Optus, salah sahiji operator telekomunikasi panggedena di Australia, ngalaporkeun warta ngeunaan palanggaran data anu mungkin geus kompromi informasi konsumén ayeuna jeung urut.

Nalika tulisan ieu, perusahaan henteu nyatakeun sabaraha palanggan anu dipangaruhan, nyatakeun panyelidikan anu lumangsung babarengan sareng penegak hukum sareng pejabat pamaréntahan Australia.

Numutkeun kana Optus, palanggaran ieu tiasa kalebet ieu:

“Inpormasi anu tiasa diungkabkeun kalebet nami palanggan, tanggal lahir, nomer telepon, alamat email, sareng, pikeun sababaraha palanggan, alamat, nomer dokumén idéntifikasi sapertos SIM atanapi nomer paspor. Rincian pamayaran sareng kecap akses akun teu acan dikompromi.”

Optus ayeuna ngabéjaan ka konsumén anu tiasa kapangaruhan ku pelanggaran ieu ngalangkungan SMS sareng pesen email. Nanging, perusahaan ngajantenkeun bédana penting di dieu:

“Kami henteu ngirim tautan dina SMS atanapi email. Upami palanggan nampi email atanapi SMS kalayan tautan anu ngaku ti Optus, aranjeunna disarankan yén ieu sanés komunikasi ti Optus. Punten ulah ngaklik tautan naon waé.”

Sering saatos pelanggaran, penjahat cyber bakal ngirim komunikasi palsu nganggo nami perusahaan anu kapangaruhan. Ieu tiasa kalebet serangan phishing via email sareng SMS naroskeun inpormasi pribadi sareng akun atanapi taktik sanés anu nyobian ngamangpaatkeun pelanggaran anu diumumkeun.

Optus ngajaga para nasabahna diropéa dina kamajuan panganyarna dina ramatloka na, nu ngawengku FAQ komprehensif detailing naon anu lumangsung, naon léngkah anu dilaksanakeun, sarta naon konsumén bisa ngalakukeun sanggeus pengumuman ieu.

Naon anu kuring kedah laksanakeun upami kuring nyangka inpormasi kuring kalibet dina palanggaran Optus?

Iraha waé pelanggaran data lumangsung, inpormasi pribadi anjeun anu diungkabkeun tiasa dianggo ku anu nyobian panipuan atanapi maling identitas. Potongan inpormasi pribadi anu béda tiasa langkung mangpaat pikeun aranjeunna tibatan anu sanés.

Sababaraha inpormasi mangpaat langsung, sapertos lisénsi supir atanapi inpormasi kartu kiridit sabab langsung ngaidentipikasi anjeun. Anu sanésna ngabantosan sacara henteu langsung, sapertos ID alat, riwayat browsing, inpormasi geolokasi, sareng alamat protokol internét. Sanaos aranjeunna henteu ngaidentipikasi anjeun nyalira, penjahat cyber tiasa nyusun idéntitas anjeun upami aranjeunna gaduh inpormasi kaayaan anu cukup ngeunaan anjeun.

Kusabab ieu, aya léngkah-léngkah anu anjeun tiasa lakukeun pikeun ngajagaan diri saatos ngalanggar data, anu ngalibatkeun kombinasi pencegahan sareng sababaraha ngawaskeun anjeun.

Gawé sareng ahli kiridit sareng pamulihan identitas

Upami anjeun janten korban panipuan atanapi maling saatos ngalanggar data, ahli pamulihan anu dilisensikeun tiasa ngabantosan anjeun mulangkeun kiridit sareng identitas anjeun. Upami anjeun kantos ngalaman panipuan atanapi maling sateuacanna, atanapi terang saha waé anu ngagaduhan, pamulihan tiasa janten prosés anu nyéépkeun waktos sareng stres upami anjeun ngalakukeun nyalira. Kalayan McAfee + Advanced, anjeun nampi dukungan saban poé ti ahli pamulihan anu diidinan terbatas anu tiasa nyandak léngkah-léngkah anu tiasa ngabantosan mulangkeun kiridit sareng identitas anjeun.

