Aplikasi pamayaran ngajantenkeun ngabagi tagihan réstoran, ongkos taksi sareng biaya rumah tangga langkung gampang. Tanpa kedah ngémutan jumlahna dina méja anjeun atanapi ngulik tagihan anu kusut, anjeun sareng kolega anjeun tiasa nyéépkeun setrés anu langkung sakedik sareng langkung seueur waktos senang-senang.

Aya rupa-rupa aplikasi pamayaran sadia, jeung pausahaan munggaran nu datang ka pikiran téh PayPal. PayPal dianggap platform aman dimana kaamanan sarta enkripsi kuat mangrupakeun prioritas; kumaha oge, scams phishing panganyarna na neraskeun nempatkeun pamaké PayPal dina resiko handing leuwih jumlah badag duit jeung informasi diwanoh pribadi maranéhanana (PII).1

Hayu urang tingali ieu “tilu-cabang” scam phishing PayPal sareng marios sababaraha tip pikeun ngabantosan anjeun ngaidentipikasi aranjeunna sareng teraskeun upami anjeun mendakanana.

1. Surélék

Bagian has tina panipuan tilu sisi ieu nyaéta komponén email phishing. Numutkeun salah sahiji sumber, email phishing asalna tina alamat email jasa PayPal anu katingalina sah. Untungna, typos, tanda baca ganjil, spasi tambahan sarta kasalahan gramatikal dina awak email nunjukkeun yén ieu téh usaha phishing. Inget, surelek phishing kecap mindeng goréng atawa boga kasalahan. Perusahaan ageung, khususna sapertos PayPal, gaduh tim ahli eusi anu mariksa sadaya pesen otomatis pikeun kasalahan sapertos kitu, janten sababaraha kasalahan dina email kedah waspada anjeun. Teruskeun kalayan ati-ati sareng ulah ngaklik tautan naon waé dina suratna.

Surélék ogé ngawengku kecap encouraging pamaké pikeun meta gancang atawa ditagih loba duit. Éta mérek dagang sejen tina surelek phishing: urgency. Nyokot napas jero tur pastikeun taliti maca deui sagala email nu “peryogi” respon gancang. Tong sieun ku akibat anu parah. Phisher ngandelkeun jalma-jalma pikeun buru-buru asup sareng henteu masihan diri waktos ngadangukeun kaputusan anu langkung saé.

2. Scam Telepon ‘Hiji Ring’

Surélék phishing PayPal kalebet nomer telepon pangrojong anu ngaku bébas tol. Sabenerna, éta nomer telepon internasional. Janten upami anu nampi email phishing henteu leres-leres percanten kana pesenna tapi hoyong ngiringan, panipuan tiasa nangkep aranjeunna nganggo anu disebut scam telepon hiji-ring.2 Ieu lumangsung nalika aya anu teu disadari nelepon nomer telepon internasional teras ditagih ku perusahaan teleponna pikeun telepon jarak jauh.

Cara anu pangsaéna pikeun nyegah panipuan telepon hiji-ring nyaéta henteu pernah nelepon ka nomer anu anjeun henteu kenal. Salawasna buka ramatloka resmi organisasi pikeun manggihan inpo kontak maranéhanana.

3. Hotline panipuan palsu

Diménsi katilu tina scam PayPal ieu nyaéta nomer telepon internasional dina email phishing anu nyambungkeun panelepon langsung ka tukang tipu anu posing salaku departemen panipuan PayPal. “Wakil layanan palanggan” teras naroskeun patarosan pribadi sareng kauangan pikeun kéngingkeun PII anu cekap pikeun kompromi akun PayPal atanapi kompromi identitas anu nelepon. Ieu mangrupikeun bagian anu paling ngarusak tina panipuan. Hiji tim rojongan customer unggulan mungkin bisa ngabalikeun duit anjeun leungit; kumaha oge, sakali rinci pribadi anjeun aya dina leungeun jahat, anjeun moal bisa meunangkeun deui.

