Abdi damang! solusi kaamanan generasi saterusna urang pikeun pamaké imah geus narima a Produk Pangalusna 2023 pangajén. Ieu mangrupikeun hasil tina uji multi-tahap éksténsif anu dilakukeun ku laboratorium tés Éropa mandiri AV-Comparatives salami 2023, anu nalungtik sareng ngevaluasi 16 solusi kaamanan ti padagang populér. Ieu naon hartosna kameunangan ieu, naon éta sadayana, kumaha tés dilakukeun, sareng naon panghargaan anu kami tampi.

Kaspersky Standard dingaranan Product of the Year 2023 ku AV-Comparatives

Solusi kaamanan Kaspersky Standard kami dingaranan Produk Taun 2023 saatos tés jero ku AV-Comparatives

Naon persisna “Produk Taun” hartosna?

Tés dilaksanakeun dina solusi kaamanan dasar urang pikeun pangguna bumi – Kaspersky Standard – tapi hasilna anu saé ogé tiasa dianggo pikeun sadaya produk titik akhir urang. Alesanna basajan: sadaya solusi kami nganggo tumpukan téknologi deteksi sareng panyalindungan anu sami anu parantos diuji sacara saksama ku AV-Comparatives.

Ku kituna, pangajén pangluhurna ieu, Produk Pangalusna 2023Ieu manglaku sami sareng solusi panyalindungan bumi anu langkung maju – Kaspersky Plus sareng Kaspersky Premium – ogé produk bisnis urang, sapertos Kaspersky Endpoint Security for Business sareng Kaspersky Small Office Security.

Janten naon anu diperyogikeun pikeun kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong Produk Taun judulna?

Solusi kaamanan kedah ngajalanan tujuh tés sapanjang taun sareng konsistén ngahontal hasil anu pangluhurna Maju + skor dina unggal. Tés ieu nguji kualitas panyalindungan ngalawan ancaman umum sareng serangan anu ditargetkeun, daya tahan kana positip palsu, sareng dampak kana kinerja sistem sacara umum. Tilu sét métrik emas ieu janten dasar évaluasi komprehensif ngeunaan kinerja solusi kaamanan.

Uji coba anu terus-terusan sapanjang taun penting sabab pamekar malware ampir henteu pernah calik – ancaman anyar muncul unggal waktos, sareng ancaman anu tos aya mekar dina laju anu pikaheraneun. Ku alatan éta, pamekar solusi kaamanan kedah terus maju dina laju anu sami. Éta sababna meunteun kinerja dina hiji waktos anu nyasabkeun – pikeun kéngingkeun gambaran anu leres ngeunaan éféktivitas solusi peryogi uji éksténsif sareng diulang sapanjang taun. Éta naon AV-Comparatives teu.

AV-Comparatives nalungtik 16 solusi kaamanan ti ngical paralatan pangbadagna dina tés na. Unggul kontes signifikan ieu jelas nunjukkeun tingkat panyalindungan pangluhurna anu disayogikeun ku produk urang.

AV-Comparatives 2023 Pamilon Test

Tujuh babak tés – sababaraha di antarana lumangsung sababaraha bulan – dituturkeun ku panyalindungan kami pikeun tungtungna meunang Produk Taun Panghargaan nyaéta kieu:

  1. Maret 2023: Test Protection Malware runtuyan spring
  2. April 2023: Tes kinerja runtuyan spring
  3. Pébruari–Mei 2023: Tés Protection Dunya Nyata runtuyan kahiji
  4. Séptémber 2023: Test Protection Malware runtuyan ragrag
  5. Séptémber–Oktober 2023: Test Protection Anceman canggih
  6. Oktober 2023: Tes kinerja runtuyan ragrag
  7. Juli–Oktober 2023: Tés Protection Dunya Nyata runtuyan kadua

Pikeun meunangkeun AV-Comparatives’ Produk Taun judulna, solusi kaamanan kudu meunang skor pangluhurna di unggal tahapan tés. Sareng produk urang nyumponan tangtangan: dina unggal tés anu didaptarkeun di luhur, Kaspersky Standard ngahontal skor pangluhurna – Maju +.

Kaspersky nampi pangajén AV-Comparatives dina tés interim taun 2023

Pangajén Product of the Year dipasihkeun ka Kaspersky Standard dumasar kana skor pangluhurna dina sadaya tujuh séri tés AV-Comparatives di 2023.

