SMiShing, istilah pikeun ‘SMS phishing’, mangrupikeun ancaman siber anu langkung bahaya, upami henteu langkung ti saderekna, “Phishing”. Sanaos istilah-istilah ieu sigana lucu, dampak janten korban panipuan ieu sanés seuri. Dina jaman anu beuki digital, cybercriminals ngamangpaatkeun katergantungan urang kana téknologi pikeun maok inpormasi pribadi sareng ngamangpaatkeunana pikeun tujuan anu jahat. Tulisan ieu nyayogikeun katerangan anu jero ngeunaan SMiShing, kumaha éta jalanna, sareng anu paling penting, kumaha anjeun tiasa ngajaga diri tina SMiShing.

Dina inti na, SMiShing mangrupakeun prakték curang nu fraudsters ngirim pesen téks palsu posing salaku lembaga reputable, kalawan tujuan tricking panarima kana ngaklik on Tumbu, nelepon nomer, atawa nyadiakeun informasi pribadi sénsitip. Résiko SMiShing nyaéta yén pangguna sélulér condong langkung percanten kana pesen SMS tibatan email, ngajantenkeun éta alat panipuan anu épéktip. Garis pertahanan anu pangsaéna nyaéta kasadaran sareng pamahaman naon SMiShing, kumaha jalanna, sareng ukuran pelindung anu anjeun tiasa laksanakeun ngalawan éta.

Ngabongkar SMiShing

Istilah ‘SMiShing’ mangrupakeun kombinasi antara ‘SMS’ (layanan talatah pondok) jeung ‘Phishing’. Anu terakhir nyaéta strategi cybercrime, dimana penipu ngirim email anu posing salaku organisasi anu sah kalayan tujuan pikeun mamingan korban pikeun ngaklik tautan sareng / atanapi ngalebetkeun data login atanapi kredensialna. Kecap ‘Phishing’ mangrupa kaulinan tina kecap ‘fishing’ nu ngajelaskeun taktik mamingan korban sarta fishing pikeun informasi pribadi maranéhanana.

SMiShing mangrupikeun varian phishing, taktik rékayasa sosial dimana penipu ngagunakeun pesen téks tibatan email. Pesen ieu dirancang pikeun némbongan saolah-olah dikirim ku organisasi anu sah sareng dipercaya, ku kituna panampi bakal ngaklik tautan atanapi ngabales ku detil pribadina. Transisi tina email ka olahtalatah téks nandaan parobahan dina tren cybercrime, sabab penipu ngamangpaatkeun amanah anu disimpen dina pesen téksna, dibandingkeun sareng pangawasan emailna.

Ngagali langkung jero: Naon Dupi Smishing sareng Vishing, sareng Kumaha Anjeun Ngajagi Diri?

Kumaha SMiShing Gawé

Penjahat siber nganggo téknologi canggih anu ngamungkinkeun aranjeunna ngahasilkeun nomer telepon sélulér dumasar kana kode daérah. Nomer telepon ieu kalebet ekstensi anu disayogikeun operator sélulér, ditambah opat nomer acak anu terakhir. Sakali nomer telepon ieu dijieun, fraudsters ngagunakeun jasa olahtalatah téks massal pikeun nyebarkeun umpan SMiShing maranéhanana, kawas casting net fishing badag dina harepan ensnaring korban unsuspecting. Pilarian online basajan pikeun “software SMS massal” bakal ngahasilkeun seueur program gratis sareng béaya rendah anu ngagampangkeun ngirim pesen massal, ku kituna nunjukkeun kumaha gampangna panipuan ieu dilakukeun.

Ngagali langkung jero: Naon nu peryogi kauninga ngeunaan FedEx SMiShing scam

SMiShing geus kabuktian éféktif utamana sabab lolobana jalma anu conditioned mun percanten pesen téks leuwih ti surelek. Salaku tambahan, teu sapertos email anu diaksés dina PC, pesen téks henteu ngijinkeun sawangan anu gampang pikeun tautan, janten picilakaeun pikeun ngaklik tautan anu dipasang dina téks. Tumbu ngakibatkeun situs web jahat dimaksudkeun pikeun maok data atawa merlukeun undeur keyloggers, parabot nu ngarekam unggal keystroke dina alat Anjeun, kukituna facilitating maling informasi pribadi. Alternatipna, sababaraha SMS SMiShing tiasa nipu panarima pikeun nelepon ka nomer-nomer anu, nalika ditelepon, bakal nampi biaya anu ageung dina tagihan telepon korban.

Mikawanoh Ancaman

Léngkah munggaran pikeun ngajagi diri tina SMiShing nyaéta ngakuan ancaman. Penjahat siber sering ngamangpaatkeun kurangna pamahaman korban ngeunaan cara panipuan ieu jalan. Aranjeunna ngamangsa kapercayaan panampi pesen téks sareng kapanasaran ningali tautan anu dikirim via SMS. Ku ngartos kumaha jalanna SMiShing, anjeun tiasa mikawanoh panipuan poténsial sareng ngajagi diri anjeun tina éta.

Ilaharna, pesen SMiShing dijieun pikeun niru organisasi dipikawanoh tur reputable kayaning bank, pausahaan utiliti, atawa malah instansi pamaréntah. Ieu sering nyiptakeun rasa kadesek, nyababkeun panampi pikeun gancang-gancang, ngantunkeun aranjeunna tanpa waktos pikeun pangawasan. Talatahna tiasa ngingetkeun anjeun kana kagiatan anu curiga dina akun anjeun, biaya anu ditangguhkeun, atanapi nawiskeun tawaran luar biasa anu sigana saé teuing pikeun leres. Sakur pesen SMS anu naroskeun anjeun ngaklik tautan, nelepon ka nomer khusus, atanapi masihan inpormasi pribadi kedah dirawat kalayan curiga.

Mindeng, ngakuan scams SMiShing gumantung kana kaahlian observasi anjeun sarta pangabisa anjeun pikeun mikawanoh tanda. Hiji bandéra beureum umum nyaéta grammar goréng jeung éjahan. Sanajan ieu teu salawasna kasus, sababaraha scams SMiShing condong mibanda kasalahan anu komunikasi profésional ti lembaga reputable teu bisa ngalereskeun.

