Laporan Ancaman Avast panganyarna ngidentipikasi target kajahatan siber anu pang menonjol-sareng aranjeunna urang.

Lamun anjeun mikir cybercriminals, Anjeun meureun conjure up gambar pilem jalma digawé di kamar poék jeung monitor pajeulit ngeusi garis kana garis kode nalika aranjeunna nyobian pikeun bypass kaamanan sistem jauh.

(lebih…)

Upami anjeun kedah ngitung jumlah platform média sosial anu dianggo ku rumaja anjeun, naon skorna? 2,5 atawa meureun leuwih? Aneh panalungtikan ti urang Aussie eSafety Komisaris nunjukeun yen barudak Australia ngagunakeun rata-rata 4 ladenan média sosial. Atuh bet anjeun pikir bakal leuwih ti éta. Sumuhun! Janten, panginten ieu hartosna urang henteu kedah hariwang teuing ngeunaan gabung sareng ngartos platform? Pasti kaahlian maranéhna kudu diasah cukup lamun ngan ngagunakeun opat platform? Salah!! Janten kolot digital anu saé hartosna urang kedah nyéépkeun waktos pikeun ngartos dunya digital barudak urang – sanajan urang nganggap aranjeunna parantos ngawasa.

Tip Pangalusna Abdi – Kéngingkeun Aub

Salila 12 taun katukang kuring damel salaku Cybermum, kuring parantos ngabagi seueur naséhat. Tapi upami kuring kedah milih bagian anu paling penting, éta bakal kieu – cara anu pangsaéna pikeun ngajaga barudak anjeun aman online nyaéta komitmen pikeun ngartos dunya online barudak anjeun, khususna nalika aranjeunna ngamimitian perjalanan digitalna. Janten, upami aranjeunna nganggo Facebook, Instagram, Snapchat sareng TikTok maka anjeun kedah ngadaptarkeun, sareng nyandak waktos kanggo ngartos kumaha éta jalanna. Upami aranjeunna resep Minecraft, Fortnite atanapi Among Us – ayeuna anjeun ogé! Kuring yakin anjeun terang pola ayeuna…

Kéngingkeun Aub Berarti Anjeun Bakal Kéngingkeun Kredibilitas Téknologi

Kaula teu yakin kumaha gawéna pikeun anjeun, tapi hiji hal anu DOES dianggo pikeun kuring ngadengekeun nasehat ti batur anu teu boga pangalaman relevan. Jujur, éta bener-bener ngaganggu kuring !! Janten, naha henteu logis yén rumaja urang gaduh perasaan anu sami? Jujur kuring henteu nyangka urang tiasa ngarep-ngarep aranjeunna nyandak naséhat ti urang ngeunaan kaamanan online upami urang henteu gaduh pangalaman panangan heula. Dina pamanggih kuring, pangalaman = kredibilitas.

Janten, nalika anjeun ngiringan Snapchat atanapi Instagram, anjeun henteu ngan ukur diajar ngeunaan kahirupan digital anak anjeun, tapi anjeun ogé ngembangkeun kredibilitas anu sigana mangrupikeun unsur anu paling penting dina ngajaga barudak anjeun aman online. Kusabab upami sareng nalika murangkalih anjeun aya dina kaayaan susah online, aranjeunna langkung dipikaresep bakal datang ka anjeun kalayan masalah upami aranjeunna terang anjeun ngartos kumaha éta jalanna.

Tong Poho – Anjeun Panutan

Taylor Swift fandom badag di Australia ayeuna. Kalayan seueur pisan jalma anu nyéépkeun waktos kanggo kéngingkeun tikét pikeun acara anu bakal datang sareng sékrési pilem panas, anjeun bakal sesah mendakan seueur awéwé ngora anu henteu nganggap dirina janten ‘lebah tuur’. Tur upami putra anjeun kabetot Le Bron, Tom Brady atawa Nathan Cleary fans lajeng aranjeunna moal nyalira – kids abdi sadayana kagum ieu atlit spektakuler. Tapi sanajan sagala hype sarta poténsi pangaruh selebriti ieu, abdi kedah ngingetkeun anjeun hiji hal anu kacida penting – anjeun panutan barudak anjeun pangpentingna. Anjeun nahan pangaruh greatest dina pembuatan kaputusan maranéhanana sarta tekad nilai.

Upami murangkalih anjeun ningali anjeun ngagunakeun platform anu sami dina cara anu séhat sareng saimbang – maka anjeun leres-leres gaduh kakuatan anu ageung pikeun ngabantosan aranjeunna ngembangkeun kabiasaan digital anu positif. ‘Kredibilitas téhnologis’ anjeun hartina maranéhna bakal leuwih gampang nuturkeun kabiasaan anjeun. Janten, pastikeun anjeun ngagabungkeun kagiatan digital sareng non-digital dina cara anu séhat dina kahirupan anjeun. Pertimbangkeun:

  • Waktos bébas layar biasa dina dinten anjeun
  • Gaduh sajam tanpa téknologi (atanapi dua) sateuacan bobo
  • Larang telepon tina méja makan
  • Aktipkeun modeu jempé dina telepon anjeun pikeun ngaleutikan gangguan
  • Janten ‘sadayana’ nalika anjeun ngobrol sareng murangkalih anjeun sareng henteu ngajawab telepon anjeun. Masihan aranjeunna perhatian pinuh anjeun!

Inget, aranjeunna ningali sareng diajar !!

Janten Naha Anjeun Kudu Ngagabung sareng Snapchat?

Ayeuna, kuring henteu hoyong maksa anjeun ngalakukeun naon waé anu anjeun henteu resep, tapi kuring hoyong anjeun ngartos kumaha cara ngadukung budak anjeun dina kahirupan digitalna. Pikeun kuring, éta cukup basajan. Naon waé platform budak anjeun nyéépkeun waktosna online, éta tempat anjeun ogé kedah nyéépkeun waktos anjeun. Anjeun bakal ngamekarkeun kredibilitas nu hartina maranéhna leuwih gampang datang ka anjeun lamun maranéhna boga masalah online. Ieu ogé masihan anjeun kasempetan pikeun modél kabiasaan kaséhatan digital anu tiasa mangpaat pisan. Janten, upami anak anjeun aya dina Snapchat teras enya – anjeun kedah gabung !!! Sadaya ‘pangaweruh’ anu anjeun kumpulkeun nalika nganggo éta bakal ngajantenkeun anjeun janten indung digital anu saé.

Dugi ka waktos salajengna

Alex

Nepangkeun McAfee+

Maling identitas sareng panyalindungan privasi pikeun kahirupan digital anjeun


#Naha #Kuring #Kudu #Nganggo #Snapchat #Pikeun #Janten #Kolot #Digital #Anu #Saé

Reinvent Kabiasaan DST: Anggo momen “mundur” sareng “maju” pikeun henteu ngan ukur mariksa detéktor haseup sareng kasur flip tapi ogé nguatkeun kabiasaan digital anjeun ku ngamankeun kecap konci, ngajaga parangkat lunak, sareng ngabereskeun file digital anjeun.

Ragrag aya di dieu, sareng sareng baju haneut anu nyaman, rapat kulawarga, sareng PSL, tradisi ngabalikeun jam saatosna waktos Daylight Savings Time (DST). Sanaos urang henteu yakin naha prakték ieu masih diteruskeun dina 2023, éta tiasa janten panginget anu hadé pikeun mariksa detéktor haseup, kasur flip, sareng bahkan ngapdet kahirupan digital urang.

(lebih…)