Ieu final dina runtuyan tina tilu artikel ngawengku program wellness digital di gaw. Di dieu urang neuleuman naon organisasi kudu nyebutkeun ngeunaan panyalindungan online tur peran kaséhatan digital di gaw maranéhanana ayeuna.

Tilu kauntungan utama di gaw ayeuna? Mangpaat kaséhatan sareng pangsiun mangrupikeun pilihan anu gampang. Tapi hargana sapertilu kauntungan kaséhatan digital.

Ahli SDM namina kabugaran digital salaku salah sahiji tina tilu kauntungan anu paling luhur di gaw, ngan ukur kauntungan kaséhatan sareng pangsiun.

Éta mangrupikeun salah sahiji tina seueur panemuan anu kami mendakan dina panalungtikan gabungan kami sareng HR.com, dilakukeun dina kuartal kahiji 2023. Kami ngahontal ampir 250 profésional HR anu terang ngeunaan kauntungan, privasi data jeung cybersecurity dina organisasi jeung 1.000 pagawé atawa leuwih. Gemblengna, aranjeunna nyarios yén kaséhatan digital maénkeun peran anu penting dina organisasina kusabab sababaraha alesan. Sacara koléktif, aranjeunna nyarios efektif atanapi efektif pisan pikeun ningkatkeun kasalametan (94%), nahan karyawan (87%), sareng ningkatkeun kasalametan sareng kesejahteraan karyawan (86%).

Salaku tambahan, 96% di antarana nyarios yén kabugaran digital di tempat kerja langkung penting tibatan kantos.

Kalayan ieu, urang ogé ngartos yén karya jauh sareng hibrida parantos mapan. Kami mendakan yén 71% organisasi ngagaduhan sahenteuna saparapat tenaga kerjana damel jarak jauh sahenteuna sababaraha waktos. Nganggap 1 ti 2 pagawé di sakuliah dunya ngagunakeun sahenteuna hiji alat pribadi pikeun digawé, masuk akal yén profésional SDM ngutamakeun kaséhatan digital dina organisasina.

Tapi naon mangpaat kaséhatan digital?

Ngawangun kauntungan kaséhatan digital anu kuat.

Sakumaha anu dibagikeun dina tulisan kami sateuacana, kami mendakan sakedik konsistensi antara panawaran kaséhatan digital. Inisiatif anu paling umum ku para profesional HR nyaéta nawiskeun parangkat lunak antipirus, tapi ieu ngan dilaporkeun ku 60% organisasi. Daptar ngarecah saperti kieu ti dinya:

Hiji item dina daptar ieu bener nangtung kaluar. Perhatikeun kumaha rating pendidikan karyawan ngeunaan panipuan phishing rendah pisan, dina 48%. Bandingkeun éta sareng 61% profésional SDM anu nyarios yén kasalahan manusa, sapertos janten korban serangan phishing, nyababkeun pelanggaran cybersecurity. Tina éta, langkung ti satengah nyarios yén palanggaran éta nyababkeun karugian kauangan.

Janten, anu mana tina pilihan di luhur ngadasarkeun kauntungan kaséhatan digital anu kuat? Jawabanana nyaéta “enya ka sadayana.” Sareng seueur deui.

Lamun datang ka kaséhatan digital, éta gampang pikeun mikir hal kawas antipirus, VPN, sarta solusi dumasar-teknologi lianna. Tangtu, éta eta. Tapi leuwih ti éta. Panawaran kaséhatan digital anu kuat ngajagi langkung ti ngan ukur alat sareng objék. Ieu ngajaga jalma. Kusabab jalma-jalma, sareng kasalahan manusa tiasa nyababkeun masalah kaamanan.