Tanda anu sanés nyaéta yén pesen éta henteu diperyogikeun. Upami anjeun henteu ngamimitian ngahubungi atanapi ngaharepkeun pesen ti jalma anu disangka ngirim éta, anjeun kedah ngarawat éta kalayan curiga. Sajaba ti, organisasi reputable ilaharna ngagunakeun métode komunikasi aman nalika nanganan informasi sénsitip; aranjeunna jarang, lamun kantos, ménta data pribadi via SMS.

Nengetan nomer telepon. SMS ti agénsi anu sah biasana asalna tina nomer kode pondok, sanés nomer telepon sapuluh digit biasa. Parios ogé yén pesen éta nganggo salam umum sareng sanés nami anjeun. Anu pamungkas, gunakeun akal sehat anjeun. Upami tawaran sigana saé teuing janten leres, sigana mah. Ogé, émut yén pariksa kasahihan pesen téks sareng anu disangka pangirim henteu pernah nyeri.

Loba tanda ieu halus tur gampang malire. Nanging, tetep waspada sareng nyandak waktos pikeun nalungtik pesen téks anu teu biasa tiasa nyalametkeun anjeun tina janten korban SMiShing.

Ngagali langkung jero: Kumaha carana meunang leupas tina SMiShing Android / TimpDoor panipuan

Ngajagi Halangan Ngalawan Manipulasi Psikologis

Manipulasi Psikologis mangrupikeun aspék penting tina ancaman cyber ieu, anu ngalibatkeun seni ngamangpaatkeun psikologi sareng kapercayaan manusa pikeun nipu individu pikeun nyingkab inpormasi sénsitip atanapi kalibet dina tindakan jahat. Malah individu anu boga kecerdasan pikeun nyingkahan tipu daya bisa jadi rentan lamun manipulasi psikologi utamana kuat.

Smishing panyerang ngagunakeun runtuyan téhnik rékayasa sosial nu mangpaatkeun émosi manusa, kaasup sieun, panasaran, jeung urgency. Aranjeunna sering nyamar éntitas anu dipercaya atanapi nganggo inpormasi pribadi pikeun nurunkeun panjagaan panampi sareng ngawangun kapercayaan. Pamakéan manipulasi émosional sareng pemicu émosional, sapertos pikagumbiraeun atanapi amarah, langkung parah dampak serangan ieu. Ngenalkeun sareng ngartos taktik psikologis ieu penting pisan pikeun individu sareng organisasi dina nguatkeun pertahananna ngalawan smishing, nguatkeun aranjeunna pikeun ngaidentipikasi sareng sacara efektif nolak usaha manipulatif sapertos kitu.

Ngagali langkung jero: Téknik Sosial-The Fraudster urang Rusiah Pakarang

Jaga Diri anjeun tina SMiShing

Arming diri anjeun ku pangaweruh ngeunaan SMiShing jeung modus operandi na nyaeta baris kahiji pertahanan. Sakali anjeun ngartos sipat scams ieu, anjeun bakal leuwih siap pikeun ngaidentipikasi aranjeunna. Tapi pamahaman wungkul teu cukup. Aya sababaraha léngkah praktis anu anjeun tiasa lakukeun pikeun ngajaga inpormasi pribadi anjeun tina panipuan SMiShing.

Puncak dina daptar ieu kedah ati-ati sareng pesen téks, khususna tina sumber anu teu dikenal. Nolak pangjurung pikeun ngaklik tautan anu dipasang dina téks ieu. Tumbu ieu mindeng ngakibatkeun jaba jahat dirancang pikeun maok data anjeun atanapi pemicu undeuran software jahat kayaning keyloggers. Entong ngabales pesen téks anu naroskeun inpormasi pribadi. Sanaos pesenna sigana asalna ti éntitas anu dipercaya, éta langkung saé pikeun pariksa ku cara sanés sateuacan ngaréspon.

Salaku tambahan, waspada kana pesen téks anu nyiptakeun rasa kadesek atanapi nyababkeun kasieun. SMiShers sering ngamanipulasi émosi pikeun ngadorong tindakan langsung, tanpa merhatikeun logika. Salaku conto, anjeun tiasa nampi pesen anu disangka ti bank anjeun ngingetkeun anjeun ngeunaan pelanggaran kaamanan atanapi transaksi anu henteu sah. Gantina panik sareng ngaklik tautan anu disayogikeun, sakedap pikeun ngahubungi bank anjeun nganggo nomer resmina pikeun klarifikasi.

Aya ogé pilihan pikeun ngagunakeun aplikasi kaamanan mobile komprehensif. Aplikasi ieu nyayogikeun sakumpulan fitur sapertos panyaring pesen téks, antipirus, panyalindungan wéb, sareng ukuran anti maling. Aplikasi sapertos McAfee Mobile Security tiasa ningkatkeun sacara signifikan pertahanan anjeun ngalawan serangan SMiShing sareng ancaman cyber anu sanés.

Tip McAfee Pro: Coba McAfee Mobile Kaamananpanyalindungan panipuan. Éta nyeken URL dina pesen téks anjeun pikeun ningkatkeun kaamanan online anjeun. Upami tautan anu curiga atanapi scam dideteksi, éta bakal ngirim waspada ka alat Android atanapi otomatis nyaring téks anu bermasalah. Salaku tambahan, éta aktip ngablokir tautan anu berpotensi bahaya dina email, pesen téks, sareng média sosial upami anjeun ngahaja ngaklikana, nambihan lapisan panyalindungan tambahan pikeun pangalaman online anjeun.

Pikiran Pamungkas

SMiShing mangrupikeun ancaman cyber anu serius anu tujuanana pikeun ngamangpaatkeun kapercayaan batur dina pesen téks na. Ku posing salaku organisasi reputable jeung nyieun rasa urgency, fraudsters nyoba trik panarima kana nyadiakeun informasi pribadi atawa ngaklik on Tumbu jahat. Ngajagi diri tina SMiShing ngalibatkeun pamahaman SMiShing, ngakuan ancamanna, sareng ngalaksanakeun ukuran pelindung anu efektif. Ieu kalebet ati-ati kana pesen téks anu teu dihoyongkeun, henteu ngaklik tautan dina téks éta, sareng nganggo aplikasi kaamanan mobile anu komprehensif. Salaku tambahan, sadar kana bandéra beureum, sapertos grammar goréng, pesen anu teu dihoyongkeun, sareng pamundut inpormasi sénsitip liwat SMS, tiasa ngabantosan ngadeteksi poténsi panipuan. Dina jaman anu beuki digital, tetep waspada sareng proaktif mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngajagi inpormasi pribadi anjeun tina penjahat cyber.


