hoyong terang, panasaran sarta pohara mandiri. Ieu mangrupikeun tilu kecap anu aya dina pikiran nalika kuring nganggap budak kuring salaku rumaja sareng déwasa ngora. Ayeuna, ieu sadayana kualitas hébat tapi nalika Anjeun coba ngajarkeun murangkalih anjeun nganapigasi internét, kualitas ‘hébat’ ieu sering ngajantenkeun hal-hal langkung sesah!! Jenis panasaran hoyong mendakan sareng nalungtik – Anu pangalaman! Tapi ieu ogé ngajadikeun tugas urang salaku kolotna leuwih nangtang, utamana lamun datang ka ngajaga eta tina eusi pantes nu bisa kapanggih online.

Naon eusina teu pantes?

Singketna, eusi anu teu pantes nyaéta naon waé anu dipendakan ku anak anjeun dina internét anu aranjeunna ngaganggu atanapi anu henteu siap digedékeun. Bisa jadi hiji gambar, video atawa téks tulisan anu karasa tur upsetting. Nya, ieu tiasa kajantenan teu kahaja tapi ogé ngahaja.

Seueur urang langsung mikiran bahan eksplisit séksual nalika urang mikirkeun eusi anu teu pantes, tapi hanjakalna aya deui. Ieu ogé bisa ngawengku bahan nu promotes extremism atawa terorisme, gambar telenges atawa salinan, situs atawa tulisan hate atawa karasa, sarta informasi palsu atawa nyasabkeun.

Sabaraha Barudak Australia Anu Kakeunaan?

Sakumaha anjeun tiasa bayangkeun, sesah milarian data anu akurat ngeunaan sabaraha murangkalih anu kakeunaan eusi anu teu pantes. Loba barudak anu horéam ngaku naon maranéhna nempo, ngarasa isin, atawa teuing distressed ngalaporkeun pangalaman maranéhanana. Janten, kamungkinan yén statistik saleresna langkung luhur tibatan data anu dilaporkeun. Panaliti anu dilakukeun ku Kantor eSafety kami nunjukeun yen mayoritas barudak Australia umur 12 nepi ka 17 geus katempo eusi pantes. Ieu detilna:

  • 57% geus katempo kekerasan nyata yén maranéhna kapanggih disturbing
  • Ampir 50% barudak umur 9 nepi ka 16 taun remen kakeunaan gambar seksual.
  • 33% geus nempo gambar atawa video nu ngamajukeun terorisme

Naon anu anjeun tiasa laksanakeun Pikeun Ngaleutikan Nempoan Eusi Anu Teu Patuh Anak anjeun?

Éta dilawan nu bakal ningali hal pantes online? Kuring miharep kuring bisa ngajawab euweuh, tapi kanyataanana éta dina sababaraha tahap barudak anjeun meureun bakal ningali hiji hal nu maranéhna manggihan ngabingungkeun atawa upsetting. Janten, kaulinan kolot di dieu nyaéta pikeun mastikeun ieu kajantenan telat-gancang sareng aranjeunna siap pikeun nungkulanana. Ieu dimana kuring nyarankeun anjeun nempatkeun énergi anjeun pikeun ngajantenkeun ieu:

1. Nyetél Aturan Ground

Abdi kipas ageung tina perjanjian téknologi kulawarga anu ngagariskeun ekspektasi anjeun pikeun paripolah online barudak anjeun sareng ‘aturan papacangan’ kulawarga. Ieu kedah saluyu sareng umur, tapi upami murangkalih anjeun cukup ngora, punten kalebet daptar situs anu tiasa didatangan, aplikasi anu tiasa diunduh, sareng inpormasi anu aranjeunna tiasa bagikeun – henteu aya inpormasi anu tiasa diidentipikasi sacara pribadi. Kuring ogé bakal kaasup aturan ngeunaan pamakéan alat – euweuh alat di pangkeng sapeuting!! Tempo pos kuring Ieuh anu bakal nulungan anjeun ngaropea deal pikeun kulawarga anjeun.

Perjangjian anu jelas sareng rinci hartosna unggal anggota kulawarga gaduh aturan anu jelas anu bakal ngajaga aranjeunna aman. Jigana ngabagikeun ‘naha’ sareng murangkalih kuring penting pisan – pikeun mastikeun yén aranjeunna terang yén anjeun aya di dieu pikeun, ngajaga aranjeunna aman sareng nyetél pikeun pangalaman online anu positif.

2. Komunikasi Sacara Rutin, Buka jeung Tenang

Jieun unggal usaha pikeun nyieun lingkungan imah dimana barudak anjeun ngarasa nyaman ngobrol jeung babagi ngeunaan sagala aspek kahirupan maranéhanana tanpa judgment. Sakali anjeun gaduh éta, anjeun bakal tiasa gaduh paguneman rutin anu bakal ngabantosan aranjeunna langkung ngartos dunya online sareng anu paling penting, jaga aranjeunna aman! Tujuanana di dieu nyaéta pikeun gaduh paguneman dua arah anu asli tanpa ngajantenkeun aranjeunna sapertos nuju diajar. Salaku conto, anjeun tiasa ngajelaskeun yén naon waé anu aranjeunna bagikeun sacara online bakal nyiptakeun ‘tapak digital’ sorangan, janten aranjeunna kedah ati-ati kumaha kalakuanana. Anjeun ogé tiasa ngajelaskeun ka aranjeunna ngeunaan bahaya nyebarkeun rumor online atanapi ngabagi poto atanapi guyonan anu nyeri.

Sareng upami anak anjeun terang yén anjeunna tiasa ngobrol sareng anjeun ngeunaan naon waé sareng anjeun moal kaleuleuwihi, aranjeunna bakal langkung dipikaresep pikeun nyarioskeun ka anjeun upami aranjeunna ningali dina internét anu matak hariwang. Ayeuna, urang sadayana ngarepkeun éta henteu kajantenan, tapi urang sadayana hoyong tiasa ngabantosan murangkalih pikeun ngatasi tantangan upami sareng iraha waé.

