Kusabab iklim sabudeureun COVID-19, seueur urang kedah ngagentos interaksi sosial pribadi sareng komunikasi virtual. Pikeun kolot, ieu kalebet ngatur tanggal ulin virtual, nongkrong, sareng obrolan video pikeun murangkalih. Sanaos ieu nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun murangkalih pikeun terus berinteraksi sareng sasama, éta ogé muka jalan anyar pikeun poténsial résiko sareng bahaya. Penting pikeun mastikeun platform virtual ieu aman pikeun sadaya pihak anu kalibet. Dina artikel ieu, urang bakal nyadiakeun sababaraha strategi penting pikeun ngajaga lingkungan sosial online aman tur pikaresepeun pikeun sarerea.

Kebangkitan Téknologi sareng Kajahatan Siber

Kamajuan téhnologis geus nyata robah cara urang komunikasi jeung interaksi saling. Sanajan kitu, kawas sagala pamanggihan utama, kapanggihna ieu ogé boga potensi resiko na bahaya, utamana pikeun barudak anu teu acan pinuh ngartos dampak kagiatan online maranéhanana. Kusabab cyberbullying, prédator online, sareng eusi anu teu pantes mangrupikeun sababaraha résiko digital, penting pikeun netepkeun ukuran kaamanan anu kuat nalika barudak kalibet dina kagiatan sosial online sapertos tanggal ulin virtual, nongkrong, sareng obrolan video.

Dina artikel ieu, urang bakal ngajalajah cara kolot sareng pengasuh tiasa ngajaga kagiatan ieu aman sareng pikaresepeun. Ku ngarti kana resiko anu aya, tetep up to date dina kamajuan panganyarna dina kaamanan online, sarta nyokot tindakan actionable, dulur bisa napigasi dunya digital aman tur confidently.

Kumaha Ngajaga Sadayana Aman tina Bahaya Komunikasi Virtual

Ngungkulan poténsi halangan pikeun interaksi online merlukeun aksi proaktif jeung strategi well-dipikir-kaluar. Hayu urang tingali tip ieu ngeunaan cara ngajagaan sadayana tina bahaya komunikasi virtual, sareng ngamajukeun pangalaman digital anu aman sareng positip pikeun sadayana.

Kasadaran jeung Pamahaman Poténsi Resiko

Léngkah munggaran pikeun mastikeun lingkungan online anu aman pikeun murangkalih nyaéta ngartos résiko poténsial sareng cara ngiranganana. Kaamanan Internét henteu ngan ukur meungpeuk sareng nyaring eusi anu teu pantes; Éta ogé ngeunaan ngadidik diri urang sareng murangkalih ngeunaan kumaha kalakuanana sacara tanggung jawab online sareng ngartos dampak poténsial tapak suku digital urang.

Kagiatan online, utamana nu ngalibetkeun obrolan video, bisa ngalaan barudak kana rupa-rupa resiko, kaasup cyberbullying, maling identitas, sarta paparan ka eusi pantes. Résiko ieu tiasa gaduh dampak anu ngabahayakeun kana kaséhatan méntal, harga diri, sareng kesejahteraan umum. Ku alatan éta, penting pisan pikeun kolot sareng pangasuh pikeun rutin ngobrol ngeunaan bahaya poténsial ieu sareng murangkalih. Éta ogé penting pikeun mastikeun yén murangkalih ngarasa nyaman pikeun nyatakeun masalah atanapi ngalaporkeun kaayaan anu teu pikaresepeun anu aranjeunna tepang online.

Ngagali langkung jero: Kamar Messenger: Pilihan Obrolan Pidéo Anyar Nyaéta Senang Tapi Aya Résiko

Milih Platform sareng Alat anu Katuhu

Pasar dibanjiri ku platform komunikasi anu teu kaétang, masing-masing gaduh fitur sorangan, ukuran kaamanan, sareng poténsi loopholes. Salaku indung, milih parabot katuhu pikeun kagiatan online anak anjeun tiasa overwhelming. Henteu sakabéh platform dijieun sarua, sarta bari sababaraha platform prioritas kaamanan pamaké sarta nyadiakeun kadali parental kuat, batur bisa jadi teu nyadiakeun tingkat kaamanan sarua.

Lamun milih platform pikeun playdates maya anak anjeun atanapi nongkrong, mertimbangkeun aspék kayaning larangan umur, setelan privasi, jeung naha platform nu ngidinan kadali kolot. Salaku tambahan, évaluasi reputasi platform dina hal kaamanan – pamilarian internét gancang tiasa masihan wawasan ngeunaan masalah kaamanan atanapi ngalanggar platform anu parantos ngalaman baheula. Émut, tujuanana nyaéta nyiptakeun pangalaman online anu aman sareng pikaresepeun pikeun murangkalih.

Laksanakeun Setélan Privasi sareng Kontrol Kolot

Salah sahiji cara anu penting pikeun mastikeun kasalametan online pikeun murangkalih nyaéta nyetél setélan privasi sareng kadali parental anu leres dina alat komunikasi anu aranjeunna anggo. Setelan ieu tiasa ngawates inpormasi naon anu dibagikeun sareng sareng saha, ngabatesan aksés ka eusi anu tangtu, sareng bahkan nyetél wates waktos pamakean. Kadali parental mangrupikeun cara anu saé pikeun ngatur sareng ngawas kagiatan online anak anjeun tanpa ngaganggu teuing.

Nanging, penting pikeun émut yén kadali sareng setélan ieu henteu salawasna gampang. Ieu kedah dianggo babarengan sareng komunikasi terbuka sareng pendidikan ngeunaan kaamanan online. Penting pikeun ngajelaskeun ka murangkalih naha léngkah-léngkah ieu dilaksanakeun, sanés ngan ukur maksa. Aranjeunna langkung dipikaresep nuturkeun pedoman ieu upami aranjeunna ngartos tujuanana.

Tip McAfee Pro: Kadali parental mujarab pikeun ngawaskeun budak, tapi teu aya anu langkung ti parenting digital proaktif. Ngatur parenting digital henteu kedah sesah, khususna upami anjeun nyandak léngkah-léngkah. Nyaho mangpaat kontrol parental jeung parenting digital mantuan nyieun kabiasaan alus.

Ngadegkeun Pedoman Komunikasi Online Aman

Nyetél tungtunan anu jelas pikeun komunikasi online mangrupikeun aspék penting anu sanés pikeun mastikeun lingkungan online anu aman pikeun murangkalih. Tungtunan ieu kedah saluyu sareng umur sareng nutupan aspék sapertos ngabagi inpormasi pribadi, nampi pamundut réréncangan, sareng kumaha kalakuanana sopan online.

Éta ogé penting pikeun ngadidik barudak ngeunaan permanén kagiatan online maranéhanana. Sakali hiji hal dibagikeun online, éta bisa jadi hésé, upami teu mungkin, pikeun ngahapus eta sagemblengna. Aranjeunna kedah ngartos poténsi dampak paripolah online pikeun masa depanna, sapertos pangakuan kuliah atanapi kasempetan padamelan. Nyorong paripolah online anu aman sareng tanggung jawab tiasa ngabantosan ngirangan seueur résiko anu aya hubunganana sareng komunikasi online.

Ngagali langkung jero: Paripolah Rumaja Online Bisa Nimbulkeun Masalah

Handap Virtual Play Tanggal Tata titi

Salian ukuran kaamanan, éta ogé penting pikeun ngadegkeun sababaraha etiket pikeun kaping virtual pikeun mastikeun aranjeunna senang jeung hormat ka dulur aub. Tungtunan ieu kedah kalebet ngahormatan waktos batur, mareuman nalika henteu nyarios pikeun ngahindarkeun sora latar, sareng ngartos iraha nganggo fitur obrolan sareng nalika nyarios.

Éta ogé penting pikeun ngabahas kumaha carana ngadamel sengketa atanapi salah paham anu tiasa timbul salami rapat virtual ieu. Ajak barudak pikeun nganyatakeun diri hormat sarta ngadangukeun sudut pandang batur. Ngingetkeun aranjeunna yén éta oke mun teu satuju sareng batur, tapi kudu dilakukeun dina cara hormat tur bageur nawaran reureuh di.

Ngawas Screen Time

Gumantung kana umur anak anjeun, Anjeun bisa jadi kudu ngawas jumlah waktu aranjeunna méakkeun dina kagiatan virtual. Barudak gampang kaleungitan waktos nalika aranjeunna sibuk maén atanapi gaduh nongkrong virtual anu pikaresepeun. Nyetel sareng ngalaksanakeun wates waktos tiasa ngabantosan nyegah kecanduan layar sareng mastikeun anak anjeun ngagaduhan kahirupan saimbang sareng waktos anu cekap pikeun kagiatan fisik, padamelan sakola, sareng interaksi sosial offline.

Pikeun ngagampangkeun prosés ieu, anjeun tiasa nganggo fitur pangaturan waktos layar anu aya dina kalolobaan alat atanapi nganggo aplikasi pihak katilu anu nyayogikeun pangimeutan sareng kontrol anu langkung rinci. Ngobrol anak anjeun ngeunaan pentingna balancing kagiatan online tur offline. Pastikeun aranjeunna ngartos yen wates ieu kaluar tina perhatian pikeun well-mahluk maranéhanana, teu salaku wangun hukuman.

Ngajarkeun Barudak Pikeun Ngahargaan Batur

Sapertos interaksi offline, ngajar barudak hormat dina komunikasi digital penting pisan. Aranjeunna kedah ngartos yén aturan kahadéan sareng hormat anu sami berlaku naha aranjeunna berinteraksi sareng anu sanés pahareup-hareup atanapi ngalangkungan layar. Cyberbullying mangrupakeun perhatian badag pikeun loba kolot, sarta ngajarkeun barudak pikeun ngubaran batur kalawan hormat bisa mantuan ngurangan résiko ieu.

Ajak anak anjeun jadi empathetic ka batur ku ngabayangkeun kumaha maranéhna bakal ngarasa lamun kalungguhan anu dibalikkeun. Ngamekarkeun budaya ditampa, pamahaman jeung hormat online ku netepkeun conto positif ngaliwatan interaksi online Anjeun sorangan. Inget, barudak mindeng niru kabiasaan maranéhna ningali sabudeureun maranéhna.

Ngagali langkung jero: 5 Nilai Kulawarga Digital pikeun Nangkeup Pikeun Ngadamel Internét janten Tempat anu Langkung Saé

Ngamajukeun Komunikasi Buka

Komunikasi kabuka mangrupikeun konci pikeun kasuksésan hubungan naon waé, sareng ieu ogé lumaku pikeun hubungan anjeun sareng anak anjeun. Ajak aranjeunna ngobrol sareng anjeun ngeunaan pangalaman onlinena, anu saé sareng anu goréng. Ieu tiasa ngabantosan anjeun ngaidentipikasi masalah poténsial sateuacan naékna sareng masihan pituduh ngeunaan cara nanganan sababaraha kaayaan.

Pastikeun anak anjeun ngarasa nyaman mawa up sagala masalah atawa masalah aranjeunna mungkin gaduh sareng anjeun. Jelaskeun yén anjeun aya pikeun ngabantosan, sanés ngahukum aranjeunna pikeun ngalakukeun kasalahan. Émut, dunya online tiasa janten tempat anu matak ngabingungkeun sareng pikasieuneun pikeun murangkalih, sareng aranjeunna kedah terang yén aranjeunna gaduh déwasa anu dipercaya pikeun ditingali nalika aranjeunna peryogi bantosan pikeun nganapigasi éta.

Tetep nepi ka Tanggal jeung Tips Kaamanan Online panganyarna

Dunya online terus-terusan ngembang, ku kituna tetep diropéa sareng tip kaamanan panganyarna penting. Rutin parios sumber kaamanan online anu tiasa dipercaya sareng diajar ngeunaan ancaman, tren, sareng prakték pangsaéna. Ieu tiasa ngabantosan anjeun nyiapkeun sareng ngirangan résiko poténsial sateuacan mangaruhan anak anjeun.