Salian ti teu pernah nelepon ka nomer nu teu acan diverifikasi, pernah masihan kaluar sandi anjeun sarta pernah masihan kaluar informasi pribadi leuwih ti nu peryogi. Malah dina panggero layanan palanggan sah, éta teu sopan nanya naha wawakil perlu informasi aranjeunna dipénta. Dina telepon palsu, patarosan sapertos tiasa ngabingungkeun panipuan, janten perhatikeun nada.

Pikeun Peace of Mind, Mitra Jeung McAfee

Gemblengna, naséhat pangsaéna pikeun nganyahokeun email anu curiga nyaéta ngahapusna. Upami éta penting pisan, pangirim bakal nelepon anjeun deui. Sareng upami maling kumaha waé nyolong artos tina salah sahiji aplikasi pamayaran anjeun, tim layanan palanggan kedah tiasa ngiringan anjeun ngalangkungan léngkah-léngkah pikeun pulih.

Pindah sareng nanganan artos anu ageung bakal ngajantenkeun saha waé gugup. Pikeun masihan anjeun katenangan pikiran, pertimbangkeun gawé bareng sareng jasa anu tiasa ngabantosan anjeun pulih upami anjeun kajebak dina skéma sareng éta bakal ngaganggu PII anjeun. McAfee + pamungkas ngabantosan anjeun hirup anu pangsaéna sacara pribadi, sareng jasa ieu kalebet ngawaskeun kiridit sareng sadaya tilu biro kiridit, kaamanan freezes, sareng dukungan online ahli pikeun ngabantosan anjeun nganapigasi panipuan anu anjeun datang.

milikna McAfee+ tiasa ngajaga anjeun tina panipuan phishing email sapertos kieu. Ieu sababaraha agénsi luhur ngalaporkeun scam ieu, upami éta kajantenan ka anjeun: Departemen panipuan PayPal, Komisi Trade Federal , Cybersecurity & Badan Kaamanan Infrastruktur USA.gov IC3

“Laporkeun. Teruskeun surelek phishing ka reportphishing@apwg.org (alamat anu dianggo ku Kelompok Kerja Anti-Phishing, anu kalebet ISP, padagang kaamanan, lembaga keuangan, sareng lembaga penegak hukum). Béjakeun perusahaan atanapi jalma anu ditiru ngeunaan skéma phishing. – FTC. gov

1ZDNET, “Awas pikeun panipuan phishing sareng panipuan PayPal tilu-cabang ieu.”

2Komisi Komunikasi Federal”‘Hiji Ring’ Scam Telepon.”

Nepangkeun McAfee + Ultimate

Maling identitas sareng panyalindungan privasi pikeun kahirupan digital anjeun


#Penipuan #Email #PayPal #Beredar #Kieu #Kumaha #Ngidentipikasi #Sareng #Ngahindarkeunana

PayPal nembe ngabéjaan rébuan konsuménna yén rekeningna dikompromi ku peretas, ngungkabkeun Nomer Jaminan Sosial sareng inpormasi pribadi anu penting.

Laporan sumberyén serangan éta ngalibatkeun “pengisian kredensial,” dimana peretas ngumpulkeun daptar nami pangguna sareng kecap konci anu sumberna tina wéb poék atanapi tina palanggaran data-lajeng “ngalebetkeun” kredensial éta kana sistem login, masihan aranjeunna aksés kana akun éta.

Bentuk serangan ieu hususna bahaya pikeun jalma anu nganggo deui kecap akses dina akunna, sabab peretas tiasa maok kecap konci tina hiji akun sareng nganggo aranjeunna pikeun ngakses akun anu sanés.

Kacaritakeun yén PayPal ngabéjaan pangguna anu kapangaruhan dina 18 Januarith kalawan email saprak éta sadia online. Emailna nyatakeun yén,

“Dumasar kana panalungtikan PayPal dugi ka ayeuna, kami yakin yén kagiatan anu henteu sah ieu lumangsung antara 6 Désémber 2022, sareng 8 Désémber 2022, nalika kami ngahapus aksés pikeun pihak katilu anu henteu sah. Salila ieu, pihak katilu anu henteu sah tiasa ningali, sareng berpotensi nampi, sababaraha inpormasi pribadi pikeun pangguna PayPal anu tangtu.