3. Pertimbangkeun Parental Controls

Kadali parental tiasa janten alat anu mangpaat anu ngamungkinkeun anjeun ngawas sareng ngatur naon anu katingali sareng laksanakeun ku anak anjeun online. Tangtosna, ngagunakeun kadali parental sanes solusi anu teu gampang – anjeun tetep kedah waspada sareng investasi, tapi éta tiasa janten hal anu saé. Ieu naon anu kuring resep:

  • Maranéhanana bisa Blok anak anjeun ngaksés situs wéb atanapi aplikasi – contona nganggo kaméra atanapi mésér barang
  • Maranéhanana bisa Nyaring miceun eusi nu teu pantes, contona eusi seksual, eusi nu promotes ngarugikeun diri, kekerasan, judi atawa rasisme
  • Maranéhanana bisa monitor waktos online anak anjeun sareng nyayogikeun laporan ngeunaan situs anu didatangan, aplikasi anu aranjeunna anggo, sareng frékuénsi sareng waktos anu aranjeunna nyéépkeun dina unggal situs.
  • Maranéhanana bisa ngatur wates waktu sareng blokir aksés anak anjeun saatos waktos anu ditangtukeun

Tempo inpo nu leuwih lengkep tentang McAfee kadali parental Ieuh.

4. Paké Search Engine Child-Friendly

Salaku urang sadaya terang, euweuh wates pikeun manggihan hal online. Jadi, jalma ngora panasaran boga loba kasempetan pikeun meunangkeun jawaban kana patarosan maranéhanana. Nanging, ieu sanés idéal upami anak anjeun henteu ngagaduhan umur atanapi pangalaman pikeun ngadukung anjeun. Ku kituna, hayu atuh ngenalkeun anjeun sababaraha mesin pencari ramah-nak anu bakal mastikeun aya wates cageur pikeun pikiran panasaran!

Anaking

Ieu mangrupikeun mesin pencari anu dirancang pikeun nyayogikeun hasil anu aman pikeun murangkalih sahingga ngan ukur ngabalikeun sajumlah hasil anu terbatas – sampurna! Eta geus dirancang pikeun meungpeuk kecap sumpah palapa jeung basa ‘kasar’ tapi a Média akal sehat percobaan kapanggih yén sababaraha eusi telenges bisa dihasilkeun maké éta.

pilarian barudak

Mesin pencari ieu nganggo parangkat lunak panyaring anu ketat Google pikeun ngahasilkeun hasil anu énggal tanpa résiko anu teu pantes. Sistem panyaring kecap konci canggihna ngawaskeun éjahan sareng modifikasi alternatif anu saé pikeun jalma ngora!

anakRex

Ogé ngagunakeun SafeSearch Google, KidRex ngamajukeun halaman anu ramah-budak dina hasil na. Éta ogé gaduh pangkalan data tambahan tina kecap konci sareng situs anu teu pantes sareng meungpeuk hasil média sosial. Saé pisan!

Nanging, upami anjeun ngan ukur hoyong lengket sareng Google sareng ngaktifkeunana SafeSearch saringan, anjeun pasti tiasa. Émut, anjeun kedah ngaktipkeun dina unggal alat anu tiasa dianggo ku anak anjeun – kalebet teleponna!

4. Janten kabuka sarta jadi conto hébat

Sabaraha sering anjeun ngadangu diri nyarios atanapi ngalakukeun hal anu dilakukeun ku ibu anjeun? Kuring ngalakukeun eta sadaya waktu! Kolot urang mangrupikeun pangaruh panggedéna sareng panutan anu paling ageung. Ieu ogé lumaku pikeun cara urang berinteraksi sareng téknologi. Pastikeun murangkalih anjeun ningali anjeun ngaraosan waktos bébas téknologi, supados aranjeunna ‘normalisasi’. Ninggalkeun telepon anjeun di bumi nalika anjeun leumpang anjing, henteu pernah nempatkeun telepon anjeun dina méja makan sareng teras-terasan hurungkeun telepon anjeun, ulah ngaganggu nalika ngobrol sareng murangkalih anjeun. Kirang waktos kanggo téknologi hartosna langkung seueur waktos pikeun hubungan manusa nyata.

Janten kabuka ogé cara anu penting pikeun ngajagaan barudak anjeun. Nyatana, langkung kabuka sareng komunikatif anjeun sareng murangkalih anjeun, kirang alesan aranjeunna kedah ngalakukeun ‘panalungtikan’ online sorangan. Janten, upami anjeun nyiptakeun lingkungan anu nyarioskeun ngeunaan pubertas, parobahan hormonal sareng hubungan rumaja normal, aranjeunna sigana henteu kedah milarian jawaban dina Google – sareng résiko ningali eusi anu teu pantes.

Janten, upami anjeun gaduh grup tweens atanapi rumaja panasaran, maka kuring ngirim anjeun anu pangsaéna. Éta sanés tugas anu gampang pikeun ngajagi aranjeunna tina eusi anu langkung nangtang anu ditawarkeun ku internét. Tapi sanggeus kaluar ti sisi séjén – sarta salamet – abdi tiasa assure yén anjeun leuwih proaktif, nu bakal gampang lalampahan.

Sing salamet!!

Alex XX

PS Upami anjeun mikir ngeunaan kadali parental, tong hilap ngaktifkeunana dina jasa streaming anjeun ogé. Netflix, Amazon Perdana Jeung Booth sadayana nawiskeun kadali parental anu tiasa ngawates eusi anu tiasa ditingali ku budak anjeun. Ieu pasti patut usaha.

Nepangkeun McAfee+

Maling identitas sareng panyalindungan privasi pikeun kahirupan digital anjeun


#Lima #Cara #Ngajagi #Barudak #Anjeun #Tina #Eusi #Online #Teu #Patuh

Anu Taya Chat app nyaéta utusan anu diciptakeun ku pamekar smartphone anu cukup populér Taya Telepon – sejen “iPhone killer”. Titik jual utama tina Taya Chat nyaeta mangrupakeun jangji pikeun masihan pamaké Android kamampuhan pikeun komunikasi sagemblengna ngagunakeun iMessage – sistem olahtalatah saméméhna ngan sadia pikeun nu boga iPhone.