Pertimbangkeun gabung ka komunitas online dimana kolotna bagikeun tip sareng naséhat ngeunaan kaamanan online. Platform ieu tiasa janten sumber inpormasi sareng dukungan nalika anjeun ngajalajah dunya digital sareng anak anjeun. Émut, pangaweruh mangrupikeun kakuatan, sareng langkung seueur inpormasi anu anjeun gaduh, langkung saé anjeun tiasa ngajagaan anak anjeun.

Pikiran Pamungkas

Kasimpulanana, mastikeun kasalametan online salami kaping virtual, nongkrong, sareng obrolan video ngalibatkeun kombinasi milih platform komunikasi anu leres, nganggo setélan privasi sareng kontrol parental, netepkeun pedoman pikeun komunikasi online, sareng ngadorong interaksi anu terbuka sareng hormat. Salaku kolot jeung caregivers, hal anu penting pikeun tetep waspada tur proaktif dina ngajarkeun barudak urang ngeunaan kaamanan online.

Najan kitu, hal anu penting pikeun inget yen tujuan pamungkas urang teu ngaleungitkeun sagala resiko online, tapi pikeun nyieun kasaimbangan dimana barudak urang bisa ngarasakeun mangpaat alam maya bari tetep waspada kana potensi bahaya na. Ku ngalaksanakeun strategi anu dibahas dina artikel ieu, anjeun tiasa nyayogikeun lingkungan online anu aman sareng pikaresepeun pikeun murangkalih anjeun, ngadorong kamekaran sareng kamekaranana bari mastikeun kasalametanana.


#Ngajaga #Tanggal #Play #Virtual #Hangouts #sareng #Obrolan #Pidéo #Aman #pikeun #Sarerea

Nalika usum pajeg ngadeukeutan, kajadian cybercrime, khususna phishing pikeun W-2s, condong ningkat sacara dramatis. Penjahat siber sadar yén ieu mangrupikeun waktos seueur jalma anu teu curiga ngabéréskeun pamulangan pajegna, sareng aranjeunna nyiptakeun skéma pikeun ngamangpaatkeun kerentanan ieu. Blog ieu ningkatkeun kasadaran ngeunaan masalah anu ngembang ieu sareng nawiskeun nasihat praktis pikeun ngajaga data kauangan anjeun aman salami usum pajak.

Penipuan phishing W-2 sering ngalibetkeun email anu sigana asalna ti IRS atanapi sumber resmi anu sanés, naroskeun inpormasi pribadi. Surélék phishing ieu tiasa pisan canggih, sering meniru tampilan sareng rasa komunikasi anu sah. Tujuanana nyaéta pikeun nipu panampi pikeun ngungkabkeun data rahasia, sapertos nomer jaminan sosial sareng inpormasi kauangan, anu teras tiasa dianggo ku palaku pikeun tujuan curang. Léngkah munggaran pikeun ngajagi diri tina panipuan sapertos kieu nyaéta ngartos kumaha jalanna sareng tiasa mikawanoh bandéra beureum.

Anatomi hiji W-2 Phishing Scam

Penipuan phishing dasarna mangrupikeun taktik curang — nyamar salaku korespondensi anu sah, tujuanana pikeun nipu panampi pikeun nyayogikeun inpormasi anu sénsitip. Dina kasus panipuan phishing W-2, palaku sering nyamar majikan, lembaga pamaréntah, atanapi lembaga keuangan. Suratna tiasa naroskeun ka panarima pikeun ngapdet inpormasi pribadina, pariksa identitasna, atanapi nyayogikeun formulir W-2. Ilaharna, surelek ieu boga rasa urgency, nunjukkeun yén kagagalan pikeun matuh bakal ngakibatkeun konsékuansi ngarugikeun.

Eusi email phishing sering pikaresepeun sareng katingalina asli. Éta tiasa ngandung logo resmi, bantahan hukum, sareng bahkan detil kontak anu sah. Nanging, pamariksaan anu langkung caket sering nunjukkeun tanda-tanda phishing. Contona, alamat surélék nu ngirim bisa jadi teu cocog organisasi maranéhna ngaku ngagambarkeun, atawa talatah bisa ngandung grammar jeung éjahan goréng. Salaku tambahan, email phishing sering meryogikeun panampi pikeun ngaklik tautan atanapi muka gagantel—tindakan anu berpotensi masang malware dina alat korban atanapi ngarahkeunana ka situs wéb palsu.

McAfee Pro Tips: Kiwari, trik rékayasa sosial sneaky ieu pisan sarupa pesen resmi ti jalma kawentar. Éta dijieun kacida alusna, grammatically bener, sarta pas kaayaan sapopoé. Tapi entong dibobodo ku penampilanna anu licik – di tukangeun éta sadayana, aranjeunna tetep milarian inpormasi sénsitip anjeun. Jaga barang-barang pribadi anjeun aman sareng sehat McAfee+ pikeun nyingkahan nyeri sirah anu timbul tina rékayasa sosial.

Prévalénsi jeung Dampak W-2 Phishing panipuan

Taun-taun ayeuna parantos ningali paningkatan anu signifikan dina jumlah anu dilaporkeun panipuan phishing W-2. Numutkeun FBI urang Internet Kajahatan Complaint Center (IC3), rébuan scams ieu lumangsung unggal usum pajeg, ngabalukarkeun karugian finansial utama jeung maling identitas. Ieu mah ngan ukur mangaruhan individu, tapi ogé dunya bisnis. Nyatana, sababaraha perusahaan parantos ngalaporkeun kajadian dimana sadayana tenaga kerja ditargetkeun, nyababkeun pelanggaran data anu ageung.

Dampak W-2 phishing scams tiasa dahsyat. Sakali penjahat cyber nampi aksés kana data kauangan anjeun, aranjeunna tiasa dianggo pikeun sababaraha cara anu jahat. Ieu bisa ngawengku filing mulih pajeg palsu, muka rekening kiridit anyar, atawa malah ngajual informasi dina pasar hideung. Prosés pamulihan tina panipuan sapertos kitu tiasa panjang sareng stres, sabab korban kedah ngabuktikeun identitasna ka IRS, bank, sareng agénsi ngalaporkeun kiridit. Salaku tambahan, aranjeunna kedah ngawas kagiatan kauanganna sacara saksama pikeun tanda-tanda transaksi anu henteu sah atanapi kagiatan panipuan salajengna.

→ Ngagali Leuwih jero: Waspada tina panipuan IRS sarta Hindarkeun Maling Identity

Praktek Pangalusna pikeun Ngahindarkeun Scam W-2 Phishing

Dibikeun Prévalénsi sareng dampak poténsial tina panipuan phishing W-2, penting pikeun nyandak léngkah pikeun ngajagaan diri anjeun. Salah sahiji strategi anu paling efektif nyaéta ningkatkeun literasi digital anjeun, nyaéta kamampuan anjeun pikeun ngaidentipikasi sareng ngaréspon sacara pas kana usaha phishing. Ieu kalebet skeptis kana email anu teu dihoyongkeun, khususna anu naroskeun inpormasi pribadi atanapi kauangan. Salawasna pariksa idéntitas pangirim sateuacan ngaréspon atanapi ngaklik tautan naon waé. Inget, organisasi sah jarang ménta inpo sénsitip via email.

Perlindungan penting sanésna nyaéta mastikeun komputer sareng alat sélulér anjeun ditangtayungan ku parangkat lunak kaamanan panganyarna. Ieu tiasa ngabantosan ngaidentipikasi sareng meungpeuk email phishing poténsial sareng tautan jahat. Sajaba ti, rutin nyadangkeun data bisa mantuan ngurangan potensi karuksakan disababkeun ku breach suksés. Pertimbangkeun nganggo jasa awan anu aman atanapi alat panyimpenan éksternal pikeun tujuan ieu.

Salajengna nyaéta ngajukeun pamulangan pajeg anjeun pas mungkin. Ku ngalakukeun ieu, anjeun bisa ngelehkeun fraudsters anu bisa nyoba berkas mulang pajeg palsu dina ngaran anjeun. Salaku tambahan, upami anjeun nampi email anu sigana curiga, ulah klik tautan atanapi unduh lampiran anu kalebet dina email. Gantina, teruskeun surelek curiga ka phishing@irs.gov.

Anu pamungkas, auténtikasi dua-faktor (2FA) mangrupikeun cara anu saé pikeun ngajagi data anjeun. Ku ngaktifkeun 2FA, anjeun nambihan lapisan kaamanan tambahan anu matak hésé pikeun penjahat cyber pikeun ngaksés data anjeun sanaos aranjeunna nampi kecap konci anjeun. Salaku tambahan, salawasna ati-ati ngeunaan ngabagi inpormasi pribadi sareng kauangan anjeun sacara online. Pastikeun anjeun ngan ukur ngalebetkeun inpormasi éta dina situs wéb anu aman – situs anu ngagaduhan ‘https://’ dina URL na. Pariksa akun kauangan anjeun sacara teratur pikeun kagiatan anu curiga sareng laporkeun ka bank anjeun langsung upami anjeun perhatikeun nanaon anu luar biasa.

Naon anu kudu dilakukeun lamun anjeun korban panipuan W-2

Upami anjeun yakin anjeun parantos janten korban panipuan phishing W-2, hal anu penting pikeun gancang-gancang. Upami anjeun bocor nomer jaminan sosial anjeun, hubungi IRS langsung. Éta tiasa ngabantosan anjeun nyandak léngkah pikeun nyegah panipuan pajak poténsial. Salaku tambahan, éta mangrupakeun ide anu sae pikeun ngajukeun afidavit maling identitas (Bentuk 14039) sareng IRS. Formulir ieu ngingetkeun IRS kana maling identitas anjeun sareng ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngamankeun akun pajak anjeun.

Salaku tambahan, anjeun kedah ngalaporkeun panipuan phishing ka Komisi Perdagangan Federal (FTC) nganggo Asisten Keluhan FTC di FTC.gov. Upami anjeun ngaklik tautan atanapi ngaunduh lampiran anu curiga, jalankeun scan antipirus lengkep pikeun mariksa malware. Anjeun oge kudu mertimbangkeun nempatkeun hiji ngageter panipuan atawa freeze kiridit on laporan kiridit Anjeun, nu ngajadikeun eta harder pikeun batur pikeun muka rekening anyar dina ngaran anjeun. Anu pamungkas, anjeun kedah parios laporan kiridit anjeun sering pikeun tanda-tanda kagiatan curang.

Ngagali langkung jero: Konci Kredit sareng Beku Kredit: Palayanan Mana Anu Pangsaéna pikeun Anjeun? Duanana!

Pikiran Pamungkas

Ngajagi data kauangan anjeun salami usum pajeg penting, sareng jaga-jaga panipuan phishing tiasa nyalametkeun anjeun seueur masalah. Ku ngartos sifat scams phishing W-2 sareng ngalaksanakeun prakték pangsaéna anu disebatkeun di luhur, anjeun tiasa ngajaga inpormasi sénsitip anjeun aman. Inget pikeun salawasna jadi skeptis surelek unsolicited na pernah babagi informasi pribadi atawa finansial iwal mun bisa mastikeun legitimasi pamundut teh. Ku ngalakukeun ieu, anjeun teu ngan ngajaga diri tapi ogé nyumbang kana tarung koléktif ngalawan cybercrime.

Ngajagi inpormasi W-2 anjeun salami usum pajak sanés usaha sakali tapi prosés anu terus-terusan. Salawasna tetep waspada, sareng émut yén langkung saé janten aman tibatan punten. Upami anjeun nyangka yén anjeun parantos janten korban panipuan phishing W-2, laksanakeun langsung ku ngalaporkeun ka otoritas anu sasuai sareng nyandak tindakan anu diperyogikeun pikeun ngirangan kamungkinan karugian. Konci pikeun tetep aman nyaéta tetep terang, waspada, sareng siap.


