Laporan Ancaman Avast panganyarna ngidentipikasi target kajahatan siber anu pang menonjol-sareng aranjeunna urang.

Lamun anjeun mikir cybercriminals, Anjeun meureun conjure up gambar pilem jalma digawé di kamar poék jeung monitor pajeulit ngeusi garis kana garis kode nalika aranjeunna nyobian pikeun bypass kaamanan sistem jauh.

(lebih…)