Tapi, Taya Chat éta geura-giru kapanggih ngabogaan sajumlah masalah kaamanan sarta privasi. Masalah ieu parah pisan sahingga kirang ti 24 jam saatos dileupaskeun dina Google Play Store, aplikasina kedah dipiceun. Hayu urang nalungtik salajengna.

Henteu aya Obrolan, Sunbird, sareng iMessage pikeun Android

Anu Taya Chat messenger diumumkeun dina 14 Nopémber 2023, dina pidéo ku blogger YouTube anu kasohor Marques Brownlee (alias MKBHD). Anjeunna ngawangkong ngeunaan kumaha datangna utusan anyar Teu aya boga rencana pikeun ngidinan boga a Teu aya Telepon (anu dumasar kana Android) pikeun komunikasi sareng pangguna ios via iMessage.

Ku jalan kitu, kuring nyarankeun ningali pidéo ti MKBHD, sahenteuna pikeun ningali kumaha utusan éta jalan.

Pidéo éta ogé ngajelaskeun sacara ringkes kumaha utusan éta tiasa dianggo tina sudut pandang téknis. Pikeun ngamimitian, pamaké kudu nyadiakeun Taya Chat kalayan login sareng kecap akses akun Apple ID na (sareng upami aranjeunna henteu acan gaduh, aranjeunna kedah nyiptakeunana). Saatos ieu, pikeun ngadugikeun pidéo sacara henteu langsung, “dina sababaraha Mac mini dimana waé di tegalan server”, akun Apple ieu lebet, saatos komputer jauh ieu fungsina salaku relay anu ngirim pesen ti smartphone pangguna ka sistem iMessage, sareng sarta sabalikna.

Pikeun masihan kiridit dimana éta alatan, dina ahir menit kagenep, panulis video negeskeun yén pendekatan ieu mawa sababaraha resiko serius. Mémang, log in sareng Apple ID anjeun dina alat anu teu dipikanyaho anu sanés milik anjeun, henteu paduli lokasina, mangrupikeun ide anu goréng pisan pikeun sababaraha alesan.

Taya Chat Messenger Teaser

Awan pesen biru anu dicita-citakeun tina iMessage – janji pamungkas tina Nothing Chats

Anu Teu aya parusahaan geus nyieun euweuh rusiah tina kanyataan yén “iMessage pikeun Android” teu ngembangkeun sorangan. Pausahaan mitra jeung parusahaan sejen, Sunbird, jadi Taya Chat utusan mangrupakeun clone tina Sunbird: iMessage pikeun Android aplikasi, kalawan sababaraha parobahan panganteur kosmetik. Ku jalan kitu, aplikasi Sunbird diumumkeun ka pers dina bulan Désémber 2022, tapi peluncuran lengkepna ka panongton anu lega terus-terusan ditunda.

Henteu aya masalah obrolan sareng kaamanan

Sanggeus béwara, kacurigaan langsung timbul Teu aya sareng Sunbird bakal nyanghareupan masalah privasi sareng kaamanan anu serius. Sakumaha anu disebatkeun sateuacana, ideu asup sareng ID Apple anjeun dina alat batur pisan picilakaeun sabab akun ieu masihan kontrol lengkep pikeun seueur inpormasi pangguna sareng alatna sorangan ngaliwatan fitur Apple. Panggihan kuring…

Pikeun nengtremkeun ati pamaké, duanana Sunbird jeung Teu aya confirms on ramatloka maranéhanana yén logins sareng kecap akses teu disimpen di mana waé, kabéh pesen ditangtayungan ku enkripsi tungtung-to-tungtung, jeung sagalana geus sagemblengna aman.

Garansi kaamanan dina ramatloka Sunbird

Situs wéb Sunbird negeskeun kaamanan sareng privasi iMessage pikeun Android, ogé pamakean enkripsi end-to-end (spoiler: ieu henteu leres)

Nanging, kanyataanana jauh tina ramalan anu paling skeptis. Sakali aplikasina sayogi, éta gancang janten écés yén éta gagal ngalaksanakeun janji enkripsi tungtung-ka-tungtung. Anu parah, sadaya pesen sareng file anu dikirim atanapi ditampi ku pangguna dikirim ku Taya Chat dina formulir unencrypted kana dua jasa sakaligus – database Google Firebase sarta layanan monitoring kasalahan Sentry, dimana karyawan Sunbird bisa ngakses pesen ieu.

Jaminan kaamanan dina situs Euweuh

Bagian FAQ dina halaman Nothing Chats resmi ogé sacara eksplisit nyebatkeun énkripsi tungtung-ka-tungtung

Sareng upami éta henteu cekap, sanés ngan ukur karyawan Sunbird tapi saha waé anu resep tiasa maca pesen éta. Masalahna nyaéta yén token anu dipikabutuh pikeun auténtikasi dina Firebase dikirim ku aplikasi liwat sambungan anu teu dijagi (HTTP) sareng ku kituna, tiasa dicegat. Salajengna, token ieu nyayogikeun aksés ka sadaya pesen sareng file kabéh pamaké ti utusan – sakumaha disebutkeun tadi, sadaya data ieu dikirim ka Firebase dina téks polos.

Sakali deui: sanajan jaminan ngagunakeun enkripsi tungtung-to-tungtung, unggal pesen ti unggal pamaké aktip Taya Chat Jeung sadayana file anu dikirim ku aranjeunna — poto, video, sareng sajabana — tiasa dicegat ku saha waé.

Halaman Nothing Chats nyatakeun yén pesen pangguna henteu pernah disimpen di mana waé

Tambih Deui, halaman Nothing Chats FAQ nyatakeun yén seratan henteu kantos disimpen di mana waé – naha anjeun hoyong ceurik?

Salah sahiji panalungtik aub dina analisa kerentanan Taya Obrolan / Sunbird nyieun ramatloka basajan salaku bukti feasibility tina serangan, sahingga saha ningali pesen asup maranéhna iMessage pikeun Android memang bisa gampang dicegat.

