Gumantung kana judul anu pang populerna ayeuna, AI tiasa janten panacea atanapi harbinger tina kiamat. Urang tiasa ngabéréskeun masalah dunya upami urang naroskeun algoritma kumaha ngalakukeunana. Atanapi anjeunna bakal nyandak padamelan anjeun sareng janten pinter teuing pikeun kapentingan dirina. Kabeneran, sakumaha salawasna, perenahna wae di antara. AI sigana bakal ngagaduhan seueur dampak positip anu henteu ngarobih dunya sareng ogé gaduh dampak négatip anu henteu ngancam masarakat. Ngidentipikasi hiji médium senang merlukeun ngajawab sababaraha patarosan metot ngeunaan pamakéan luyu AI.

1. Naha urang tiasa nganggo AI tanpa pangawasan manusa?

Jawaban anu lengkep pikeun patarosan ieu sigana tiasa seueur pisan, tapi urang moal dugi ka jauh. Gantina, urang tiasa difokuskeun kasus pamakéan beuki populér tur democratized: generative AI asisten. Ayeuna, anjeun panginten parantos nganggo ChatGPT atanapi Bard atanapi salah sahiji tina puluhan platform anu sayogi pikeun saha waé anu gaduh komputer. Tapi anjeun tiasa nganggo algoritma ieu sareng janten wareg sareng naon anu kaluaran?

Jawaban pondok nyaéta, “henteu.” Ieu chatbots cukup sanggup halusinasi, conto dimana AI bakal ngahasilkeun jawaban. Jawaban anu disayogikeun asalna tina set data latihan algoritma, tapi panginten henteu tiasa dilacak deui kana pangaweruh kahirupan nyata. Candak contona carita panganyarna ngeunaan pengacara anu masihan ringkes di rohang pangadilan. Tétéla, anjeunna nganggo ChatGPT pikeun nyerat sadayana laporan, dimana AI nyarios kasus palsu pikeun ngadukung laporan éta.1

Lamun datang ka AI, pangawasan manusa bakal salawasna perlu. Naha modél éta nganalisa pola cuaca pikeun ngaduga curah hujan atanapi ngevaluasi modél bisnis, éta masih tiasa ngalakukeun kasalahan atanapi bahkan masihan jawaban anu henteu masuk akal. Pamakéan AI anu leres, khususna sareng alat sapertos ChatGPT sareng anu sanés, peryogi pamariksaan fakta manusa.

2. Naha panyipta AI tiasa ngabenerkeun bias algorithmic saatos kanyataan?

Deui, ieu patarosan langkung pajeulit batan spasi ieu ngamungkinkeun. Nanging, urang tiasa nyobian nguji aplikasi anu langkung sempit tina patarosan. Pertimbangkeun yén seueur algoritma AI dunya-nyata anu kapanggih nunjukkeun kalakuan diskriminatif. Salaku conto, hiji AI ngagaduhan tingkat kasalahan anu langkung ageung gumantung kana gender atanapi ras subjek. Résiko sanésna diklasifikasikeun salah ka narapidana, ngarah kana tingkat residivisme anu teu saimbang.2

Janten, tiasa jalma anu nyerat algoritma ieu ngabéréskeun masalah ieu saatos modélna hirup? Sumuhun, insinyur salawasna bisa revisit kode maranéhanana sarta nyoba nyieun pangaluyuan sanggeus medarkeun model maranéhanana. Nanging, prosés évaluasi sareng audit tiasa janten usaha anu terus-terusan. Anu tiasa dilakukeun ku panyipta AI nyaéta fokus kana éta ngagambarkeun nilai dina infancy model maranéhanana.

Hasilna algoritma ngan bakal kuat sakumaha data anu dilatih. Upami modél dilatih dina populasi data anu teu saimbang sareng populasi anu dievaluasi, éta bias alamiah bakal muncul nalika modél éta hirup. Henteu masalah kumaha kuatna modél, éta masih kakurangan pamahaman dasar manusa ngeunaan naon anu leres sareng anu salah. Sareng sigana moal tiasa nyarios naha pangguna ngeksploitasi éta kalayan niat jahat.

Sanaos panyipta kontén pasti tiasa ngadamel parobihan saatos ngawangun modélna, tindakan anu pangsaéna nyaéta pikeun museurkeun kana niléykeun nilai-nilai anu kedah ditunjukkeun ku AI ti mimiti dinten.

