Pikeun 293rd épisode Kaspersky Kabel Transatlantik podcast, urang turun ka stan dua jalma sabab Dave jeung Jag éta jauh dina pakansi. Pikeun ngamimitian, Ahmed jeung kuring nempo carita nu muka curtain dina salah sahiji situs web nu pang populerna – 4Chan. Kami rada reuwas nalika urang ningali saha salah sahiji anu berehan sareng kuring yakin yén anjeun bakal ogé.

Urang teras kaluar tina cesspool sateuacan aub dina carita ngeunaan scam nargetkeun pembayar pajak. Ti dinya, carita katilu urang nempo kasus AI positif – enya, anjeun baca katuhu, kami AI positif sakali dina podcast. Dina carita ieu, saurang mahasiswa universitas ngagunakeun AI pikeun ngabantosan anjeunna kaluar tina tikét.

Carita-carita bagja ditungtungan di dinya, sabab dongéng salajengna urang ningali tragis dina panggunaan airtags pikeun kaadilan vigilante di Texas. Lamun maca judul di handap, anjeun terang carita. Pikeun nyimpulkeun, urang ngobrol ngeunaan gerakan ganjil Elon Musk pikeun nambihan logo Dodge Coin ka Twitter, ngagentos manuk anu teu biasa.

Upami anjeun resep kana naon anu anjeun déngé, punten pertimbangkeun ngalanggan.


#Transatlantic #Cable #Podcast #episode