Teu lila sanggeus kerentanan dipublikasikeun, Teu aya mutuskeun pikeun ngahapus aplikasina tina Google Play Store “pikeun ngalereskeun sababaraha bug”. Sanajan kitu, sanajan kitu Taya Chat atawa Sunbird: iMessage pikeun Android deui di toko, leuwih sae pikeun ngahindarkeun aplikasi – kitu ogé aplikasi sarupa lianna. Carita ieu nunjukkeun sacara jelas yén nalika nyiptakeun jasa perantara anu ngamungkinkeun aksés ka iMessage, gampang pisan pikeun ngalakukeun kasalahan anu ageung anu nempatkeun data pangguna dina résiko.

Naon anu kedah dilakukeun ku pangguna Obrolan ayeuna

Lamun geus dipaké Taya Chat aplikasi, anjeun kedah ngalakukeun ieu:

  • Asup ka akun Apple ID anjeun tina alat nu dipercaya, panggihan kaca nu boga sési aktip (alat nu Anjeun asup kana), tur pupus sesi pakait sareng eta. Taya Obrolan / Sunbird.
  • Ganti sandi Apple ID anjeun. Ieu mangrupikeun akun anu penting pisan, janten disarankeun pikeun nganggo senar karakter anu panjang pisan sareng acak – Manajer Sandi Kaspersky tiasa ngabantosan anjeun nyiptakeun kecap konci anu dipercaya sareng nyimpenna aman.
  • Uninstall eta Taya Chat aplikasi.
  • Anjeun teras tiasa nganggo alat anu diciptakeun ku salah sahiji panalungtik pikeun mupus inpormasi anjeun tina database Firebase Sunbird.
  • Lamun geus dikintunkeun sagala informasi sénsitip via Taya Chat, mangka anjeun kudu ngubaran eta salaku compromised sarta nyokot tindakan luyu: ngaganti sandi, reissue kartu, jeung saterusna. Kaspersky Premium bakal ngabantosan anjeun ngalacak kamungkinan bocor data pribadi anjeun anu aya hubunganana sareng alamat email atanapi nomer telepon.


#Naha #Chat #teu #aman

Anjeun siap pikeun sababaraha kentang mashed jeung dialog cringe-inducing? Kami ogé henteu. Nyiapkeun liburan sareng daptar ngamimitian paguneman anu bakal ngajaga kulawarga anjeun langkung aman sareng nyegah anjeun ditaroskeun.

Di tengah-tengah pikagumbiraeun pésta sareng seueurna kumpul-kumpul anu sarat karbohidrat, biasana biasa kalibet dina paguneman mimitian ti nginget-nginget ngeunaan jaman-jaman anu saé pikeun kahirupan cinta sareng parobahan karir anu teu kaduga. Anjeun kabeneran, kami gaduh solusi pikeun obrolan anu kagok ieu.

(lebih…)

Apple nembe ngarilis apdet iPhone urgent, versi ios 16.5.1. Upami anjeun teu acan diropéa, anjeun kedah.

Pamilik iPad ogé kudu ngamutahirkeun ka ios 16.5.1.

Pembaruan éta ngandung dua perbaikan kaamanan penting anu nyegah aktor jahat ngalaksanakeun kode jahat dina iPhones sareng iPads.

Hiji ngalereskeun alamat masalah sareng kernel alat-kode inti anu ngajalankeun iPhones sareng iPads. Apple ngalaporkeun yén masalahna tiasa ngijinkeun aplikasi pikeun ngaéksekusi kode sawenang-wenang kalayan hak istimewa kernel. Kalayan hak istimewa ieu, aplikasi jahat tiasa nyerang alat dina tingkat akar. Anu sanés ngabéréskeun masalah sareng WebKit sistem operasi, anu, upami henteu dibenerkeun, tiasa ngolah eusi wéb anu didamel jahat.

Anjeun tiasa ngamutahirkeun ka ios 16.5.1 ayeuna ku akang Setélan> Umum> Apdet Parangkat Lunak.

Pembaruan sayogi pikeun:

  • iPhone 8 sareng engké.
  • iPad Pro (sadayana model).
  • iPad Air generasi ka-3 jeung saterusna.
  • iPad generasi ka-5 sarta engké.
  • iPad mini generasi ka-5 sarta engké.

Jaga iPhone anjeun

Ngajaga sistem operasi anjeun up-to-date dina iPhone anjeun, sareng sadaya alat anjeun, nyayogikeun dasar anu kuat pikeun panyalindungan. Salian nambahkeun fitur anyar, apdet mindeng kaasup perbaikan-fokus kaamanan. Dina hal ieu, sababaraha perbaikan kaamanan penting.

Anjeun gaduh sababaraha pilihan pikeun tetep up to date sareng apdet kaamanan:

  1. Hurungkeun apdet otomatis. Ieu bakal mastikeun yén alat Anjeun ngajalankeun versi panganyarna na greatest sistem operasi. Salian ti éta, anjeun ogé tiasa ngaktipkeun apdet otomatis pikeun sadaya aplikasi anjeun. Babarengan, aranjeunna bakal kerja keras pikeun ngajaga hal-hal ayeuna.
  2. Pariksa apdet sorangan. Sanajan apdet otomatis diaktipkeun, Anjeun bisa ngalaman reureuh saeutik dina ngakses apdet panganyarna. Dina sababaraha kasus, apdet digulung kaluar ka bets pamaké sakaligus pikeun nyegah pangladén undeuran ti keur overwhelmed. Nanging, mariksa apdet sacara manual bakal masihan anjeun aksés ka versi panganyarna dimana waé anjeun nangtung dina antrian peluncuran. Ku cara éta, upami anjeun ningali béja ngeunaan pembaruan anu penting, anjeun masih tiasa ngaunduh éta langsung.
  3. Paké software panyalindungan online pikeun telepon anjeun. Perlindungan sapertos rencana McAfee + kami kalebet fitur Wi-Fi & System Scan nu ngabéjaan mun anjeun kudu ngamutahirkeun ios. Éta ogé tiasa ngabéréskeun perkiraan naha anjeun ayeuna atanapi henteu – sareng tetep anjeun tiasa nyambung upami anjeun sono kana pembaruan anu penting. McAfee + nawiskeun langkung seueur panyalindungan ti dinya. Ayeuna kalebet ekstensi WebAdvisor kami, anu ngingetkeun anjeun ngeunaan tautan phishing anu teu jelas sareng undeuran anu teu aman. Perlindungan privasi sareng panyalindungan identitas ogé kalebet, sareng VPN pikeun sambungan anu langkung aman.