PayPal langkung rinci ngeunaan inpormasi anu diungkabkeun (penekanan milik kuring):

Inpo pribadi anu diungkabkeun tiasa kalebet ngaran anjeun, alamat, nomer Jaminan Sosial, TIN individu, jeung/atawa tanggal lahir.

Surélék nuluykeun nyebutkeun PayPal ngareset kecap akses akun anu kapangaruhan sareng bakal ngajurung pangguna anu kapangaruhan pikeun nyiptakeun kecap konci énggal nalika aranjeunna asup kana akunna.

Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan PayPal sareng serangan anu sami.

Butuh waktu pikeun pausahaan pikeun manggihan breaches sarta aktivitas ilegal sejenna dina jaringan maranéhanana. Kagiatan éta mungkin geus lumangsung pikeun poé, minggu, atawa malah bulan saméméh éta kapanggih. Saatos éta, perusahaan bakal nyandak waktos langkung seueur pikeun nalungtik serangan éta, nangtoskeun metode éntri, naon anu kapangaruhan, sareng sajauh mana-henteu nyarios ngamutahirkeun ukuran kaamananna upami diperyogikeun.

Dina kasus PayPal, perusahaan nyatakeun yén serangan lumangsung antara 6 Désémberth jeung 8th 2022, sareng bewara anu dikirim ka para nasabah anu kapangaruhan tanggal 18 Januari.

Ieu khas tina serangan sapertos kitu. Waktos kaliwat sateuacan korban dibéjakeun. Tapi langkung seueur korban tiasa diidentifikasi nalika panalungtikan diteruskeun, nyésakeun peretas kalayan kasempetan anu rélatif luhur pikeun ngalakukeun kajahatan.

Naon anu kudu dipigawé lamun Jigana akun abdi bray dina serangan PayPal?

Dibikeun sifat serangan PayPal, aya léngkah anu anjeun tiasa lakukeun pikeun ngajagaan diri anjeun saatosna, anu ngalibatkeun kombinasi pancegahan sareng sababaraha ngawaskeun anjeun.

Ganti kecap akses anjeun sareng nganggo manajer sandi

Dibikeun sandi aub, ngarobah sandi PayPal anjeun kudu. (Sakumaha nyatakeun, PayPal bakal ajakan anjeun pikeun ngalakukeunana.) Tur upami Anjeun salah make deui sandi anjeun atanapi kecap akses sarupa sakuliah rekening, ngarobah éta ogé kudu.

Sandi anu kuat sareng unik anu pangsaénanu hartina pernah make deui sandi anjeun sakuliah situs na platform.Ngagunakeun manajer sandibakal ngabantosan anjeun tetep di luhur sadayana, bari ogé ngajaga kecap konci anjeun aman. Oge, ngarobah kecap akses Anjeun sacara rutin bisa ngajadikeun kecap akses dipaling sia sia sabab kadaluwarsa nalika hacker nyoba ngagunakeun eta.

Aktipkeun auténtikasi dua faktor

Sanaos kecap konci anu kuat sareng unik mangrupikeun garis pertahanan anu saé, ngamungkinkeun auténtikasi dua faktor dina akun anjeun bakal ngabantosan alesan anjeun ku nyayogikeun lapisan kaamanan tambahan. Ayeuna beuki umum ningali, dimana bank sareng sagala jinis jasa online ngan bakal ngijinkeun aksés kana akun anjeun saatos anjeun masihan kodeu aksés sakali-kali dikirim ka email atanapi smartphone anjeun.

PayPal nawiskeun auténtikasi dua-faktor salaku pilihan, sareng anjeun tiasa ngaktipkeun ku jalan kana setélan akun anjeun sareng ngaklik tab “Kaamanan”.