Organisasi ngagaduhan tim IT anu ditugaskeun pikeun ngamankeun jaringan, data, sareng alat. Aranjeunna ngalaksanakeun safeguards sareng kawijakan pikeun ngajagaan téknologi. Pikeun extent sababaraha, maranéhna ogé nyokot unsur manusa kana rekening. Nanging, pikeun nganggap pinuh unsur manusa, HR kedah damel sareng IT. Babarengan aranjeunna tiasa ngawangun kauntungan kaséhatan digital anu ngalengkepan panyalindungan anu dilaksanakeun ku IT.

Ngawangun kauntungan kaséhatan digital anu kuat.

Organisasi sering tiasa ngaluncurkeun inisiatif kaséhatan digital kalayan biaya anu murah, tapi aranjeunna peryogi dukungan pikeun ngamimitian. Ieu dimimitian ku ngajelaskeun mangpaat kaséhatan digital ngaliwatan kapamimpinan.

Ngaliwatan séri tulisan ieu, kami ngungkabkeun kumaha dunya pasca-pandémik parantos ngarobih cara para karyawan nganggo internét, pentingna kasehatan digital, sareng kunaon aranjeunna ngabagéakeun éta salaku kauntungan. Kami ogé nunjukkeun yén kaséhatan digital mangrupikeun salah sahiji kauntungan anu paling ageung saatos ngagunakeun internét énggal ieu. Kalawan babarengan, tulisan ieu tiasa ngabantosan anjeun ngadamel argumen anu lengkep ngalawan kapamimpinan ngagambarkeun yén kaséhatan digital penting henteu ngan ukur pikeun kaamanan organisasi, tapi ogé pikeun narik sareng nahan bakat.

Ti dinya, gawé bareng IT tiasa ngabantosan anjeun ngawujudkeun kasus khusus pikeun organisasi anjeun, salaku bagian tina pendekatan tilu léngkah:

1. Mitra jeung IT.

Pimpinan IT sareng tim IT bakal gaduh wawasan kumaha karyawan tiasa ningkatkeun kabiasaan kaamananna. Salaku tambahan, aranjeunna bakal terang naon masalah kaamanan karyawan anu paling pencét. Ku ngabentuk wawasan ieu kana daptar, HR tiasa prioritas inisiatif. Nagara éta teras tiasa ngagunakeun kaahlianna dina insentif, palatihan, sareng komunikasi pikeun nyiptakeun budaya anu ngaminimalkeun lapses kaamanan.

IT tiasa ngabantosan SDM ku cara anu sanés, sapertos auditing. Tim HR tiasa nampi wawasan ngeunaan jumlah alat pribadi anu dianggo dina organisasi. Kalayan éta, Urang tiasa ngajengkeun inisiatif anu tiasa ngajagi aranjeunna nalika aranjeunna nganggo alat-alat éta, sapertos nawiskeun parangkat lunak panyalindungan online.

2. Nawarkeun software panyalindungan online komprehensif.

Antipirus, beberesih data pribadi sareng VPN Profesional SDM nyebatkeun ieu sareng sababaraha inisiatif sanés dina daptar anu kami bagikeun di luhur. Perlindungan online anu komprehensif sapertos kami nyertakeun sadaya inisiatif ieu teras sababaraha. Sadayana dina hiji kotak paribasa. Kalayan fitur anu langkung jero sapertos ngawaskeun identitas, ngawas transaksi, sareng ngabersihan akun online lami, éta tiasa nempatkeun dasar pikeun kauntungan kaséhatan digital. Sarta dina waragad rélatif low per jalma.

Sajaba ti, panyalindungan online komprehensif bisa mantuan nungkulan kasalahan manusa. McAfee Scam Protection ngagunakeun kecerdasan jieunan (AI) pikeun merangan serangan phishing ieu. Éta otomatis ngadeteksi téks palsu sareng tiasa meungpeuk tautan picilakaeun dina email, média sosial, sareng seueur deui-anu sering nyababkeun situs anu maok inpormasi sénsitip sareng kauangan. inpo.

Gemblengna, panyalindungan online ayeuna nawiskeun langkung ti ngan ukur antipirus. Ieu ngajaga pagawe ku cara ngajagaan alatna, privasi sareng inpormasi pribadi.