Tetep aman. Tetep ios (sareng aplikasi anjeun) diropéa.

Sajaba ti ngagunakeun software panyalindungan online, ngajaga alat Anjeun up-to-date nawarkeun pertahanan kuat ngalawan hacks sarta serangan. Pembaruan kana sistem operasi sareng aplikasi anjeun ngalereskeun masalah sareng liang kaamanan-hal anu gancang dimanfaatkeun ku aktor jahat.

Anjeun tiasa tetep up-to-date gampang, berkat apdet otomatis. Tapi tetep hiji panon on warta tetep penting ogé. Upami anjeun ngupingkeun pembaruan anu penting, cobian langsung. Henteu kedah ngantosan.

Nepangkeun McAfee+

Maling identitas sareng panyalindungan privasi pikeun kahirupan digital anjeun


#Pembaruan #iPhone #Larapkeun #Ayeuna #Upami #Anjeun #Teu #acan #Rengse

Teu lila ti harita, rohangan média kaamanan IT ieu sakali deui pinuh ku laporan riang yén Microsoft tungtungna dikubur Internet Explorer (IE). Hayu urang recap carita panjang kumaha browser pang populerna di dunya ieu laun dipotong tina sistem rojongan hirup na, sarta nalungtik lamun éta tungtungna waktu pikeun girang (spoiler: éta henteu).

Internet Explorer: hirup jeung maot kronis

Kami ngingetkeun jalma anu henteu nyaksian (atanapi hilap) taun 2000-an yén, harita, Internet Explorer maréntah wéb, kalayan langkung ti 90% pangsa pasar browser. Hésé percanten ayeuna, tapi Explorer langkung dominan tibatan juara ayeuna, Google Chrome, ayeuna.

Nanging, ti saprak Chrome diluncurkeun taun 2008, popularitas Explorer terus-terusan turun. Urang tiasa nganggap 2012 salaku ahir jaman Explorer, nalika Chrome tungtungna nyandak alih. Kitu cenah, pangakuan resmi munggaran Microsoft ngeunaan kanyataan ieu ngan ukur sumping dina 2015.

Éta teras, sakaligus sareng sékrési Windows 10, perusahaan ngumumkeun yén éta nutup pangwangunan dina Internet Explorer sareng ngenalkeun Edge salaku browser standar pikeun Windows, nyirian fase mimiti mareuman IE. Versi asli Edge didamel ku mesin EdgeHTML milik Microsoft, modifikasi tina MSHTML (ogé katelah Trident), anu didasarkeun ku Internet Explorer.

Tangtosna, Edge gaduh modeu kasaluyuan IE. Sanajan kitu, Explorer, dina versi sabelas jeung final na, masih terpadu kana sistem operasi. Kituna dimimitian jaman browser dual, nalika Tepi jeung Explorer tos dipasang dina Windows, nu (spoiler sejen) terus nepi ka poé ieu.

Tilu taun ti harita, dina bulan Désémber 2018, sumping fase kadua: Microsoft ngantunkeun usaha salajengna pikeun ngembangkeun mesin sorangan sareng ngaluncurkeun vérsi Edge anu énggal, waktos ieu dumasar kana Chromium. Browser ieu ogé gaduh mode kasaluyuan IE. Sareng Explorer masih tinggaleun dina sistem.

Dina 2021, Microsoft ngarilis énggal Windows 11. Ayeuna teu mungkin deui pikeun boot sareng nganggo Explorer salaku browser mandiri — sahenteuna sacara téoritis. Sanajan kitu, Edge masih nahan mode kasaluyuan IE na. Sareng Explorer sorangan masih aya dina sistem, janten, saatos ngulik éta, masih tiasa dijalankeun.

Sababaraha taun saatos éta, nembé Pébruari 2023, aya warta yén Microsoft tungtungna maéhan Explorer dina pembaruan pangénggalna. Kudéta, ngeureunkeun kasangsaraan anu kejam ieu. Tapi, dina pamariksaan anu langkung caket, tétéla yén anjing kolot éta masih ngambekan!…

Nonaktipkeun henteu hartosna ngahapus

Hal kahiji anu sadar ngeunaan apdet Windows nyaeta aranjeunna henteu ngahapus Explorer tina sistem operasi; anjeunna mareuman eta. Dina prakna, ieu ngandung harti yén Explorer henteu tiasa deui diluncurkeun salaku browser mandiri (waktos ieu pasti). Nanging, Edge, sacara resmi hiji-hijina browser dina Windows, masih gaduh mode anu cocog sareng IE. Ieu ngandung harti yén Explorer masih hirup – lamun teu cukup najong di: eta aya ngan pikeun mastikeun operasi mode ieu.

Ayeuna upami anjeun nyobian muka Explorer, Edge bakal dijalankeun. Sareng di jerona, upami anjeun hoyong, anjeun tiasa milih modeu kasaluyuan IE. Hasilna, Explorer bakal terus nyicingan Windows nepi ka ahirna Microsoft mutuskeun pikeun ngubur mode kasaluyuan IE.

Patch pikeun nganonaktipkeun IE henteu tiasa dianggo dina sadaya sistem

Komo mareuman Explorer henteu mutlak. Aya ton sistem operasi anu dibebaskeun tina kéngingkeun apdet anu maéhan IE. Microsoft parantos nyebarkeun daptar pengecualian ieu:

  • Windows 8.1
  • Windows 7 Extended Security Update (ESU)
  • Windows Server Semi-Annual Channel (SAC), sadaya vérsi
  • Windows 10 IoT Long Term Service Channel (LTSC), sadaya vérsi
  • Windows Server LTSC, sadaya vérsi
  • Windows 10 LTSC klien, sadaya vérsi
  • Windows 10 Édisi Pamaréntah Cina

Dina basa sejen, pamaké sistem operasi ieu malah teu narima parobahan disebutkeun di luhur. Aranjeunna masih tiasa ngajalankeun Internet Explorer salaku browser mandiri.