#Phishing #pikeun #W2s #Ngajaga #Data #Keuangan #Anjeun #Aman #Salila #Usum #Pajak

Ngajaga anak anjeun aman online mangrupikeun perhatian anu ningkat pikeun seueur kolot. Instagram, platform média sosial populer di kalangan rumaja, teu iwal. Nalika setélan privasi tiasa sacara efektif ngabatesan saha waé anu ningali tulisan anak anjeun, bio Instagram na tetep umum sacara standar. Ieu muka kasempetan pikeun jalma anu boga niat goréng pikeun ménta inpo pribadi ngeunaan anak anjeun. Nanging, aya sababaraha hal anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ngajagaan bio Instagram anak anjeun sareng ningkatkeun kaamanan onlinena. Ieu 5 tip anu kedah dipertimbangkeun:

1. Nyatujuan Gambar Propil Anak anjeun

Léngkah munggaran pikeun ngajagi idéntitas online anak anjeun dina Instagram dimimitian ku poto profilna. Gambar ieu mangrupa raray anak anjeun presents ka dunya, jeung hanjakalna, kadang bisa narik perhatian nu teu dihoyongkeun. Ku alatan éta, hal anu penting nu approve poto profil anak anjeun. Pastikeun yén poto éta henteu ngajantenkeun anak anjeun langkung ageung tibatan umurna. Contona, upami murangkalih anjeun yuswa 13 taun, potona kedah nunjukkeun umurna sareng henteu ngajantenkeun anjeunna umurna 20 taun.

Salaku tambahan, penting pikeun mastikeun yén gambar profil anu aranjeunna pilih henteu sugestif atanapi ngalaan pikiran. Ieu kudu dicatet yén naon sigana normal pikeun anak anjeun bisa dianggap sugestif ka batur. Salaku indung, anjeun kedah nangtung sareng nyandak kaputusan ahir ngeunaan poto profil anu pas.

Ngagali langkung jero: Survei McAfee: Kolot Ngabagi Poto Budakna Online, Sanaos Ngartos Résiko

2. Édit Bio atanapi Cabut lengkep

Léngkah penting séjén pikeun ngajagaan bio Instagram anak anjeun nyaéta ngawas eusina sacara saksama. Sanaos pikabitaeun pikeun murangkalih anjeun pikeun ngabagi inpormasi pribadi sapertos umur, kampung halaman, sakola, tim olahraga karesep, jsb., ieu tiasa berpotensi janten remah roti pikeun prédator. Ku ngumpulkeun jumlah data ieu, éta gampang pikeun individu jeung niat goréng pikeun meunangkeun gambaran lengkep ngeunaan kahirupan anak anjeun. Ku alatan éta, leuwih sae pikeun ngaleungitkeun detil ieu lengkep atanapi ngédit bio dina cara anu henteu nembongkeun inpormasi pribadi.

Ajar barudak anjeun ngeunaan privasi digital sareng bahaya ngabagi seueur teuing online. Ngajelaskeun yén bari babagi informasi metot ngeunaan band favorit na atawa acara TV teu ngabahayakeun lamun digabungkeun jeung informasi séjén, éta bisa nyadiakeun gambaran jelas ngeunaan kahirupan pribadi na.

Ngagali langkung jero: Oversharing: Naha Anjeun Ngalalaworakeun Privasi Anak anjeun Nalika Ngeposkeun Online?

3. Ulah Ngidinan Tumbu di Bio

Seringna, pangguna Instagram bakal nambihan tautan kana bio anu nuju kana platform média sosial sanés, alamat email, atanapi platform online sanés. Sanaos ieu sigana cara anu saderhana pikeun nyambungkeun sagala rupa aspék ayana online anak anjeun, hanjakalna éta ogé tiasa nyayogikeun prédator poténsial kalayan cara tambahan pikeun ngaksés inpormasi pribadi anak anjeun.

Ku alatan éta, ulah ngantep anak anjeun ngalebetkeun tautan naon waé dina bio Instagram na. Ku ngawatesan informasi nu sadia ngeunaan anak anjeun online, Anjeun nyieun harder pikeun saha pikeun ngalacak atawa ngalacak aranjeunna, kukituna ngaronjatkeun kaamanan online maranéhanana.

4. Pareuman Geo-tagging / Location Based Services pikeun Instagram

Fitur Geo-Tagging dina Instagram ngamungkinkeun pangguna pikeun nambihan lokasi pastina kana tulisanna. Sanaos ieu sigana pikaresepeun sareng teu bahaya pikeun murangkalih anjeun, hanjakalna tiasa ngarugikeun aranjeunna. Predator tiasa nganggo fitur ieu pikeun ngalacak rutinitas, kagiatan, sareng lokasi dunya nyata anak anjeun. Ieu sababna penting pisan pikeun mareuman jasa dumasar Geo-Tagging / Lokasi dina akun Instagram anak anjeun.

Ngagali langkung jero: Naon Résiko Geo-Lokasi?

Ajar anak anjeun yén éta henteu aman pikeun ngabagi lokasina sacara online. Pastikeun maranéhna ngarti yén ninggalkeun fitur lokasi on berpotensi bisa ngidinan strangers uninga dimana maranéhna cicing, indit ka sakola, atawa perjalanan. Anjeun tiasa mareuman fitur ieu ku jalan ka setélan dina aplikasi Instagram sareng mareuman jasa lokasi. Ngingetkeun anak anjeun pikeun henteu nambihan lokasina kana tulisan sacara manual. Upami aranjeunna kedah ngabagi lokasina, aranjeunna kedah ngalakukeunana sacara pribadi sareng ngan ukur sareng babaturan atanapi kulawarga anu dipercaya.

5. Hayu aranjeunna Ningali Anjeun ngawas

Salah sahiji cara anu paling efektif pikeun mastikeun kasalametan online anak anjeun nyaéta tetep aktipitas sareng ngawas kagiatan onlinena. Sanaos ieu sigana sapertos invasi privasi anak anjeun, penting pikeun émut yén salaku kolot, prioritas nomer hiji anjeun nyaéta ngajaga anak anjeun aman. Béjakeun ka aranjeunna yén anjeun bakal rutin pariksa akun Instagram na, sareng pastikeun aranjeunna sadar kana poténsi résiko anu aranjeunna hadapi online.

Panaliti nunjukkeun yén kira-kira 50% rumaja bakal ngarobih paripolah onlinena terang yén kolotna ningali. Perlindungan digital mangrupikeun bagian penting pikeun ngajaga kaamanan online. Biasakeun pikeun ngagulung Instagram anak anjeun sareng ngawas tulisanna, pengikutna, sareng jalma anu aranjeunna turutan. Ieu tiasa ngabantosan anjeun gancang ngadeteksi naon waé anu curiga sareng nyandak tindakan anu diperyogikeun.

Tip McAfee Pro: Bari kadali parental bisa maénkeun peran penting dina ngabina kabiasaan online positif, parabot ieu penting pisan pikeun gawé bareng kolotna anu satia tur aktip aktipitas tur sumanget dina guiding barudak maranéhanana ngaliwatan dunya digital. Jelajahi kumaha kontrol parental tiasa nyumbang kana ngembangkeun kabiasaan cageur.

Pikiran Pamungkas

Mastikeun kasalametan online anak anjeun merlukeun kombinasi atikan, diskusi kabuka, sarta monitoring ati. Gambar profil kedah saluyu sareng umur, sareng bios kedah bébas tina detil atanapi tautan pribadi. Ladenan lokasi kudu dipareuman pikeun Instagram pikeun nyegah babagi lokasi dunya nyata. Anu pamungkas, pamariksaan rutin dina akun Instagramna ngabantosan ngajaga tab dina kagiatan onlinena. Émut, ngajagi bio Instagram murangkalih anjeun sanés ngeunaan ngadalikeun aranjeunna, tapi ngeunaan ngajagi aranjeunna tina poténsi ancaman online.

Ku ngalakukeun léngkah-léngkah ieu pikeun ngajagi bio Instagram murangkalih anjeun, anjeun henteu ngan ukur ngajagi aranjeunna tapi ogé ngajarkeun aranjeunna pentingna kaamanan online sareng léngkah-léngkah anu tiasa dilakukeun ku nyalira. Dina jaman anu nambahan ancaman digital, penting pikeun tetep waspada sareng proaktif dina ngajagi barudak urang sacara online.


#Cara #Ngajaga #Bio #Instagram #Budak #Anjeun

Alat anu aya di wates antara internét sareng jaringan internal perusahaan – khususna alat anu tanggung jawab pikeun kaamanan sareng manajemén lalu lintas jaringan – sering janten target prioritas pikeun panyerang. Aranjeunna teu ngahudangkeun kacurigaan nalika ngirim jumlah badag lalulintas kaluar, sarta dina waktos anu sareng gaduh aksés ka sumberdaya organisasi jeung lolobana lalulintas internal. Catet ogé yén log aktivitas jaringan sering dihasilkeun sareng disimpen dina alat-alat ieu, janten upami router dikompromi, panyerang tiasa mupus sagala jejak kagiatan jahatna.

Ieu sababna kompromi router parantos janten permata makuta tina APT anu terkenal sapertos Slingshot, APT28, sareng Camaro Dragon. Tapi kiwari, pihak-pihak nu kurang canggih ogé bisa ngamangpaatkeun, utamana lamun pausahaan targétna ngagunakeun modél router anu katinggaleun jaman, dirojong sacara informal, atawa leutik/kantor imah.

Serangan dina routers na firewalls biasana mangpaatkeun vulnerabilities, nu hanjakalna kapanggih kalawan aturanana hébat. Kadang-kadang kerentananna parah pisan – tapi ogé mangpaat pikeun panyerang – yén sababaraha ahli heran naha backdoors parantos ngahaja disimpen dina firmware alat masing-masing. Tapi sanajan sagala kerentanan dipikawanoh geus dibereskeun, rupa kasalahan konfigurasi, atawa ngan fitur unrepairable dina model router heubeul, bisa ngabalukarkeun inféksi. Badan cybersecurity AS sareng Jepang nembé nyebarkeun piwuruk lengkep ngeunaan serangan canggih ieu, anu museur kana kagiatan grup BlackTech APT (aka T-APT-03, Circuit Panda, sareng Palmerworm). Analisis ieu kalebet grup TTP dina jaringan anu kainféksi, tapi fokus kami nyaéta kana aspék anu paling narik dina laporan ieu – firmware jahat.

BlackTech nyerang titik lemah dina pertahanan perusahaan

Serangan dimimitian ku serangan ka perusahaan target ku infiltrasi salah sahiji cabang régional na. Aktor BlackTech ngagunakeun taktik tradisional pikeun ngalakukeun ieu, ti phishing pikeun ngamangpaatkeun kerentanan – nalika serangan router henteu acan dilaksanakeun. Aranjeunna ngamangpaatkeun kanyataan yén kantor cabang mindeng ngagunakeun hardware basajan tur mibanda kawijakan IT na infosec kirang stringent.

BlackTech lajeng expands ayana dina jaringan cabang sarta ménta Kapercayaan administrasi pikeun routers atanapi firewalls. Bersenjata ieu, intruder nu flashes alat ujung kalawan firmware jahat tur ngagunakeun status dipercaya -na pikeun ngajalankeun serangan on kantor puseur.

Mékanisme kompromi router

Kahiji, firmware sah tapi luntur dimuat kana alat. Katuhu saatos reboot, peretas ngarobih program anu dimuat kana RAM alat (ku patching panas) pikeun nganonaktipkeun fitur kaamanan anu biasana nyegah ngamuat komponén anu dirobih (ROMmon). Pikeun ngalakukeun trik ieu, versi firmware anu lami kedah dijalankeun heula. Saatos nganonaktipkeun ROMmon, firmware anu dirobih (sareng dina sababaraha kasus bootloader alat anu dirobih) diunggah ka router. Saatos reboot sejen, router sagemblengna dina kadali lawan.

Firmware anu dirobih ngadangukeun lalu lintas pikeun ngantosan pakét “sihir” anu bakal ngaktipkeun backdoor. Saatos nampi pakét ieu, alat éta masihan panyerang kontrol pinuh kana fungsina, sanaos aranjeunna henteu aya dina Daptar Kontrol Aksés, sareng ngamungkinkeun sambungan kana sési SSH nganggo nami pangguna khusus tapi henteu peryogi kecap konci. Peta pamaké ieu teu asup log.