Gawe sareng ahli tiasa masihan anjeun katenangan tambahan, khususna dina waktos kateupastian anu ageung. Kahiji, anjeun bakal terang yén profésional nuju ngerjakeun kasus anjeun-hiji anu terang persis dimana ngamimitian sareng naon anu kedah dilakukeun pikeun kéngingkeun hasil anu pangsaéna. Kadua, anjeun bakal ngémutan deui waktos anu berharga, waktos anu anjeun bakal dibuang upami anjeun ngalakukeun prosésna nyalira.

Awas pikeun serangan phishing

Sakumaha didadarkeun di luhur, kalayan sababaraha inpormasi pribadi dina panangan, penjahat cyber tiasa milarian langkung seueur. Éta tiasa ngiringan palanggaran éta kalayan séri serangan phishing anu alihan anjeun ka situs-situs panipuan anu dirancang pikeun maok inpormasi pribadi anjeun-boh ku cara nipu anjeun pikeun nyayogikeunana atanapi ku maok tanpa kanyahoan anjeun. Ku kituna, salawasna wijaksana pikeun tetep waspada kana pesen unsolicited atawa telepon nu solicit informasi ti anjeun dina sababaraha formulir atawa sejen, mindeng dina cara nu ajakan atawa tekanan anjeun pikeun ngalakukeun.

Pertimbangkeun ngagunakeun monitoring identitas

Ladenan ngawaskeun identitas tiasa ngawas inpormasi anjeun tina alamat email ka KTP sareng nomer telepon pikeun tanda-tanda palanggaran supados anjeun tiasa nyandak tindakan pikeun ngamankeun akun anjeun sateuacan dianggo pikeun maling identitas. Inpormasi pribadi anu diékstrak tina palanggaran data tiasa dugi ka pasar wéb poék dimana éta dipésér ku penjahat cyber sanés supados aranjeunna tiasa ngaluncurkeun serangan sorangan. McAfee ngawas web poék pikeun inpormasi pribadi anjeun sareng masihan peringatan awal upami data anjeun kapendak, rata-rata 10 bulan langkung awal ti jasa anu sami.

Ganti kecap akses anjeun sareng nganggo manajer sandi

Sanaos inpormasi login katingalina teu kapangaruhan, ngapdet kecap akses masih janten ukuran kaamanan anu kuat. Sandi anu kuat sareng unik anu pangsaéna, anu hartosna henteu pernah nganggo deui kecap konci anjeun dina sababaraha situs sareng platform. Ngagunakeun manajer sandi bakal mantuan Anjeun tetep dina luhureun hal, bari ogé ngajaga kecap akses Anjeun aman. Oge, ngarobah kecap akses Anjeun sacara rutin bisa ngajadikeun kecap akses dipaling sia sia sabab geus leungit.

Aktipkeun auténtikasi dua faktor

Sanaos kecap konci anu kuat sareng unik mangrupikeun garis pertahanan anu saé, ngamungkinkeun auténtikasi dua faktor dina akun anjeun bakal ngabantosan alesan anjeun ku nyayogikeun lapisan kaamanan tambahan. Ayeuna beuki umum ningali dimana bank sareng sagala jinis jasa online ngan bakal ngijinkeun aksés kana akun anjeun saatos anjeun nyayogikeun kodeu aksés sakali-kali dikirim ka email atanapi smartphone anjeun. Upami akun anjeun ngadukung auténtikasi dua faktor, aktipkeun.