Kumaha AV-Comparatives nguji solusi kaamanan

Ayeuna pikeun katingal langkung caket kana metodologi tés AV-Comparatives. Tés anu béda ngévaluasi kamampuan anu béda tina solusi kaamanan anu dicandak.

Test Protection Malware

Pangajén AV-Comparatives ditampi ku Kaspersky dina tés Perlindungan Malware interim taun 2023.

Tés ieu nguji kamampuan solusi pikeun ngadeteksi malware anu umum. Dina tahap mimiti nguji, file jahat (AV-Comparatives dipaké leuwih ti 10.000 sampel malware) ditulis kana drive komputer test, sanggeus éta discan ku solusi kaamanan diuji – mimitina offline, tanpa aksés internét, lajeng online. Sakur file jahat anu lasut ku solusi panyalindungan salami scan statik teras dieksekusi. Lamun produk gagal pikeun nyegah atawa ngabalikeun sagala lampah malware dina jangka waktu nu tangtu, ancaman dianggap geus lasut. Dumasar jumlah ancaman lasut, AV-Comparatives nangtukeun skor panyalindungan ka solusi.

Ogé salami tés ieu, solusi kaamanan dievaluasi pikeun positip palsu. Protéksi kualitas luhur henteu kedah ngabohongkeun aplikasi anu bersih atanapi kagiatan anu aman. Barina ogé, lamun batur cries teuing mindeng, pamaké bakal mimiti malire warnings, sarta sooner atanapi engké malware bakal narajang. Teu nyebut alarm palsu pisan bangor.

Skor ahir dumasar kana dua métrik ieu. A Maju + skor hartina panyalindungan dipercaya jeung positip palsu minimal.

Tés Protection Dunya Nyata

Pangajén AV-Comparatives ditampi ku Kaspersky dina tés interim Perlindungan Dunya Nyata taun 2023.

Tés ieu museurkeun kana ngajagaan tina ancaman anu di-host wéb panganyarna dina waktos tés. Malware (duanana file jahat sareng eksploitasi wéb) aya dina internét, sareng solusi anu diuji tiasa nganggo sadaya téknologi kaamanan anu diwangun pikeun ngadeteksi ancaman. Deteksi sareng ngahalangan ancaman, dituturkeun ku ngabalikeun sadaya parobihan, tiasa lumangsung dina tahap naon waé: nalika muka tautan anu jahat, nalika ngaunduh sareng nyimpen file anu jahat, atanapi nalika malware parantos jalan. Dina unggal kasus ieu, solusi ditandaan ku kasuksésan.

Sapertos sateuacanna, jumlah ancaman anu kantun ogé jumlah positip palsu diitung nuju skor ahir. Maju + dileler ka produk nu ngaleutikan duanana metrics ieu.

Test Protection Anceman canggih

Kaspersky nampi pangajén AV-Comparatives dina Advanced Threat Protection Test 2023

Tés ieu nganilai kamampuan solusi pikeun nahan serangan anu dituju. Pikeun ngahontal tujuan ieu, AV-Comparatives mendesain sareng ngaluncurkeun 15 serangan pikeun simulasi serangan dunya nyata, ngagunakeun rupa-rupa alat, taktik, sareng téknik, kalayan rupa-rupa kaayaan awal sareng vektor anu béda.

Tés pikeun positip palsu ogé dilaksanakeun. Ieu mariksa pikeun ningali naha solusina ngahalangan kagiatan anu berpotensi picilakaeun, tapi henteu kedah ngabahayakeun, (sapertos muka lampiran email), ningkatkeun tingkat panyalindungan kalayan ngarugikeun kanyamanan sareng produktivitas pangguna.

Tes kinerja

Panghargaan AV-Comparatives ditampi ku Kaspersky dina tes Kinerja interim 2023

Aspék penting séjén pikeun ngevaluasi solusi kaamanan nyaéta dampakna kana kinerja sistem. Di dieu, insinyur lab ngamodelkeun sababaraha skenario pangguna anu biasa pikeun ngévaluasi kumaha solusi anu diuji mangaruhan waktos jalanna. Daptar skenario ngawengku:

  • Nyalin sareng nyalin deui file
  • Arsip sareng ngabongkar file
  • Masang sareng ngahapus program
  • Ngamimitian sareng ngabalikan deui program
  • Unduh file tina internét
  • internetan web

Salaku tambahan, degradasi kinerja sistem diukur dumasar kana patokan PCMark 10.