#Ngartos #sareng #Ngajagi #Diri #tina #SMiShing

Ku ringing atanapi ping, scammers datang nelepon jeung texting.

Ieu meureun lumangsung rada mindeng. Anjeun nampi telepon ti nomer anu teu dipikanyaho, sareng anjeun heran naha anjeun kedah ganggu ngawalonna. Ieu meureun scammer a. Atawa éta? Kumaha lamun éta hal penting? anjeun ngajawab. Cukup yakin, éta nyaéta panggero robot. Tapi sorana nyarios éta bank anjeun sareng aya masalah sareng akun anjeun. Naon anu anjeun lakukeun ayeuna?

Hal anu sami sareng téks. Panginten anjeun nampi pesen anu nyarios sapertos kieu:

“Kami parantos mendakan kagiatan anu teu biasa dina akun anjeun. Punten nelepon nomer ieu pikeun ngobrol sareng wawakil layanan palanggan. ”

Lebetkeun dunya vishing sareng smishing.

Kaayaan vishing asalna tina kombinasi “sora” jeung “phishing”. oge, nyerengeh asalna tina kombinasi “SMS” (téks) jeung “phishing.” Gemblengna, aranjeunna dua cara scammers bakal nyobian sareng ngahubungan anjeun dina ponsel anjeun.

Kontra anu sarua sakumaha salawasna kalawan sagala bentuk phishing. Penipu hoyong hal-hal sapertos nomer kartu kiridit, login akun sareng inpormasi pribadi anu sanés supados aranjeunna tiasa snag atanapi maok idéntitas anjeun sadayana.

Tapi anjeun boga cara pikeun ngajaga diri. Sareng anjeun gaduh alat anu tiasa ngabantosan anjeun ngirangan jumlah telepon scam sareng SMS anu anjeun tampi.

Kumaha vishers sareng smisher nampi nomer telepon anjeun?

Fraudsters balik serangan ieu mindeng tuang jaring lega. Aranjeunna ngirim telepon sareng pesen ka rébuan sareng rébuan telepon dina hiji waktos. Malah lamun aranjeunna bray fraksi korban, razia masih bisa ngahasilkeun kaunggulan sizable.

Rahasia nyaéta volume, sareng scammers tiasa nampi nomer telepon sacara ageung ku sababaraha cara:

  • Palanggaran data: Bari sababaraha breaches data ngalibatkeun leungitna kartu kiridit jeung nomer ID pamaréntah, batur ngalibatkeun ngaran, alamat surélék tur nomer telepon. Ieu masih ngaruksak, sabab breaches ieu nyadiakeun hacker jeung scammers kalawan informasi dasar maranéhna butuh pikeun ngajalankeun sagala jinis phishing, vishing, sarta serangan smishing.
  • calo data: Fraudsters ogé bisa meuli sakabéh daptar angka pikeun sababaraha dollar kalawan sababaraha clicks. calo data online ngumpulkeun jeung ngajual incredibly lengkep inpo ngeunaan jutaan jalma. Rékaman rupa-rupa ti calo ka calo, tapi aranjeunna tiasa kalebet puluhan atanapi malah ratusan éntri anu dikumpulkeun tina sumber umum sareng ti pihak katilu. calo data bakal mindeng ngajual béréndélan misalna mun advertisers keur kampanye sasaran – tapi maranéhna ogé bakal ngajual ka scammers. Calo data bakal ngajual ka saha waé.
  • Jaring poék: Seueur inpormasi pribadi anu kadaluwarsa pasar wéb poék. Scammers bakal sering ngabagi daptar calon korban sareng scammers sanés gratis. Dina kasus séjén, maranéhna bakal ngajual eta hiji kaunggulan. Barina ogé, web poék nyadiakeun scammers kalawan sababaraha sumber nomer telepon.
  • Teuleum sampah: Jeung baheula “hacking” ngalibatkeun digging ngaliwatan bank atawa dumpster bisnis jeung salvaging daptar nomer telepon klien. Kalayan daptar éta, scammers tiasa ngaprogram nomerna kana dialerna pikeun serangan anu langkung sasar.
  • Telepon otomatis: Sakumaha ngaranna nunjukkeun, alat ieu nelepon nomer telepon acak kalayan a dirékam pesen. Sakapeung, fraudsters bakal nelepon ka kode wewengkon tangtu kalawan pesen ngalibetkeun bank régional atawa serikat kiridit. Ku cara kieu, scammers nargétkeun anggota poténsial di wewengkon sasaran.

Naon sababaraha conto smishing?

Aya kasempetan alus anjeun geus katempo sababaraha conto smishing diri. Panginten anjeun parantos mendakan sapertos kieu:

  • “Hai! Kami ningali yén anjeun mangrupikeun palanggan anyar kami. Pikeun réngsé nyetél akun anjeun, punten ketok tautan ieu sareng lebetkeun inpormasi pribadi anjeun.”
  • “Urgent! Rekening bank anjeun geus dikompromi. Mangga ketok link ieu pikeun ngareset sandi anjeun sarta nyegah panipuan salajengna.”
  • “Kami gaduh pakét kanggo anjeun, tapi kami henteu tiasa ngirimkeunana. Punten ketok tautan ieu pikeun ngapdet inpormasi anjeun supados kami tiasa ngirim pakét anjeun ka anjeun.
  • “Hai! Ieu abdi Mandy. Dupi urang tuang siang ayeuna?”
  • “Anjeun ngahutang pajeg. Mayar nganggo tautan ieu dina tilu dinten atanapi kami bakal ngabalikeun kasus anjeun ka penegak hukum.

Pesen sapertos kieu sigana mimitina, dugi ka anjeun tingali.

Kahiji, aranjeunna biasana ngawengku link. Linkna tiasa kalebet senar karakter anu teu biasa sareng alamat wéb anu henteu cocog sareng asal pesen. Siga béwara kantor pos palsu anu henteu nganggo URL resmi kantor pos. Atanapi, tautanna tiasa katingali ampir kawas alamat sah, tapi robah ngaran dina cara sapertos pikeun nembongkeun éta palsu.