Hapus data pribadi anjeun sacara online

Sakumaha anu disebatkeun sateuacana, inpormasi anu dipaling dina palanggaran data sacara henteu langsung tiasa ngaidentipikasi anjeun. Tapi nalika dihijikeun sareng inpormasi anu sanés, éta tiasa langsung ngidentipikasi anjeun. Hiji cara cybercriminals ngajawab teka gambar identitas ieu ku informasi disadiakeun ku calo data anu meuli jeung ngajual informasi pribadi online. Nanging, anjeun tiasa ngontrol ieu. Jasa Pembersih Data Pribadi kami nyeken situs calo data anu berisiko tinggi pikeun inpormasi pribadi anjeun teras ngabantosan anjeun ngahapusna-anu nolak inpormasi cybercriminals panginten kedah ngalakukeun maling identitas.

Pariksa kiridit anjeun sarta mertimbangkeun a freeze kiridit

Nalika inpormasi pribadi dileupaskeun, mungkin waé hacker, scammers atanapi maling bakal ngamangpaatkeunana. Ieu tiasa kalebet panipuan, dimana aranjeunna narik dana tina akun anu tos aya, sareng maling, dimana aranjeunna nyetél akun énggal dina nami korban.

Sanaos dipercaya yén henteu aya inpormasi pamayaran anu kalibet dina palanggaran ieu, para nasabah tetep kedah nyandak léngkah-léngkah pikeun ngawaskeun pernyataan sareng laporan kiridit sadayana supados aranjeunna tiasa ningali sareng ngatasi kagiatan anu teu biasa. Optus parantos ngumumkeun yén éta bakal nawiskeun 12 bulan kiridit sareng ngawaskeun identitas ka para nasabah anu kapangaruhan ku Equifax, salah sahiji lembaga kiridit global perdana, gratis.

Léngkah sanésna anu tiasa dilakukeun ku nasabah nyaéta ngabébaskeun kiridit dina laporan kiriditna sareng agénsi kiridit utama di Australia- Equifax, illion, sareng Experian. Ieu bakal ngabantosan nyegah penjahat siber tina muka jalur kiridit énggal atanapi nyandak pinjaman dina nami korban ku “ngabéréskeun” laporan kiriditna supados poténsi kreditor henteu tiasa narik aranjeunna pikeun rujukan. Sarat pikeun ngayakeun laporan kiridit bakal rupa-rupa, jadi parios kalawan unggal lembaga pikeun detil.

Pertimbangkeun ngagunakeun panyalindungan online komprehensif

Hiji suite komprehensif ngeunaan software panyalindungan online bisa nawarkeun hiji lapisan tambahan kaamanan pikeun panyalindungan hareup. Salian waktos online anu langkung pribadi sareng aman sareng VPN, ngawaskeun identitas, sareng manajemén kecap akses, panyalindungan sapertos McAfee + Advanced kalebet panyalindungan browser wéb anu tiasa ngablokir tautan anu bahaya sareng curiga anu tiasa nyababkeun anjeun kana malware atanapi scam phishing-anu tiasa panyalindungan antipirus. t. Nyorangan.

Naha kuring kedah ngagentos lisénsi supir sareng paspor sareng nomer KTP énggal?

Numutkeun kana Optus, sababaraha anu kapangaruhan tiasa gaduh lisénsi supir sareng / atanapi nomer ID paspor anu kapangaruhan ku palanggaran éta. Kusabab lisénsi sareng nomer ID paspor mangrupikeun potongan inpormasi anu tiasa diidentipikasi sacara pribadi, saha waé anu dibéjakeun ku Optus yén jumlahna tiasa dipangaruhan kedah mertimbangkeun ngarobih éta.

Prosés pikeun ngagentos boh dokumén bakal béda-béda gumantung kana kaayaan atanapi wilayah anjeun. Dibikeun wengkuan serangan, sababaraha nagara bagian jeung wewengkon geus ngusulkeun nyieun pengecualian kana aturan pikeun korban serangan. Nalika tulisan ieu, gambarna terus-terusan mekar, janten milarian petunjuk ti pamaréntah lokal anjeun.