3. Pertimbangkeun nyieun wellness digital bagian tina kauntungan inti Anjeun atawa kauntungan sukarela.

Organisasi anu nawiskeun kabugaran digital salaku bagian tina kauntunganana condong langkung percaya kana kaamanan alat pribadi. Di antara professional HR anu nyebutkeun aranjeunna nawiskeun kaséhatan digital salaku kauntungan inti, 78% ngarasa yén alat pribadi pisan aman, dibandingkeun jeung 64% jalma kalawan kauntungan sukarela, sarta 59% jalma tanpa kauntungan kaséhatan digital.

Akar tina éta rasa nyaéta pangaweruh. Pangetahuan yén karyawan sacara émpiris langkung aman tina hacks, serangan sareng maling identitas sabab gaduh panyalindungan online komprehensif sapertos urang. Jeung lamun maranehna jadi korban maling identitas, maranéhanana geus dilisensikeun ahli recovery identitas anu bisa mantuan maranéhanana nungkulan eta sarta ngaganti dana dipaling nurutkeun rencana panyalindungan maranéhanana. Ieu nempatkeun karyawan dina posisi anu langkung saé. Anu ogé ngabantosan nempatkeun organisasi dina tempat anu langkung saé.

Kaséhatan digital mangrupa bagian tina kaséhatan sakabéh.

Kabugaran digital tiasa ngirangan setrés anu timbul tina karugian atanapi anu teu dipikanyaho mungkin hirup richer, aman tur happier. Ieu nempatkeun kaséhatan digital dina tara sareng kauntungan kaséhatan méntal sareng kauangan anu tos aya, janten bagian tina pakét kauntungan anu pikaresepeun. Utamana saprak rata-rata jalma nyéépkeun ampir tujuh jam online unggal dinten ngalakonan urusan pribadi tur profésional sénsitip aya di titik pangluhurna dina sajarah.

Kaséhatan digital ogé penting pikeun organisasi. Salaku panalungtikan urang wangsit, loba breaches lumangsung alatan kasalahan manusa, nu mindeng ngabalukarkeun gangguan sarta leungitna finansial.

Pangrojong pikeun kaséhatan digital parantos langkung kuat dina taun-taun ayeuna, sareng seueur organisasi anu nyandak léngkah-léngkah munggaran pikeun ngembangkeun éta salaku kauntungan. Salaku panalungtikan urang nunjukkeun, organisasi anu ngalakukeun kitu ogé nguntungkeun.

Pikeun langkung seueur, tingali tulisan kami sateuacana dina séri ieu.

Mangpaat Perlindungan – Pentingna Kesejahteraan Digital di Tempat Gawé

Mangpaat Perlindungan – Naha Karyawan Ngahargaan Kabugaran Digital

Hoyong diajar langkung seueur? Didatangan kami di https://www.mcafee.com/en-us/resources/digital-wellness.html atawa ngahontal EmployeeBenefits@mcafee.com.

Nepangkeun McAfee+

Maling identitas sareng panyalindungan privasi pikeun kahirupan digital anjeun


#Mangpaat #Perlindungan #Kumaha #Organisasi #Mangpaat #tina #Kabugaran #Digital

Di tempat kerja di sakumna dunya, karyawan satuju aranjeunna resep pisan panyalindungan online.

Panaliti gabungan kami sareng Statista nunjukkeun sentimen éta. Di sakuliah dunya, 80% atawa leuwih karyawan nyebutkeun yén panyalindungan online penting atawa pohara penting pikeun aranjeunna. Dumasar kana naon anu urang tingali dina tulisan sateuacana dina séri ieu, ieu sanés héran.