Indikator sejen bisa jadi nu teu nyaho “Mandy” pisan. Éta ku rarancang. Kanyataanna, scammer miharep anjeun teu ngakuan ngaranna. Aranjeunna hoyong anjeun ngabales ku téks “punten, salah nomer”. Ti dinya, penipu bakal nyobian ngamimitian paguneman tur ngajalankeun hambalan kahiji a panipuan cinta atawa kaulinan con sarupa.

Tungtungna, pesen tiasa nganggo taktik nyingsieunan atanapi ancaman. Penipu resep kana pendekatan ieu sabab maénkeun émosi jalma sareng ngajantenkeun aranjeunna gancang-gancang tanpa mikir teuing. Bank jeung pajeg sieun nawarkeun sababaraha conto prima pendekatan ieu. Sapertos pesen anu muncul ti anggota kulawarga anu nyarios aranjeunna aya dina kasulitan. Kawas mobil maranéhanana mogok di antah berantah atawa maranéhna indit ka perawatan darurat alatan gering ngadadak.

Gemblengna, para penipu di tukangeun téks ieu mangrupikeun hal anu sami-inpormasi pribadi anjeun, artos, atanapi sababaraha kombinasi dua éta.

Kumaha ngajaga diri tina serangan vishing sareng smishing

  1. Tong percanten ka ID panelepon: Scammers bisa tamper kalawan ID panelepon. Penipu ngagaduhan sababaraha alat anu tiasa ngabantosan aranjeunna ngeusian ID panelepon sareng bank atanapi serikat kiridit khusus, atanapi nganggo kecap “Bank” atanapi “Kredit Uni”.
  2. Tindak lanjut langsung: Upami anjeun nampi telepon ti batur atanapi ngarékam naroskeun inpormasi pribadi, tutup telepon. Upami teleponna katingalina asalna ti organisasi anu dipercaya, hubungi aranjeunna langsung pikeun mastikeun pamundutana. Laksanakeun hal anu sami pikeun sadaya téks anu nyarankeun anjeun Milih link nyadiakeun informasi.
  3. Langsung laporkeun sagala usaha panipuan: Dokuméntasi telepon, rekam naon anu diomongkeun, naon éta dipénta, sareng nomer anu dianggo ku nu nelepon atanapi SMS. Laporkeun ieu ka perusahaan anu bersangkutan. Seueur organisasi gaduh halaman scam khusus anu gaduh alamat email pikeun ngalaporkeun panipuan anu dilakukeun atas nama aranjeunna. Netflix nawiskeun conto anu saé, Jeung ogé Internal Revenue Service (IRS) di Amérika McAfee ogé ngagaduhan halaman khusus pikeun panipuan.
  4. Néangan kasalahan éjahan atawa grammar. Usaha sareng organisasi anu sah ngalakukeun usaha anu saé pikeun mastikeun pesenna bébas tina kasalahan. Fraudsters, kirang kitu. Éjahan anu salah sareng kalimat anu kagok sering mendakan jalanna pikeun nyerang serangan.
  5. Kontak pangirim: Naha anjeun nampi pesen téks anu penting ti batur anu katingalina janten réréncangan atanapi anggota kulawarga? Tuturkeun aranjeunna dina sababaraha sagala cara lian ti ngarespon kana pesen téks nu karék narima, utamana lamun éta ti nomer anyar atawa kanyahoan.
  6. Tong ngetok tautan dina pesen téks: Upami anjeun nuturkeun hiji saran, ieu mangrupikeun. Sakumaha anu disebatkeun di luhur, upami anjeun gaduh prihatin, tuturkeun langsung.

Cara séjén pikeun ngirangan telepon sareng téks palsu: parangkat lunak panyalindungan online

Kalawan software panyalindungan online komprehensif kayaning McAfee+ dina smartphone AnjeunAnjeun tiasa tetep aman ku sababaraha cara.

Éta nawiskeun panyalindungan wéb anu ngingetkeun anjeun ngeunaan tautan samar dina téks, panéangan, sareng nalika anjeun ngotéktak, anu tiasa ngajauhan anjeun tina situs wéb anu nyolong inpormasi. Éta ogé tiasa ngawaskeun puluhan inpormasi pribadi sareng ngabéjaan upami aya anu muncul dina wéb poék– sareng nawiskeun pituduh pikeun naon anu kedah dilakukeun salajengna.

Salajengna, Éta tiasa ngabantosan anjeun ngahapus inpormasi pribadi anjeun tina situs calo data nganggo Pembersihan Data Pribadi kami. Anjeun parantos ningali kumaha scammers nganggo calo data pikeun ngawangun daptar telepon sareng téks na. Telemarketers giliran calo data pikeun alesan anu sami. Ngahapus inpormasi anjeun tiasa nurunkeun paparan anjeun ka calo data sareng telemarketer sareng ngabantosan ngirangan panipuan sareng telepon spam salaku hasilna.

Nalika datang ka vishing sareng smishing, anjeun gaduh sababaraha tip, taktik sareng alat anu anjeun pikahoyong. Iraha tibatan, aranjeunna bisa mantuan tetep scammers ti nelepon jeung ping Anjeun – atanapi fooling anjeun lamun maranéhna masih ngalakukeun.

Nepangkeun McAfee+

Maling identitas sareng panyalindungan privasi pikeun kahirupan digital anjeun


#Telepon #sareng #SMS #Scam #Ngaganggu #Kumaha #Ngalawan #Vishing #sareng #Smishing

Telepon anjeun hurung. Anjeun ngaharepkeun ieu balesan ti tanggal tadi peuting urang, tapi gantina anjeun meunang rarasaan swooping lengkep beda: Ieu hiji téks SMS alarming nu ngabejaan Anjeun kagiatan curiga dina akun bank anjeun sarta aksi urgent diperlukeun.

Candak napas jero tur pastikeun maca suratna taliti. Untungna, aset anjeun tiasa lengkep aman. Éta ngan ukur tiasa janten smisher.

Smishing, atawa phishing via SMS, mangrupakeun taktik nu cybercriminals nyamar organisasi reputable atawa jalma sarta trik jalma kana nyerah PII maranéhanana atawa rinci finansial. Kadang-kadang aranjeunna sigana dipercaya pisan sareng inpormasi anu dipibanda, sareng anjeun tiasa ngarepkeun korespondensi anu sami.