Dumasar kana pangukuran ieu, AV-Comparatives ngitung dampak total unggal solusi dina kinerja sistem (nu handap métrik ieu, langkung saé), teras nerapkeun modél statistik pikeun masihan skor ahir ka produk: Advanced +, Advanced, Standard, Tested, Does’ t lulus. Tangtosna, Maju + hartina dampak minimal dina kinerja komputer.

Naon panghargaan AV-Comparatives anu dimeunangkeun ku Kaspersky di 2023?

Salian Kaspersky Standar ngaranna Produk Taunproduk urang nampi sababaraha panghargaan penting séjén dumasar kana tés AV-Comparatives di 2023:

  • Perlindungan Dunya Nyata 2023 pérak
  • Perlindungan Malware 2023 pérak
  • Consumer Advanced Ancaman Protection 2023 pérak
  • Perunggu Kecepatan Gemblengna Terbaik 2023
  • Perunggu Positip Palsu Panghandapna 2023
  • Disertipikasi Perlindungan Ancaman Maju 2023
  • 2023 Pamimpin Strategis pikeun Pencegahan Endpoint sareng Uji Tanggapan 2023
  • Kaamanan Usaha Perusahaan Disatujuan 2023

Kami gaduh komitmen jangka panjang pikeun ngagunakeun panilitian mandiri anu dilakukeun ku laboratorium uji anu diakui pikeun meunteun sacara adil kualitas solusi kami sareng alamat kalemahan anu diidentifikasi bari ningkatkeun téknologi kami. Salila 20 taun, laboratorium uji mandiri AV-Comparatives parantos nguji solusi kami, sababaraha kali mastikeun kualitas panyalindungan kami sareng masihan seueur panghargaan.

Pikeun dua dekade pinuh, kami geus narima pangluhurna Produk Taun dileler tujuh kali; euweuh ngajual solusi kaamanan séjén geus kahontal saloba kameunangan . Sareng upami urang tambahkeun sadayana ieu Produk endah pisan Jeung Skor pangluhurna panghargaan anu kami ogé nampi salami sababaraha taun, tétéla yén solusi kaamanan Kaspersky parantos nampi pangakuan pangluhurna ti para ahli AV-Comparatives 16 kali dina 20 taun!

Salaku tambahan, AV-Comparatives ogé masihan kami:

  • 57 Emas, Pérak jeung Perunggu panghargaan dina rupa tés husus
  • Dua panghargaan Pamimpin Strategis berturut-turut dina 2022 sareng 2023, pikeun hasil anu luhur dina panyalindungan ngalawan serangan anu dituju ku solusi Kaspersky EDR Expert
  • Konfirmasi 100% panyalindungan anti jamming (2023 Anti-tampering Test)
  • Konfirmasi panyalindungan 100% ngalawan serangan LSASS (LSASS Credential Dumping Test 2022)
  • Konfirmasi panyalindungan Network Array Storage kualitas luhur (Test AV for Storage solutions)
  • sarta sagala rupa panghargaan lianna

Diajar langkung seueur ngeunaan panghargaan anu kami tampi, sareng tingali dinamika kinerja kami dina uji mandiri ti taun ka taun ku ngadatangan halaman TOP 3 Metrics kami.


#Kaspersky #Standard #meunang #pangajén #Product #Year #AVComparatives

Usum perayaan parantos caket, sareng éta hartosna waktosna pikeun mikirkeun hadiah deui. Jeung teu ngan pikeun babaturan deukeut jeung leuwih dipikacinta, tapi dulur di dunya anjeun: coworkers, baraya, jeung saterusna. Sareng éta hartosna terang naon anu badé ngagaleuh sadayana, teras angkat ka toko-toko dina waktos Natal pikeun merangan sasama pembeli.

Teu tiasa nyéépkeun waktos pikeun ritual musiman ieu? Hadiah digital tiasa janten solusi. Tulisan ieu ngabahas mangpaat pikeun ngalakukeun éta – kalayan tip ngeunaan pilihan anu pangsaéna.

Genep alesan pikeun buka digital

Hayu urang tingali genep alesan hébat kunaon kado digital beuki populer, sareng naha éta tiasa janten pilihan anu saé pikeun anjeun Natal sareng Taun Anyar ieu.