Kumaha panyerang mangpaatkeun router

Firmware router anu jahat henteu ngan ukur masihan panyusup tempat anu aman dina jaringan target, tapi ogé ngabantosan ngarengsekeun rupa-rupa masalah taktis ku:

  • Nyumputkeun parobahan konfigurasi;
  • Henteu ngarékam paréntah sareng tindakan panyerang;
  • Blok palaksanaan sababaraha paréntah sah dina konsol router, ngahalangan panalungtikan kajadian.

laporan museurkeun kana firmware jahat pikeun routers Cisco dina platform ios, tapi nyebutkeun yén BlackTech compromised model sejen pakakas jaringan dina cara nu sami. Urang kedah nambihan yén insiden kompromi alat anu sateuacana mangaruhan merek Fortinet, SonicWall, TP-Link, sareng Zyxel.

Counter serangan ngalawan routers na firewalls

Jelas, hiji organisasi aya dina resiko lamun ngagunakeun model alat jaringan ujung luntur, firmware luntur, atawa firmware teu resmi (ieu teu ngan dilarapkeun ka alat Cisco). Nanging, bahkan router énggal sareng firmware énggal tiasa janten alat anu mangpaat pikeun panyerang, ku kituna rekomendasi pangarang laporan patut dilaksanakeun dina unggal jaringan.

Tempat sistem administrasi dina jaringan aréa lokal virtual (VLAN) misah.. Blokkeun sadaya lalu lintas anu henteu sah tina alat jaringan anu ditujukeun pikeun VLAN non-administratif.

Ngawatesan aksés ka layanan administrasi ka alamat IP administrator otorisasi urang. Daptar aksés tiasa diterapkeun ka sadaya jalur teletype virtual (VTY) sareng jasa administrasi anu tangtu. Pikeun routers Cisco, disarankeun pikeun ngawatesan komunikasi sareng sistem éksternal ka VTY nganggo paréntah “kaluaran angkutan euweuh”.

Ngawas usaha suksés jeung gagal pikeun ngakses administrasi router.

Tinjauan log alat jaringan sacara teratur pikeun kajadian anu teu disangka-sangka reboot, Robah versi OS, parobahan konfigurasi, atawa usaha update firmware. Pariksa deui rencana pembaruan parangkat lunak departemen IT pikeun mastikeun unggal acara parantos diidinan.

Ngawaskeun sambungan jaringan asup jeung kaluar “aneh” ti alat ujung. Ilaharna, alat-alat jaringan ngabagikeun routing sareng inpormasi topologi jaringan ngan sareng alat anu caket, sareng administrasi, pangimeutan, auténtikasi, sareng sinkronisasi waktos dilaksanakeun sareng ngan sajumlah leutik komputer administrasi.

Robah sadaya kecap akses sareng konci kalawan kacurigaan slightest yén sanajan hiji sandi tunggal geus compromised.

Ningkatkeun hardware. Panginten rekomendasi anu paling hese sareng frustrating. Organisasi anu nganggo modél anu langkung lami anu henteu ngadukung téknologi boot aman disarankan pikeun ngarencanakeun sareng anggaran pikeun ningkatkeun hardware ieu dina waktos anu paling pondok. Nalika milih alat-alat anyar, leuwih sering dipake tinimbang kudu dibikeun ka ngical paralatan anu ngagunakeun metodologi ngembangkeun aman tur pendekatan design aman.


#Kumaha #ngajaga #router #perusahaan #sareng #firewall #tina #peretasan

Salaku indung sareng profésional dina industri cybersecurity, kuring sadar pentingna kaamanan online, khususna anu aya hubunganana sareng murangkalih. Sanajan kamajuan gancang dina téhnologi jeung kaamanan cyber, kanyataanana barudak masih kakurangan sumberdaya jeung pangaweruh pikeun ngajaga diri tina sagala rupa ancaman nu aya di alam maya. Mayoritas alat téknologi domestik, sapertos komputer pribadi sareng smartphone, ngan ukur gaduh parangkat lunak antipirus konsumen dasar, upami aya. Ieu nempatkeun barudak dina résiko anu ageung janten korban ancaman cyber sapertos serangan malware sareng phishing.

Nanging, résiko anu disanghareupan ku barudak online henteu dugi ka ancaman digital nyalira. Internét, dina sakabéh vastness na, ogé ngungkabkeun barudak urang ka loba bahaya poténsi séjén, ti prédator online di lingkungan kaulinan pikeun pamakéan internét unrestricted dina waktu luang maranéhanana. Pituduh ieu dimaksudkeun pikeun ngadidik sareng nyayogikeun strategi anu efektif pikeun kolot sareng individu anu prihatin pikeun mastikeun kasalametan online barudak.

Ngagali leuwih jero: Laporan prédator online naékna. Kumaha Ngajaga Anak anjeun Aman.

Kaayaan Kaamanan Online Barudak Ayeuna

Statistik panganyarna ti Pew Research Center kapanggih yén 46% rumaja AS umur 13 nepi ka 17 geus ngalaman sahanteuna hiji tina genep paripolah cyberbullying béda. Diantara paripolah ieu, ngaran-nélépon téh paling umum, kalawan 32% rumaja ngalaporkeun yén maranéhna geus udagan of karasa ngaran-nélépon online atawa via ponsel maranéhanana. Salaku tambahan, 22% parantos nyebarkeun rumor palsu ngeunaan aranjeunna sacara online, sareng 17% nampi gambar eksplisit anu teu dihoyongkeun.

Sajaba ti, 15% rumaja geus Nyanghareupan patarosan pengkuh ti jalma lian ti kolotna ngeunaan whereabouts maranéhanana, kagiatan jeung babaturan. Sajaba ti éta, 10% di antarana kungsi nyanghareupan ancaman fisik, sarta 7% di antarana geus babagi poto eksplisit sorangan tanpa idin. Dina total, 28% rumaja geus ngalaman sababaraha bentuk cyberbullying.

Ngagali leuwih jero: More Munculna Bahaya Cyberbullying—Laporan Kulawarga Terhubung panganyarna Kami

Tingkat paparan anu luhur sareng paningkatan jumlah ancaman online nyababkeun pamekaran Program Kasalametan Digital McAfee, anu sateuacana katelah McAfee Online Safety for Kids. Program ieu nyayogikeun sumber daya penting anu tiasa dianggo ku para ahli cybersecurity pikeun ngadidik barudak sakola ngeunaan poténsi bahaya anu aya di alam maya sareng kumaha cara ngajagaan diri anu pangsaéna. Salila lima taun katukang, program anu kacida interaktif ieu parantos dilaksanakeun di sakuliah sistem sakola di Amérika Serikat, nyorot jerona sareng lebar ancaman anu disanghareupan ku barudak unggal dinten.

Ngagali leuwih jero: McAfee Relaunches Award-Unggul Program Kasalametan Online pikeun Kids

Program Kaamanan Digital

Program Kaamanan Digital McAfee mangrupikeun usaha kolaborasi anu ngahijikeun kaahlian profésional kaamanan, pangalaman barudak, sareng usaha mitra komunitas. Ieu ngalibatkeun henteu ngan ukur diajar téoritis, tapi ogé ngabagi anekdotal pangalaman online, anu sacara signifikan ningkatkeun efektivitas program. Pamilon program, boh barudak boh déwasa, sering ngarasa setrés pisan ku seueur ancaman anu disanghareupan ku barudak online. Ku ngabagikeun pangalaman dunya nyata ieu, sadayana anu kalibet dina program éta tiasa langkung ngartos bentang cilaka online sareng nguatkeun pentingna ukuran pelindung anu nyukupan.

Anyar-anyar ieu, di Forum Téknis kami di Puerto Rico, tim McAfee sareng mitra kami ngenalkeun Program Kaamanan Digital ka SMA swasta, ngalibetkeun langkung ti 100 murid ti kelas 6 dugi ka 8. Pamilon sateuacana dina program éta mimitian ti nu gaduh perusahaan ka mahasiswa senior. . eksekutif ka tim penjualan sareng pamasaran. Tapi, dina acara ieu anu nepikeun pesen téh para ahli téknis. Ieu teu ngan diwenangkeun kolega teknis maranéhna pikeun ngarti betah jeung kapuasan milu dina program tapi ogé diideuan aranjeunna mertimbangkeun cara inovatif ngajaga barudak jeung kalibet kolega jeung klien maranéhanana.

Tanggung jawab Sosial Perusahaan sareng Kawarganagaraan

Program Kaamanan Digital McAfee henteu ngan ukur ngamajukeun kaamanan online – éta ogé janten platform pikeun tanggung jawab sosial perusahaan, ngahubungkeun profésional kaamanan sareng komunitas lokalna sareng ningkatkeun kasadaran ngeunaan kabutuhan ukuran kaamanan siber anu langkung saé. Salaku tambahan, program éta nawiskeun kauntungan nyata pikeun mitra anu kalibet. Loba ngalaporkeun ngaronjat kasadaran brand jeung apresiasi ti komunitas aranjeunna ngawula. Salaku tambahan, olahtalatah kaamanan online janten alat palatihan anu berharga anu ningkatkeun kaahlian penjualan sareng pamasaran.

Bari usaha ngajaga barudak aman online nyadiakeun kauntungan bisnis, aranjeunna masih patut pursuing. Kami ajak sadaya mitra kami sareng saha waé anu resep diajar langkung seueur ngeunaan Program Kaamanan Digital McAfee sareng mertimbangkeun kumaha aranjeunna tiasa nerapkeun éta di komunitas lokalna.

Ngajaga Digital Playground: Alat sareng Ukuran pikeun Kasalametan Online Barudak

Sanaos sababaraha unsur ancaman digital di luar kendali urang, anu tiasa urang laksanakeun nyaéta ngadidik barudak sareng diri urang sorangan ngeunaan kasalametan online sareng ngalengkepan diri sareng alat anu tiasa ngabantosan nyegah résiko ieu. Program Kaamanan Digital McAfee boga tujuan pikeun nyayogikeun pangaweruh sareng sumber anu cekap pikeun tujuan ieu. Nanging, penting ogé pikeun ngagunakeun ukuran pelindung anu tiasa ngajantenkeun tempat kaulinan digital langkung aman pikeun barudak urang.

Salah sahiji léngkah munggaran pikeun mastikeun kasalametan online nyaéta masang parangkat lunak kaamanan anu kuat sareng dipercaya dina alat anu dianggo ku murangkalih. Parangkat lunak ieu kedah efektif pikeun ngajagi tina malware, serangan phishing, sareng ancaman online anu sanés. Penting ogé pikeun ngamutahirkeun parangkat lunak anjeun, sabab ancaman anyar muncul sacara périodik. Salaku tambahan, fitur kontrol parental, sapertos saringan eusi sareng larangan pamakean, tiasa masihan lapisan panyalindungan tambahan ku cara ngawatesan paparan murangkalih kana eusi online anu teu pantes atanapi ngabahayakeun.

Seni Paguneman: Ngabahas Kasalametan Online sareng Barudak

Sanaos ngalaksanakeun langkah-langkah téknologi pikeun mastikeun kasalametan online, alat anu paling efektif nyaéta paguneman anu kabuka sareng lengkep ngeunaan poténsi résiko sareng ancaman anu aya online. Barudak sering henteu sadar kana poténsi bahaya atanapi henteu ngartos sapinuhna kumaha seriusna ancaman éta. Ku alatan éta, hal anu penting pikeun kalibet barudak dina dialog lumangsung ngeunaan kaamanan online, digitus aranjeunna ku pangaweruh pikeun nyieun kaputusan informed, sarta ajak aranjeunna neangan pitulung sawawa nalika aranjeunna sapatemon hal asing atawa curiga online.

Kadé diskusi ieu mimiti sareng sering-gancang. Tapi tangtu eusi jeung nada paguneman kudu luyu jeung umur. Nyiptakeun lingkungan anu aman sareng henteu ngahakiman sami pentingna supados murangkalih betah ngabahas pangalaman onlinena tanpa sieun dihukum atanapi dihina. Ngawangun kapercayaan sareng murangkalih tiasa ngabantosan kaamanan online.

Tip McAfee Pro: Laksanakeun pangawasan parental dina alat maranéhanana laun, sanajan kids Anjeun bisa jadi teu resep eta. Ieu sami sareng ngadorong aranjeunna tuang sayuran; éta ukuran dicokot pikeun well-mahluk maranéhanana.