Langsung laporkeun sagala pamakean anu teu sah tina akun PayPal anjeun

Per email palanggan PayPal, ngahubungan layanan palanggan maranéhna pikeun pitulung upami anjeun perhatikeun kagiatan anu teu biasa dina akun anjeun.

Lacak akun anjeun sareng kiridit kanggo kagiatan biasa

Upami anjeun mendakan transaksi anu teu biasa atanapi teu biasa dina pernyataan bank atanapi kartu kiridit anjeun, laksanakeun langsung. Éta tiasa nunjukkeun panggunaan anu teu leres. Kaseueuran bank, perusahaan kartu kiridit, sareng seueur usaha gaduh konter panipuan, sareng tim dukungan palanggan anu tiasa ngabantosan anjeun ngajukeun klaim upami diperyogikeun.

Dibikeun jumlah akun anu anjeun gaduh, jasa ngawaskeun kiridit tiasa ngabantosan. Ladenan ngawaskeun kiridit McAfee tiasa ngabantosan Anjeun ngawaskeun parobihan kana skor kiridit, laporan, sareng akun anjeun kalayan béwara tepat waktu sareng masihan pituduh supados anjeun tiasa nyandak tindakan pikeun ngarengsekeun maling identitas.

Awas pikeun serangan phishing

Kalayan sababaraha inpormasi pribadi dina panangan, aktor anu goréng tiasa milarian langkung seueur. Éta tiasa ngiringan serangan profil luhur kalayan spin serangan phishing nu alihan anjeun ka loka curang dirancang pikeun maok informasi pribadi Anjeun-boh ku tricking anjeun nyadiakeun atawa ku maok tanpa pangaweruh anjeun. Ku kituna, salawasna wijaksana pikeun tetep waspada kana pesen unsolicited nu solicit informasi ti anjeun dina sababaraha bentuk atawa sejen, mindeng dina cara nu ajak atawa tekanan anjeun pikeun ngalakukeun.

Upami anjeun dikontak ku PayPal, pastikeun komunikasina sah. Aktor goréng tiasa nyamar PayPal pikeun maok inpormasi pribadi. Entong klik tautan anu dikirim dina email, téks, atanapi pesen. Gantina, buka langsung ka ramatloka PayPal atanapi ngahubungan aranjeunna langsung ku telepon.

Pertimbangkeun ngagunakeun monitoring identitas

Jasa ngawaskeun identitas tiasa ngawas sadayana ti alamat email dugi ka KTP sareng nomer telepon pikeun tanda-tanda palanggaran supados anjeun tiasa nyandak tindakan pikeun ngamankeun akun anjeun sateuacan dianggo pikeun maling identitas. Inpormasi pribadi anu diékstrak tina pelanggaran data tiasa dugi ka pasar wéb poék dimana éta dipésér ku aktor jahat sanés supados aranjeunna tiasa ngaluncurkeun serangan sorangan. McAfee ngawas wéb poék pikeun inpormasi pribadi anjeun sareng masihan peringatan awal upami data anjeun kapendak di dinya, rata-rata 10 bulan langkung awal ti jasa anu sami.

Pariksa kiridit anjeun sarta mertimbangkeun a freeze kiridit

Nalika inpormasi pribadi dileupaskeun, mungkin waé hacker, scammers atanapi maling bakal ngamangpaatkeunana. Ieu tiasa kalebet panipuan, dimana aranjeunna narik dana tina akun anu tos aya, sareng maling, dimana aranjeunna nyetél akun énggal dina nami korban.

Léngkah sanés anu tiasa dilakukeun ku nasabah nyaéta ngabébaskeun kiridit dina laporan kiriditna sareng lembaga kiridit utama. Ieu bakal ngabantosan nyegah aktor anu goréng tina muka jalur kiridit énggal atanapi nyandak pinjaman atas nama korban ku “ngabekukeun” laporan kiriditna supados calon anu masihan pinjaman henteu tiasa ngagambar aranjeunna pikeun rujukan.