Janten kumaha anjeun tiasa terang nalika téks SMS nyata sareng peryogi perhatian anjeun? Jeung kumaha anjeun kudu nungkulan smisher jaga identitas anjeun aman?

Naon Smishing?

Siga surelek phishing Jeung phishing média sosial,

phishing téks SMS sering nyobian nganggo émosi anu kuat – sapertos kasieun, amarah, kasalahan, atanapi kabungahan – pikeun ngajantenkeun anjeun ngaréspon langsung sareng tanpa mikirkeun paménta éta.

Dina kasus hiji serangan smishing ngagabung, penjahat cyber teu ngan nyamar lembaga keuangan tapi ogé ngumpulkeun PII on target maranéhanana saméméhna. Penjahat lajeng nganggo rinci pribadi ieu – kayaning alamat heubeul jeung Nomer Jaminan Sosial – ngayakinkeun jalma aranjeunna karyawan bank sah.1 Tapi saprak iraha bank nyobian ngabuktikeun diri ka konsumén? Biasana sabalikna, dimana aranjeunna bakal naroskeun anjeun pikeun mastikeun idéntitas anjeun. Ati-ati saha waé anu nga-sms atanapi nelepon anjeun sareng gaduh PII anjeun. Upami anjeun kantos nyangka yén telepon atanapi pesen anu ngaku janten patugas kauangan, hubungi bank anjeun ngalangkungan saluran anu diverifikasi (obrolan, email atanapi telepon) anu anjeun mendakan dina halaman wéb bank pikeun mastikeun.

Smishers sering nuturkeun kajadian ayeuna sareng nyobian niru perusahaan-perusahaan anu terkenal anu gaduh alesan pikeun ngahontal ka konsuménna. Ieu nambihan legitimasi palsu kana pesenna. Salaku conto, dina usum panas taun 2022, Rogers Communications, panyadia telekomunikasi Kanada, ngalaman kaleungitan jasa anu berkepanjangan sareng ngawartosan para nasabah yén aranjeunna ngarepkeun panggantian. Smishers luncat dina kasempetan sareng ngirimkeun tulisan palsu anu naroskeun detil perbankan pikeun ngabalikeun duit.2 Sanajan kitu, Rogers kiridit nasabah langsung ka akun Rogers maranéhanana.

3 Tips pikeun Ngidentipikasi Smisher

Upami anjeun nampi SMS anu curiga, ngaliwatan ieu tilu léngkah pikeun nangtukeun lamun kudu Tuturkeun sareng organisasi anu bersangkutan atawa saukur mupus jeung téks laporan.

1. Nyaho preferensi bewara anjeun.

Naha anjeun gaduh panggeuing téks anu diaktipkeun pikeun rekening bank sareng utiliti anjeun? Upami teu kitu, malire téks nanaon ngaku ti organisasi. Pausahaan ngan bakal ngahubungan anjeun ngaliwatan saluran nu geus disatujuan. Ogé, dina kasus skéma Smishing Rogers, Waspada kumaha parusahaan ngarencanakeun pikeun nuturkeun nepi ka konsumén ngeunaan ngagantian. Anjeun tiasa mendakan inpormasi sapertos kieu dina halaman wéb resmi na diverifikasi saluran sosial.

2. Pariksa nada.

Upami nada téks ngadesek anjeun pikeun gancang-gancang atanapi ngajukeun akibat anu parah pikeun teu malire pesen, aktip peringatan. Bari aktivitas curiga dina kartu kiridit anjeun serius, bank Anjeun bakal Kamungkinan ngémutan biaya anu anjeun henteu damelsangkan anjeun boga waktu pikeun pariksa rekening bank anjeun sarta tingali kagiatan panganyarna. Susuratan resmi ti lembaga keuangan bakal salawasna profésional, bébas tina typo, sarta bakal nyoba nempatkeun anjeun betah, teu panik.

3. Verifikasi nomer telepon.

Irahairaha wae Anjeun nampa hiji téks ti batur anjeun teu nyaho, éta téh prakték alus pikeun ngalakukeun hiji pilarian internét pikeun manggihan naon angka eta pakait sareng. Upami éta sah jumlahna, éta bakal muncul dina halaman munggaran hasil pamilarian sareng alihan ka halaman wéb bank resmi.

Naon anu kudu dilakukeun Lamun Anjeun Nampa Siaga SMS Palsu

Sakali anjeun ngaidentipikasi ngageter SMS palsu, ulah kalibet sareng éta. Entong klik tautan naon waé dina pesen, sabab tiasa alihan anjeun ka situs anu picilakaeun atanapi ngaunduh malware kana alat anjeun. Upami anjeun gaduh McAfee Aman Browsing dina telepon anjeun, éta tiasa janten cadangan upami anjeun ngahaja muka tautan anu jahat.

Ogé, ulah ngabales téks. Balesan ngabejaan crooks on tungtung séjén yén maranéhna ngahontal hiji nomer telepon valid, nu bisa ngabalukarkeun aranjeunna ngagandakeun maranéhna usaha . Tungtungna, meungpeuk nomer jeung ngalaporkeun salaku spam.

Aturan mutlak anu kedah diturutan nyaéta henteu pernah masihan Nomer Jaminan Sosial anjeun, inpormasi perbankan, nami pangguna atanapi kecap konci dina téks.

Kumaha Ngajaga PII Anjeun Aman tina Smishers

Pikeun masihan anjeun katengtreman pikiran lamun pikir aktor goréng boga aksés ka PII Anjeun, anjeun bisa ngandelkeun aranjeunna McAfee+. McAfee+ nawiskeun rangkeian lengkep panyalindungan identitas sareng jasa privasi pikeun ngabantosan anjeun langkung percaya diri dina kahirupan digital anjeun.

1Méja Komputer, “Fraudsters Ngagunakeun SMS Palsu Bank Siaga pikeun Korban Phish, nyebutkeun FBI

2Sarang poéan, “Rogers scam ngageter: Teks nawiskeun kiridit saatos blackout palsu

Nepangkeun McAfee+

Maling identitas sareng panyalindungan privasi pikeun kahirupan digital anjeun


#Naon #Smishing #Ieu #Kumaha #Milarian #Téks #Palsu #sareng #Jaga #Inpormasi #anjeun #Aman

Smishing na vishing mangrupakeun scams nu penjahat nyobian sangkan pamaké pikeun klik link curang ngaliwatan pesen téks telepon, surelek atawa suratsora. scams ieu jadi beuki populér salaku cybercriminals nyobian ngamangpaatkeun jalma anu leuwih gampang digolongkeun kana aranjeunna, kayaning jalma anu teu wawuh jeung téhnologi atawa anu meureun aya dina krisis.