Pikiran Pamungkas

Internét mangrupikeun alat anu saé pikeun diajar sareng komunikasi, tapi sapertos unggal inovasi, éta ogé ngagaduhan résiko sareng ancaman sorangan, khususna pikeun barudak urang anu rentan pisan. Salaku déwasa, urang kedah maénkeun bagian urang dina mastikeun kaamanan online maranéhanana. Ngaliwatan tindakan proaktif sareng paguneman kabuka anu lumangsung, urang tiasa nyiptakeun lingkungan online anu langkung aman pikeun murangkalih. Inisiatif sapertos Program Kaamanan Digital McAfee penting pikeun ngajantenkeun ieu. Ieu mangrupikeun perjalanan anu terus-terusan, tapi usaha pikeun ngajagi barudak urang tina ancaman online sareng ngadidik aranjeunna ngeunaan kasalametan online pasti aya gunana.


#Ngajaga #Barudak #Aman #tina #Ancaman #Online

Lamun anjeun buka online, anjeun leungit rada saeutik privasi.

Sabaraha gumantung kana naon anu anjeun laksanakeun sareng léngkah-léngkah anu anjeun lakukeun pikeun ngajagaan privasi anjeun.

Kanyataanana nyaéta yén unggal kagiatan online bakal ngahasilkeun data. Lamun anjeun internetan, bank, jeung balanja, data dijieun. Ti dinya, pihak séjén ngumpulkeun, nganalisis, sarta kadangkala ngajual atawa babagi data eta ka batur.

Conto anu paling menonjol nyaéta, tangtosna, média sosial. Perusahaan média sosial ngumpulkeun host data sareng inpormasi pribadi ngeunaan panggunana di tukeran pikeun pamakéan bébas tina platform maranéhanana. Tapi pangumpulan data anu sami lumangsung langkung seueur sacara online. Panyadia ladénan Internét (ISP) bakal sering ngumpulkeun data browsing sareng inpormasi ngeunaan panggunana. Sababaraha mesin pencari ogé bakal ngumpulkeun inpormasi ngeunaan pangguna, pamilarianna, sareng dimana pamilarian na nuju aranjeunna.

Bentuk séjén pikeun ngumpulkeun data nilai luhur merlukeun tracking lokasi. Panyipta aplikasi, ISP, perusahaan telepon sélulér sareng anu sanésna bakal masangkeun naon anu anjeun lakukeun online sareng dimana sareng iraha anjeun ngalakukeunana. Kalawan babarengan, sakabéh data éta bisa akurat ngajelaskeun snapshot anjeun sarta pasuliwer poéan anjeun. Ieu mangrupikeun data paripolah, sapertos iraha sareng dimana anjeun damel, iraha sareng dimana anjeun balanja, sareng panginten dimana anjeun badé angkat pikeun ngajalankeun 5k atanapi sapédah 20k.

Ulah aya kasalahan yén sakabéh data ieu boga nilai. Naha éta dikumpulkeun pikeun tujuan pariwara, atanapi pikeun ngahasilkeun kauntungan tina ngajual data ka batur, privasi anjeun gaduh tag harga.

Tapi anjeun boga sababaraha nyebutkeun dina sakabéh ieu. Anjeun tiasa nyandak sababaraha léngkah anu tiasa ngaleutikan tapak suku data anu anjeun jieun ku jalan online. Kantun nempatkeun, anjeun tiasa ngadalikeun privasi anjeun online.

10 Cara anjeun tiasa tetep langkung pribadi online

Nalika ngahasilkeun sareng ngumpulkeun data sacara alami nganggo internét, anjeun tiasa nyandak léngkah pikeun ngajantenkeun anjeun sareng data anjeun langkung pribadi. Sababaraha di antarana aya hubunganana sareng paripolah, sedengkeun léngkah-léngkah sanésna ngalibatkeun nyetél sareng téknologi anu ngabantosan nutupan lagu anjeun.

1) Janten langkung selektif sareng setélan média sosial anjeun

Platform média sosial sapertos Facebook, Instagram sareng anu sanésna masihan anjeun pilihan pikeun ngajantenkeun profil sareng tulisan anjeun ngan ukur katingali ku babaturan. Milih setelan ieu nyegah internét nu leuwih lega tina ningali naon anjeun ngalakukeun, ngomong, jeung posting-teu nyebut hubungan anjeun sarta likes. Dina basa sejen, ngajaga profil anjeun umum ngajadikeun eta searchable pikeun mesin pencari. profil anjeun sadia pikeun sakabéh ningali.

Nyandak pendekatan “babaturan wungkul” kana propil média sosial anjeun tiasa ngabantosan ngajaga privasi anjeun, sabab anu masihan mungkin scammers atanapi stalkers nyata kirang bahan pikeun digawekeun ku. Saterusna, sababaraha platform ngidinan Anjeun pikeun nyieun subgroups babaturan jeung pengikut. Kalayan tinjauan gancang jaringan anjeun, anjeun tiasa nyiptakeun subgrup babaturan anu paling dipercaya sareng ngabatesan postingan anjeun ka aranjeunna upami diperyogikeun.

2) Pariksa setélan privasi anjeun pikeun alat sareng platform anu anjeun anggo

Alat sareng platform anu béda bakal gaduh setélan privasi sorangan, janten tingali sareng tingali naon pilihan anjeun. Salaku conto, Facebook nawarkeun hiji sakabéh kaca dedicated ka setélan privasi jeung tawaran a Pamariksaan Privasi ogé.

Sedengkeun pikeun alat, jandéla Jeung Mac OS gaduh kadali privasi éksténsif sadia. Androids nyadiakeun pituduh visual pikeun topik, jeung apel gaduh sumberdaya sarupa pikeun pamaké ios ogé. Pilarian gancang ngeunaan privasi dina alat, platform, atanapi aplikasi naon waé bakal ngahasilkeun sababaraha hasil anu mangpaat anu tiasa ngamimitian upami anjeun gaduh patarosan.

3) Tingali kawijakan privasi pikeun aplikasi anu anjeun anggo

Kabijakan privasi ngagariskeun data naon anu dipiboga ku perusahaan Kamungkinan ngumpulkeun, keur naon obyektifnaon anu maranehna ngalakukeun jeung eta, jeung lamun maranehna ngalakukeun Kamungkinan bagikeun atawa ngajual ka pihak katilu. Basa dina kawijakan privasi tiasa rada panjang sareng rumit. Sanajan kitu, sababaraha pausahaan geus nyieun usaha iman alus pikeun ngajelaskeun kawijakan privasi maranéhanana dina basa polos dina situs web ramah-pamaké. Google nyadiakeun conto hébat ieu, nu ngawengku tumbu ka pangalaman Checkup Privasi maranéhanana. Salaku tambahan, Apple nawiskeun pangguna dina ios 15.2 atanapi langkung luhur laporan privasi aplikasi némbongkeun fitur iPhone anyar diakses sarta data aplikasi. Sakali deui, pamilarian wéb bakal ngabantosan anjeun nunjuk sumber daya anu sami pikeun alat, platform, sareng aplikasi anu anjeun anggo.

Naon anu anjeun mendakan Kamungkinan kaget anjeun. Contona, anjeun Kamungkinan manggih yén aplikasi olahtalatah anjeun ngumpulkeun inpormasi lokasi ti anjeun nalika anjeun ngabagi lokasi anjeun sareng réréncangan dina smartphone anjeun. Anjeun Kamungkinan ogé hoyong terang naon anu kudu dipigawé kalayan informasi. Naha perusahaan ngan ukur nganggo éta pikeun tujuan internal, atanapi aranjeunna ogé ngagaduhan hak pikeun ngajual inpormasi lokasi ka pihak katilu sapertos pangiklan? Di dieu, anjeun kedah beuratna pro sareng kontra ngeunaan genah éta sareng mutuskeun naha éta cocog pikeun anjeun.

4) Pareuman babagi lokasi dina aplikasi Anjeun

Saméméhna, urang disebutkeun tracking lokasi salaku formulir nonjol tina pendataan. Iraha Perusahaan tiasa ngalacak lokasi ku sababaraha cara, Anjeun bakal manggihan aplikasi smartphone di luhur daptar. Untungna, anjeun bisa kalayan gampang nganonaktipkeun babagi lokasi dina dasar aplikasi-demi-aplikasi. Contona, Anjeun tiasa nyetel hiji aplikasi pikeun ngaktipkeun ladenan lokasi ngan lamun keur dipake. Aplikasi anu sanés, anjeun tiasa nganonaktipkeun jasa lokasi lengkep. Pilihan anu sanés nyaéta gaduh aplikasi naroskeun idin unggal waktos. Catet yén ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun terang upami aplikasi sacara standar nganggo jasa lokasi tanpa kanyahoan anjeun nalika anjeun pasang. Dina iPhone, anjeun tiasa mendakanana dina Setélan A Privasi & Kaamanan A Jasa lokasi. Dina Android, buka Setélan A Lokasi A Idin Lokasi Aplikasi.

5) Nonaktipkeun akun lami anjeun – sareng hapus datana

Naha anjeun parantos di internet salami lima, sapuluh, atanapi bahkan dua puluh taun, aya kasempetan anu saé anjeun gaduh seueur akun anu henteu dianggo deui atanapi anu anjeun hilap. Sababaraha akun ieu Kamungkinan ngandung data atanapi inpormasi anjeun dina sababaraha bentuk atanapi cara, anu teu perlu tiasa ngalaan éta ka peretas atanapi maling, boh salaku bagian tina palanggaran atanapi ngalangkungan inpormasi anu tiasa diaksés ku pangguna mana waé.

6) Paké VPN

Ogé katelah “jaringan pribadi maya”, VPN ngabantosan ngajaga inpormasi pribadi anjeun sareng data sanésna nganggo enkripsi kelas bank. Pikirkeun éta mangrupikeun jinis browsing pribadi dimana sambungan “torowongan” ngajagi anjeun tina prying eyes, anu tiasa ngaleutikan data anu anjeun kakeunaan nalika dikirimkeun ka sareng ti alat anjeun. Dina sababaraha kasus, VPN ogé tiasa ngajagi inpormasi anu badé dikumpulkeun ku pangiklan sareng ISP.

7) Ngabersihan jalan satapak data pribadi Anjeun

Iraha panungtungan anjeun Googled sorangan? Hasilna tiasa nembongkeun sagala jinis hal, sapertos perkiraan panghasilan anjeun, nami sareng umur murangkalih anjeun, sabaraha anjeun mayar bumi anjeun, sareng, sakapeung, kabiasaan mésér anjeun. Saha anu ngumpulkeun sareng ngeposkeun inpormasi ieu ngeunaan anjeun? Calo data online, anu ngumpulkeun inpormasi tina sagala jinis rékaman umum. Salaku tambahan, aranjeunna ogé bakal ngumpulkeun inpormasi ti pamekar aplikasi, kartu kasatiaan, sareng ti perusahaan sanés anu ngalacak browsing wéb anjeun. Calo data bakal ngajual inpormasi ieu ka saha waé. Advertisers, tukang checkers, telemarketers na scammers teuing. Calo data henteu ngabentenkeun. Henteu acan Anjeun tiasa ngabersihkeun inpormasi nganggo Pembersihan Data Pribadi kawas urang. Éta nyeken sababaraha situs calo data anu paling picilakaeun pikeun inpormasi pribadi anjeun sareng ngabantosan ngahapus pikeun anjeun

8) Skip kuis online

Anjeun superhero nu mana? “Naon nami Lebaran pikasieuneun anjeun?” atawa “Naon ngaran pegulat profésional anjeun?” Anjeun meureun geus katempo kuis kawas pop up ieu di anjeun dahar Sakapeung. Hanjakalna, kuis ieu tiasa naroskeun nami jalan anu anjeun ageung, tanggal lahir anjeun, lagu karesep anjeun, sareng kamungkinan nami piaraan anu anjeun dipikacinta anu munggaran. Tangtosna, ieu mangrupikeun potongan inpormasi pribadi, sakapeung jawaban kana patarosan kaamanan anu biasa dianggo ku bank sareng lembaga keuangan sanés. (Contona, naon modél mobil munggaran anjeun?) Kalayan inpormasi ieu, hacker tiasa ngalakukeunana coba pikeun meunangkeun aksés ka akun anjeun. Gunana pikeun nyebutkeun, skip kuis.