Rencana McAfee + masihan anjeun pituduh kumaha nempatkeun freeze kaamanan pinuh, eureun lenders jeung pausahaan séjén ti nempo file kiridit Anjeun. Ieu ngeureunkeun prosés aplikasi pikeun pinjaman anyar, kartu kiridit, utilitas, rekening bank, sareng seueur deui. A freeze kaamanan moal mangaruhan skor kiridit Anjeun

Kéngingkeun panyalindungan online komprehensif sareng cakupan maling identitas

Sakumpulan parangkat lunak panyalindungan online anu lengkep tiasa nawiskeun lapisan kaamanan tambahan. Salian waktos online anu langkung pribadi sareng aman sareng VPN, ngawaskeun identitas, sareng manajemén kecap akses, éta kalebet panyalindungan browser wéb anu tiasa ngahalangan tautan anu bahaya sareng curiga anu tiasa ngakibatkeun anjeun kana malware atanapi panipuan phishing — anu tiasa dilakukeun ku panyalindungan antipirus, henteu. Entong ngalakukeunana sorangan.

Salian ti éta, kami nawiskeun $ 1 juta dina panyalindungan maling identitas jeung rojongan recovery ti ahli recovery dilisensikeun anu bisa mantuan Anjeun ngalereskeun idéntitas anjeun sarta kiridit lamun jadi korban.

Kumaha upami Nomer Jaminan Sosial kuring?

Jaminan Sosial anjeun atanapi nomer ID pajak mangrupikeun salah sahiji inpormasi pribadi anu paling berharga anu anjeun gaduh. Kalayan aranjeunna, maling idéntitas tiasa muka rekening énggal atanapi garis kiridit dina nami anjeun, sanés waé kéngingkeun padamelan, ngaku kauntungan asuransi, atanapi bahkan ngalakukeun kajahatan atas nama anjeun.

PayPal nyatakeun yén korban tiasa gaduh nomer Jaminan Sosial atanapi ID pajeg. Upami anjeun yakin ieu kajantenan ka anjeun, berkas laporan jeung Komisi Trade Federal (FTC), nu handles kasus kawas. Ti dinya, aranjeunna bakal masihan anjeun sababaraha léngkah salajengna.

Serangan PayPal – anjeun gaduh cara pikeun ngajagaan diri anjeun

Henteu sakabéh breaches data nyieun warta. Usaha sareng organisasi, ageung sareng alit, sadayana janten korban éta, sareng rutin. Léngkah-léngkah anu anjeun tiasa lakukeun di dieu nyaéta léngkah-léngkah anu anjeun tiasa laksanakeun sanaos anjeun henteu yakin yén anjeun kajebak dina ngalanggar PayPal.

Pelanggaran data biasana janten warta nalika mangaruhan perusahaan-perusahaan ageung sareng umumna ngan saatos kapanggih sareng dikaluarkeun ngeunaan éta. Ieu ngandung harti yén anjeun moal ngadangu ngeunaan pelanggaran dugi ka sababaraha minggu atanapi sasih bulan saatos inpormasi anu dipaling anjeun sumebar dina wéb poék. Léngkah-léngkah anu anjeun tiasa laksanakeun di dieu tiasa ngirangan karusakan tina serangan sapertos kitu, sanaos anjeun henteu nyangka yén anjeun parantos nangkep ngalanggar khusus.

Nanging, anjeun gaduh alesan pikeun ngalakukeun ayeuna tinimbang ngantosan warta tambahan. Tetep dina luhureun kiridit sareng identitas urang sok penting, tapi tempo sadaya alat, aktip, sarta akun urang simpen dinten ieu ninggalkeun urang leuwih kakeunaan ti kantos, sahingga ngajaga diri hiji kudu.

Nepangkeun McAfee+

Maling identitas sareng panyalindungan privasi pikeun kahirupan digital anjeun


#Pelanggaran #PayPal #Saha #anu #Dipangaruhan #sareng #Kumaha #Anjeun #Bisa #Ngajaga #Diri