Pelanggaran data Optus – Anjeun gaduh cara pikeun ngajagaan diri

Henteu sakabéh data breaches nyieun warta. Usaha sareng organisasi, ageung sareng alit, sadayana janten korban éta, sareng rutin. Léngkah-léngkah anu anjeun tiasa laksanakeun di dieu nyaéta léngkah-léngkah anu anjeun tiasa laksanakeun sanaos anjeun henteu yakin yén anjeun kajebak dina palanggaran Optus. Sakumaha anjeun tiasa tingali, sababaraha hal ieu preventif, anu penting sabab kecap tina palanggaran data condong ngahontal konsumén poé, minggu, atawa malah bulan sanggeus aranjeunna kapanggih – nyadiakeun cybercriminals kasempetan cukup pikeun ngalakukeun sagala jinis kejahatan identitas dina. Samentara éta.

Dina hal ieu, palanggaran éta kedah janten warta kusabab ukuran sareng skala anu katingali. Sareng kusabab Optus damel sareng penegak hukum sareng pejabat pamaréntahan, langkung rinci ngeunaan serangan sareng saha anu kapangaruhan bakal muncul.

Nanging, anjeun gaduh alesan pikeun ngalakukeun ayeuna tinimbang ngantosan warta tambahan. Tetep dina luhureun kiridit sareng identitas urang sok penting, tapi tempo sadaya alat, aktip, sarta akun urang simpen dinten ieu ninggalkeun urang leuwih kakeunaan ti kantos, sahingga ngajaga diri hiji kudu.


#Pelanggaran #Data #Optus #Léngkahléngkah #anu #Bisa #Dilaksanakeun #pikeun #Ngajagi #Diri

Peretas parantos ngeposkeun sababaraha catetan kaséhatan anu dipaling sanés dina wéb poék — saatos pelanggaran anu berpotensi mangaruhan ampir 8 jalma. jutaan konsumén Medibank Australia, babarengan jeung ampir 2 juta tambah konsumén internasional.

Catetan dipaling Pelanggaran dilaporkeun dina Oktober di Medibank, salah sahiji panyadia asuransi kaséhatan swasta pangbadagna Australia. Kusabab populasi Australia ampir 26 juta jalma, ampir sapertilu tina populasi tiasa kapangaruhan.

Peretas teras ngaluarkeun tungtutan ransomware kalayan ancaman ngaleupaskeun catetan. Kalayan tungtutanna teu diturutan, para peretas teras mimiti ngeposkeun catetan dina bets, anu munggaran dina 8 Nopémber.th Jeung release panganyarna dina 14. Nopémberth.

Numutkeun MedibankCatetan sareng inpormasi sapertos kitu tiasa kalebet diagnosis, daptar kaayaan, sareng inpormasi salajengna sapertos:

“[P]data pribadi saperti ngaran, alamat, tanggal lahir, nomer telepon, alamat surélék, nomer Medicare pikeun konsumén AHM (sanes tanggal béakna), dina sababaraha kasus nomer paspor pikeun siswa internasional urang (sanes tanggal béakna), jeung sababaraha data klaim kaséhatan. ”

Medibank ngajaga para nasabahna diropéa dina kamajuan panganyarna dina website na sarta salajengna nyatakeun maranéhna bakal ngahubungan konsumén, via email na pos, pikeun netelakeun naon geus dipaling na naon geus diterbitkeun dina web poék.

Naon anu kudu dilakukeun upami kuring nyangka inpormasi kuring kalibet dina palanggaran Medibank?

Iraha waé palanggaran data lumangsung, éta hartosna inpormasi pribadi anjeun tiasa dugi ka tangan pihak anu henteu tanggung jawab. Dina kasus Medibank, para peretas masangkeun inpormasi anu dipaling dina wéb poék, anu hanjelu hartosna kasempetan anu ageung. ti a poténsi scammers atanapi maling meunang leungeun maranéhna dina informasi ieu ampir pasti.

Kusabab ieu, aya léngkah-léngkah anu anjeun tiasa lakukeun pikeun ngajagaan diri saatos ngalanggar data, anu ngalibatkeun kombinasi pencegahan sareng sababaraha ngawaskeun anjeun.