  1. Anjeun tiasa masihan jarak jauh. Anjeun moal gaduh waktos pendak sareng sadayana, tapi anjeun tetep hoyong masihan anu khusus sareng / atanapi mangpaat. Sababaraha urang anjeun moal hoyong ningali sacara pribadi, tapi pikeun alesan naon waé aranjeunna masih peryogi kado. Henteu aya masalah: anjeun tiasa ngirim kado digital sanajan aranjeunna cicing di Kutub Kidul.
  2. Teu kudu ngantri. Kauntungan nyata tina hadiah digital nyaéta, ku harti, aranjeunna dijual online. Janten anjeun henteu kedah macét macét sareng antrian sajajalan sareng masokis pra-liburan anu sanés. Anjeun tiasa calik di bumi dina korsi anu nyaman, nyeuseup tea panas sareng mesen sadayana dina ngan ukur sababaraha klik.
  3. Salawasna sadia. Tangtosna, anjeun tiasa nyobian mesen barang sacara fisik tina toko online, tapi langkung caket anjeun ka Natal sareng Taun Anyar, langkung dipikaresep yén sadaya barang anu saé bakal dijual. Ieu sanés masalah sareng kado digital: suplai henteu terbatas, janten aya waé pikeun sadayana.
  4. Pangiriman instan (sareng gratis!). Masalah sanésna sareng balanja online sateuacan liburan kanggo pameseran fisik nyaéta pengiriman barang. Upami anjeun henteu nyortir kado anjeun sateuacanna, kamungkinan éta moal dugi kana waktosna. Teu perlu repot jeung hadiah digital: aranjeunna bakal dikirimkeun dina milliseconds. Punten, Santa.
  5. Ramah lingkungan. Jujur: Tradisi méré kado Natal sareng Taun Anyar henteu saé pisan pikeun lingkungan. Jutaan baju haneut reindeer Natal dipaké sababaraha kali (upami pisan) – sareng jutaan kaos kaki “lucu” anu langsung ka tempat sampah – henteu ngabantosan pangeusina. Sakali deui, teu aya masalah sareng hadiah digital. Sanaos hadiahna henteu laris, henteu kunanaon: teu kedah didaur ulang.
  6. Bisa jadi di menit panungtungan. Natal bakal datang isukan (duh!), Sareng anjeun hilap mésér kado batur atanapi henteu tiasa angkat ka toko sateuacan waktos tutup? Ganjaran digital bakal nyalametkeun dinten! Sakumaha anu disebatkeun, éta siap dina milliseconds tina ngaklik atanapi ngetok tombol Pay. Janten anjeun tiasa mésér sareng masihan sacara real waktos.

Top 5 hadiah digital pikeun Natal sareng Taun Anyar

Ayeuna urang terang kunaon hadiah digital saé, hayu urang bahas naon mangpaat kado digital.

  1. Pilem. Blockbusters, dokumenter, acara olahraga, acara TV, video atikan, kartun, kelas yoga – kiwari ampir dulur, ngora jeung heubeul, meakeun sapotong eusi video digital unggal poe. Janten langganan kana bioskop online atanapi jasa streaming mangrupikeun kado anu saé anu pasti bakal ngajantenkeun anjeun seuri.
  2. Musik. Musik digital mangrupikeun kado sanés anu anjeun teu tiasa lepat. Yakin, Anjeun bisa jadi teu nyaho persis albeum atawa artis nu milih, tapi teu perlu! Ngan ukur masihan langganan kana layanan musik digital, sareng anu nampi anu untung tiasa ngadangukeun naon waé anu dipikahoyong.
  3. Kaulinan. Sanaos henteu sadayana ngajéntrékeun dirina salaku tukang game, sadayana sigana maénkeun kaulinan. Ngan éta, sababaraha ngalakukeun dina komputer canggih anu dilengkepan ku sagala fasilitas, sedengkeun anu sanésna milih nganggo laptop biasa, tablet atanapi smartphone. Ku alatan éta, langganan atawa kartu kado ka platform kaulinan atawa toko aplikasi bisa jadi solusi. Ku jalan kitu, toko kaulinan mindeng boga daptar kahayang dimana anjeun tiasa ningali naon batur hayang maénkeun na nyieun salaku kado.
  4. Buku éléktronik. Dina tanggal 20th Abad ieu, sering nyarios yén buku mangrupikeun kado anu pangsaéna. Tapi dina tanggal 21st , Anjeun tiasa masihan jauh teu ngan hiji buku, tapi hiji sakabéh perpustakaan – na teu kudu méakkeun loba duit pikeun ngalakukeunana. Janten kado pangsaéna pikeun kutu buku éléktronik nyaéta langganan perpustakaan online.
  5. Perlindungan kahirupan digital. Sadaya alat urang, sareng khususna data berharga anu disimpen, kedah dijagi. Aya sababaraha pilihan ganjaran di dieu: contona, langganan VPN anu gancang sareng dipercaya, atanapi manajer sandi anu aman. Atanapi anjeun tiasa nyayogikeun sadayana ieu (sareng seueur deui) sakaligus – nganggo langganan Kaspersky Premium kami.