Sadar yén cybercrime sareng hacking tiasa kajantenan ka saha waé. Penjahat sok néangan cara anyar pikeun mangpaatkeun jalma, sarta maranéhna terang yén batur bisa jadi teu ati-ati atawa ngakuan tanda peringatan tina scams phishing nalika ngagunakeun internét. Éta sababna penting pikeun terang rupa-rupa jinis kajahatan siber sareng cara ngajagaan diri anjeun.

Tulisan ieu ningali kumaha cara ngajagaan diri tina panipuan sareng usaha panipuan dimana penjahat ngusahakeun anjeun ngaklik tautan palsu atanapi ngabales suratsora pikeun maok data pribadi anjeun.

Naon smishing?

Seuseueurna jalma sadar kana panipuan phishing, dimana scammers nyobian nipu anjeun pikeun masihan inpormasi pribadi atanapi kauangan anjeun ku pura-pura janten perusahaan atanapi organisasi anu sah. Tapi anjeun kantos ngadéngé smishing atanapi vishing?

Smishing mangrupikeun jinis panipuan phishing dimana panyerang ngirim pesen SMS (atanapi pesen téks) pikeun nipu korban pikeun ngabagi inpormasi pribadi atanapi masang malware dina alatna. Vishing ampir sarua jeung smishing, iwal cybercriminals ngagunakeun VoIP (Voice over IP) pikeun nelepon telepon pikeun nipu korban tinimbang SMS (short message service).

Pesen smishing sering sigana asalna tina sumber anu sah, sapertos perusahaan terkenal atanapi instansi pamaréntah. Ieu malah bisa ngawengku basa urgent atawa ancaman dina usaha pikeun meunangkeun korban pikeun meta gancang. Dina sababaraha kasus, pesen ogé tiasa ngalebetkeun tautan anu alihan korban ka situs wéb palsu dimana aranjeunna dipenta pikeun ngalebetkeun inpormasi pribadi atanapi ngaunduh malware.

Conto SMS Smishing

Ieu sababaraha conto pesen téks smishing anu dianggo ku peretas pikeun maok inpormasi pribadi anjeun:

  • “Kami parantos mendakan kagiatan anu teu biasa dina akun anjeun. Punten nelepon nomer ieu pikeun ngobrol sareng wawakil layanan palanggan. ”
  • “Anjeun meunang kartu kado gratis! Klik di dieu pikeun ngaku hadiah anjeun.
  • “Hai! Kami ningali yén anjeun mangrupikeun palanggan anyar kami. Pikeun réngsé nyetél akun anjeun, mangga klik tautan ieu sareng lebetkeun inpormasi pribadi anjeun.”
  • “Urgent! Rekening bank anjeun geus compromised. Mangga klik link ieu pikeun ngareset sandi anjeun sarta nyegah panipuan salajengna.”
  • Héy, ieu [person you know]! Abdi rada macét sareng peryogi bantosan anjeun. Kuring ngirim anjeun tautan ka PayPal kuring, naha anjeun tiasa ngirim artos ka kuring?

Kumaha bahaya smishing?

Lamun digolongkeun pikeun scam masif, Anjeun bisa nyadiakeun informasi pribadi Anjeun atawa duit. Penjahat siber ngagunakeun pesen smishing pikeun meunangkeun inpormasi pribadi sareng kauangan, sapertos nomer kartu kiridit anjeun atanapi aksés kana jasa kauangan anjeun.

Salaku conto, salah sahiji jinis scam smishing nyaéta nalika anjeun nampi pesen téks anu sigana ti bank anjeun. Suratna tiasa nyarios yén aya kagiatan anu curiga dina akun anjeun sareng anjeun kedah ngaklik tautan pikeun pariksa idéntitas anjeun. Upami anjeun ngaklik tautan, anjeun bakal dibawa ka halaman wéb palsu dimana anjeun bakal dipenta pikeun ngalebetkeun inpormasi perbankan anjeun. Sakali fraudsters nampi inpormasi login anjeun, aranjeunna gaduh aksés pikeun mupus akun anjeun.

Kumaha anjeun tiasa ngajaga diri tina smishing?

Smishing scams tiasa pisan hésé titik, tapi aya sababaraha tanda awas pikeun jeung léngkah nyandak ngajaga diri.

Kenali tanda-tanda smishing téks

Salah sahiji cara panggampangna pikeun ngajaga diri tina scams smishing nyaéta pikeun mikawanoh tanda smishing pesen téks. Ieu sababaraha tip:

  • Waspada naon waé pesen téks anu naroskeun inpormasi pribadi atanapi kalebet tautan.
  • Perhatoskeun nami sareng nomer pangirim. Pesen scam sering asalna tina nomer palsu anu sigana mirip sareng nomer anu sah tapi nganggo hiji atanapi dua digit.
  • Néangan kasalahan éjahan atawa grammar. Ieu tiasa janten tanda sanés yén pesen éta henteu sah.
  • Waspada tina sagala pesen téks anu nyiptakeun rasa urgency atanapi ngancam di alam. Scammers mindeng ngagunakeun taktik ieu pikeun meunangkeun Anjeun meta gancang tanpa mikir.
  • Upami anjeun henteu ngarepkeun pesen ti anu ngirim, ati-ati.
  • Upami anjeun henteu yakin naha pesen téks sah, hubungi perusahaan atanapi organisasi langsung pikeun pariksa.

Saringan pesen téks anu teu dipikanyaho

Bari anjeun teu bisa sagemblengna nyingkahan serangan smishing, anjeun tiasa meungpeuk pesen téks spam anjeun nampi dina telepon anjeun. iPhone sareng Android gaduh alat kaamanan siber sapertos saringan spam sareng meungpeuk nomer telepon pikeun ngabantosan anjeun tina serangan phishing sareng tautan jahat.

