  • Dina iPhone, anjeun tiasa mendakanana dina Setélan A Umum A Ngeunaan.

Langkung seueur cara pikeun ngajagi smartphone anjeun tina karugian atanapi maling.

Saluareun ukuran kaamanan digital, seueur karugian sareng pencegahan maling tumiba ka anjeun. Perlakukan telepon anjeun sapertos barang anu anjeun pikahoyong. Éta mangrupikeun léngkah anu ageung pikeun nyegah maling.

Deukeutkeun telepon anjeun.

Sareng caket, kami hartosna dina jalma anjeun. Gampang ngantunkeun telepon anjeun dina méja di warung kopi, dina méja di ruang kerja, atanapi dina loket nalika balanja. Maling bisa ngamangpaatkeun salah sahiji kasempetan ieu pikeun grab jeung grab on laleur. Anjeun langkung saé nganggo telepon anjeun dina saku atanapi seleting dina kantong anu anjeun jaga.

Amankeun kantong anjeun sareng alat naon waé anu anjeun bawa.

maling enterprising bakal manggihan cara. Aranjeunna bakal ngarebut kantong anjeun nalika anjeun henteu ningali. Atawa aranjeunna malah bisa nyiksikan ngaliwatan eta ku péso pikeun meunangkeun kana naon di jero, kawas ponsel anjeun.

Tetep kantong anjeun atanapi ransel caket di leungeun. Lamun eureun dahar, geser handles ngaliwatan suku korsi. Upami anjeun gaduh carabiner logam anu kuat, anjeun ogé tiasa nganggo éta. Ngamankeun kantong anjeun sapertos kitu tiasa ngajantenkeun maling langkung hese ngaliwat sareng ngagesek. Pikeun kaamanan tambahan, néangan kantong tahan slash.

Tetep waspada.

Maling ogé bakal néangan tanda gampang. Jalma anu sigana rada kacau, leungit, atawa malah saré. Salian ti ngamankeun kantong anjeun, perhatikeun lingkunganana. Tingali jalma sareng seuri, leumpang kalayan tujuan, sareng umumna percaya diri. Paripolah sapertos kieu ngirimkeun sinyal anu jelas ka maling — anjeun sadar. Éta meureun cukup pikeun aranjeunna ngaliwat anjeun.

Pertimbangkeun naon anu anjeun bawa – sareng dimana anjeun nyandak éta.

Upami Anjeun gaduh kartu kiridit sareng ID wadah napel dina tonggong telepon Anjeun, Anjeun meureun hoyong nyabut kartu ti dinya. Ku cara éta, upami telepon anjeun direbut, éta kartu penting ogé moal direbut. Candak idin pikeun nyimpen barang dina saku tukang anjeun. Anggo saku hareup anjeun dimana éta langkung hese pikeun maling asup kana saku anjeun.

Sareng upami aya kajadian anu hanjakal, terang kumaha jarak jauh, ngalacak, ngonci, atanapi ngusap telepon anjeun.

Upami telepon anjeun leungit atanapi dipaling, a kombinasi tracking alat, ngonci alat, jeung wiping jauh bisa mantuan ngajaga telepon anjeun sarta data dina eta.

Pabrikan alat anu béda gaduh cara anu béda pikeun ngalakukeun ieu anjeunna. Tapi hasilna sami-anjeun tiasa nyegah saha waé anu nganggo telepon anjeun, bahkan mupus upami anjeun leres-leres hariwang yén éta murag kana panangan anu salah atanapi kaleungitan salamina. Apple nyadiakeun pamaké ios kalawan step by pituduh hambalanJeungGoogle ogé nawiskeun pituduh pikeun pangguna Android.

Apple’s Find My app nyandak hiji léngkah salajengna. Salian manggihan telepon leungit atawa mupus eta, Find My ogé bisa nandaan item nu leungit, ngabéjaan lamun ninggalkeun eta, atawa pemicu sora pikeun mantuan Anjeun manggihan eta. (A Boon badag dina éta skenario bantal dipan!) Eureun ku Halaman Apple didédikasikeun pikeun aplikasi Find My Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal naon anu anjeun tiasa laksanakeun dina alat anu mana, sareng petunjuk kumaha-carana.

Turutan ogé léngkah-léngkah ieu upami telepon anjeun leungit atanapi dipaling.

  1. Kontak panyadia sélulér Anjeun. Éta tiasa ngagantungkeun jasa kana telepon anjeun upami diperyogikeun.
  2. Ngajukeun laporan pulisi. Maling téh maling. Laporan. Abdi tiasa ngabantosan mulangkeun telepon anjeun upami kapendak. Ogé, perusahaan asuransi tiasa ngabutuhkeun nomer laporan pulisi upami anjeun ngajukeun klaim.
  3. Ganti sandi anjeun. Surat, média sosial, pamayaran sareng aplikasi sanésna tiasa diaksés ku saha waé anu tiasa muka konci telepon anjeun. Ganti kecap akses kana akun atanapi aplikasi penting anu anjeun gaduh dina telepon anjeun langsung.

Kabéh teu leungit.

Kalayan persiapan sareng pencegahan, anjeun tiasa ngajamin diri upami telepon anjeun leungit atanapi dipaling. Anjeun gaduh seueur pilihan pamulihan, salian ti seueur cara pikeun nyegah aktor anu jahat pikeun nyekel inpormasi sénsitip anu anjeun simpen.