#Hadiah #digital #pikeun #Natal #sareng #Taun #Anyar

Seueur kahirupan kauangan urang parantos lami ngalih tina fisik ka dunya digital. Aplikasi perbankan, dompét digital, pamayaran online sareng mata uang kripto sadayana 21stInovasi abad ieu ngajantenkeun transaksi kauangan langkung gancang sareng langkung diaksés tibatan sateuacanna, muka sagala jinis kasempetan anu teu kabayang.

Tapi genah ieu ngagaduhan kalemahan: kauangan digital urang rentan ka kajahatan digital. Sareng deui, ieu ngan ukur berlaku upami anjeun ngalalaworakeun ngajaga kauangan online anjeun tina penjahat cyber. Tulisan ieu ngabahas kumaha téknologi sareng produk Kaspersky ngajagaan artos digital anjeun, ogé karaharjaan kauangan anjeun.

1. Pangatur Kecap aksés

Tulang tonggong sadaya kaamanan akun – sareng jasa kauangan henteu aya pengecualian – tangtosna kecap konci anjeun. The lemah éta, leuwih gampang éta hasil hack akun anjeun dina sababaraha toko online atawa sistem pembayaran dimana anjeun ngasupkeun rinci kartu Anjeun.

Sarua bahaya ngagunakeun kecap akses anu sami pikeun jasa online anu béda. Upami kitu, upami aya kecap konci anu bocor dina salah sahijina (hanjakalna, ieu sadayana umum teuing), akun anjeun sareng jasa anu sanés ogé bakal dikompromi. Peretas sadar pisan yén seueur jalma anu nganggo kombinasi karakter anu sami dina sababaraha situs, ku kituna aranjeunna sering nganggo kecap konci anu bocor pikeun nyobian asup kana sumber anu sanés, téknik anu katelah credential stuffing. Sareng tangtosna, fokusna condong kana jasa anu aya hubunganana sareng artos.

Ngagunakeun Kaspersky Password Manager sacara radikal ningkatkeun kaamanan sandi sareng ngajaga akun kauangan anjeun aman. Aplikasi kami ngahasilkeun kecap akses anu unik kalayan kaamanan maksimal pikeun unggal jasa anu anjeun anggo, nyimpenna kalayan aman supados anjeun henteu kedah nginget-ngingetna, bahkan ngingetkeun anjeun ngeunaan bocor. Saliwatan, apdet panganyarna pikeun Kaspersky Sandi Manager geus ditambahkeun kamampuhan pikeun ngahasilkeun kode hiji-waktos pikeun auténtikasi dua-faktor. Sareng anjeun kéngingkeun gratis kalayan langganan Kaspersky Plus sareng Kaspersky Premium.

2. Aman Duit

Aman Duit dirancang husus pikeun ngaktifkeun transaksi finansial aman tur purchases online. Pikeun ngajagi data pamayaran penting anu diasupkeun dina situs wéb bank, sistem pamayaran sareng toko online — kalebet nomer kartu bank sareng kecap akses — solusi kami ngabutuhkeun anjeun muka situs-situs éta dina Browser Dilindungan kami.

Dina modeu khusus ieu, data rahasia anjeun dijagi maksimal. Sareng upami situs sigana curiga, Browser Protected ngingetkeun anjeun kalayan béwara sareng parobihan warna pigura tina héjo aman ka konéng.

Kalayan Duit Aman, anjeun tiasa balanja online sareng perbankan kalayan aman terang yén artos sareng data pribadi anjeun ditangtayungan pinuh. Fitur ieu kalebet dina sadaya langganan anu mayar: Kaspersky Standard, Kaspersky Plus sareng Kaspersky Premium.