9) Update, update, update

Upami mungkin, setel sadaya sistem operasi sareng aplikasi anjeun kanggo apdet otomatis. Sanaos apdet ieu sering ngenalkeun fitur sareng fungsionalitas énggal, aranjeunna ogé ningkatkeun kaamanan. Éta bakal ngandung perbaikan anu tiasa nyegah peretas sareng aktor jahat sanés ngaksés data sareng inpormasi anjeun atanapi ngaksés alat anjeun nyalira.

10) Waspada kana sakuliling anjeun sareng awas pikeun “para peselancar taktak”

Kaamanan fisik ogé penting. Waspada kana sakuliling anjeun di warung kopi. Jaga smartphone anjeun aman tina copet. Bawa laptop anjeun kana mobil nalika anjeun gancang angkat ka toko. Masing-masing tindakan ieu tiasa ngajagi alat digital anjeun tina maling fisik—sareng data, inpormasi, poto, sareng file dina éta.

Sapertos anjeun nutupan padamelan anjeun nalika ngalaksanakeun tés matematika di sakola dasar, nutupan padamelan anjeun nalika anjeun kaluar di tempat umum. Atanapi langkung saé, lakukeun balanja anjeun, perbankan, sareng padamelan sénsitip sanés di bumi atanapi dina kaayaan anu dikontrol. Penjahat bakal gladly stoop pikeun ngintip leuwih taktak anjeun pikeun informasi maranéhanana hayang.

Kalolobaan privasi anjeun gumantung ka anjeun

Dasarna, luncat online ngalibatkeun ngahasilkeun data. Jeung dimana data dihasilkeun, aya kasempetan alus batur bakal hoyong ngumpulkeun eta. Tapi anjeun tiasa ngalaksanakeun seueur kontrol dina ieu. Leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun.

Sababaraha di antarana turun ka sabaraha data anu urang daék bagikeun nyalira. Siga nalika urang ngeusian inpormasi profil akun kalayan detil anu pikaresepeun pikeun sadayana ningali atanapi nalika urang ngalebetkeun inpormasi pribadi dina poto sareng tulisan urang. Tapi aya ogé seueur pangumpulan data di tukangeun layar ogé. Kalayan alat anu pas, sareng ku ngirangan tapak suku digital anjeun sacara umum, anjeun tiasa ngajaga langkung seueur data langkung pribadi. Bagian anu adil tina privasi online anjeun gumantung ka anjeun.

Nepangkeun McAfee+

Maling identitas sareng panyalindungan privasi pikeun kahirupan digital anjeun


#Tip #pikeun #Ngajaga #Privasi #Data #Anjeun #Online

Spiker pinter. Perbankan online. Nyukcruk lokasi. Upami anjeun sawawa senior, teu aya ragu yén kabisat digital sareng wates anu anjeun kedah pertimbangkeun unggal dinten tiasa pikasieuneun. Upami anjeun murangkalih dewasa anu sepuh nyobian ngajantenkeun kahirupan digital langkung gampang diaksés, ngabantosan kolotna sacara konsisten tetep aman online ogé tiasa janten tantangan.

Numutkeun kana panilitian Pew panganyarna ngeunaan topik éta, déwasa anu langkung ageung teras-terasan janten langkung nyambung sacara digital, tapi tingkat nyoko terus tetep sareng pangguna anu langkung ngora, sareng pamisah digital tetep. Panaliti ogé ngungkabkeun yén 77% sepuh peryogi bantosan diajar kumaha ngagunakeun téknologi.

Jalur privasi: Kasadaran & konsistensi

Salaku senior, éta gampang ngarasa intimidated komo nyoba nyingkahan téhnologi sagemblengna salaku rencana kaamanan. Nanging, kusabab beuki seueur kasehatan, perbankan sareng ritel janten ampir 100% digital, milih kaluar tina kahirupan digital janten teu mungkin.

Masih, aya jalan ka hareup. Sapertos tangtangan naon waé, langkung sae pikeun ngamimitian saléngkah-léngkah. Kahiji, nempatkeun stake anjeun dina taneuh ku committing pikeun ngaronjatkeun kasadaran anjeun sarta konsistensi di dunya digital. Lakukeun kitu bakal ngabantosan anjeun ngirangan kasieun anjeun ngeunaan poténsi ngalanggar data, serangan malware, atanapi langkung parah, janten korban panipuan online. Ieu aya tujuh cara sanés pikeun ngawangun jalur privasi anjeun.

7 Cara pikeun ngawangun privasi online anjeun

1. Meunang rencana panyalindungan kulawarga.

Parangkat lunak panyalindungan online ngajaga privasi anjeun bari ngajaga privasi anjeun ogé. Rencana kulawarga McAfee + kalebet panyalindungan pribadi pikeun tiap anggota kulawarga, kalebet anggota kulawarga anu langkung ageung di luar bumi. Salaku conto, nini tiasa nyetél sareng ngatur panyalindungan sorangan pikeun identitas, privasi, komputer sareng teleponna. Sareng ngondang nini-nini kana rencana éta sagampil ngirim email.

2. Apdet sarta simpen sandi anjeun.

Ngamutahirkeun kecap akses anjeun sacara rutin mangrupikeun pangropéa kaulinan pikeun privasi online. Hiji-hijina masalah? Hésé nginget sadaya kecap konci éta, janten saha anu badé ngarobih résiko éta, leres? Pertimbangkeun pangatur sandi (panggihan pakét parangkat lunak anu ngagaduhan pangatur sandi anu diwangun). Pangatur Sandi anjeun (PM) ngahemat teras ngeusian widang nami pangguna sareng kecap akses unggal waktos anjeun lebet kana situs atanapi aplikasi karesep anjeun. Langkung saé deui, éta ngajantenkeun ngarobih sandi anjeun janten tugas anu gampang sabab anjeun henteu kedah nginget nanaon — PM anjeun ngalakukeun éta sadayana pikeun anjeun.

3. Paké 2-Factor auténtikasi (2FA).

Naon di dunya? 2FA disada pajeulit! Tong hariwang, henteu. Milih 2FA hartosna sateuacan asup kana akun anjeun, anjeun gaduh hiji léngkah deui pikeun pariksa anjeun asup. Lamun dibéré pilihan privasi ieu, nyandak eta. Sacara umum, prosés 2FA mangrupikeun kode anu dihasilkeun ku aplikasi smartphone-henteu masalah. Upami anjeun hoyong nyobian, buka setélan dina aplikasi karesep anjeun, sapertos Google atanapi Facebook, sareng aktipkeun pilihan 2FA.

4. Install apdet software geuwat.

Marengan kecap akses anu kuat, ngamutahirkeun parangkat lunak anjeun mangrupikeun garis pertahanan munggaran ngalawan maling identitas sareng panipuan. Masang apdet parangkat lunak (bewara pop-up anu penting pisan pikeun privasi anjeun) penting pikeun ngamankeun alat IoT, PC sareng telepon sélulér anjeun, ogé média sosial, perbankan sareng portal kasehatan anu nyambung ka aranjeunna.

5. Ngagunakeun Virtual Private Network (VPN).

Upami urang tiasa nyerat tip ieu ratusan kali tanpa kaleungitan pamiarsa, urang pasti bakal. Unggal sawawa senior peryogi VPN pikeun panyalindungan privasi anu praktis, kuat sareng katenangan pikiran. VPN ngajaga kartu kiridit sareng inpormasi pribadi anu aya dina jaringan anu aman sareng jauh tina prying eyes.

6. Gelut deui ku elmu.

Surélék scam numbu ka situs web curang tiasa katingalina sah. Situs wéb anu aman bakal ngagaduhan “HTTPS” dina palang alamat browser. Hurup “s” hartina “aman”. Upami alamat wéb atanapi URL ngan ukur HTTP, éta sanés situs anu aman. Masih teu yakin? Baca ulasan situs ti pamaké séjén saméméh nyieun beuli a. Ulah ngirim duit tunai, cék kasir, atawa cék pribadi ka nu ngajual online. Lamun meuli, sok make kartu kiridit bisi aya sengketa. Tetep up-to-date dina scams targeting manula husus. Akhir-akhir ieu, panipuan sepuh parantos diciptakeun di sekitar COVID, aplikasi bobogohan, pamulangan pajeg, padamelan, sareng, tangtosna, scam lele militér biasa.

7. Ngabersihan breadcrumbs digital Anjeun.

Suka atanapi henteu, perusahaan ngumpulkeun, ngabagi, sareng ngajual seueur inpormasi ngeunaan kami sacara online. Ieu kalebet calo data online anu ngumpulkeun inpormasi ngeunaan jalma tina rékaman umum sareng pihak katilu, sapertos inpormasi balanja tina kartu diskon anu kami anggo pikeun nampi tawaran di supermarkét atanapi toko obat. Aranjeunna ngumpulkeun inpormasi ieu sareng masangkeunana online pikeun saha waé anu ningali, pikeun hargana. Jeung maranéhna bakal ngajual ka saha. Éta kalebet pemasar, pangiklan, sareng aktor anu jahat anu ngagunakeunana pikeun panipuan sareng ngabantosan aranjeunna maling identitas. Anjeun tiasa ngabersihan breadcrumbs digital ieu. Pembersih Data Pribadi kami nyeken sababaraha situs calo data anu paling picilakaeun sareng nunjukkeun ka anjeun situs mana anu ngajual inpormasi pribadi anjeun. Kami ogé bakal nyayogikeun pitunjuk ngeunaan cara ngahapus data anjeun tina situs sareng sareng produk-produk anu tangtu, kami bahkan tiasa ngatur ngahapus pikeun anjeun.​

Seneng-seneng bari ningkatkeun kaahlian anjeun.

Nalika nyobian ningkatkeun kaahlian digital anjeun, tong hilap sadaya eusi instruksional anu hébat dina ramo anjeun. Pilarian gancang dina YouTube bakal ngahasilkeun pidéo anu gampang dipikahartos ngeunaan cara ngalakukeun naon waé (kalebet masang parangkat lunak kaamanan, ngarobih kecap akses router, ngamankeun alat pinter di bumi, sareng kumaha nyaluyukeun setelan privasi dina alat naon waé).

Diajar atanapi ngawangun kaahlian anyar teu salawasna gampang, tapi lamun eureun mikir ngeunaan eta, salaku senior, anjeun geus kaala jadi loba kaahlian sapanjang hirup anjeun (leuwih loba batan juniors anjeun). Janten, sacara praktis, ngawangun kaahlian téknologi anjeun ngan ukur hiji tugas anu kedah dikuasai. Ku kituna, luncat kana tantangan, ngarasakeun diajar, sarta ulah ragu menta tulung lamun butuh eta.

Nepangkeun McAfee+

Maling identitas sareng panyalindungan privasi pikeun kahirupan digital anjeun


#Cara #Pintar #Dewasa #Anu #Sepuh #Bisa #Ngajaga #Privasi #Digital

Perlindungan sandi mangrupikeun salah sahiji protokol kaamanan anu paling umum anu aya. Ku nyieun kecap akses anu unik, anjeun ngabuktikeun idéntitas anjeun sareng ngajaga inpormasi pribadi anjeun aman. Nanging, nalika unggal akun anjeun peryogi kecap konci anu misah, éta tiasa janten tugas anu ageung. Sanaos anjeun kedah prihatin ngeunaan kaamanan data anjeun, anjeun ogé hoyong nyingkahan frustasi tina hilap kecap konci anjeun sareng diblokir tina inpormasi anu anjeun peryogikeun. Tapi, mangpaat ngagunakeun kecap akses anu kuat sareng unik langkung ageung tibatan kasulitan anu kadang-kadang.

Mangpaat Sandi Kuat

Kauntungan utama tina kecap akses anu kuat nyaéta kaamanan. Peretas damel gancang nalika aranjeunna nyobian ngaksés akun. Éta rék maok saloba informasi sabisa dina waktos shortest mungkin. Hal ieu ngajadikeun akun kalawan kecap akses kuat kirang pikaresepeun sabab decoding aranjeunna leuwih pajeulit.