Nepangkeun McAfee+

Maling identitas sareng panyalindungan privasi pikeun kahirupan digital anjeun


#Dimana #Kuring #Ninggalkeun #Telepon #Kuring #Jaga #Telepon #Anjeun #tina #Karugian #sareng #Maling

Panginten anjeun terang yén parasaan tenggelam ogé. “Dimana kuring ninggalkeun telepon kuring?”

Menit-menit ngaliwat nalika anjeun milarian bumi, teras anjeun angkat ka garasi pikeun ningali antara korsi supir sareng konsol mobil anjeun. Teu untung. Kitu deui ka imah dimana anjeun flipping unggal cushion dipan. Masih nanaon. Panginten panik mangrupikeun kecap anu kuat, tapi anjeun mimiti hariwang.

Lajeng datang relief. anjeun kapanggih eta.

Tapi kumaha upami smartphone anjeun leres-leres leungit? Atawa malah parah, dipaling?

Teu pikiran pisan alus. Tapi anjeun tiasa nerapkeun panjagaan anu tiasa ngabantosan anjeun pulih telepon anjeun — atanapi usap tina jarak jauh upami éta leres-leres leungit. Éta ngan ukur butuh sababaraha léngkah awal.

Saméméh telepon anjeun leungit atawa dipaling, ngajaga diri anjeun ku dasar-dasar.

Persiapan téh sagalana. Upami telepon anjeun leungit atanapi dipaling, anjeun hoyong gancang-gancang. Anjeun ogé bakal hoyong mastikeun yén anjeun gaduh léngkah-léngkah anu tiasa ngabantosan anjeun mendakanana, malikkeunana, atanapi malah ngahapus upami diperyogikeun. Léngkah-léngkah ieu tiasa ngabantosan anjeun nyetél éta supados anjeun tiasa ngalakukeunana.

Konci telepon anjeun.

Ngonci telepon anjeun mangrupikeun salah sahiji ukuran kaamanan smartphone anu paling dasar anu anjeun tiasa laksanakeun. Masalahna, sababaraha urang ngalakukeun.

Panaliti global urang panganyarna ngan nunjukkeun éta 56% sawawa nyebutkeun aranjeunna ngajaga smartphone maranéhanana ku kecap akses, kodeu aksés, atawa sababaraha bentuk konci séjén. Hasilna, telepon anu henteu dikonci mangrupikeun buku anu kabuka pikeun saha waé anu mendakan atanapi maok telepon. Hal ieu méré aranjeunna aksés unrestricted ka sagalana dina eta.

Sareng kamungkinan éta kalebet:

  • Data pribadi, sapertos poto, surelek, teks, talatah sora, sareng inpormasi kontak.
  • Data lokasi, kamungkinan pikeun anggota kulawarga anu anjeun bagikeun lokasi anjeun.
  • Aplikasi kauangan, pikeun bank, kartu kiridit sareng akun anu sanés.
  • Aplikasi pamayaran, pikeun nransper artos ka réréncangan sareng ngadamel pamayaran online.
  • Aplikasi média sosial, anu mangrupikeun bagian ageung tina identitas online hiji jalma.
  • Aplikasi médis sareng kaséhatan masing-masing dieusian ku data sareng inpormasi kaséhatan pribadi.

Ayeuna, ngabayangkeun nu bade kana leungeun salah. Éta tiasa nyababkeun panipuan kauangan, maling identitas, sareng kajahatan anu langkung parah sapertos stalking sareng extortion. Teu nyebatkeun doxing, anu kalebet ngeposkeun poto, file, sareng inpormasi jalma sanés sacara online pikeun ditingali ku sadayana.

Nyetél layar konci téh gampang. Ieu fitur basajan pikeun manggihan asup ios Jeung Androids alat. iPhone sareng Android gaduh fitur konci otomatis anu bakal ngonci telepon anjeun saatos sababaraha waktos teu aktip. Tetep waktos ieu dina wates handap, hiji menit atawa kirang, pikeun mantuan nyegah aksés nu teu sah.

Kami nyarankeun ngagunakeun PIN atanapi kodeu aksés tibatan nganggo sapuan pikeun muka konci telepon anjeun. Aranjeunna langkung kompleks sareng aman. Peneliti ngabuktikeun yén loba kalawan saeutik “surfing taktak” test. Aranjeunna ningali kumaha saé hiji grup subjek tiasa muka konci telepon saatos ningali kumaha grup subjek sanés muka konci éta.

Aranjeunna mendakan yén “PIN genep digit mangrupikeun permukaan serangan anu paling hese dihartikeun ku observasi tunggal ngan ukur ngahasilkeun 10,8% tina serangan anu suksés, ningkat kana 26,5% kalayan sababaraha observasi. Salaku perbandingan, genep pola Android anu panjang, kalayan hiji observasi, ngalaman tingkat serangan 64.2% sareng 79.9% kalayan sababaraha observasi.