3. File Anti Virus

Tangtosna, salah sahiji komponén utama panyalindungan kauangan multi-lapisan urang nyaéta Anti-Virus anu saé. Ieu naon ngajaga duit Anjeun tina ancaman paling bahaya: malware, utamana disebut maling, nu, sanggeus infecting alat target, néangan kecap akses jeung konci swasta dompet cryptocurrency disimpen dina eta, lajeng dikirim langsung ka maling cyber. .

Ancaman umum sejen langsung patali jeung keuangan anu File Anti-Virus ngajaga ngalawan nyaeta Trojans perbankan. Ieu virus nu overlays antarbeungeut aplikasi perbankan jeung interface sorangan jeung teu ngan bisa maok kecap akses tapi ogé intercept kode konfirmasi hiji-waktos, kitu ogé detil ngagantian jeung mindahkeun jeung jumlah pamayaran, sahingga ngamungkinkeun cybercriminals siphon duit.

Dua ancaman ieu nyalira kedah janten alesan anu cukup pikeun anjeun masang panyalindungan dipercaya dina sadaya alat anu anjeun anggo pikeun transaksi kauangan. Aya seueur bahaya sanés anu ogé dijagi ku Anti-Virus, sapertos ransomware, Trojan sareng spyware.

4. Browsing Aman

Catet yén éta sanés komputer atanapi smartphone anjeun anu kainfeksi malware, tapi pangladén anu anjeun interaksi. Ancaman anu mimiti hariwang dina skenario ieu nyaéta skimmers online – malware dipasang ku panipuan di toko online anu diretas pikeun panén rinci kartu bank konsumén.

Skimmers wéb nembe janten populer pisan di kalangan cybercriminals – unggal taun, puluhan rébu toko online kapanggih katépaan ku jinis malware ieu. Mindeng, nu boga toko kompromi teu sadar inféksi atawa teu ngalakukeun tindakan pikeun neutralize ancaman, jadi skimmers web bisa tetep aktip dina situs kainféksi salila sababaraha bulan. Dina istilah praktis, ieu ngandung harti yén sanajan anjeun pribadi ati tur alat Anjeun beresih, Anjeun masih bisa jadi korban cybercriminals saukur ku interacting jeung ramatloka kainféksi.

Untungna, kami ogé gaduh solusi pikeun ngajagi anjeun tina skimmer wéb sareng ancaman sanésna: Browsing Aman nyeken halaman anu dimuat ku panyungsi anjeun pikeun kode jahat sareng, upami dideteksi, ngingetkeun yén situs éta henteu aman.

5. Anti phishing jeung Pencegahan panipuan

Teu aya deui cara urang tiasa malire situs palsu sareng curang, anu mangaruhan sajumlah ageung pangguna internét unggal taun. Ieu tiasa diklon situs anu niru bank, sistem pamayaran, séntral crypto, atanapi jasa kauangan sanés anu nipu sémah pikeun nyerahkeun kredensialna teras ngabajak akunna.

Ogé bisa mangrupa scam online nu janji payouts badag di tukeran pikeun komisi leutik, toko online palsu kalawan harga pikabitaeun nu pernah kapal purchases Anjeun, atawa tipe séjén panipuan online.

Masalahna nyaéta situs-situs sapertos kieu biasana henteu langsung ngandung kodeu jahat. Pikeun ngajaga sacara efektif tina ancaman sapertos kitu, para ahli kami damel siang sareng wengi pikeun ngajaga pangkalan data situs phishing sareng panipuan. Hasilna, solusi kami masihan anjeun inpormasi sateuacanna dina waktos anu pas nalika bahaya caket.


#Perlindungan #multilapisan #Kaspersky #pikeun #kauangan #online #anjeun

Kami nembe ngaluncurkeun garis produk énggal, ayeuna disebut Kaspersky. Hasilna, panyalindungan urang geus jadi leuwih ramah-pamaké sarta customizable. Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan solusi kaamanan pikeun smartphone sareng tablet Android, Kaspersky Security & VPN, anu ngagentos Kaspersky Internet Security pikeun Android.

Perlindungan premium pikeun alat Android

Produk ieu geus lila leuwih ti ngan hiji antipirus; eta ngajaga ngalawan sababaraha ancaman séjén ogé. Tapi merangan malware, tangtosna, tetep tugas utama urang di Kaspersky.

