Dina séri perjalanan karir ieu, Manajer Audit Internal Chris ngabagi perjalanan anyarna sareng tim kauangan McAfee sareng kunaon anjeunna sok diajar anu énggal dina peranna.

Poé biasa

Abdi Manajer Audit Internal. Dasarna, kuring damel sareng kolega McAfee kuring pikeun ngartos prosés anu urang tuturkeun sareng ngajalankeun tés pikeun mastikeun yén sadayana jalan sakumaha sakuduna.

Kadang-kadang jalma mendakan audit anu matak pikasieuneun, tapi kuring ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngajamin jalma yén teu aya trik anu disumputkeun sareng kuring hormat waktosna. Urang ngan mastikeun sagalana mana nurutkeun rencana jeung urang hirup nepi ka tanggung jawab urang.

Dina dinten anu biasa, abdi gaduh tilu prioritas: Pa, Gawé, Gym.

Abdi biasana gugah jam 6 énjing kanggo masak sarapan kanggo putra sareng kuring nyalira teras nyetir anjeunna ka sakola. Karesepna nyaéta Bacon sareng endog! Kusabab kuring damel sareng jalma-jalma di sakumna dunya, kuring maca email teras marios padamelan sadinten sareng ngahubungi tim kuring. Ti dinya, lolobana poé kuring spent dina rapat jeung kolega McAfee atawa auditors éksternal.

Wae beurang kuring ngalakukeun latihan sajam. Éta hésé ngalakukeun sakapeung, tapi kuring bakal nyarios yén kuring angkat ka gim 90% waktos. Ieu mangrupikeun reset anu saé pikeun kuring: waktos dimana kuring tiasa difokuskeun kuring sareng nguji awak kuring.

Sareng, tangtosna, kuring ngajemput putra kuring ti sakola sareng gaduh waktos Bapa! Nyaan ieu dinten abdi ulang. Sigana mah hal anu sarua tapi karasaeun béda unggal poé. Kuring sok pendak sareng jalma énggal sareng ngarengsekeun masalah anu béda. Unggal dinten mangrupikeun tantangan énggal.

Gabung McAfee

Saatos ngawawancara calon rekan kerja kuring, kuring bungah pikeun gabung sareng perusahaan. Émutan abdi, “Oh, perusahaan ieu saé!” Budaya sigana janten tempat dimana anjeun henteu ngan ukur damel, tapi gaduh rasa komunitas di jerona.

Ogé, éta mangrupikeun kasempetan pikeun damel pikeun bos anu saé. Kuring terang anjeunna mangrupikeun bos anu saé sabab kuring kantos damel pikeun anjeunna. Anjeunna masihan anjeun visi, teras masihan anjeun kabébasan pikeun ngajalajah sareng ngalaksanakeun padamelan. Anjeun leres-leres tiasa gaduh padamelan anjeun. Kuring ngahargaan éta

Di McAfee, karyawan mangrupikeun prioritas utama. Anjeun sanés ngan ukur robot anu kedah dianggo-karya-karya. Henteu kunanaon pikeun seneng-seneng sareng nyandak 10 menit kanggo ningali kumaha kaayaan batur.

Abdi resep cara perusahaan ngumpul pikeun gaduh kontes sareng kagiatan anu pikaresepeun. Di Keuangan, urang nembe ngayakeun moro scavenger sareng 70 urang. Asyik ningali beungeut jalma nu kakara diajak ngobrol dina telepon.

Cara séjén pikeun ngalibetkeun anu sanés nyaéta ku program onboarding anu disebut Bravo! Anjeun tiasa nulis surat ka batur nyebutkeun hey, Kuring ngahargaan anjeun. Ieu ngajadikeun anjeun ngarasa leuwih hargana salaku pagawe.

Kuring ogé resep apdet quarterly kami meunang ti pamingpin. Di perusahaan sanés, kuring ningali éta dilakukeun sakali sataun. Hébat ngadangu ti CEO unggal kuartal ngeunaan naon anu lumangsung dina organisasi.​​​​​​​​​​​​

Diajar sareng MAHC

Aya dua bagian nu ngajadikeun peran kuring jadi rewarding. Anu kahiji nyaéta kuring resep berinteraksi sareng jalma-jalma sareng gaduh gairah pikeun diajar. Dina padamelan ieu, anjeun nguping seueur carita anu saé, sareng kuring kakeunaan seueur daérah sareng prosés anu béda dina bisnis. Sok aya anu anyar pikeun diajar. Éta ngajadikeun unggal dinten béda.

Kadua, di McAfee kuring bagian tina Komunitas Warisan Afrika McAfee (MAHC). Urang ngumpul sareng ngobrol ngeunaan hal anu urang hoyong bagikeun sareng anggota Komunitas anu sanés sareng anggota McAfee anu sanés. Abdi parantos tepang sareng jalma anu teu acan kantos kuring tepang. Éta penting pikeun kuring salaku jalma anu anyar pikeun McAfee sareng parantos damel jarak jauh samentawis. Saé pisan janten bagian tina perusahaan anu ngadukung komunitas.​​​​​​​​​​​​​​

Kaluar tina zona kanyamanan kuring

Jujur, padamelan kuring sok aya di luar zona kanyamanan kuring. Aya salawasna masalah anyar pikeun ngajawab. Tapi kuring resep. Cara kuring ningali éta, upami anjeun nyaman, anjeun moal mekar. Anjeun kedah ngalakukeun hiji hal anu teu acan kantos anjeun lakukeun sateuacan ngalih ka tingkat salajengna.

Salaku auditor, abdi salawasna mantuan batur ngartos prosés audit jeung kumaha nyadiakeun informasi solid, sangkan audit lumangsung ogé.

Komunikasi mangrupakeun konci

Salah sahiji kaahlian paling rewarding Kuring geus dimekarkeun ngaliwatan kursus karir mah komunikasi. Abdi kedah ngawangun hubungan gancang dina padamelan abdi supados urang tiasa damel babarengan. Tiap jalma béda, bener? Sababaraha langkung langsung, sababaraha langkung henteu langsung, sareng sababaraha urang langkung santai tibatan batur. Anjeun salawasna kudu nyaluyukeun mun anjeun papanggih jalma. Kaahlian komunikasi anu saé ngabantosan nyegah salah paham, anu penting pisan dina perusahaan global sapertos McAfee kalayan seueur budaya anu béda.

Saran kuring ka saha waé anu hoyong maju karirna nyaéta…

Nangkeup robah! Robah mangrupikeun cara sanés pikeun tumuwuh, diajar, sareng ngawujudkeun poténsi anu anjeun henteu terang anjeun gaduh. Tingali éta salaku kasempetan. Angkat leungeun anjeun nalika masalah timbul sareng nyanghareupan masalah anu sesah. Jalma anu ngalereskeun masalah nyaéta jalma anu émut sadayana.


#Nangkeup #robah #lalampahan #Chris #McAfee #urang