Pikeun nyetel saringan spam dina iPhone anjeun:

  1. Buka Aplikasi Setélan
  2. Buka Talatah
  3. Milarian pilihan Saringan Pangirim Henteu Dipikawanoh sareng aktipkeun

Pikeun nyetel saringan spam dina alat sélulér Android anjeun:

  1. Buka Aplikasi Olahtalatah
  2. Pilih Setélan
  3. Ketok Protéksi Spam sareng hurungkeun Aktipkeun Protéksi Spam

Anggo McAfee Mobile Security

McAfee Mobile Security mangrupikeun aplikasi kaamanan mobile anu ngabantosan telepon anjeun tina malware, serangan phishing sareng ancaman online anu sanés. McAfee Mobile Security sayogi pikeun telepon Android sareng ios.

Salah sahiji kaunggulan ngagunakeun McAfee Mobile Security nyaéta tiasa ngabantosan ngadeteksi sareng meungpeuk serangan smishing. Kalayan ngawaskeun identitas, McAfee Mobile Security ngawas inpormasi sénsitip anjeun sapertos akun email, nomer kartu kiridit, nomer telepon, nomer Jaminan Sosial sareng seueur deui pikeun ngajagaan tina maling identitas. Aranjeunna ngawartosan anjeun upami aranjeunna mendakan pelanggaran kaamanan.

Kauntungan sanésna kalebet:

  • Anti virus
  • VPN Aman pikeun privasi online
  • Ngawaskeun identitas dugi ka 10 email
  • Jaga idéntitas anjeun tina sambungan Wi-Fi anu picilakaeun
  • browsing aman
  • Sistem scan pikeun apdet panganyarna

Jaga alat sareng inpormasi anjeun aman nganggo McAfee Mobile Security

Dinten ieu, kahirupan urang leuwih intertwined jeung alat mobile urang ti kantos. Kami nganggo éta pikeun tetep nyambung sareng anu dipikacinta dina média sosial, ngajalankeun bisnis urang, sareng ngaksés data anu paling pribadi sareng sénsitip. Henteu heran yén cybersecurity mobile janten langkung penting.

McAfee Mobile Security mangrupikeun solusi kaamanan komprehensif anu ngabantosan ngajagi alat anjeun tina virus, malware sareng ancaman online anu sanés. Éta ogé nawiskeun rupa-rupa fitur anu sanés, sapertos VPN anu aman pikeun ngajagi nomer kartu kiridit anjeun sareng data pribadi anu sanés.

Naha anjeun ngotéktak halaman wéb paporit anjeun, nuturkeun réréncangan dina média sosial, atanapi balanja online di Amazon, McAfee Mobile Security nyayogikeun katenangan anu terang yén alat sélulér anjeun aman sareng aman.

Janten naha ngantosan? Ulah ngantep smisher meunang. Mimitian dinten ayeuna sareng McAfee Mobile Security sareng santai terang yén alat sélulér anjeun sareng inpormasi sénsitip dijagi.

Nepangkeun McAfee+

Maling identitas sareng panyalindungan privasi pikeun kahirupan digital anjeun


#Naon #Smishing #sareng #Vishing #sareng #Kumaha #Anjeun #Ngajagi #Diri

ngancurkeun jeung vishing nyaeta panipuan dimana penjahat nyobian pikeun meunangkeun pamaké pikeun klik Tumbu palsu ngaliwatan telepon pesen téks, surelek, atawa suratsora. Ieu panipuan jadi beuki populér salaku penjahat cyber coba ngamangpaatkeun jalma anu leuwih gampang murag asih ka aranjeunna, kayaning jalma anu teu pisan tech-savvy atawa anu bisa jadi dina krisis.

Sadar eta kajahatan cyber sarta Hacking bisa lumangsung ka saha. Penjahat sok milarian cara anyar pikeun ngamangpaatkeun jalma, sareng aranjeunna terang yén batur tiasa henteu ati-ati atanapi ngakuan aranjeunna. tanda peringatan ti tipu daya panipuan nalika ngagunakeun internét. Éta pisan sababna naha hal anu penting pikeun jadi sadar tina tipena béda kajahatan cyber jeung kumaha carana ngajaga diri.

Artikel ieu kasampak di kumaha ngajaga diri tina usaha nyegrek Jeung panipuan dimana penjahat nyobian pikeun meunangkeun Anjeun klik link palsu atawa reply kana suratsora maranéhna pikeun maok milik anjeun data pribadi.

Naon smishing?

Kalolobaan jalma wawuh jeung tipu daya panipuandimana penipu nyoba trik anjeun masihan aranjeunna atanapi pribadi Anjeun inpormasi kauangan ku pura-pura janten perusahaan atanapi organisasi anu sah. Tapi anjeun kantos ngadéngé smishing atawa vishing?

Smish nyaéta a tipe phishing trik dimana panyerang ngirimkeun pesen SMS (atawa pesen téks) pikeun nipu korban pikeun ngabagi inpormasi pribadi atanapi masang malware dina alat maranéhanana. Vishing ampir sarua jeung smishing, iwal penjahat cyber ngagunakeun VoIP (Voice over IP) pikeun nelepon telepon pikeun nipu korban SMS (jasa pesen pondok) pesen.

Pesen ngagerentes aranjeunna mindeng kaciri ti sumber nu sah, kayaning pausahaan well-dipikawanoh atawa instansi pamaréntah. Ieu malah bisa ngawengku basa urgent atawa ancaman dina usaha pikeun meunangkeun korban pikeun meta gancang. Dina sababaraha kasus, pesen ogé tiasa ngalebetkeun tautan anu alihan korban ka situs wéb palsu dimana aranjeunna dipenta pikeun ngalebetkeun inpormasi pribadi atanapi diunduh. malware.

Conto a pesen téks smishing

Ieu sababaraha conto tina pesen téks smishing hacker make eta maok milik anjeun data pribadi:

  • “Kami parantos mendakan kagiatan anu teu biasa dina akun anjeun. Punten nelepon nomer ieu pikeun ngobrol sareng wawakil layanan palanggan. ”
  • “Anjeun meunang kartu kado gratis! Klik di dieu pikeun ngaku hadiah anjeun.
  • “Hai! Kami ningali yén anjeun mangrupikeun palanggan anyar kami. Pikeun réngsé nyetél akun anjeun, mangga klik tautan ieu sareng lebetkeun inpormasi pribadi anjeun.”
  • Urgent! Anjeun akun bank geus compromised. Punten klik tautan ieu pikeun ngareset kecap konci anjeun sareng nyegah panipuan salajengna.”
  • Héy, ieu [person you know]! Abdi rada macét sareng peryogi bantosan anjeun. Kuring ngirim anjeun tautan ka PayPal kuring, naha anjeun tiasa ngirim artos ka kuring?