Sandi anu kuat ogé ngabatesan karusakan anu tiasa dilakukeun ku peretas kana akun pribadi anjeun. Hiji strategi umum ngalibatkeun cracking kecap akses ti situs kirang aman kalawan informasi pribadi kawates. Peretas ngarepkeun aranjeunna tiasa nganggo sandi tina aplikasi kaanggotaan gim anjeun pikeun ngaksés inpormasi dina akun perbankan online anjeun. Perlindungan sandi anu kuat nyegah kaayaan ieu.

Prakték Sandi goréng umum

Nalika aya anu ngadaptarkeun akun online, anjeun tiasa kagoda pikeun ngaliwat prosés sandi. Pikeun mindahkeun gancang, aya sababaraha prakték sandi goréng anu dianggo ku jalma.

  • Sandi basajan: Program cracking sandi dimimitian ku ngasupkeun kombinasi jelas. Ieu mangrupikeun kecap akses dimana pangguna henteu mikirkeun kode sapertos “sandi” atanapi “1234567”.
  • Sandi diulang: Anjeun panginten gaduh kecap konci anu teu tiasa dipecahkeun anu anjeun hoyong dianggo pikeun sadaya akun anjeun. Nanging, ieu hartosna upami hacker badé badami salah sahiji akun anjeun, sadaya akun anjeun anu sanés bakal rentan.
  • Inpo pribadi: Kombinasi nomer anu anjeun gampang émut nyaéta anu hacker tiasa mendakan. Anjeun tiasa sacara umum masangkeun ulang taun atanapi taun wisuda anjeun dina akun média sosial. Ngaran anjing anjeun bisa jadi mahiwal, tapi lamun babagi informasi ngeunaan sobat canine anjeun kalawan dunya, ngaranna téh sandi lemah.

Harti Sandi Kuat

Sandi dianggap kuat nalika hésé pikeun hacker pikeun rengat gancang. Algoritma canggih tiasa ngaéksekusi seueur kombinasi kecap konci dina waktos anu singget. Sandi panjang, kompleks sareng unik bakal nyegah usaha pikeun asup kana akun anjeun.

  • Panjang: Kombinasi anu ngajagi akun anjeun kedah cukup panjang sahingga bakal hésé pikeun program komputer pikeun ngajalankeun sadaya konfigurasi anu mungkin. A pin opat-angka dina kartu bank boga 10.000 mungkin kombinasi. Butuh waktu hiji manusa pikeun rengat eta, tapi program komputer kalawan usaha taya wates bisa ngajawab eta dina sababaraha detik. Lamun ukur make angka, unggal karakter dina sandi anjeun naek kombinasi mungkin ku kakuatan 10. Pikeun mess up algoritma, Anjeun hoyong kecap akses nu sahanteuna 12 karakter panjang.
  • Kompleks: Pikeun ningkatkeun tangtangan sandi anjeun, éta kedah gaduh kombinasi hurup ageung, hurup leutik, simbol, sareng angka. Algoritma hacking milarian pola kecap sareng angka. Ku nyampur jinis karakter, anjeun bakal ngarobih pola sareng ngajaga inpormasi anjeun aman.
  • Unik: Upami anjeun parantos nganggo deui sandi anjeun, waktosna pikeun anjeun ngamimitian padamelan pikeun ngarobih éta. Unggal akun anjeun kedah gaduh kecap konci sorangan. Sahenteuna, pastikeun anjeun teu nganggo deui kecap akses pikeun lembaga keuangan, akun média sosial, sareng akun anu aya hubunganana.

Jieun Sandi Lapisan

Upami anjeun hoyong kecap konci anu gampang diinget tapi kuat, anjeun tiasa sacara gampil ngarobah frasa éta janten kecap konci anu kompleks sareng berlapis. Dina prosés ieu, hal anu penting pikeun dicatet yén anjeun bisa jadi teu make informasi pribadi sadia online salaku bagian tina frasa anjeun.

  • Pilih frasa anu émut pikeun anjeun: Éta henteu kedah janten frasa anu biasa anjeun anggo dina akun média sosial. Mun anjeun hiji avid runner, Anjeun bisa milih hiji frase kawas, “Ngajalankeun 26.2 Rocks!”
  • Ganti hurup ku angka sareng simbol: Leupaskeun spasi. Teras, anjeun tiasa nempatkeun simbol sareng nomer dina sababaraha hurup. Runn1ng26.2R0ck$!
  • Kalebet campuran kotak surat: Panungtungan, anjeun hoyong hurup ageung sareng leutik anu henteu gaduh pola anu jelas. Algoritma terang kumaha milarian pola umum sapertos CamelCase atanapi PascalCase. Runn1NG26.2R0cK$!

Ayeuna anjeun gaduh kecap akses anu anjeun tiasa émut nalika nangtang algoritma anu dianggo ku peretas.

Employ a Sandi Manajer

Nalika anjeun nganggap jumlah akun anu anjeun peryogikeun pikeun ngajagaan, ngahasilkeun kecap konci anu berlapis anu leres mangrupikeun tugas anu nyéépkeun waktos. Sanaos anjeun tiasa mutuskeun frasa anu gampang diinget, seueur teuing akun anu peryogi kecap konci. Pangatur sandi mangrupikeun alat anu mangpaat pikeun ngajaga anjeun aman online. Éta tindakan minangka pangkalan data pikeun sadaya kecap akses anjeun. Unggal-unggal anjeun ngahasilkeun kodeu anyar, éta bakal disimpen supados anjeun tiasa ngalebetkeun sacara otomatis engké. Anjeun ngan ukur kedah nginget hiji kecap konci pikeun ngaksés alat manajemén anjeun.

Kaseueuran manajer ogé tiasa ngalaksanakeun tugas nyiptakeun kecap konci anu kompleks sareng berlapis pikeun akun anjeun. Éta bakal janten séri nomer acak, hurup sareng karakter. Éta moal gampang diinget, tapi anjeun ngandelkeun manajer anjeun pikeun ngapalkeunana. Sandi anu dihasilkeun ku mesin ieu hususna kapaké pikeun akun anu jarang anjeun aksés atanapi henteu nyimpen inpormasi penting.

Ngajaga Daptar Sandi Offline

Pikeun akun penting sapertos rekening bank atanapi akun anu aya hubunganana sareng padamelan, ngajaga daptar kecap akses anjeun offline tiasa ngabantosan. Kecap konci anu kompleks anu dimaksud janten sesah diinget. Anjeun tiasa émut frasa éta tapi henteu sadayana perobahan lengkep anu ngajantenkeun éta lapisan. Nyimpen dokumén dina drive pos atawa malah dina file kertas fisik atawa jurnal bakal ngidinan Anjeun pikeun ngakses informasi Anjeun upami hardware Anjeun gagal atawa anjeun pindah ka sistem anyar.

Ngajaga Kaamanan tina Sakabéh Sistem

Hacking kecap akses ngan salah sahiji strategi hacker dipaké pikeun maok informasi. Salian ngagunakeun sandi kuat, hal anu penting pikeun ngagunakeun software kaamanan komprehensif. Sandi anu kuat bakal ngabantosan ngajagi akun online anjeun. Kaamanan umum anu kuat ngajaga hardware sareng jaringan anjeun tina bahaya.

Coba McAfee Total Protection

Miluan 600+ juta pangguna anu ngandelkeun McAfee Total Protection pikeun tetep aman online


#Gagasan #Sandi #anu #Kuat #pikeun #Ngajaga #Inpormasi #anjeun #Aman

Tina alat-alat anu luntur ka setélan anu teu dicentang, ieu mangrupikeun lima tip pikeun ngahontal zen cyber.

Pembersih musim semi nyorong seueur urang pikeun nyéépkeun sareng ngareset bumi urang kalayan gumbira awal. Sanajan kitu, éta pangropéa merlukeun yén kalolobaan urang ragu. Janten, sapertos bumi fisik urang, gaduh rutin ngabersihkeun siber sapanjang taun ngajamin katenangan pikiran, terang yén alat kami tiasa dianggo kalayan aman sareng dina kapasitas anu optimal.

Ieu lima tip pikeun ngajaga bumi digital anjeun pikeun ngahontal zen cyber sustainable.

Apdet alat Anjeun

Alat anu katinggaleun jaman tiasa ngajantenkeun anjeun rentan ka pelanggaran kaamanan sareng masalah kasaluyuan anu tiasa mangaruhan pungsionalitas sareng kinerja alat anjeun. Pembaruan parangkat lunak penting pikeun ngajaga kasalametan sareng kualitas laptop, alat anu tiasa dianggo sareng alat sélulér anjeun.

Tetep up to date jeung fitur panganyarna nu ngajaga data, ngaronjatkeun kinerja, sarta patch kerentanan kaamanan. Janten pikeun ngajaga “imah” digital anu rapih, cokot sakedap pikeun mariksa upami anjeun gaduh apdet parangkat lunak otomatis anu diaktipkeun pikeun ngabéla tina ancaman poténsial.

Pariksa setélan privasi anjeun

ulasan anjeun setélan privasi akun média sosial Penting pisan pikeun ngajaga bumi digital anjeun sabab ngabantosan anjeun ngadalikeun inpormasi pribadi naon anu anjeun bagikeun ka batur sareng kumaha éta dianggo. Goreskeun profil Facebook, Instagram sareng Twitter anjeun sareng saluyukeun setelan privasi sacara manual pikeun nyegah ngabagi inpormasi anu anjeun henteu hoyong aksés atanapi nyebarkeun online pikeun mastikeun bumi digital anjeun aman sareng aman.

Amankeun Wi-Fi anjeun

Jaringan Wi-Fi anjeun tiasa janten tempat kaulinan pikeun peretas, scammers sareng penjahat siber sanés pikeun kéngingkeun aksés ka sadaya alat anu disambungkeun. Mastikeun Wi-Fi anjeun aman penting pisan pikeun ngajaga imah digital anjeun aman pikeun ngabantosan data pribadi sareng alat anjeun tina aksés anu henteu sah.

Amankeun jaringan Wi-Fi anjeun ku cara ngarobah kecap akses standar anu diatur pabrik kana kombinasi khusus (campuran hurup, angka, simbol, sareng frasa panjang) anu henteu gampang ditebak. Nalika ngarobah kecap akses anjeun, ulah nganggo inpormasi anu gampang diidentipikasi sapertos tanggal lahir atanapi nami anjeun.

Apdet sandi anjeun

Sandi sapertos konci bumi digital anjeun anu ngajagi sareng ngamankeun inpormasi anjeun tina ancaman cyber. Alat digital anjeun sareng akun online nyimpen data anu sénsitip, janten anjeun kedah sering ngapdet kecap akses anjeun pikeun ngahindarkeun poténsi hacks.

Ngarobih kecap akses anjeun sacara rutin tiasa ngabantosan nyegah aksés anu teu dihoyongkeun kana akun anjeun ku saha waé anu tiasa nampi kecap konci lami anjeun ngalangkungan pelanggaran data skala ageung sateuacana.

Paké software antipirus terpadu

Sareng, tungtungna, léngkah pangsaéna anu anjeun tiasa lakukeun pikeun ngajagaan bumi digital anjeun nyaéta ngadaptarkeun solusi cyber sadaya-dina-hiji anu pangsaéna, Avast Hiji Platinum. Éta kalebet set fitur lengkep Avast One Family sareng nyertakeun dugi ka 30 alat kalayan tambihan kiridit sareng monitoring média sosial, résolusi maling identitas sareng reimbursement, sareng dukungan téknis premium 24/7 pikeun ngajaga bumi digital anjeun aman sabab sadaya alat rumah tangga anjeun ditutupan kalayan gampang. .

Wilujeng musim semi beberesih!

#Cyber #spring #beberesih #Ngajaga #bumi #digital #anjeun

PayPal nembe ngabéjaan rébuan konsuménna yén rekeningna dikompromi ku peretas, ngungkabkeun Nomer Jaminan Sosial sareng inpormasi pribadi anu penting.

Laporan sumberyén serangan éta ngalibatkeun “pengisian kredensial,” dimana peretas ngumpulkeun daptar nami pangguna sareng kecap konci anu sumberna tina wéb poék atanapi tina palanggaran data-lajeng “ngalebetkeun” kredensial éta kana sistem login, masihan aranjeunna aksés kana akun éta.

Bentuk serangan ieu hususna bahaya pikeun jalma anu nganggo deui kecap akses dina akunna, sabab peretas tiasa maok kecap konci tina hiji akun sareng nganggo aranjeunna pikeun ngakses akun anu sanés.