Langsung laporkeun sagala pamakean inpormasi atanapi akun anjeun anu teu diidinan

Menteri Dalam Negeri Clare O’Neil naroskeun ka warga Australia “Telepon Layanan Australia upami anjeun yakin yén aya kagiatan anu henteu sah dina akun Medicare anjeun.” Salajengna, Urang Australia tiasa nyandak léngkah-léngkah tambahan di handap ieu pikeun ngajagaan diri saatos maling identitas.

Awas serangan phishing

Kalayan sababaraha inpormasi pribadi dina panangan, aktor anu goréng tiasa milarian langkung seueur. Éta bisa nuturkeun nepi ngalanggar jeung spin a serangan phishing nu alihan anjeun ka loka curang dirancang pikeun maok informasi pribadi Anjeun-boh ku tricking anjeun nyadiakeun atawa ku maok tanpa pangaweruh anjeun. Ku kituna salaku Éta salawasna wijaksana tetep panon skeptis kabuka pikeun pesen unsolicited nu nanya anjeun informasi dina sababaraha formulir atawa sejen, mindeng dina cara nu nyorong atawa tekenan anjeun meta. Salawasna waspada pikeun serangan phishing, khususna saatos ngalanggar.

Upami anjeun dikontak ku Medibank, pastikeun komunikasina sah. Aktor jahat tiasa nyamar Medibank pikeun maok inpormasi pribadi. Entong klik tautan anu dikirim dina email, téks, atanapi pesen. Gantina, buka langsung ka ramatloka Medibank atawa kontak aranjeunna ku telepon langsung.

Ganti kecap akses anjeun sareng nganggo manajer sandi

Sanaos inpormasi login katingalina teu kapangaruhan, ngapdet kecap akses masih janten ukuran kaamanan anu kuat. Sandi anu kuat sareng unik anu pangsaénanu hartina pernah make deui sandi anjeun sakuliah situs na platform.Ngagunakeun manajer sandibakal ngabantosan anjeun tetep dina luhureun éta sadayana, bari ogé ngajaga kecap konci anjeun aman. Salaku tambahan, ngarobih sandi anjeun sacara rutin tiasa ngirangan résiko anjeun upami aya palanggaran data. Nyaéta, kecap konci anu rusak henteu saé pikeun peretas upami anjeun parantos ngarobih.

Aktipkeun auténtikasi dua faktor

Sanaos kecap konci anu kuat sareng unik mangrupikeun garis pertahanan anu saé, ngamungkinkeun auténtikasi dua faktor dina akun anjeun bakal ngabantosan alesan anjeun ku nyayogikeun lapisan kaamanan tambahan. Ayeuna beuki umum ningali, dimana bank sareng sagala jinis jasa online ngan bakal ngijinkeun aksés kana akun anjeun saatos anjeun masihan kodeu aksés sakali-kali dikirim ka email atanapi smartphone anjeun. Upami akun anjeun ngadukung auténtikasi dua faktor, aktipkeun.

Pertimbangkeun ngagunakeun monitoring identitas

Jasa ngawaskeun identitas bisa ngawas sagalana ti alamat surélék ka kartu kiridit, nomer rekening bank, jeung nomer telepon pikeun tanda palanggaran jadi Anjeun bisa nyokot tindakan pikeun ngamankeun akun anjeun saméméh dipaké pikeun maling identitas. Inpo pribadi sasari tina breaches data bisa mungkas nepi di pasar web poék keur dibeuli ku aktor goréng lianna ngarah bisa ngajalankeun serangan sorangan. Ladenan ngawaskeun identitas McAfee ngabantosan anjeun ngawas inpormasi pribadi anjeun sareng ngingetkeun anjeun upami data anjeun kapendak, rata-rata 10 bulan langkung awal tibatan jasa anu sami.