Kami henteu bosen nyarios yén anjeun kedah ngajagi henteu ngan komputer desktop sareng laptop anjeun, tapi ogé sadaya alat anjeun anu sanés, sabab ogé nyimpen data penting. Ngajagi smartphone sareng tablet, nalika aranjeunna gaduhna, malah langkung penting – urang bawa ka mana-mana, ngandung sadaya korespondensi, urusan bisnis sareng kauangan, sareng aplikasi perbankan, sareng tumpukan inpormasi pribadi tina poto ka geo-tracking.

Kami paduli kasalametan sadaya pamilik alat sélulér, naha éta aplikasi Android anu diropéa nawiskeun fitur kaamanan anu paling penting pikeun sadayana gratis, sedengkeun sababaraha pilihan langganan ngajantenkeun langkung gampang ngagunakeun aplikasi sareng nambihan alat kaamanan.

Kaspersky Security & VPN ngajagi langkung ti ngan ukur virus sareng malware

Kaspersky Security & VPN ngajagi langkung ti ngan ukur virus sareng malware.

Salawasna di fingertips anjeun a gancang, pinuh atawa selektif scanning smartphone anjeun tina virus, adware sareng aplikasi anu tiasa dianggo panyerang ngalawan anjeun. Sareng sareng sadaya langganan kami, éta Anti virus otomatis nyeken sadaya file sareng aplikasi anyar, sareng tiasa ogé dijadwalkeun pikeun ngajalankeun iraha waé anjeun hoyong.

internet aman…

Kalayan Kaspersky Security & VPN, browsing internét anjeun aman sareng aman.

  • browsing aman pariksa situs web sateuacan muka sareng ngablokir situs wéb anu bahaya sareng phishing, ngajagi pamayaran online sareng data pribadi anjeun.
  • Privasi Sosial mariksa setelan privasi anjeun dina ladenan online populér, ngidinan Anjeun pikeun ningali naon data keur dikumpulkeun, sarta bisa ngeureunkeun babagi eta iraha wae rék.
  • Pesen Aman mariksa téks sareng talatah instan, sareng meungpeuk phishing sareng tautan jahat.
  • Pamariksaan Bocor Data milarian data pribadi anjeun dina internét sareng wéb poék (tina nomer kartu kiridit dugi ka inpormasi jaminan sosial). Upami data anjeun tiasa diaksés ku umum, Data Leak Checker bakal ngabéjaan anjeun.

scams anyar geus jadi populér anyar. Éta ngagunakeun kode QR jahat khusus pikeun ngarahkeun anjeun, contona, situs web phishing. QR Scanner Aman ngamungkinkeun anjeun nyeken kodeu QR sareng barkod kalayan aman ku ngaksés inpormasi anu énkripsi dina kodeu pikeun mariksa tautan naon waé anu aya dina éta.

Éta langkung aman online sareng Kaspersky Security & VPN.

Éta langkung aman online sareng Kaspersky Security & VPN.

… Ditambah VPN…

Sakumaha ngaranna nunjukkeun, produk ieu ngawengku teu ukur anti-virus jeung fitur kaamanan, tapi ogé VPN, nu ngajadikeun hirup digital Anjeun leuwih gampang jeung leuwih aman.
Kami parantos ngajelaskeun naha VPN penting, sareng VPN kami mangrupikeun juara anu jelas dina tés kinerja, privasi, sareng transparansi.

Malah versi gratis Kaspersky Security & VPN masihan anjeun lalu lintas 300MB per dinten (tanpa kamampuan milih server), sedengkeun kalayan langganan Plus atanapi Premium anjeun nampi lalu lintas anu henteu terbatas sareng pilihan 99 lokasi di 80 nagara (kalayan langkung ti 2000 server disebarkeun). Sareng ku sababaraha trik anjeun tiasa maksimalkeun VPN anjeun.

Anggo VPN gratis kami - atanapi manfaatkeun éta kalayan langganan Plus atanapi Premium.

Anggo VPN gratis kami – atanapi mangpaatkeun éta kalayan langganan Plus atanapi Premium.

…Tambihkeun manajemén alat

Luhureun sadaya, pamahaman kami anu jero ngeunaan kumaha jalanna Android ngamungkinkeun urang ngajagi alat anjeun ku ngalereskeun kerentanan dina setélan standar nganggo Setélan Lemah Scan.

aplikasi abdi nyaéta fitur anu ngamungkinkeun anjeun ningali aplikasi naon anu dipasang dina smartphone anjeun, iraha terakhir anjeun ngagunakeunana, sabaraha rohangan anu dianggo ku aplikasi éta, sareng anu paling penting, idin naon anu aranjeunna gaduh pikeun ngaksés data anjeun.