Kacaritakeun yén PayPal ngabéjaan pangguna anu kapangaruhan dina 18 Januarith kalawan email saprak éta sadia online. Emailna nyatakeun yén,

“Dumasar kana panalungtikan PayPal dugi ka ayeuna, kami yakin yén kagiatan anu henteu sah ieu lumangsung antara 6 Désémber 2022, sareng 8 Désémber 2022, nalika kami ngahapus aksés pikeun pihak katilu anu henteu sah. Salila ieu, pihak katilu anu henteu sah tiasa ningali, sareng berpotensi nampi, sababaraha inpormasi pribadi pikeun pangguna PayPal anu tangtu.

PayPal langkung rinci ngeunaan inpormasi anu diungkabkeun (penekanan milik kuring):

Inpo pribadi anu diungkabkeun tiasa kalebet ngaran anjeun, alamat, nomer Jaminan Sosial, TIN individu, jeung/atawa tanggal lahir.

Surélék nuluykeun nyebutkeun PayPal ngareset kecap akses akun anu kapangaruhan sareng bakal ngajurung pangguna anu kapangaruhan pikeun nyiptakeun kecap konci énggal nalika aranjeunna asup kana akunna.

Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan PayPal sareng serangan anu sami.

Butuh waktu pikeun pausahaan pikeun manggihan breaches sarta aktivitas ilegal sejenna dina jaringan maranéhanana. Kagiatan éta mungkin geus lumangsung pikeun poé, minggu, atawa malah bulan saméméh éta kapanggih. Saatos éta, perusahaan bakal nyandak waktos langkung seueur pikeun nalungtik serangan éta, nangtoskeun metode éntri, naon anu kapangaruhan, sareng sajauh mana-henteu nyarios ngamutahirkeun ukuran kaamananna upami diperyogikeun.

Dina kasus PayPal, perusahaan nyatakeun yén serangan lumangsung antara 6 Désémberth jeung 8th 2022, sareng bewara anu dikirim ka para nasabah anu kapangaruhan tanggal 18 Januari.

Ieu khas tina serangan sapertos kitu. Waktos kaliwat sateuacan korban dibéjakeun. Tapi langkung seueur korban tiasa diidentifikasi nalika panalungtikan diteruskeun, nyésakeun peretas kalayan kasempetan anu rélatif luhur pikeun ngalakukeun kajahatan.

Naon anu kudu dipigawé lamun Jigana akun abdi bray dina serangan PayPal?

Dibikeun sifat serangan PayPal, aya léngkah anu anjeun tiasa lakukeun pikeun ngajagaan diri anjeun saatosna, anu ngalibatkeun kombinasi pancegahan sareng sababaraha ngawaskeun anjeun.

Ganti kecap akses anjeun sareng nganggo manajer sandi

Dibikeun sandi aub, ngarobah sandi PayPal anjeun kudu. (Sakumaha nyatakeun, PayPal bakal ajakan anjeun pikeun ngalakukeunana.) Tur upami Anjeun salah make deui sandi anjeun atanapi kecap akses sarupa sakuliah rekening, ngarobah éta ogé kudu.

Sandi anu kuat sareng unik anu pangsaénanu hartina pernah make deui sandi anjeun sakuliah situs na platform.Ngagunakeun manajer sandibakal ngabantosan anjeun tetep di luhur sadayana, bari ogé ngajaga kecap konci anjeun aman. Oge, ngarobah kecap akses Anjeun sacara rutin bisa ngajadikeun kecap akses dipaling sia sia sabab kadaluwarsa nalika hacker nyoba ngagunakeun eta.

Aktipkeun auténtikasi dua faktor

Sanaos kecap konci anu kuat sareng unik mangrupikeun garis pertahanan anu saé, ngamungkinkeun auténtikasi dua faktor dina akun anjeun bakal ngabantosan alesan anjeun ku nyayogikeun lapisan kaamanan tambahan. Ayeuna beuki umum ningali, dimana bank sareng sagala jinis jasa online ngan bakal ngijinkeun aksés kana akun anjeun saatos anjeun masihan kodeu aksés sakali-kali dikirim ka email atanapi smartphone anjeun.

PayPal nawiskeun auténtikasi dua-faktor salaku pilihan, sareng anjeun tiasa ngaktipkeun ku jalan kana setélan akun anjeun sareng ngaklik tab “Kaamanan”.

Langsung laporkeun sagala pamakean anu teu sah tina akun PayPal anjeun

Per email palanggan PayPal, ngahubungan layanan palanggan maranéhna pikeun pitulung upami anjeun perhatikeun kagiatan anu teu biasa dina akun anjeun.

Lacak akun anjeun sareng kiridit kanggo kagiatan biasa

Upami anjeun mendakan transaksi anu teu biasa atanapi teu biasa dina pernyataan bank atanapi kartu kiridit anjeun, laksanakeun langsung. Éta tiasa nunjukkeun panggunaan anu teu leres. Kaseueuran bank, perusahaan kartu kiridit, sareng seueur usaha gaduh konter panipuan, sareng tim dukungan palanggan anu tiasa ngabantosan anjeun ngajukeun klaim upami diperyogikeun.

Dibikeun jumlah akun anu anjeun gaduh, jasa ngawaskeun kiridit tiasa ngabantosan. Ladenan ngawaskeun kiridit McAfee tiasa ngabantosan Anjeun ngawaskeun parobihan kana skor kiridit, laporan, sareng akun anjeun kalayan béwara tepat waktu sareng masihan pituduh supados anjeun tiasa nyandak tindakan pikeun ngarengsekeun maling identitas.

Awas pikeun serangan phishing

Kalayan sababaraha inpormasi pribadi dina panangan, aktor anu goréng tiasa milarian langkung seueur. Éta tiasa ngiringan serangan profil luhur kalayan spin serangan phishing nu alihan anjeun ka loka curang dirancang pikeun maok informasi pribadi Anjeun-boh ku tricking anjeun nyadiakeun atawa ku maok tanpa pangaweruh anjeun. Ku kituna, salawasna wijaksana pikeun tetep waspada kana pesen unsolicited nu solicit informasi ti anjeun dina sababaraha bentuk atawa sejen, mindeng dina cara nu ajak atawa tekanan anjeun pikeun ngalakukeun.

Upami anjeun dikontak ku PayPal, pastikeun komunikasina sah. Aktor goréng tiasa nyamar PayPal pikeun maok inpormasi pribadi. Entong klik tautan anu dikirim dina email, téks, atanapi pesen. Gantina, buka langsung ka ramatloka PayPal atanapi ngahubungan aranjeunna langsung ku telepon.

Pertimbangkeun ngagunakeun monitoring identitas

Jasa ngawaskeun identitas tiasa ngawas sadayana ti alamat email dugi ka KTP sareng nomer telepon pikeun tanda-tanda palanggaran supados anjeun tiasa nyandak tindakan pikeun ngamankeun akun anjeun sateuacan dianggo pikeun maling identitas. Inpormasi pribadi anu diékstrak tina pelanggaran data tiasa dugi ka pasar wéb poék dimana éta dipésér ku aktor jahat sanés supados aranjeunna tiasa ngaluncurkeun serangan sorangan. McAfee ngawas wéb poék pikeun inpormasi pribadi anjeun sareng masihan peringatan awal upami data anjeun kapendak di dinya, rata-rata 10 bulan langkung awal ti jasa anu sami.

Pariksa kiridit anjeun sarta mertimbangkeun a freeze kiridit

Nalika inpormasi pribadi dileupaskeun, mungkin waé hacker, scammers atanapi maling bakal ngamangpaatkeunana. Ieu tiasa kalebet panipuan, dimana aranjeunna narik dana tina akun anu tos aya, sareng maling, dimana aranjeunna nyetél akun énggal dina nami korban.

Léngkah sanés anu tiasa dilakukeun ku nasabah nyaéta ngabébaskeun kiridit dina laporan kiriditna sareng lembaga kiridit utama. Ieu bakal ngabantosan nyegah aktor anu goréng tina muka jalur kiridit énggal atanapi nyandak pinjaman atas nama korban ku “ngabekukeun” laporan kiriditna supados calon anu masihan pinjaman henteu tiasa ngagambar aranjeunna pikeun rujukan.

Rencana McAfee + masihan anjeun pituduh kumaha nempatkeun freeze kaamanan pinuh, eureun lenders jeung pausahaan séjén ti nempo file kiridit Anjeun. Ieu ngeureunkeun prosés aplikasi pikeun pinjaman anyar, kartu kiridit, utilitas, rekening bank, sareng seueur deui. A freeze kaamanan moal mangaruhan skor kiridit Anjeun

Kéngingkeun panyalindungan online komprehensif sareng cakupan maling identitas

Sakumpulan parangkat lunak panyalindungan online anu lengkep tiasa nawiskeun lapisan kaamanan tambahan. Salian waktos online anu langkung pribadi sareng aman sareng VPN, ngawaskeun identitas, sareng manajemén kecap akses, éta kalebet panyalindungan browser wéb anu tiasa ngahalangan tautan anu bahaya sareng curiga anu tiasa ngakibatkeun anjeun kana malware atanapi panipuan phishing — anu tiasa dilakukeun ku panyalindungan antipirus, henteu. Entong ngalakukeunana sorangan.

Salian ti éta, kami nawiskeun $ 1 juta dina panyalindungan maling identitas jeung rojongan recovery ti ahli recovery dilisensikeun anu bisa mantuan Anjeun ngalereskeun idéntitas anjeun sarta kiridit lamun jadi korban.

Kumaha upami Nomer Jaminan Sosial kuring?

Jaminan Sosial anjeun atanapi nomer ID pajak mangrupikeun salah sahiji inpormasi pribadi anu paling berharga anu anjeun gaduh. Kalayan aranjeunna, maling idéntitas tiasa muka rekening énggal atanapi garis kiridit dina nami anjeun, sanés waé kéngingkeun padamelan, ngaku kauntungan asuransi, atanapi bahkan ngalakukeun kajahatan atas nama anjeun.

PayPal nyatakeun yén korban tiasa gaduh nomer Jaminan Sosial atanapi ID pajeg. Upami anjeun yakin ieu kajantenan ka anjeun, berkas laporan jeung Komisi Trade Federal (FTC), nu handles kasus kawas. Ti dinya, aranjeunna bakal masihan anjeun sababaraha léngkah salajengna.

Serangan PayPal – anjeun gaduh cara pikeun ngajagaan diri anjeun

Henteu sakabéh breaches data nyieun warta. Usaha sareng organisasi, ageung sareng alit, sadayana janten korban éta, sareng rutin. Léngkah-léngkah anu anjeun tiasa lakukeun di dieu nyaéta léngkah-léngkah anu anjeun tiasa laksanakeun sanaos anjeun henteu yakin yén anjeun kajebak dina ngalanggar PayPal.

Pelanggaran data biasana janten warta nalika mangaruhan perusahaan-perusahaan ageung sareng umumna ngan saatos kapanggih sareng dikaluarkeun ngeunaan éta. Ieu ngandung harti yén anjeun moal ngadangu ngeunaan pelanggaran dugi ka sababaraha minggu atanapi sasih bulan saatos inpormasi anu dipaling anjeun sumebar dina wéb poék. Léngkah-léngkah anu anjeun tiasa laksanakeun di dieu tiasa ngirangan karusakan tina serangan sapertos kitu, sanaos anjeun henteu nyangka yén anjeun parantos nangkep ngalanggar khusus.

Nanging, anjeun gaduh alesan pikeun ngalakukeun ayeuna tinimbang ngantosan warta tambahan. Tetep dina luhureun kiridit sareng identitas urang sok penting, tapi tempo sadaya alat, aktip, sarta akun urang simpen dinten ieu ninggalkeun urang leuwih kakeunaan ti kantos, sahingga ngajaga diri hiji kudu.

Nepangkeun McAfee+

Maling identitas sareng panyalindungan privasi pikeun kahirupan digital anjeun


#Pelanggaran #PayPal #Saha #anu #Dipangaruhan #sareng #Kumaha #Anjeun #Bisa #Ngajaga #Diri

  • 1
  • 2