Naon masalahna?

Masalahna nyaéta sapanjang sareng browser anu luntur pisan, sadaya kerentananna (tambah anu henteu acan kapendak) bakal tetep aya dina sistem. Hiji-hijina bédana nyata antara nganonaktipkeun IE “saméméh” jeung “sanggeus” éta bisa jadi bit leuwih hese mangpaatkeun browser rentan ieu dina tipe tangtu serangan.

Salaku ilustrasi anu jelas ngeunaan naon anu salah, urang tiasa nginget kerentanan CVE-2021-40444. Kapanggih dina mesin MSHTML Internet Explorer dina 2021. Naon deui, dina waktos éta kapanggih, kerentanan ieu parantos dieksploitasi dina serangan ngalawan pangguna Microsoft Office. Panyerang ngalengkepan dokumén Office sareng elemen ActiveX anu jahat, anu ngamungkinkeun palaksanaan kode jauh saatos pangguna muka file trojan.

Naha Microsoft henteu ngubur Explorer keur alus? Masalahna nyaéta panyungsi ieu mangrupikeun hiji-hijina pilihan anu tiasa dianggo pikeun seueur perusahaan anu lami teuing, salami waktos éta parantos nyebarkeun akar anu jero kana infrastrukturna. Sababaraha perusahaan ieu masih teu tiasa pisah sareng warisan jaman baheula anu poék ieu. Janten, demi kasaluyuan (sapi suci pikeun Microsoft), browser anu satengah maot parantos diseret tina OS ka OS langkung ti dasawarsa ayeuna.

Kumaha tetep ditangtayungan

Tina katingalna, urang sigana bakal ngantosan sahenteuna sababaraha taun deui sateuacan Internet Explorer tungtungna leres-leres kaluar tina kasusahna. Ku alatan éta, iwal mun hayang ngadagoan MS tungtungna maéhan IE pikeun alus, (anu kami kacida nyarankeun ngalawan), éta hadé pikeun ngatur ritual panungtungan sorangan:

  • Upami perusahaan anjeun masih nganggo téknologi anu aya hubunganana sareng Internet Explorer, cobian leupaskeun éta sareng gentos kana téknologi modéren. Serius, ieu kedah dilakukeun 10 taun ka pengker.
  • Teras, nalika anjeun henteu peryogi deui kasaluyuan IE, éta hadé pikeun nganonaktipkeun browser dina sadaya sistem operasi anu anjeun anggo. Pikeun sistem operasi anu didaptarkeun di luhur, ieu kedah dilakukeun sacara manual – halaman wéb Microsoft ngagaduhan daptar petunjuk anu tiasa dipikahartos ngeunaan cara ngalakukeun ieu. Pikeun sakabéh sistem séjén, pastikeun patch Microsoft relevan dipasang.
  • Numutkeun naséhat Microsoft, anjeun kedah teras-terasan masang apdet kaamanan anu tiasa dianggo pikeun Internet Explorer bahkan saatos anjeun nganonaktipkeun aranjeunna, upami tiasa dianggo, sabab sababaraha komponén browser tetep aya dina sistem.
  • Sareng, tangtosna, nyebarkeun panyalindungan anu dipercaya dina sadaya alat di perusahaan anjeun.


#Microsoft #ngubur #Internet #Explorer #Tapi #teu #lengkep #deui

Millennials, meureun pangalusna dipikawanoh salaku generasi Yang kapanggih roti bakar alpukat éta kahiji tumuwuh nepi jeung internét, geus katempo naékna web sakuliah dunya sarta popularitasnya tumuwuh. Ti mimiti anu hina dugi ka anu urang tingali ayeuna – millennials parantos ningali sadayana. Janten, ku nyarios kitu anjeun bakal dihampura pikeun mikir yén aranjeunna ogé anu paling pinter sacara digital: aranjeunna aya nalika tautan phishing janten populer sareng penjahat, janten aranjeunna sigana terang anu pangsaéna nalika ngahindarkeunana, leres?

Teuing percaya diri jeung teuing babagi

Tétéla yén panalungtikan anyar nunjukeun yen bari millennials na Gen-X memang pribumi digital, maranéhna sabenerna condong jadi overconfident tur babagi teuing data, dibandingkeun loba generasi séjén saméméh atawa sanggeus aranjeunna.

Sababaraha conto tina laporan nunjukkeun yén sanaos sateuacanna kakeunaan panipuan phishing, 74% déwasa anu ditaliti nyarios yén aranjeunna tetep ngabagi inpormasi pribadi dina situs média sosial, nganggo kecap konci anu sami, sareng bahkan ngiringan kuis online (ngabagikeun data pribadi sapertos sato munggaran. ngaran) piaraan, ngaran budak indung, jsb); sarta ngan saperlima jalma umur 25-35, anu geus udagan scams phishing, ngalakukeun sagala aksi pikeun nyobaan jeung nyegah eta lumangsung deui.

Janten sigana nalika déwasa ngartos résiko sareng bahaya anu aya di sabudeureun panipuan, aya sakedik parobihan dina paripolah jalma – sigana nunjukkeun yén éta sanés kakurangan kasadaran, tapi sikep sugema kana panipuan digital anu langkung pencét.

Naon anu tiasa dilakukeun?