Anjeun ogé tiasa ningkatkeun kaamanan aplikasi masing-masing: Konci aplikasi ngadalikeun aksés ka aplikasi tangtu ku kode atawa sidik. Ku cara éta, sanajan jalma snooping meunang aksés ka telepon anjeun teu dikonci, aranjeunna tetep moal bisa muka aplikasi nu nyimpen informasi sénsitip – contona, utusan, aplikasi perbankan, atawa klien surélék.

Sadaya aplikasi aya dina kadali pinuh anjeun.

Sadaya aplikasi aya dina kadali pinuh anjeun.

Antosan sakedap! Dimana alat kuring?!

Unggal boga smartphone hirup sieun hiji poé leungit eta. Kaspersky Security & VPN tangtosna moal tiasa nyegah karugian atanapi maling, tapi tiasa ngaleutikan akibatna sareng ngagampangkeun alat anjeun milarian. Sanggeus dihurungkeun Dimana Alat Kuring fitur dina My Kaspersky, anjeun tiasa jarak jauh:

  • Leungitkeun lokasi alat, konci sareng nampilkeun pesen dina layar dina alat anu dikonci.
  • Hurungkeun alarm (pisan) nyaring dina alat.
  • Laksanakeun reset pabrik alat, kalebet ngusap mémori.
  • Candak poto jalma anu ngagunakeun alat.
Nyetél Where Is My Device tur atur via My Kaspersky bisi leungit atawa maling.

Nyiapkeun Dimana Alat Kuring tur ngatur eta ngaliwatan My Kaspersky bisi leungitna atawa maling.

Salian ti éta, jam SIM samentara meungpeuk alat lamun aya nu ngasupkeun kartu SIM anyar kana eta Uninstall Protection panyalindungan ngalawan aplikasi Kaspersky uninstalled, sarta ogé ngalawan parobahan dina setélan sistem dimaksudkeun pikeun ngurangan tingkat panyalindungan; sagala usaha bakal meungpeuk alat instan. Sareng enya, éta sadayana gratis!

Smart Home Monitor, atanapi “ulah kacau sareng Wi-Fi kuring”

Fitur penting séjén nyaéta panyalindungan jaringan asal. Gawéna saderhana pisan: saatos masang Kaspersky, aplikasi nyeken jaringan anjeun, mendakan sadaya alat anu nyambung ka éta (boh via Wi-Fi sareng kabel), ngumpulkeun inpormasi ngeunaan aranjeunna sareng ngahasilkeun peta jaringan anu tiasa dimengerti ku pangguna biasa. Peta ieu ngamungkinkeun anjeun ningali iraha waé alat naon anu aya dina jaringan asal anjeun sareng naha éta ditangtayungan ku Kaspersky. Ieu hususna kapaké upami anjeun gaduh seueur komputer, smartphone, sareng/atanapi tablet di rumah tangga anjeun, janten gampang hilap masang panyalindungan dina sababaraha aranjeunna.

Solusi kaamanan kami teras bakal ngawas sadaya alat anu nyambung ka jaringan asal anjeun sareng ngaluarkeun waspada nalika aya anu anyar muncul. Éta masihan anjeun inpormasi ngeunaan sémah anu teu diondang atanapi hal-hal anu curiga, ngamungkinkeun anjeun ngajaga panyalindungan.

Kaspersky Security & VPN ngajaga jaringan asal anjeun.

Kaspersky Security & VPN ngajaga jaringan asal anjeun.

Kaseueuran fitur anu disebatkeun di luhur anjeun tiasa langsung dianggo gratis. Sareng upami anjeun resep kéngingkeun aksés ka sadaya kamampuan Kaspersky Security & VPN ngalangkungan langganan, anjeun tiasa milih sareng ngaktipkeun anu anjeun pikahoyong langsung dina aplikasi. Ayeuna anjeun tiasa ngajagi dugi ka lima alat dina Android, iOS, Windows atanapi macOS: ngajagi sadaya alat kulawarga anjeun henteu kantos langkung gampang.

PS: Langganan ogé kalebet manajer sandi kami, anu sacara aman ngajagi sareng nyingkronkeun sadaya kecap konci anjeun sacara otomatis dina sadaya alat anjeun.


#Diropéa #Kaspersky #Security #VPN #pikeun #Android