Aya, urang bahas sabaraha waktos aranjeunna méakkeun online. méh-méhan Tujuh rata jam sapoé. Leuwih ti éta, maranéhna méakkeun leuwih waktos ngalakukeun hal nu leuwih penting. Aranjeunna ngatur kauangan, balanja, ngawas kasehatan, bahkan nganjang ka dokter online. Sareng dina tingkat sajarah anu luhur sareng ningkat.

Nanging, sareng paningkatan kagiatan ieu, aya ogé paningkatan résiko. Panaliti kami mendakan yén 27% karyawan sadunya nyarios yén aranjeunna korban cybercrime. Kombinasi maling data, malware, phishing sareng serangan spearphishing sasaran mangrupikeun pemicu. Ahéng, leuwih ti satengah karyawan di AS ngalaporkeun maling sénsitip inpo (54%).

Catetan pikeun organisasi, panilitian urang mendakan yén 1 tina 2 pagawé ogé nganggo hiji atanapi langkung alat pribadi pikeun damel. Paling sering éta alat Android (60%) atawa Windows (55%). Alat ios ogé nangtung dina 33%.

Ieu ngajantenkeun pasualan anu kuat pikeun nawiskeun panyalindungan online komprehensif salaku bagian tina program kaséhatan digital. Dunungan meunang kapercayaan yén pagawé maranéhanana ditangtayungan, euweuh urusan alat naon maranéhna ngagunakeun. Karyawan nampi panyalindungan anu dipikahoyong, sareng peryogi, pikeun tetep aman online di tempat damel sareng dina kahirupan sapopoe. Duanana nguntungkeun.

Sadayana kauntungan tina panyalindungan online.

Sapertos organisasi ngalaksanakeun langkah-langkah pelindung pikeun ngajagi karyawanna dina alat bisnis, panyalindungan online komprehensif ngalakukeun hal anu sami pikeun alat pribadina. Ku cara kieu, organisasi nampi kapastian yén karyawanna ditangtayungan dina ampir unggal alat anu aranjeunna anggo, dimana waé aranjeunna ngagunakeunana.

Janten, kumaha perlindungan komprehensif sapertos kitu? Perlindungan online anu komprehensif sapertos urang sanés ngan ukur antipirus. Ieu ngajagi sadaya karyawan, ku cara ngajagi alat, privasi, sareng privasi inpo. Di jerona, pituduh ieu nyertakeun ukuran panyalindungan online pangsaéna anu paling dipikahoyong ku karyawan. Salaku panalungtikan urang sareng Statista kapanggih, lima léngkah anu paling luhur anu dipikahoyong kalebet:

  • Perlindungan maling identitas.
  • Perlindungan sandi.
  • Kaamanan alat.
  • Perlindungan tina situs jahat.
  • Perlindungan privasi online.

Éta ogé kalebet seueur deui fitur anu aranjeunna henteu sadar yén éta tiasa mangpaat pisan pikeun aranjeunna. Sababaraha conto:

  • Transaksi Monitoring ngawas transaksi dina bank disambungkeun, kartu kiridit, sarta 401 (k) rekening. Ieu ngabantuan karyawan gancang ngaidentipikasi transaksi curang jeung ngajaga kabeungharan jeung investasi maranéhanana.
  • McAfee Scam Protection ngagunakeun kecerdasan jieunan (AI) pikeun merangan serangan phishing. Éta otomatis ngadeteksi panipuan téks sareng tiasa meungpeuk tautan picilakaeun dina email, média sosial, sareng seueur deui.
  • Industri urang munggaran Score Protection McAfee mantuan aranjeunna ningkatkeun kaamanan maranéhanana sakabéh. Éta mariksa kasehatan panyalindungan online karyawan anjeun sareng nyayogikeun léngkah-léngkah saderhana pikeun ngalereskeun bintik-bintik lemah sareng ningkatkeun skorna.

Perlindungan online komprehensif nawiskeun lapisan panyalindungan tambahan pikeun karyawan, naha aranjeunna damel jarak jauh, dina peran hibrid, atanapi di kantor. Karyawan ningali éta salaku kauntungan anu ageung.

