Abdi damang! solusi kaamanan generasi saterusna urang pikeun pamaké imah geus narima a Produk Pangalusna 2023 pangajén. Ieu mangrupikeun hasil tina uji multi-tahap éksténsif anu dilakukeun ku laboratorium tés Éropa mandiri AV-Comparatives salami 2023, anu nalungtik sareng ngevaluasi 16 solusi kaamanan ti padagang populér. Ieu naon hartosna kameunangan ieu, naon éta sadayana, kumaha tés dilakukeun, sareng naon panghargaan anu kami tampi.

Kaspersky Standard dingaranan Product of the Year 2023 ku AV-Comparatives

Solusi kaamanan Kaspersky Standard kami dingaranan Produk Taun 2023 saatos tés jero ku AV-Comparatives

Naon persisna “Produk Taun” hartosna?

Tés dilaksanakeun dina solusi kaamanan dasar urang pikeun pangguna bumi – Kaspersky Standard – tapi hasilna anu saé ogé tiasa dianggo pikeun sadaya produk titik akhir urang. Alesanna basajan: sadaya solusi kami nganggo tumpukan téknologi deteksi sareng panyalindungan anu sami anu parantos diuji sacara saksama ku AV-Comparatives.

Ku kituna, pangajén pangluhurna ieu, Produk Pangalusna 2023Ieu manglaku sami sareng solusi panyalindungan bumi anu langkung maju – Kaspersky Plus sareng Kaspersky Premium – ogé produk bisnis urang, sapertos Kaspersky Endpoint Security for Business sareng Kaspersky Small Office Security.

Janten naon anu diperyogikeun pikeun kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong Produk Taun judulna?

Solusi kaamanan kedah ngajalanan tujuh tés sapanjang taun sareng konsistén ngahontal hasil anu pangluhurna Maju + skor dina unggal. Tés ieu nguji kualitas panyalindungan ngalawan ancaman umum sareng serangan anu ditargetkeun, daya tahan kana positip palsu, sareng dampak kana kinerja sistem sacara umum. Tilu sét métrik emas ieu janten dasar évaluasi komprehensif ngeunaan kinerja solusi kaamanan.

Uji coba anu terus-terusan sapanjang taun penting sabab pamekar malware ampir henteu pernah calik – ancaman anyar muncul unggal waktos, sareng ancaman anu tos aya mekar dina laju anu pikaheraneun. Ku alatan éta, pamekar solusi kaamanan kedah terus maju dina laju anu sami. Éta sababna meunteun kinerja dina hiji waktos anu nyasabkeun – pikeun kéngingkeun gambaran anu leres ngeunaan éféktivitas solusi peryogi uji éksténsif sareng diulang sapanjang taun. Éta naon AV-Comparatives teu.

AV-Comparatives nalungtik 16 solusi kaamanan ti ngical paralatan pangbadagna dina tés na. Unggul kontes signifikan ieu jelas nunjukkeun tingkat panyalindungan pangluhurna anu disayogikeun ku produk urang.

AV-Comparatives 2023 Pamilon Test

Tujuh babak tés – sababaraha di antarana lumangsung sababaraha bulan – dituturkeun ku panyalindungan kami pikeun tungtungna meunang Produk Taun Panghargaan nyaéta kieu:

  1. Maret 2023: Test Protection Malware runtuyan spring
  2. April 2023: Tes kinerja runtuyan spring
  3. Pébruari–Mei 2023: Tés Protection Dunya Nyata runtuyan kahiji
  4. Séptémber 2023: Test Protection Malware runtuyan ragrag
  5. Séptémber–Oktober 2023: Test Protection Anceman canggih
  6. Oktober 2023: Tes kinerja runtuyan ragrag
  7. Juli–Oktober 2023: Tés Protection Dunya Nyata runtuyan kadua

Pikeun meunangkeun AV-Comparatives’ Produk Taun judulna, solusi kaamanan kudu meunang skor pangluhurna di unggal tahapan tés. Sareng produk urang nyumponan tangtangan: dina unggal tés anu didaptarkeun di luhur, Kaspersky Standard ngahontal skor pangluhurna – Maju +.