Konci biometrik sapertos sidik ramo sareng ID raray ogé pilihan praktis. Tapi aranjeunna nampilkeun sababaraha masalah kaamanan. Kalawan kasusah hébat, sidik bisa ditiron, kayaning ku ngangkat aranjeunna tina panel kaca atawa objék séjén nu Anjeun toel. Face ID tiasa muka konci telepon sanajan panon nu gaduhna ditutup. Deui ku saeutik usaha maling atawa aktor jahat bisa muka konci telepon ku cara nempatkeun eta deukeut beungeut sare nu boga. Catet yén ieu mangrupikeun kasus anu langkung ekstrim, tapi anjeun kedah terang yén nalika mutuskeun kumaha ngonci telepon anjeun.

Hurungkeun “Panggihan Telepon abdi”.

Alat anu kuat anu anjeun pikahoyong nyaéta mendakan fitur telepon kuring anu dimungkinkeun berkat téknologi GPS. Fitur “manggihan tambang” tiasa ngabantosan anjeun nunjukkeun telepon anjeun upami telepon anjeun leungit atanapi dipaling gaduh data aktip atanapi sambungan Wi-Fi sareng jasa lokasi GPS diaktipkeun. Sanajan telepon dipareuman atawa leungit sambungan na, eta bisa pituduh anjeun ka lokasi panungtungan dipikawanoh.

Nyetel fitur ieu gampang. Apple nawiskeun halaman wéb komprehensif ngeunaan kumaha carana Aktipkeun sareng nganggo fitur “Teangan Abdi” kanggo telepon sélulér (jeung alat sejenna teuing). Pamaké Android tiasa nampi pituduh léngkah-léngkah dina kaca rojongan Android Google ogé.

Nyadangkeun data anjeun dina awan.

Hatur nuhun kana panyimpen awan, anjeun tiasa mendakan poto, file, aplikasi, catetan, inpormasi kontak sareng seueur deui upami telepon anjeun leungit atanapi dipaling. Pamilik Android tiasa diajar kumaha nyetél cadangan awan Google Drive di dieujeung pamaké iPhone bisa diajar sami pikeun iCloud dieu.

Tulis nomer ID unik telepon anjeun.

Ieu sababaraha akronim. IMEI (International Mobile Equipment Identity) atanapi MEID (Mobile Equipment Identifier) ​​mangrupikeun dua jinis nomer ID unik anu ditugaskeun ka smartphone. Panggihan milik anjeun sareng tuliskeunana. Upami aya karugian atanapi maling, operator sélulér anjeun, jabatan pulisi, atanapi panyadia asuransi tiasa nyuhunkeun inpormasi ieu pikeun ngabantosan pamulangan atanapi karusakan.

  • Pikeun telepon Android, anjeun tiasa mendakanana dina Setélan A Ngeunaan telepon.
  • Dina iPhone, anjeun tiasa mendakanana dina Setélan A Umum A Ngeunaan.

Langkung seueur cara pikeun ngajagi smartphone anjeun tina karugian atanapi maling.

Saluareun ukuran kaamanan digital, seueur karugian sareng pencegahan maling tumiba ka anjeun. Perlakukan telepon anjeun sapertos barang anu anjeun pikahoyong. Éta mangrupikeun léngkah anu ageung pikeun nyegah maling.

Deukeutkeun telepon anjeun.

Sareng ku caket, kami hartosna dina jalma anjeun. Gampang ngantunkeun telepon anjeun dina méja di warung kopi, dina méja di ruang kerja, atanapi dina loket nalika balanja. Maling bisa ngamangpaatkeun salah sahiji kasempetan ieu pikeun grab jeung grab on laleur. Anjeun langkung saé nganggo telepon anjeun dina saku atanapi seleting dina kantong anu anjeun jaga.

Amankeun kantong anjeun sareng alat naon waé anu anjeun bawa.

maling enterprising bakal manggihan cara. Aranjeunna bakal ngarebut kantong anjeun nalika anjeun henteu ningali. Atawa aranjeunna malah bisa nyiksikan ngaliwatan eta ku péso pikeun meunangkeun kana naon di jero, kawas ponsel anjeun.

Tetep kantong anjeun atanapi ransel caket di leungeun. Lamun eureun dahar, geser handles ngaliwatan suku korsi. Upami anjeun gaduh carabiner logam anu kuat, anjeun ogé tiasa nganggo éta. Ngamankeun kantong anjeun sapertos kitu tiasa ngajantenkeun maling langkung hese ngaliwat sareng ngagesek. Pikeun kaamanan tambahan, néangan kantong tahan slash.

Tetep waspada.

Maling ogé bakal néangan tanda gampang. Jalma anu sigana rada kacau, leungit, atawa malah saré. Salian ti ngamankeun kantong anjeun, perhatikeun lingkunganana. Tingali jalma sareng seuri, leumpang kalayan tujuan, sareng umumna percaya diri. Paripolah sapertos kieu ngirimkeun sinyal anu jelas ka maling — anjeun sadar. Éta meureun cukup pikeun aranjeunna ngaliwat anjeun.

Pertimbangkeun naon anu anjeun bawa – sareng dimana anjeun nyandak éta.

Upami Anjeun gaduh kartu kiridit sareng ID wadah napel dina tonggong telepon Anjeun, Anjeun meureun hoyong nyabut kartu ti dinya. Ku cara éta, upami telepon anjeun direbut, éta kartu penting ogé moal direbut. Candak idin pikeun nyimpen barang dina saku tukang anjeun. Anggo saku hareup anjeun dimana éta langkung hese pikeun maling asup kana saku anjeun.