Kumaha bahaya smishing?

Lamun murag asih jeung a panipuan smishingAnjeun tiasa masihan inpormasi pribadi atanapi artos anjeun. Penjahat cyber ngagunakeun seratan anu nyegerkeun pikeun meunangkeun pribadi jeung Inpormasi kauangan, sapertos Anjeun kartu kiridit nomer atawa aksés ka anjeun jasa kauangan.

Contona, salah sahiji jenis panipuan smishing nyaéta nalika anjeun meunang pesen téks nu Sigana mah ti bank Anjeun. Suratna tiasa nyarios yén aya kagiatan anu curiga dina akun anjeun sareng anjeun kedah ngaklik tautan pikeun pariksa idéntitas anjeun. Upami anjeun ngaklik tautan, anjeun bakal dibawa ka halaman wéb palsu dimana anjeun bakal dipenta pikeun lebet inpo perbankan. pisan penipu gaduh inpormasi login anjeun, aranjeunna gaduh aksés pikeun mupus akun anjeun.

Kumaha anjeun tiasa ngajaga diri tina smishing?

tipu daya ngancurkeun Éta tiasa sesah ditingali, tapi aya sababaraha tanda anu kedah diperhatoskeun sareng léngkah-léngkah anu kedah dilakukeun pikeun ngajagaan diri anjeun.

Mikawanoh tanda a téks smishing

Salah sahiji cara panggampangna pikeun ngajaga diri tina panipuan smishing bisa mikawanoh tanda a pesen téks smishing. Ieu sababaraha tip:

  • Janten curiga naon waé pesen téks nu requests inpo pribadi atawa ngawengku link.
  • Perhatoskeun nami sareng nomer pangirim. Pesen scam sering asalna tina nomer palsu anu sigana mirip sareng nomer anu sah tapi nganggo hiji atanapi dua digit.
  • Néangan kasalahan éjahan atawa grammar. Ieu tiasa janten tanda sanés yén pesen éta henteu sah.
  • Waspada naon waé pesen téks nu ngajadikeun a urgency atawa ngancam di alam. Tukang tipu mindeng ngagunakeun taktik ieu pikeun meunangkeun Anjeun meta gancang tanpa mikir.
  • Upami anjeun henteu ngarepkeun pesen ti anu ngirim, ati-ati.
  • Mun anjeun teu yakin naha a pesen téks sah, ngahubungan parusahaan atawa organisasi langsung pikeun pariksa.

Filter kanyahoan pesen téks

Bari teu bisa nyingkahan serangan smash sakabehna, anjeun tiasa meungpeuk spam pesen téks anjeun hatur nuhun Hapé. iPhones jeung Androids milikna kaamanan cyber parabot kawas saringan spam na nomer telepon blok pikeun mantuan ngajaga anjeun tina serangan phishing Jeung link bahaya.

Pikeun nyetel saringan spam dina iPhone anjeun:

  1. Buka Aplikasi Setélan
  2. Buka Talatah
  3. Milarian pilihan Saringan Pangirim Henteu Dipikawanoh sareng aktipkeun

Pikeun nyetel saringan spam dina Androids alat mobile:

  1. Pindah ka Aplikasi Olahtalatah
  2. Pilih Setélan
  3. Ketok Protéksi Spam sareng hurungkeun Aktipkeun Protéksi Spam

Anggo McAfee Mobile Security

McAfee Mobile Kaamanan nyaéta aplikasi kaamanan mobile anu ngabantosan ngajaga telepon anjeun tina malware, serangan phishing, sarta ancaman online sejenna. McAfee Mobile Kaamanan geus sadia pikeun Androids jeung ios Mobile.

Salah sahiji kaunggulan ngagunakeun McAfee Mobile Security nyaéta tiasa ngabantosan ngadeteksi sareng meungpeuk serangan smash. Kalayan ngawaskeun identitas, McAfee Mobile Security ngalacak anjeun informasi sénsitip sapertos akun e-mail, Nomer Kartu Kiridit, nomer telepon, Nomer kaamanan Sosialsarta leuwih ngajaga maling identitas. Aranjeunna ngabéjaan upami aranjeunna mendakan pelanggaran kaamanan.

Kauntungan sanésna kalebet:

  • Anti virus
  • VPN Aman pikeun privasi online
  • Ngawaskeun identitas dugi ka 10 email
  • Jaga idéntitas anjeun tina sambungan Wi-Fi anu picilakaeun
  • browsing aman
  • Sistem scan pikeun apdet panganyarna

Jaga alat sareng inpormasi anjeun aman nganggo McAfee Mobile Security

Poé ieu, hirup urang leuwih intertwined jeung urang alat mobile ti saméméhna. Kami nganggo éta pikeun tetep nyambung sareng anu dipikacinta média sosialngajalankeun bisnis urang, komo ngakses informasi pribadi, data sénsitip. Teu heran telepon téh kaamanan cyber jadi beuki penting.

McAfee Mobile Security mangrupikeun solusi kaamanan komprehensif anu ngabantosan ngajagi alat anjeun tina virus, malware, jeung ancaman online sejenna. Éta ogé nawiskeun rupa-rupa fitur anu sanés, sapertos VPN anu aman pikeun ngajagi anjeun angka kartu kiridit na data pribadi lianna.

Naha anjeun ngotéktak halaman wéb paporit anjeun, tetep hubungan sareng réréncangan média sosialatanapi balanja online di AmazonsMcAfee Mobile Security nyayogikeun katenangan pikiran anu asalna tina terang anjeun alat mobile aman tur aman.

Janten naha ngantosan? Ulah ngantep seuseurian meunang. Ngamimitian dinten ieu kalawan McAfee Mobile Kaamanan jeung tenang nyaho anjeun alat mobile Jeung informasi sénsitip ditangtayungan.

Nepangkeun McAfee+

Maling identitas sareng panyalindungan privasi pikeun kahirupan digital anjeun


#Naon #Smishing #sareng #Vishing #sareng #Kumaha #Anjeun #Bisa #Ngajagi #Diri