Kaspersky nampi pangajén AV-Comparatives dina tés interim taun 2023

Pangajén Product of the Year dipasihkeun ka Kaspersky Standard dumasar kana skor pangluhurna dina sadaya tujuh séri tés AV-Comparatives di 2023.

Kumaha AV-Comparatives nguji solusi kaamanan

Ayeuna pikeun katingal langkung caket kana metodologi tés AV-Comparatives. Tés anu béda ngévaluasi kamampuan anu béda tina solusi kaamanan anu dicandak.

Test Protection Malware

Pangajén AV-Comparatives ditampi ku Kaspersky dina tés Perlindungan Malware interim taun 2023.

Tés ieu nguji kamampuan solusi pikeun ngadeteksi malware anu umum. Dina tahap mimiti nguji, file jahat (AV-Comparatives dipaké leuwih ti 10.000 sampel malware) ditulis kana drive komputer test, sanggeus éta discan ku solusi kaamanan diuji – mimitina offline, tanpa aksés internét, lajeng online. Sakur file jahat anu lasut ku solusi panyalindungan salami scan statik teras dieksekusi. Lamun produk gagal pikeun nyegah atawa ngabalikeun sagala lampah malware dina jangka waktu nu tangtu, ancaman dianggap geus lasut. Dumasar jumlah ancaman lasut, AV-Comparatives nangtukeun skor panyalindungan ka solusi.

Ogé salami tés ieu, solusi kaamanan dievaluasi pikeun positip palsu. Protéksi kualitas luhur henteu kedah ngabohongkeun aplikasi anu bersih atanapi kagiatan anu aman. Barina ogé, lamun batur cries teuing mindeng, pamaké bakal mimiti malire warnings, sarta sooner atanapi engké malware bakal narajang. Teu nyebut alarm palsu pisan bangor.

Skor ahir dumasar kana dua métrik ieu. A Maju + skor hartina panyalindungan dipercaya jeung positip palsu minimal.

Tés Protection Dunya Nyata

Pangajén AV-Comparatives ditampi ku Kaspersky dina tés interim Perlindungan Dunya Nyata taun 2023.

Tés ieu museurkeun kana ngajagaan tina ancaman anu di-host wéb panganyarna dina waktos tés. Malware (duanana file jahat sareng eksploitasi wéb) aya dina internét, sareng solusi anu diuji tiasa nganggo sadaya téknologi kaamanan anu diwangun pikeun ngadeteksi ancaman. Deteksi sareng ngahalangan ancaman, dituturkeun ku ngabalikeun sadaya parobihan, tiasa lumangsung dina tahap naon waé: nalika muka tautan anu jahat, nalika ngaunduh sareng nyimpen file anu jahat, atanapi nalika malware parantos jalan. Dina unggal kasus ieu, solusi ditandaan ku kasuksésan.

Sapertos sateuacanna, jumlah ancaman anu kantun ogé jumlah positip palsu diitung nuju skor ahir. Maju + dileler ka produk nu ngaleutikan duanana metrics ieu.

Test Protection Anceman canggih

Kaspersky nampi pangajén AV-Comparatives dina Advanced Threat Protection Test 2023

Tés ieu nganilai kamampuan solusi pikeun nahan serangan anu dituju. Pikeun ngahontal tujuan ieu, AV-Comparatives mendesain sareng ngaluncurkeun 15 serangan pikeun simulasi serangan dunya nyata, ngagunakeun rupa-rupa alat, taktik, sareng téknik, kalayan rupa-rupa kaayaan awal sareng vektor anu béda.

Tés pikeun positip palsu ogé dilaksanakeun. Ieu mariksa pikeun ningali naha solusina ngahalangan kagiatan anu berpotensi picilakaeun, tapi henteu kedah ngabahayakeun, (sapertos muka lampiran email), ningkatkeun tingkat panyalindungan kalayan ngarugikeun kanyamanan sareng produktivitas pangguna.