Sareng upami aya kajadian anu hanjakal, terang kumaha jarak jauh, ngalacak, ngonci, atanapi ngusap telepon anjeun.

Upami telepon anjeun leungit atanapi dipaling, a kombinasi tracking alat, ngonci alat, jeung wiping jauh bisa mantuan ngajaga telepon anjeun sarta data dina eta.

Pabrikan alat anu béda gaduh cara anu béda pikeun ngalakukeun ieu anjeunna. Tapi hasilna sami-anjeun tiasa nyegah saha waé anu nganggo telepon anjeun, bahkan mupus upami anjeun leres-leres hariwang yén éta murag kana panangan anu salah atanapi kaleungitan salamina. Apple nyadiakeun pamaké ios kalawan step by pituduh hambalanJeungGoogle ogé nawiskeun pituduh pikeun pangguna Android.

Apple’s Find My app nyandak léngkah salajengna. Salian manggihan telepon leungit atawa mupus eta, Find My ogé bisa nandaan item nu leungit, ngabéjaan lamun ninggalkeun eta, atawa pemicu sora pikeun mantuan Anjeun manggihan eta. (A Boon badag dina éta skenario bantal dipan!) Eureun ku Halaman Apple didédikasikeun pikeun aplikasi Find My Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal naon anu anjeun tiasa laksanakeun dina alat anu mana, sareng petunjuk kumaha-carana.

Turutan ogé léngkah-léngkah ieu upami telepon anjeun leungit atanapi dipaling.

  1. Kontak panyadia sélulér Anjeun. Éta tiasa ngagantungkeun jasa kana telepon anjeun upami diperyogikeun.
  2. Jieun laporan pulisi. Maling téh maling. Laporan. Abdi tiasa ngabantosan mulangkeun telepon anjeun upami kapendak. Ogé, perusahaan asuransi tiasa ngabutuhkeun nomer laporan pulisi upami anjeun ngajukeun klaim.
  3. Ganti sandi anjeun. Surat, média sosial, pamayaran sareng aplikasi sanésna tiasa diaksés ku saha waé anu tiasa muka konci telepon anjeun. Ganti kecap akses kana akun atanapi aplikasi penting anu anjeun gaduh dina telepon anjeun langsung.

Kabéh teu leungit.

Kalayan persiapan sareng pencegahan, anjeun tiasa ngajamin diri upami telepon anjeun leungit atanapi dipaling. Anjeun gaduh seueur pilihan pamulihan, salian ti seueur cara pikeun nyegah aktor anu jahat pikeun nyekel inpormasi sénsitip anu anjeun simpen.

Nepangkeun McAfee+

Maling identitas sareng panyalindungan privasi pikeun kahirupan digital anjeun


#Dimana #Kuring #Ninggalkeun #Telepon #Kuring #Jaga #Telepon #Anjeun #tina #Karugian #sareng #Maling

Bayangkeun yén anjeun badé nyéred file anu tangtu dina komputer anjeun. Anjeun klik dina file jeung ujug-ujug aya bewara pop up dina layar Anjeun nyebutkeun komputer Anjeun compromised sarta pikeun meunangkeun deui payil Anjeun kudu mayar. Ieu katelah ransomware, jinis malware jahat anu henteu deui ditangtayungan pikeun multi-jutawan sareng perusahaan. Penjahat siber nahan file komputer jalma biasa sareng dokumén pribadi anu sénsitip disandera pikeun kauntungan finansial sorangan.

Ieu sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan kumaha ransomware asup kana alat anjeun sareng tujuh kaamanan digital Kabiasaan anjeun tiasa ngamimitian ayeuna pikeun nyegah éta kajadian ka anjeun.

Kumaha Ransomware Dipasang dina Alat?

Ransomware nginféksi alat anu disambungkeun – smartphone, laptop, tablet sareng desktop – nalika nu gaduh alat teu sadar ngaklik tautan atanapi pop-up anu ngagaduhan parangkat lunak jahat anu dipasang di jerona.

Usaha phishing mangrupikeun kendaraan umum pikeun nyebarkeun ransomware. Penjahat cyber nutupan tautan jahatna dina email, téks, atanapi pesen langsung média sosial anu ngadesek réspon gancang sareng ngancam akibat anu parah. Contona, hiji phisher bisa impersonate bank jeung boga hiji panarima polos klik link pikeun cageur jumlah badag duit. Sabalikna, tautanna henteu nuju ka halaman wéb bank resmi, tapi ka halaman unduhan malware. Ti dinya, parangkat lunak ransomware ngawasa sareng ngamungkinkeun para penjahat cyber pikeun ngonci sareng ngonci file anu paling penting anjeun.

Naon anu kudu dipigawé lamun alat Anjeun kainfeksi Ransomware

Upami penjahat cyber ngahubungi anjeun sareng nyarioskeun yén aranjeunna nahan file anjeun disandera, ulah kalibet sareng aranjeunna sareng ulah mayar tebusan. Sanaos anjeun mayar tebusan, henteu aya jaminan yén penjahat bakal ngaleupaskeun file anjeun. Barina ogé, aranjeunna penjahat, sarta anjeun teu bisa dipercaya. Masihan sareng mayar tebusan ningkatkeun kapercayaan penjahat cyber yén skéma na jalan, ku kituna aranjeunna bakal teras-terasan ngalakukeun panipuan.