3. Saha anu tanggung jawab tindakan AI?

Sababaraha taun ka pengker, kandaraan otonom nabrak sareng maéhan pejalan kaki.3 Patarosan anu jadi fokus kajadian nyaeta, “saha anu tanggung jawab kacilakaan?” Éta Uber, mobil saha éta? Operator mobil? Dina hal ieu, operator kandaraan linggih dina mobil ieu boga muatan kalawan endangerment.

Tapi kumaha lamun mobil éta kosong tur sagemblengna otonom? Kumaha upami mobil otonom henteu mikawanoh pejalan kaki anu nyebrang jalan kusabab lampu lalu lintas warnana pas? Kusabab AI beuki dianggo dina kasus panggunaan umum, sual tanggung jawab janten langkung ageung.

Sababaraha yurisdiksi, sapertos EU, parantos maju hukum anu ngatur kasalahan AI. Aturan bakal narékahan pikeun netepkeun “kawajiban pikeun panyadia sareng pangguna anu béda-béda gumantung kana tingkat résiko” AI.

Pikeun kapentingan sadayana pikeun ati-ati nalika ngagunakeun AI. Operator mobil otonom tiasa langkung merhatikeun jalan, contona. Jalma anu ngabagikeun eusi dina média sosial tiasa ngalakukeun karajinan anu langkung saé pikeun mastikeun naon anu aranjeunna bagikeun sanés eusi palsu atanapi bentuk eusi anu dibangkitkeun AI.

4. Kumaha urang nyaimbangkeun mangpaat AI jeung masalah kaamanan/privasi?

Ieu panginten anu paling pencét tina sadaya patarosan anu aya hubunganana sareng panggunaan AI anu leres. Algoritma naon waé ngabutuhkeun data latihan anu ageung pikeun ngembangkeun. Dina kasus dimana model bakal evaluate jalma dunya nyata pikeun ukuran anti panipuan, contona, model meureun perlu dilatih dina informasi real-dunya. Kumaha organisasi tiasa mastikeun data anu aranjeunna anggo henteu résiko dipaling? Kumaha individu terang inpormasi naon anu aranjeunna bagikeun sareng tujuan anu dianggo?

Patarosan gedé ieu écés mangrupikeun kumpulan patarosan anu langkung alit, langkung spésifik anu sadayana narékahan pikeun ngahontal inti masalah éta. Tangtangan pangbadagna pikeun individu ngeunaan patarosan ieu nyaéta naha aranjeunna tiasa percanten ka organisasi anu ngagunakeun datana pikeun hadé atanapi dina cara anu aman.

5. Individu kedah nyandak tindakan pikeun mastikeun pamakéan luyu inpormasi maranéhanana

Pikeun individu anu prihatin naha inpormasina dianggo pikeun latihan AI atanapi aya résiko, aya sababaraha léngkah anu tiasa dilakukeun. Anu kahiji nyaéta salawasna milih cookies nalika ngotéktak online. Ayeuna GDPA sareng CCPA parantos dilaksanakeun, ampir unggal perusahaan anu ngalakukeun bisnis di AS atanapi EU kedah masangkeun tanda peringatan dina situs wéb anu aranjeunna ngumpulkeun inpormasi browsing. Mariksa karesep éta mangrupikeun cara anu saé pikeun nyegah perusahaan nganggo inpormasi anjeun nalika anjeun henteu hoyong.

Anu kadua nyaéta ngagunakeun alat pihak katilu sapertos McAfee+, anu nyayogikeun jasa sapertos VPN, privasi sareng panyalindungan identitas salaku bagian tina platform kaamanan komprehensif. Kalayan panyalindungan maling identitas lengkep, anjeun bakal nampi lapisan kaamanan tambahan dina pilihan cookie sareng kabiasaan browsing anu saé anu anjeun kembangkeun. Ulah ngan miharep yén data anjeun bakal dipaké salaku dimaksudkeun – ngurus eta ayeuna.

Nepangkeun McAfee+

Maling identitas sareng panyalindungan privasi pikeun kahirupan digital anjeun


#anu #langkung #Aman #Opat #Patarosan #Ngawangun #Masa #Depan #Digital #Urang