Data anu kami bagikeun sacara online langkung berharga tibatan anu kantos – para penipu daék mayar artos nyata pikeun kéngingkeun aksés kana data pribadi sapertos rekening PayPal, rekening bank bahkan hal-hal sapertos paspor sareng lisénsi supir. Kusabab ieu, penting pikeun jalma ngajaga data onlinena kalayan akal sehat anu sami sareng mobil atanapi bumi. David Emm, Panaliti Kaamanan Principal di Kaspersky nyarios yén “Urang kedah nyandak tindakan pikeun ngajagi diri sacara online sareng lakukeun ayeuna. Saolah-olah nyaho ngeunaan bahaya jalan, tapi tetep meuntas tanpa nempo. Waktosna pikeun déwasa sadaya umur nyandak tanggung jawab pikeun kasalametan online urang sorangan sareng ngadopsi prakték kaamanan siber anu saé pikeun ngajagaan diri sareng kulawarga urang ayeuna sareng ka hareup.

Upami anjeun hoyong diajar langkung seueur, anjeun tiasa maca laporan lengkep di dieu.


#Naha #déwasa #teu #malire #kana #résiko #cybercrime

Ku 2030, para ahli ngaduga bakal aya 5 miliar alat disambungkeun ka 5G.1 Pikeun masarakat umum, konektipitas ieu hartosna aksés anu langkung ageung kana inpormasi, komunikasi sareng anu dipikacinta anu jauh, langkung gampil dina tugas sapopoe … sareng langkung seueur waktos diluangkeun pikeun hobi paporit sadayana: browsing video lucu online .

Pikeun cybercriminals, populasi mobile masif ieu ngeusi kolam renang target maranéhanana ku milyaran. Sareng penjahat janten langkung saé dina nyumputkeun skéma na, ngajantenkeun ancaman kana alat sélulér sigana ampir teu katingali.

Lamun teu kadeteksi, cybercriminals bisa nyokot alih informasi pribadi Anjeun atawa nyokot ngilikan alat mobile mahal Anjeun pikeun kapentingan sorangan. Cara anu pangsaéna pikeun ngalawan penjahat sareng ngajagi alat sélulér anjeun nyaéta terang trikna sareng ngagunakeun kabiasaan online anu saé pikeun ngagagalkeun rencana jahatna.

Ieu mangrupikeun tip anu anjeun peryogikeun pikeun mendakan opat ancaman mobile anu hese dihartikeun ieu.

1. Spyware

Naon éta?

Kamampuhan utama Spyware cocog sareng namina: nénjo anjeun. Spyware mangrupikeun jinis malware anu nyumput dina bayangan alat anu dipercaya, ngumpulkeun inpormasi ngeunaan kabiasaan browsing anjeun, informasi idéntifikasi pribadi (PII), jeung sajabana. Sababaraha jinis, anu disebut key loggers, tiasa ngalacak naon anu anjeun ketik. Parangkat lunak teras ngirimkeun detil sareng gerakan anu dikumpulkeun ngeunaan anjeun ka penjahat spionase. Aranjeunna teras tiasa nganggo inpormasi ieu pikeun maok kecap akses anjeun sareng asup kana akun online anjeun atanapi maok idéntitas anjeun.

Kumaha kuring terang upami alat sélulér kuring kapangaruhan?

Undeuran jahat sering janten spyware asup kana alat sélulér anjeun. Spyware nyumput di jero undeuran online “gratis” tina acara TV, pilem, atanapi kaulinan vidéo; kumaha oge, tinimbang meunang episode panganyarna nu Anjeun hoyong tonton, alat Anjeun meunang spyware gantina.

Dupi anjeun ngadatangan situs picilakaeun anyar? Naha alat anjeun jalan laun, panas teuing, atanapi ujug-ujug ngalaman umur batre langkung pondok ti biasana? Salah sahiji atawa sakabéh tanda ieu bisa nunjukkeun yén alat Anjeun keur jalan di lembur ngajalankeun spyware jeung nyoba tetep nepi ka pamakéan sapopoé Anjeun.

Kumaha carana ulah eta

Kabiasaan ngunduh aman bakal mantuan hébat ngajaga anjeun tina spyware. Nalika streaming tina situs gratis langkung mirah tibatan mayar kaanggotaan bulanan ka layanan streaming anu sah, anjeun panginten kedah mayar langkung seueur dina jangka panjang pikeun ngabatalkeun karusakan anu disababkeun ku unknowingly download spyware. Upami anjeun henteu yakin naha situs anu anjeun kunjungi aman, paké alat browsing anu aman sapertos McAfee WebAdvisor bakal ngingetkeun anjeun kana situs anu teu dipercaya.

2. Aplikasi bahaya

Kunaon aranjeunna?

Aplikasi jahat nyaéta aplikasi anu nyamar salaku aplikasi sélulér anu sah, tapi saleresna mangrupikeun wadah pikeun ngaunduh malware kana alat sélulér anjeun. Contona, nalika Kaulinan cumi-cumi éta sadayana ngamuk di 2021, 200 aplikasi nu patali jeung acara mucunghul dina toko Google Play. Salah sahiji aplikasi bertema ieu nyatakeun yén wallpaper anu dieusi malware.

Kumaha kuring terang upami alat sélulér kuring kapangaruhan?

Sarupa jeung spyware, a alat nu kainféksi malware eta bakal overheat, muka kaca lalaunan sanajan sambungan Wi-Fi padet, sarta hirup batré pondok. Ogé, anjeun tiasa perhatikeun yén téks leungit atanapi kontak anjeun nampi pesen ti anjeun anu teu acan kantos anjeun kirim. Tungtungna, akun online anjeun tiasa gaduh kagiatan anu curiga, sapertos pameseran atanapi transfer artos anu anjeun henteu otorisasi.

Kumaha carana ulah eta

Ngahindarkeun aplikasi rogue merlukeun anjeun ngalakukeun panalungtikan saeutik saméméh ngundeur. Sanaos anjeun nganggo toko aplikasi resmi, sapertos Google Play atanapi Apple Store, aplikasi sareng malware disumputkeun tiasa ngalangkungan prosés vetting. Salah sahiji cara pikeun nangtoskeun naha aplikasi aya résiko nyaéta ningali kualitas ulasan sareng jumlah rating bintang anu aya. Kadeukeut aplikasi kalawan rating kirang ti 100 kalawan caution. Ogé, baca sababaraha ulasan. Naha aranjeunna teu jelas? Naha aranjeunna parah ditulis? Penjahat siber tiasa ngeusian aplikasina ku ulasan palsu, tapi sigana moal nyéépkeun waktos teuing nyerat koméntar anu didamel saé. Tungtungna, laksanakeun pamariksaan latar tukang dina pamekar aplikasi anu didaptarkeun dina katerangan aplikasi. Upami aranjeunna gaduh reputasi kriminal, panéangan gancang sigana bakal ngingetkeun anjeun kana éta.

