Kaamanan boga rarasaan sorangan, tur éta naon eta bisul handap pikeun McAfee+.

Kami nyiptakeun McAfee + supados jalma henteu ngan ukur tiasa janten aman tapi ngarasa janten aman online, utamana dina waktu nalika aya pisan perhatian ngeunaan maling identitas jeung invasi privasi online urang.

Jeung hariwang téh pantes. Taun kamari, ngalaporkeun kasus maling identitas sareng panipuan di AS ngaluncat ku 5.7 juta, kaleungitan $ 5.8 milyar, ngaronjat 70% ti taun saméméhna. Samentara éta, calo data online tetep meuli jeung ngajual profil pribadi kacida lengkep kalawan data aggregated tina situs web, aktip, smartphone, alat disambungkeun, sarta leuwih, kabeh salaku bagian tina ékonomi ngumpulkeun data global diperkirakeun leuwih $200 milyar taunan.

Sanajan kitu, sanajan tumuwuh kasadaran kumaha informasi pribadi dikumpulkeun, dibeuli, dijual komo dipaling, éta tetep kitumasalah anu teu katingali. Anjeun ngan ukur teu ningali nalika éta kajantenan, sumawona terang saha anu ngumpulkeun inpormasi ngeunaan anjeun sareng pikeun tujuan naon-naha sah, haram, atanapi dimana waé. Panaliti anyar anu kami lakukeun nunjukkeun yén 74% konsumen prihatin ngeunaan ngajaga inpormasi pribadina sacara online sacara pribadi. Sanajan kitu, lolobana urang geus manggihan cara teuas (lamun urang neangan ngaran urang dina internét) yén deal gede informasi ngeunaan urang geus dijieun umum. Kami yakin yén unggal individu ngagaduhan hak janten pribadi, tapi urang terang seueur teuing individu anu henteu terang dimana ngamimitian. Kaprihatinan ieu anu nyababkeun urang museurkeun garis produk anyar urang pikeun nguatkeun pangguna urang pikeun ngontrol privasi sareng identitasna sacara online.

McAfee + masihan anjeun kadali éta.

Ayeuna sayogi di AS, McAfee+ nyayogikeun anjeun panyalindungan online sadaya-dina-hiji identitas, privasi, jeung kaamanan. Kalayan McAfee+, anjeun bakal ngarasa langkung aman online gaduh alat, pituduh, sareng dukungan pikeun nyandak léngkah-léngkah janten langkung aman online. Kieu carana:

  • Anjeun bakal ningali dimana inpormasi pribadi anjeun muncul dina lokasi picilakaeun online, sapertos milarian jalma sareng situs calo data anu ngajual inpormasi ieu ka pangiklan, ogé peretas, spammer sareng maling. Lajeng McAfee + mantuan Anjeun nyabut eta (atanapi gumantung kana rencana anu kami lakukeun pikeun anjeun). Kami nyauran ieu Pembersih Data Pribadi.

  • Éta ngajagi anjeun ku nyeken wéb poék pikeun tempat dimana inpormasi pribadi anjeun tiasa muncul. Ku cara kieu anjeun tiasa kperhatikeun alamat surélék anjeun, nomer jaminan sosial, nomer kartu kiridit sareng seueur deui dina wéb poék-sareng nampi bewara rata-rata 10 bulan tibatan jasa anu sami upami inpormasi anjeun aya dina data bngahontal. Ieu méré Anjeun cukup waktu pikeun ngarobah sandi anjeun saméméh hacker nyoba ngakses akun anjeun. Gumantung kana rencana anjeun, McAfee + nawiskeun panyalindungan maling identitas sareng jasa ngawaskeun kiridit $1 juta sareng pikeun katenangan pikiran.
  • Anjeun ogé bakal ningali kumaha aman anjeun sareng industri urang munggaran Skor panyalindungan. Éta mariksa kasehatan panyalindungan online anjeun sareng nunjukkeun anjeun kumaha anjeun tiasa ngalakukeun éta ningkatkeun skor Anjeun jadi anjeun malah leuwih aman.

  • Sareng sapertos biasa, aranjeunna sadayana kalebet antipirus anu meunang pangajén McAfeekami sareng solusi kaamanan alat kami.

Anjeun tiasa ningali sadaya suite fitur anu nyertakeun idéntitas anjeun, privasi sareng kaamanan ku ngadatangan kami Kaca McAfee+.

McAfee+ Pamungkas nawiskeun panyalindungan paling komprehensif kami, kalawan leuwih anjeun bisa ngonci kiridit Anjeun sareng hiji klik atawa nerapkeun freeze kaamanan teleb, duanana pikeun thwart poténsi maling identitas. Anjeun tiasa ngawas kiridit anjeun kalayan ngawaskeun kiridit sapopoé sareng kéngingkeun panggeuing nalika aya kagiatan kiridit ka manggihan simpangan gancang.

Anjeun oge bakal ngarasa kawas batur keur ngarojong anjeun. Sanaos langkah-langkah anu paling jero, maling identitas sareng serangan ransomware masih tiasa nyerang, anu tiasa ngarusak kahirupan pribadi sareng kauangan anjeun. Naon padamelan anjeun? Dimana anjeun ngamimitian? Di dieu, kami siap mantuan anjeun. Kami nawiskeun dua jinis sinyalna anu tiasa ngabantosan anjeun pulih waktos, artos sareng reputasi:

  • $1 juta pikeun panyalindungan maling identitas sareng kalayan bantosan spesialis pamulihan identitas profésional anu tiasa nyandak léngkah pikeun ngalereskeun idéntitas sareng kiridit anjeun.
  • Cakupan ransomware bernilai $25,000, anu ogé disayogikeun kalayan dukungan ahli anu tiasa ngabantosan anjeun nangtukeun parahna serangan ransomware, diajar ngeunaan léngkah-léngkah langsung anu anjeun tiasa lakukeun, sareng nangtoskeun naha tebusan kedah dibayar atanapi naha aya pilihan alternatif.

Dimimitian ayeuna, konsumén di AS tiasa mésér McAfee + online di McAfee.com dina bungkusan Premium, Advanced, sareng Ultimate, salian ti langganan individu sareng kulawarga. McAfee + ogé bakal sayogi online di Inggris, Kanada sareng Australia dina minggu anu bakal datang sareng daérah tambahan anu bakal datang dina sasih bulan. (fitur bisa rupa-rupa dumasar wewengkon).

Kami bungah pikeun nyangking panyalindungan anyar ieu ka anjeun sareng kami ngarepkeun anjeun ogé.

Nepangkeun McAfee + Ultimate

Nyandak McAfee + pamungkaskalayan ngawaskeun sareng ngahapus inpormasi pribadi sadaya-dina, didukung ku panyalindungan maling identitas $1 juta, sareng antipirus.


#Ngarasa #Aman #sareng #McAfee