Pikeun 297th édisi tina Transatlantic Cable Podcast, Ahmed jeung kuring nutupan loba carita dipuseurkeun kana topik hottest dina web sosial – AI.

Carita munggaran urang ningali kumaha perusahaan ayeuna nawiskeun Deep Fakes sahandapeun $ 200… kami ngajawab ngeunaan naon anu salah. Ti dinya, urang ngaléngkah ka beja panganyarna ngeunaan Geoffrey Hinton kaluar tina Google.

The move jauh ti Hinton éta sanggeus anjeunna questioned tumuwuhna unhindered tur ngembangkeun AI – tanpa ningali naon nu salah. Sanaos ieu nambihan suluh kana seuneu, urang ngaleungitkeun sinisme urang ngeunaan AI sareng ningali sababaraha panalungtikan ti kolega urang di Kaspersky. Dina ieu panalungtikan, tim kami ningali naha ChatGPT suksés dina nangtukeun tumbu phishing atanapi henteu.

Pikeun nutup podcast, kami nuju ngabahas FYI pikeun jalma dina jangka waktu enol dinten anu aktip dianggo di perusahaan téknologi ageung sareng kunaon anjeun kedah nambal ayeuna.

Upami anjeun resep kana naon anu anjeun denge, punten pertimbangkeun ngalanggan, di handap ieu mangrupikeun carita anu kami tutup upami anjeun hoyong teuleum langkung jero.


#Transatlantic #Cable #Podcast #episode