Tes kinerja

Panghargaan AV-Comparatives ditampi ku Kaspersky dina tes Kinerja interim 2023

Aspék penting séjén pikeun ngevaluasi solusi kaamanan nyaéta dampakna kana kinerja sistem. Di dieu, insinyur lab ngamodelkeun sababaraha skenario pangguna anu biasa pikeun ngévaluasi kumaha solusi anu diuji mangaruhan waktos jalanna. Daptar skenario ngawengku:

  • Nyalin sareng nyalin deui file
  • Arsip sareng ngabongkar file
  • Masang sareng ngahapus program
  • Ngamimitian sareng ngabalikan deui program
  • Unduh file tina internét
  • internetan web

Salaku tambahan, degradasi kinerja sistem diukur dumasar kana patokan PCMark 10.

Dumasar kana pangukuran ieu, AV-Comparatives ngitung dampak total unggal solusi dina kinerja sistem (nu handap métrik ieu, langkung saé), teras nerapkeun modél statistik pikeun masihan skor ahir ka produk: Advanced +, Advanced, Standard, Tested, Does’ t lulus. Tangtosna, Maju + hartina dampak minimal dina kinerja komputer.

Naon panghargaan AV-Comparatives anu dimeunangkeun ku Kaspersky di 2023?

Salian Kaspersky Standar ngaranna Produk Taunproduk urang nampi sababaraha panghargaan penting séjén dumasar kana tés AV-Comparatives di 2023:

  • Perlindungan Dunya Nyata 2023 pérak
  • Perlindungan Malware 2023 pérak
  • Consumer Advanced Ancaman Protection 2023 pérak
  • Perunggu Kecepatan Gemblengna Terbaik 2023
  • Perunggu Positip Palsu Panghandapna 2023
  • Disertipikasi Perlindungan Ancaman Maju 2023
  • 2023 Pamimpin Strategis pikeun Pencegahan Endpoint sareng Uji Tanggapan 2023
  • Kaamanan Usaha Perusahaan Disatujuan 2023

Kami gaduh komitmen jangka panjang pikeun ngagunakeun panilitian mandiri anu dilakukeun ku laboratorium uji anu diakui pikeun meunteun sacara adil kualitas solusi kami sareng alamat kalemahan anu diidentifikasi bari ningkatkeun téknologi kami. Salila 20 taun, laboratorium uji mandiri AV-Comparatives parantos nguji solusi kami, sababaraha kali mastikeun kualitas panyalindungan kami sareng masihan seueur panghargaan.

Pikeun dua dekade pinuh, kami geus narima pangluhurna Produk Taun dileler tujuh kali; euweuh ngajual solusi kaamanan séjén geus kahontal saloba kameunangan . Sareng upami urang tambahkeun sadayana ieu Produk endah pisan Jeung Skor pangluhurna panghargaan anu kami ogé nampi salami sababaraha taun, tétéla yén solusi kaamanan Kaspersky parantos nampi pangakuan pangluhurna ti para ahli AV-Comparatives 16 kali dina 20 taun!

Salaku tambahan, AV-Comparatives ogé masihan kami:

  • 57 Emas, Pérak jeung Perunggu panghargaan dina rupa tés husus
  • Dua panghargaan Pamimpin Strategis berturut-turut dina 2022 sareng 2023, pikeun hasil anu luhur dina panyalindungan ngalawan serangan anu dituju ku solusi Kaspersky EDR Expert
  • Konfirmasi 100% panyalindungan anti jamming (2023 Anti-tampering Test)
  • Konfirmasi panyalindungan 100% ngalawan serangan LSASS (LSASS Credential Dumping Test 2022)
  • Konfirmasi panyalindungan Network Array Storage kualitas luhur (Test AV for Storage solutions)
  • sarta sagala rupa panghargaan lianna

Diajar langkung seueur ngeunaan panghargaan anu kami tampi, sareng tingali dinamika kinerja kami dina uji mandiri ti taun ka taun ku ngadatangan halaman TOP 3 Metrics kami.


#Kaspersky #Standard #meunang #pangajén #Product #Year #AVComparatives