Maca ulasan sanés cara anu dijamin pikeun ngahirupkeun aplikasi jahat. Dina 2020, McAfee mendakan éta hiji aplikasi goréng boga leuwih 7.000 ulasan. Pikeun mantuan nyegah malware ti nyokot alih alat Anjeun, mertimbangkeun investasi dina software antipirus. Parangkat lunak antipirus sanés ngan ukur pikeun desktop anjeun. Alat sélulér ogé nguntungkeun tina éta! Antipirus McAfee cocog sareng sistem operasi naon waé sareng nawiskeun panyalindungan ancaman 24/7 sacara real-time.

3. Botnets

Kunaon aranjeunna?

Botnet mangrupikeun kumpulan ageung alat anu kainféksi malware anu dikawasa ku cybercriminals. Penjahat ngagunakeun jaringan bot maranéhna pikeun proliferate spam atawa server kacilakaan.

Malware mangrupikeun istilah anu lega anu kalebet puluhan jinis parangkat lunak jahat khusus, sababaraha diantarana tiasa ngarekrut alat sélulér anjeun ka tentara bot penjahat cyber. Teu kanyahoan anjeun, penjahat bisa maksa telepon anjeun pikeun ngirim talatah ka daptar kontak Anjeun atawa alihan daya komputasi alat Anjeun pikeun overload server dina serangan cyber.

Kumaha kuring terang upami alat sélulér kuring kapangaruhan?

Sadaya tanda malware dilarapkeun di dieu upami telepon anjeun bagian tina botnet. Komandan botnet masihan dirina aksés admin anu paling luhur pikeun alat naon waé anu aranjeunna angkat. Éta hartosna anjeun ogé tiasa ningali aplikasi énggal dina layar utama anjeun anu anjeun henteu kantos unduh atanapi pesen anu dikirim ku téks, email, atanapi pesen langsung média sosial anu anjeun henteu kantos nyerat.

Kumaha carana ulah eta

Penjahat anu ngarékam alat kana botnetna tiasa ngalebetkeun malware anu diperyogikeun dimana waé malware biasana nyumput: dina aplikasi palsu, situs streaming sareng file-sharing anu curiga, email phishing, tautan picilakaeun, jsb. Cara anu pangsaéna pikeun ngahindarkeun janten anggota botnet nyaéta nonton naon anu anjeun klik, ngajauhan situs anu picilakaeun sareng ngubaran pesen ti jalma anu teu dikenal kalayan curiga.

4. Apdet Software Palsu

Naon éta?

Penjahat cyber tiasa nyumputkeun malware na di jero apdet parangkat lunak palsu anu katingali resmi. Pembaruan palsu sering kaliru pikeun apdet Microsoft kusabab basis pangguna perusahaan anu ageung. Pembaruan sistem operasi Java sareng Android ogé parantos ditiru baheula.

Kumaha kuring terang upami alat sélulér kuring kapangaruhan?

Tanda umum malware ogé dilarapkeun ka apdet parangkat lunak palsu. Ogé, upami apdet palsu nyebar, anjeun kamungkinan bakal nampi korespondensi resmi ti panyadia parangkat lunak anu ngaluarkeun patch.

Kumaha carana ulah eta

Cara anu pangsaéna pikeun ngahindarkeun apdet palsu nyaéta ngaktipkeun apdet otomatis dina sadaya alat anjeun. Lamun alat Anjeun otomatis diropéa, Anjeun bisa malire nu mana wae nu pop-up, surelek atawa teks nu ngadesek Anjeun pikeun klik link pikeun ngapdet. Ngamutahirkeun otomatis mangrupikeun prakték anu saé pikeun diadopsi, sabab éta mastikeun yén anjeun gaduh parangkat lunak pangénggalna, anu sering hartosna éta anu paling aman.

Kabiasaan hébat sanés anu bakal nyegah anjeun ngabahayakeun alat anjeun ku apdet parangkat lunak palsu nyaéta salawasna nilik dimana tautan bakal nyandak anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku cara ngetok sareng nahan tautan. Pariksa hyperlinks pikeun typo atawa kaca nu jauh ti ramatloka resmi organisasi urang.

Nangtayungan Alat Mobile Anjeun pikeun Kaamanan Online Leuwih alus, Privasi

Penjahat siber janten terampil unggal dinten, ngagunakeun alat anyar (sapertos ChatGPT) jeung tipe anyar pikeun nipu jalma jeung nginféksi alat sélulér pikeun kauntungan sorangan. Pikeun nangtayungan sadaya alat anjeun, mertimbangkeun investasi dina solusi anu bakal ngajaga anjeun tina unggal sudut. McAfee + pamungkas mangrupikeun alat sadaya-dina-hiji, privasi, sareng jasa kaamanan anu ngabantosan anjeun hirup anu pangsaéna sacara online kalayan percaya diri. Fitur ngawaskeun proaktif ngeureunkeun ancaman dina laguna, nyalametkeun anjeun tina nyeri sirah anu ageung sareng ngajagi kauangan sareng PII anjeun. Lamun hiji skéma online kompromi idéntitas anjeun, Family Plan nawarkeun nepi ka $2 juta dina recovery maling identitas.

Malware mobile teu salawasna ngajerit “curiga!” Salami anjeun nganggo alat anu leres, ngalaksanakeun kabiasaan anu saé, sareng ngajaga panon anjeun, anjeun kedah tiasa ningali parangkat lunak jahat.

1GSMA, “Ékonomi Mobile

Nepangkeun McAfee+

Maling identitas sareng panyalindungan privasi pikeun kahirupan digital anjeun


#Ancaman #Malware #Mobile #Anjeun #Teu #Bisa #Ningali