Tetep tenang jeung geura pegatkeun sambungan alat Anjeun nu kainfeksi ransomware tina Wi-Fi. Ieu bakal nyegah program tina luncat tina hiji alat ka alat sejen disambungkeun ka jaringan nu sami. Lajeng, dina alat sejen, buka Taya deui Proyék Tebusan. Inisiatif ieu, dirojong ku McAfee, gaduh arsenal saran sareng kode anu tiasa ngaleungitkeun program anu ngabahayakeun alat anjeun. Salaku tambahan, laporkeun acara ka Cybersecurity & Badan Kaamanan Infrastruktur. Agén tiasa ngabantosan anjeun muka konci alat anjeun atanapi mamatahan anjeun ngeunaan cara neraskeun.

7 Kabiasaan Kaamanan Digital pikeun Nyegah Ransomware

Cara anu pangsaéna pikeun nyiapkeun ransomware nyaéta pikeun nyegah éta kajadian di tempat munggaran. Tujuh kabiasaan online ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun ngajaga alat anjeun sareng inpormasi anu tiasa diidentipikasi sacara pribadi anu disimpen tina ragrag kana panangan cybercriminals.

1. Nyadangkeun data anjeun

Penjahat cyber teu gaduh pangaruh upami alat anjeun henteu nyimpen naon waé anu berharga. Nyadangkeun file anjeun anu paling penting unggal sababaraha bulan, boh ka méga atanapi ka hard drive. Ku cara ieu, upami anjeun nampi inféksi ransomware, anjeun tiasa mupus alat anjeun sareng pasang deui file anjeun tina cadangan. Cadangan ngajaga data anjeun, sareng anjeun moal kagoda pikeun ngaganjar pangarang malware ku cara mayar tebusan.

2. Candak panyalindungan sandi serius

Nalika ngamutahirkeun Kapercayaan anjeun, anjeun kedah salawasna mastikeun yén anjeun sandi kuat tur unik. Bahaya pikeun ngagunakeun deui kecap akses anu sami dina akun sabab sadayana anu diperyogikeun pikeun nempatkeun akun anjeun dina résiko mangrupikeun pelanggaran data pikeun ngabocorkeun kecap akses anjeun ka wéb poék. Ampir teu mungkin pikeun nginget sadaya kecap akses sareng kombinasi nami pangguna anjeun, janten percanten ka manajer kecap konci pikeun nyimpen éta pikeun anjeun.

3. Aktipkeun auténtikasi dua-faktor atawa multi-faktor

Auténtikasi dua atawa multi-faktor nyadiakeun lapisan tambahan kaamanan, sabab merlukeun sababaraha bentuk verifikasi pikeun asup kana rekening online. Contona, anjeun bakal dipenta pikeun pariksa idéntitas anjeun nganggo kode sakali anu dikirim ka telepon sélulér anjeun atanapi ngajawab patarosan kaamanan sareng kecap konci anu leres. Léngkah tambahan ieu dina prosés login ngagagalkeun plot ransomware sabab upami anjeun nyimpen dokumén penting anjeun di tukangeun program awan anu ditangtayungan ku auténtikasi multi-faktor, penjahat ngagaduhan sakedik nilai pikeun disandera.

4. Kudu ati dimana anjeun klik

Entong ngaklik tautan atanapi ngabales email, pesen langsung média sosial, sareng pesen téks ti jalma anu anjeun henteu terang. Ieu penting sabab phishers mindeng nipu jalma kana ngundeur malware jeung ransomware software ngaliwatan tumbu cryptic.

Ngagunakeun ekstensi kaamanan dina pangotektak wéb anjeun mangrupikeun salah sahiji cara pikeun ngotéktak langkung aman. McAfee WebAdvisor, contona, ngingetkeun anjeun nalika anjeun ngasupkeun situs picilakaeun anu tiasa nyimpen malware. Situs wéb anu ngaku gaduh acara TV gratis, pilem sareng parangkat lunak mangrupikeun anu paling bahaya.

5. Ngan nyambung ka jaringan aman

Jaringan Wi-Fi umum – sapertos anu aya di perpustakaan, toko kopi, hotél sareng bandara – sering henteu aman. Kusabab saha waé tiasa log in, anjeun moal tiasa percanten yén sadayana dina jaringan gaduh niat anu saé. Penjahat siber sering ngarecah kana jaringan umum sareng nguping sacara digital dina alat anu nyambung ka aranjeunna. Janten, anjeun tiasa ngahindarkeun Wi-Fi umum sadayana sareng ngan ukur ngaksés internét ngalangkungan 5G, atanapi anjeun tiasa ngaktipkeun a jaringan pribadi virtual. VPN mangrupikeun jaringan pribadi anu leres-leres énkripsi lalu lintas internét anjeun, ngajantenkeun anjeun teu anonim sacara online.

6. Apdet alat Anjeun ka software panganyarna

Ulah malire bewara alat Anjeun pikeun ngapdet software Anjeun. Ngajaga software Anjeun up-to-date nyaeta cara pangalusna pikeun nyegah penjahat cyber tina maksa jalan ka alat Anjeun. Pembaruan parangkat lunak biasana kalebet patch kaamanan kritis anu nutup sagala liang anu tiasa disusup ku plot ransomware.

