Trend anyar dina fashion online: Naékna butik palsu. Ngartos, ngakuan tanda, sareng tindakan naon anu kedah dilakukeun upami anjeun ditipu.

Hanjakalna, lonjakan balanja online parantos nyayogikeun jalan pikeun seueur panipuan internét. Penjahat siber pinter nyetél butik online palsu, nawiskeun rangkeian produk mimitian ti pakean trendi ka gadget téknologi luhur, sareng sakapeung, bahkan piaraan. Kebangkitan platform toko online ramah-pamaké, asalna dirancang pikeun simplify peluncuran storefronts digital, geus inadvertently nyumbang kana masalah ieu.

(lebih…)