Pariksa kiridit anjeun sarta mertimbangkeun a freeze kiridit

Nalika inpormasi pribadi dileupaskeun, mungkin waé hacker, scammers atanapi maling bakal ngamangpaatkeunana. Ieu tiasa kalebet panipuan, dimana aranjeunna narik dana tina akun anu tos aya, sareng maling, dimana aranjeunna nyiptakeun akun énggal. milik anjeun Ngaran. Ieu tiasa kalebet maling identitas, dimana aya anu nyamar janten anjeun, umumna pikeun kéngingkeun aksés kana inpormasi atanapi jasa langkung seueur, sareng tiasa ningkat kana panipuan identitas, dimana dana dipaling tina akun anjeun.

Léngkah sanésna anu tiasa dilakukeun ku nasabah nyaéta ngabébaskeun kiridit dina laporan kiriditna sareng agénsi kiridit utama di Australia- Equifax, illion, sareng Experian. Ieu bakal nulungan nyegah aktor goréng tina muka garis kiridit anyar atawa nyokot kaluar gajian dina ngaran anjeun ku “katirisan” laporan kiridit anjeun jadi lenders poténsi moal bisa narik eta up pikeun rujukan. Sarat pikeun ngayakeun laporan kiridit bakal rupa-rupa, jadi parios kalawan unggal lembaga pikeun detil.

Pertimbangkeun ngagunakeun panyalindungan online komprehensif

Asuite lengkep software panyalindungan online tiasa nawiskeun lapisan kaamanan tambahan. maling identitas umumna difokuskeun target gampang pikeun ngahemat waktos. Ningkatkeun kaamanan dina sabagéan ageung data anjeun tiasa ngajantenkeun anjeun janten target anu langkung hese. Salian waktos online anu langkung pribadi sareng aman sareng VPN, ngawaskeun identitas, sareng manajemén kecap akses, ieu kalebet panyalindungan browser wéb anu tiasa meungpeuk tautan anu jahat sareng curiga anu tiasa nyababkeun anjeun kana malware atanapi panipuan phishing — anu tiasa dilakukeun ku panyalindungan antipirus, henteu. Entong ngalakukeunana sorangan. Tambih Deui, McAfee nawiskeun dukungan ti ahli pamulihan anu dilisensikeun anu tiasa ngabantosan anjeun pulih kiridit anjeun, bisi waé.

Naha kuring kudu ngaganti SIM kuring?

Per Medibank, sababaraha korban palanggaran tiasa terang nomer SIM na. Dibikeun lisénsi éta angka mangrupa sapotong unik tina informasi diidentipikasikeun pribadi, saha anu dibere beja ku Medibank yén informasi maranéhanana bisa geus kapangaruhan kudu mertimbangkeun ngarobah éta. Prosés ngagantian a lisénsi dokumén bakal rupa-rupa gumantung kana kaayaan atawa wewengkon Anjeun.

Pelanggaran Optus panganyarna dina Séptémber 2022 nyababkeun sababaraha nagara bagian sareng wilayah ngajukeun pangecualian kana aturan pikeun korban serangan, janten parios pituduh pamaréntahan lokal anjeun.

Pelanggaran data Medibank – Anjeun gaduh cara pikeun ngajagaan diri anjeun

Henteu sakabéh breaches data nyieun warta. Usaha sareng organisasi, ageung sareng alit, sadayana janten korban éta, sareng rutin. Léngkah-léngkah anu anjeun tiasa laksanakeun di dieu nyaéta léngkah-léngkah anu anjeun tiasa laksanakeun sanaos anjeun henteu yakin yén anjeun kajebak dina palanggaran Medibank.

Nanging, anjeun gaduh alesan pikeun ngalakukeun ayeuna tinimbang ngantosan warta tambahan. Tetep di luhur kiridit sareng identitas urang sok penting, tapi nginget sadaya alat, aplikasi, sareng akun anu urang simpen ayeuna ngajantenkeun urang langkung kakeunaan ti kantos, anu ngajantenkeun panyalindungan.


#Pelanggaran #Data #Medibank #Léngkahléngkah #anu #Bisa #Dilaksanakeun #pikeun #Ngajagi #Diri