7. Ngadaptarkeun solusi kaamanan komprehensif

Pikeun tambihan katenangan, pilih lapisan kaamanan tambahan kalayan solusi sapertos McAfee + pamungkas, nu ngawengku cakupan ransomware nepi ka $25,000. McAfee+ Ultimate ogé kalebet VPN, manajer sandi, sareng ekstensi browsing aman pikeun ngajaga kagiatan online anjeun pribadi.

Nepangkeun McAfee+

Maling identitas sareng panyalindungan privasi pikeun kahirupan digital anjeun


#Tip #pikeun #Ngajagi #Alat #sareng #Inpormasi #Pribadi #anjeun #tina #Ransomware

Diantara jaringan sosial, LinkedIn nyepeng posisi anu rada unik. Platform ieu dirancang pikeun komunikasi antara professional, nu otomatis ngakibatkeun kontak jeung jalma anyar, ampir lengkep transparansi informasi pamaké, kitu ogé gelar cukup luhur kapercayaan di strangers.

Kakuranganna nyaéta rélatif gampang pikeun nyiptakeun profil palsu anu masuk akal. Salaku conto, dina usum gugur taun 2022, ahli kaamanan Brian Krebs mendakan sajumlah ageung akun LinkedIn palsu anu ngaku milik Kapala Perwira Kaamanan Informasi perusahaan internasional utama. Ditambah sababaraha rébu rekening palsu daptar usaha nyata salaku dunungan.

Motif tina fraudsters rupa-rupa. Tapi hiji hal anu aranjeunna sami nyaéta aranjeunna henteu paduli merek HR atawa reputasi pausahaan aranjeunna sakuduna dituju dianggo pikeun. Kalayan ieu dina pikiran – dua patarosan timbul: naha mungkin pikeun ngaleungitkeun LinkedIn palsu, sareng kumaha anjeun tiasa ngajaga merek perusahaan anjeun?

Kumaha LinkedIn ngalawan propil palsu

Masalah propil palsu dina LinkedIn sanés énggal. Unggal genep bulan, jaringan sosial ngalaporkeun, diantarana, sabaraha akun palsu anu diblokir. Jumlah pastina beda-beda ti taun ka taun, tapi urang nuju ngawangkong ngeunaan puluhan juta profil unggal periode ngalaporkeun. Salaku conto, ti mimiti 2019 dugi ka pertengahan 2022, jaringan sosial ngablokir ampir 140 juta akun palsu.

Kaseueuran profil LinkedIn palsu (95.4% dina H1 2022) otomatis diblokir. Seringna, akun palsu dileungitkeun nalika masih dina tahap pendaptaran: gumantung kana périodena, 70-90% akun anu dilarang ditembak nalika lepas landas. Propil palsu diblokir sabab keluhan pamaké jumlahna kirang ti hiji persen. Henteu seueur ogé sacara mutlak: contona, ngan ukur 190,000 palsu anu diblokir kusabab keluhan dina H1 2022.

LinkedIn teu nangtukeun persis kumaha carana ngaidentipikasi propil curiga, tapi nyadiakeun sababaraha rinci ngeunaan naon jalma wondering ngeunaan. Hiji bandéra beureum nyaéta over-olahtalatah. Sejen nyaeta mismatch geografis – lamun “Lokasi” dina profil nembongkeun hiji wewengkon, tapi akun didaptarkeun dina hiji lengkep béda. Ogé, hiji halaman tiasa ditandaan salaku curiga upami éta ngabagi sababaraha pola sareng halaman palsu sanés anu dideteksi sareng diblokir.

Ahir taun ka tukang, LinkedIn ngenalkeun sababaraha inovasi anu ditujukeun pikeun ngalawan pemalsuan:

  • Jaringan sosial ayeuna pariksa poto profil pikeun ningali naha éta dihasilkeun ku AI.
  • Pesen curiga ayeuna mawa peringatan.
  • Fitur anyar anu sanés nyaéta tab “Ngeunaan profil ieu”. Éta nunjukkeun tanggal perkiraan pendaptaran akun sareng inpormasi anu sanés pikeun ngabantosan pangguna mutuskeun naha éta tiasa dipercaya.
LinkedIn ayeuna gaduh

Pikeun milarian tab “Ngeunaan profil ieu”, pencét Deui di luhur halaman pangguna

Dupi éta dianggo?

Tapi naha tindakan LinkedIn ngalawan propil palsu tiasa dianggo? Pikeun manggihan, kabel majalah ngalakukeun percobaan saeutik. Mimiti, wartawan nyiptakeun dua profil palsu anu dieusi téks sareng poto anu dibangkitkeun AI. Poé saterusna, LinkedIn nanya ka duanana pamaké pikeun ngonfirmasi identitas maranéhanana sarta réngsé nepi blocking rekening.

Salajengna, wartawan nyobian pendekatan anu béda: aranjeunna ngadamel salinan pinuh ku profil hiji jalma kabel éditor sorangan; kalawan hiji bédana – poto profil diganti (jeung poto aslina sejen). Ogé hiji-hijina inpormasi kontak anu disayogikeun nyaéta alamat email anu kadaptar sareng Proton Mail (layanan email wéb énkripsi anu populer sareng jalma-jalma anu ngahargaan anonimitas). Akun palsu ieu aya dina LinkedIn salila dua bulan pinuh, narima jeung ngirim talatah, nyieun kontak anyar, jeung promosi. kabel eusi, saméméh wartawan sorangan dihapus eta.