Karyawan ningali panyalindungan online salaku kauntungan hébat.

Dunungan terang pisan yén pakét kauntungan anu pikaresepeun ngabantosan narik sareng nahan karyawan anu saé. Kitu ogé, pagawé nyarios hal anu sami dina panalungtikan urang. Sacara global, 4 ti 5 pagawé nyebutkeun kauntungan mangrupakeun konci pikeun gabung jeung tetep di hiji pausahaan.

Husus pikeun panyalindungan online sareng kaséhatan digital, 55% karyawan nyarios panyalindungan online salaku kauntungan anu penting. Ieu nempatkeun éta dina hubungan anu caket sareng kauntungan inti anu sanés. Di India, Brazil sareng Australia, panyalindungan online ketat pisan disambungkeun kalayan perawatan kaséhatan sareng cuti dibayar. Di Amérika Serikat sareng nagara Éropa, 2 ti 5 pagawé nganggap panyalindungan digital online dihijikeun sareng kauntungan karyawan inti sapertos waktos mayar sareng bonus.

Pagawe sacara lega ngakuan yén panyalindungan sapertos kitu ogé nguntungkeun perusahaanna. Leuwih ti satengah nyebutkeun aranjeunna museurkeun panyalindungan online sabab bisa ngajaga data jeung jaringan tina aksés nu teu sah (67%). Langkung ti satengah (52%) nyarios ieu tiasa ngabantosan aranjeunna ngahindarkeun kabiasaan anu picilakaeun anu aranjeunna henteu sadar Kamungkinan jeopardize jobs maranéhanana.

Karyawan mantuan nyieun panyalindungan online kauntungan.

Perlindungan online komprehensif salaku bagian tina program kabugaran digital tiasa masihan mangpaat pikeun karyawan sareng pangusaha. Karyawan ningali kauntungan nalika aranjeunna langkung seueur nanganan masalah sénsitip sareng pribadi sacara online, tina kauangan dugi ka kaséhatan sareng kabugaran.

Kalawan ngaronjat reliance on internét, aya ngaronjat résiko tina Hacking, serangan jeung panipuan. Perlindungan online tiasa ngirangan résiko ieu sacara signifikan. Ieu mantuan nyegah cyberattacks nu bisa ngarampog karyawan waktu jeung duit bari maranéhna nyoba cageur tina serangan. Sarta eta nyadiakeun jalur jelas maju ngaliwatan léngkah recovery lamun aya breach data atawa maling identitas.

Salian nawiskeun kauntungan anu dihargaan pisan ku karyawan, organisasi ogé tiasa nyandak kauntungan nalika aranjeunna nawiskeun panyalindungan online anu komprehensif. Aranjeunna bakal ngagaduhan karyawan anu teu kabeungharan sareng teu kaganggu ku serangan anu ngaganggu. Salaku tambahan, aranjeunna bakal manjangkeun panyalindungan ka alat pribadi anu dianggo ku karyawanna. Satengah tina alat dianggo pikeun tujuan padamelan sareng pribadi.

Dina tulisan kami salajengna, kami bakal ngabantosan anjeun ngajelaskeun kasus bisnis pikeun panyalindungan online sareng program kaséhatan digital tina sudut pandang organisasi. Dumasar kana wawancara jeung organisasi sakuliah vertikal sarta ukuran, urang bakal ningali naon maranéhna kudu nyebutkeun ngeunaan peran kaséhatan digital di gaw maranéhanana kiwari.

Catetan Editor: Hoyong diajar langkung seueur? Didatangan kami di https://www.mcafee.com/en-us/resources/digital-wellness.html atawa ngahontal EmployeeBenefits@mcafee.com.

Nepangkeun McAfee+

Maling identitas sareng panyalindungan privasi pikeun kahirupan digital anjeun


#Mangpaat #Perlindungan #Naha #Karyawan #Ngahargaan #Kabugaran #Digital