Kumaha hasilna? Percobaan ieu nunjukeun yen LinkedIn téh geulis alus dina kaayaan fakes basajan. Tapi saha waé anu peryogi sakedik waktos sareng perhatian pikeun ngadamel palsu anu langkung ngayakinkeun, ngagunakeun inpormasi anu nyata ngeunaan jalma nyata, tiasa ngaliwat gatekeepers LinkedIn.

Kumaha ngabersihan halaman LinkedIn palsu perusahaan anjeun

Aya kamungkinan yén aya anu nganggo nami perusahaan anjeun – sareng inpormasi batur sapagawean anjeun – pikeun tujuan jahat sorangan. Ku alatan éta, kami nyarankeun miceun profil palsu tina daptar karyawan perusahaan anjeun. Mimitian ku ngukur skala masalah: ngan ukur ngabandingkeun jumlah profil LinkedIn anu daptar perusahaan anjeun salaku dunungan ayeuna sareng jumlah karyawan saleresna.

Ogé, laksanakeun penilaian géografis: tingali sabaraha karyawan anjeun kadaptar di daérah anu tangtu numutkeun LinkedIn, sareng bandingkeun éta sareng kanyataan. Ieu bakal ngabantosan ngalokalkeun masalah, sabab profil palsu sigana nunjukkeun daérah khusus dimana scammers milarian korban. Kusabab ieu, akun palsu dimana perusahaan anjeun didasarkeun tiasa henteu disebarkeun merata di sakumna dunya (kamungkinan konséntrasi dina hiji atanapi sababaraha daérah).

Gumantung kana hasil pamariksaan ieu, kitu ogé ukuran sakabéh perusahaan anjeun, léngkah-léngkah salajengna tiasa béda-béda. Upami jumlah palsu relatif leutik sareng anjeun tiasa ngalokalkeun sacara geografis, éta kedah gampang pikeun ngaidentipikasi seuseueurna sareng ngalaporkeun ka dukungan LinkedIn.

Upami masalahna aya dina skala anu langkung ageung, masuk akal pikeun ngamimitian ngabersihan ti luhur ka handap, prioritas profil palsu anu posing salaku karyawan tingkat luhur. Cara pangbasajanna nyaéta nyandak daptar manajer senior sareng milarian profil LinkedInna ku nami. Lamun duplikat kapanggih, kaca aslina bakal paling dipikaresep bisa dibédakeun ti palsu ku tanggal pendaptaran. Awaskeun ogé pikeun henteu cocog géografis, ogé gambar profil anu ganjil.

Platformna sorangan tiasa ngabéréskeun masalah kalayan sahenteuna pemalsuan tingkat luhur ku pariksa akun tokoh masarakat sareng eksekutif perusahaan, contona, nganggo lencana biru anu akrab. Nanging, hanjakalna, LinkedIn ngumumkeun rencana pikeun ngenalkeun metode sapertos kitu ngan dina April 2023. Pikeun ngamimitian, verifikasi ngan bakal sayogi dina modeu percobaan pikeun sababaraha perusahaan utama AS. Nalika organisasi anu sanés tiasa mastikeun yén pangguna jaringan leres-leres karyawanna teu tiasa diprediksi.

Sisi poék bulan: karyawan palsu ti pausahaan séjén

Aya sisi séjén pikeun masalah ieu: penipu tiasa nyerang karyawan anjeun nganggo profil LinkedIn palsu jalma anu disangka damel pikeun organisasi sanés. Anjeun teu kedah milari jauh kanggo conto dimana ieu tiasa ngakibatkeun: ngan taun ka tukang serangan sapertos kitu dilakukeun ngalawan Sky Mavis, pamekar kaulinan maén-to-earn. Aksi Taya Wates.

Panyerang ngahubungi salah sahiji karyawan perusahaan liwat LinkedIn, disangka nawaran padamelan. Salajengna, aranjeunna ngirimkeun karyawan anu kainféksi PDF anu aranjeunna tiasa aksés kana jaringan perusahaan sareng maok konci anu dianggo pikeun validasi transaksi. Kalayan konci ieu, aranjeunna ngabersihan akun cryptocurrency perusahaan. Karugian éta langkung ti $ 500 juta, nampi ieu gelar kahormatan tina salah sahiji heists crypto pangbadagna dina sajarah.

Salamet tina serangan sapertos kitu moal gampang. Nanging, ningkatkeun kasadaran karyawan anjeun ngeunaan kaamanan inpormasi pasti tiasa ngajantenkeun bédana. Sareng cara anu pangsaéna pikeun ngalakukeun éta nyaéta ngaliwatan pelatihan cybersecurity biasa. Solusi idéal pikeun ieu nyaéta Platform Kasadaran Kaamanan Otomatis Kaspersky.


#Bersihkeun #halaman #LinkedIn #perusahaan #anjeun #tina #karyawan #palsu

Ieu kanggo hashtags, likes, followers, DMs, sareng LOL—30 Junith nandaan Poé Media Sosial, waktos ngagungkeun sareng muhasabah kumaha média sosial parantos ngarobih kahirupan urang salami mangtaun-taun.

Dimimitian taun 2010 ku perusahaan média sareng hiburan Mashable, perayaan éta ngagaduhan seueur bentuk. Gatherings, contests, nelepon pikeun naekeun bunderan sosial anjeun kalawan hiji sambungan bermakna geus sagala tanggal ditandaan nu geus kaliwat. Tapi taun ieu karasaeun kasempetan pikeun nimbangkeun sabaraha urang condong kana média sosial dina sababaraha bulan ayeuna, khususna di dunya dimana ampir 50% tina populasi global anu pamaké média sosial mun sababaraha gelar atawa sejen.

Utamana, jalma di sakuliah dunya méakkeun rata-rata 145 menit sapoé dina média sosial. Kalayan pangguna di Filipina nyéépkeun tilu jam sareng 53 menit sadinten sareng pangguna di AS nyéépkeun langkung ti dua jam sadinten, angka éta tiasa bénten-béda pisan, tapi éta aman pikeun nyebatkeun yén seuseueurna waktos urang nyéépkeun waktos browsing dina média sosial. . média.

Kalayan saurna, Poé Média Sosial ogé mangrupikeun dinten anu saé pikeun ningali langkung caket kana setélan sareng kabiasaan média sosial anjeun, sadayana supados anjeun tiasa ngamaksimalkeun éta kalayan kirang repot sareng hariwang. Naha anjeun nganggo Facebook, Instagram, TikTok atanapi anu sanés, ieu sababaraha hal anu anjeun tiasa laksanakeun anu tiasa ngabantosan anjeun aman sareng aman di luar:

1. Meunang pribadi

Platform média sosial sapertos Facebook, Instagram sareng anu sanésna masihan anjeun pilihan pikeun ngajantenkeun profil sareng tulisan anjeun ngan ukur katingali ku babaturan. Milih setelan ieu nyegah internét nu leuwih lega tina ningali naon anjeun ngalakukeun, ngomong, jeung posting, nu bisa mantuan ngajaga privasi Anjeun.

2. Ucapkeun “henteu” ka strangers anu mawa dina requests sobat

Janten kritis kana uleman anjeun nampi. Asing asup jeung kaluar bisa jadi leuwih ti saukur strangers, aranjeunna tiasa akun palsu dirancang pikeun ngumpulkeun informasi ngeunaan pamaké pikeun tujuan cybercrime, atawa maranéhna bisa jadi rekening dirancang pikeun nyebarkeun informasi palsu. Aya seueur ogé. Nyatana, dina Q1 2021 waé, Facebook ngaleungitkeun 1.3 milyar akun palsu. Nolak pamenta kitu.

3. Pikir dua kali saméméh dipariksa-di

Henteu aya anu nyarios “teu aya bumi ayeuna” sapertos ngeposkeun anjeun dina liburan atanapi ngabagi lokasi nalika anjeun ka luar kota. Balukarna, tulisan sapertos kitu ngumumkeun ayana anjeun ka panongton anu lega (malah panongton global, upami anjeun henteu ngeposkeun sacara pribadi, sakumaha anu kacatet di luhur). Pertimbangkeun ngabagi poto sareng carita petualangan anjeun nalika anjeun uih deui.

4. Internét salawasna

Éta paribasa anu kasohor ku alesan. Naha profil anjeun disetel ka pribadi atanapi upami anjeun nganggo aplikasi sareng pesen sareng tulisan “ngaleungit” (sapertos Snapchat), naon anu anjeun kirimkeun tiasa disimpen sareng dibagikeun deui. Éta sagampil nyandak potret layar. Upami anjeun henteu hoyong éta di luar sana, kantos atanapi sanés, tong ngeposkeunana.

5. Awas pikeun scams phishing

Urang nuju biasa kana peringatan ngeunaan email phishing, tapi serangan phishing umum dina média sosial. Aturan anu sami berlaku. Tong tuturkeun tautan naon waé anu anjeun kéngingkeun ti urang asing ngalangkungan pesen instan atanapi langsung. Sareng jaga inpormasi pribadi anjeun pribadi. Entong masihan email, alamat, atanapi inpormasi anu sanés. Malah nu disebut “kuis” posting jeung situs Wéb tiasa gimmicks dirancang pikeun maok bit jeung potongan informasi pribadi nu bisa dipaké salaku dadasar pikeun serangan.

6. Pariksa tag anjeun

Sababaraha platform sapertos Facebook ngamungkinkeun para pangguna marios tulisan anu ditandaan ku nami profilna. Parios setélan akun anjeun sareng pasihan diri anjeun pikeun ngontrol kumaha sareng dimana tag anjeun dianggo ku batur. Ieu bakal ngabantosan anjeun terang kumaha batur ngobrol ngeunaan anjeun sareng kumaha cara.

7. Jaga diri sareng alat anjeun

software kaamanan bisa ngajaga anjeun tina ngaklik tautan jahat bari dina média sosial, nguatkeun kecap konci anjeun supados akun média sosial anjeun henteu diretas, sareng ningkatkeun privasi online anjeun ogé. Kalawan maling identitas hiji kajadian hanjelu kiwarisoftware kaamanan estu kudu.

Coba McAfee Total Protection


#Jaga #Akun #Média #Sosial #anjeun #tina #Hacking #sareng #Serangan