Naha anjeun ngarepkeun mésér bumi atanapi ngalamar mobil, pinjaman pribadi, atanapi bisnis dina waktos anu sami? A skor kiridit alus mantuan ngahontal sagala hal ieu. Anjeun henteu kantos terang yén twists sareng péngkolan hirup tiasa nyandak anjeun, janten sanaos tonggak finansial ieu henteu aya dina radar anjeun ayeuna, éta saé terang yén skor kiridit anu saé bakal muka seueur panto pikeun anjeun nalika anjeun siap. Langkung saé skor kiridit anjeun, langkung dipikaresep anjeun kéngingkeun pinjaman anu anjeun pikahoyong kalayan suku bunga pangsaéna. Jalma-jalma nyéépkeun taun (sanaos puluhan taun!) Didamel pikeun ningkatkeun skor kiridit naS pikeun muka loba kasempetan. Tapi dina sakotéap panon, fraudsters kiridit bisa ngusap kaluar sagala gawé teuas sarta ngabalukarkeun karuksakan kiridit jangka panjang. Aranjeunna ngarugikeun loba duit pikeun ngalereskeun sarta nyandak taun pikeun ngalereskeun.

Seueur jalma bingung kumaha carana nyegah masalah ieu atanapi naon anu kudu dilakukeun upami aranjeunna nyangka maling identitas. Untungna, layanan McAfee anyar disebut konci kiridit na freezes kaamanan, nu ngawengku freezes kiridit, mangrupakeun alat hébat pikeun nambahkeun kana sabuk alat panyalindungan kiridit Anjeun. Éta bakal ngabantosan ngajagi inpormasi anu paling pribadi anjeun tina maling, sareng duanana jasa bakal ngabantosan anjeun katenangan anu anjeun peryogikeun pikeun ngalaksanakeun dinten anjeun kalayan percaya diri.

Tetep maca pikeun leuwih jéntré ngeunaan lockouts kiridit McAfee sarta nyekel kaamanan sarta manggihan kumaha anjeun bisa make eta pikeun mantuan Anjeun ngalawan konsékuansi négatip tina maling identitas.

Kahiji, Naon Dupi Panipuan Kredit?

Penipuan kiridit mangrupikeun jinis maling idéntitas dimana penjahat ngagunakeun inpormasi anjeun pikeun nginjeum artos, muka kartu kiridit atanapi debit énggal, atanapi nganggo kartu anjeun pikeun ngagaleuh anu henteu pernah ditujukeun pikeun mayar. Lajeng, nalika injeuman standar na tagihan tumpukan up, korban mindeng ditinggalkeun kalawan skor kiridit maranéhanana di disarray.

Numutkeun kana FTC, panipuan kiridit mangrupikeun jinis maling identitas anu paling umum dina taun 2020 sareng 2021, nampi ampir 18,000 laporan ti jalma anu nyarios yén aya jalma anu ngagunakeun inpormasina pikeun kéngingkeun aksés ilegal kana rekening kartu kiridit na.1

Naon Dupi McAfee Credit Lockouts sareng Kaamanan Freezes?

Pikeun mastikeun urang sadayana dina halaman anu sami, ieu mangrupikeun definisi gancang ti McAfee‘S konci kiridit na kaamanan freeze jasa.

  • Konci kiridit. Ladenan anu nyayogikeun cara anu gancang sareng gampang pikeun ngonci inpormasi kiridit anjeun sareng salah sahiji biro kiridit utama upami inpormasi pribadi anjeun dikompromi sareng ogé tiasa dianggo salaku ukuran pencegahan. Anjeun tiasa gancang ngaktifkeun atanapi nganonaktipkeun fungsionalitas TransUnion ngalangkungan Pusat Perlindungan McAfee.
  • Kaamanan beku. Ladenan anu nyayogikeun pitunjuk sareng inpormasi kontak pikeun nyetél kiridit, bank, sareng utilitas beku. A kiridit freeze tiasa diatur sareng masing-masing tina tilu biro kiridit utama, TransUnion, Equifax, sareng Experian. Kiridit freezes nyegah paling panipuan patali kiridit ku ngahulag pausahaan tina ngakses laporan kiridit anjeun, hiji hambalan diperlukeun pikeun muka gajian, kartu kiridit, sarta leuwih dina ngaran anjeun. A freeze kiridit merlukeun informasi leuwih ti konci kiridit pikeun nyetél tur biasana nyokot 24 jam pikeun nerapkeun atawa cabut.

Konci kiridit sareng kiridit ngabekukeun duanana ngeureunkeun perusahaan tina ngakses inpormasi kiridit anjeun tanpa idin anjeun nalika aplikasi pinjaman atanapi kartu kiridit dikintunkeun. Beda utama perenahna di speed na sinyalna biro kiridit maranéhanana. Ku ngaktifkeun toggle di McAfee Protection Center, ngaktipkeun konci kiridit ampir sakedapan. Kiridit freezes tiasa nyandak nepi ka sapoé pikeun ngaktipkeun atawa mupus; kumaha oge, eta bisa nawiskeun panyalindungan leungitna finansial kuat di paling nagara bagian AS lamun hiji garis kiridit teu sah ngaliwatan bari sakabeh tilu bureaus kiridit beku. Oge, konci kiridit McAfee ngeureunkeun hiji biro kiridit tina ngakses akun anjeun, sedengkeun freeze kiridit ngidinan Anjeun ngeureunkeun tilu.

Pastikeun anjeun muka konci sareng kas kaluar sks anjeun sateuacan ngalakukeun ieu:

  • Ngalamar injeuman
  • Panawaran pikeun kartu kiridit
  • Jieun purchases badag nu merlukeun pembiayaan, kayaning parabot mahal, mobil, atawa imah
  • Ngabiayaan deui KPR anjeun

Ieu mangrupikeun kaayaan dimana bank atanapi tukang kiridit kedah ngaksés file kiridit anjeun. Untungna, kalayan kasempetan mésér sareng ngabiayaan sapertos kieu, anjeun biasana ngarencanakeun sateuacanna, janten anjeun kedah gaduh seueur waktos pikeun masihan aksés kana kiridit anjeun. Pikeun muka konci kiridit anjeun, ngan klik switch konci kiridit. Pikeun muka konci beku, paké tautan anu disayogikeun sami, log in kana akun anjeun, teras turutan pitunjuk ti dinya.

Pikeun langkung ngabantosan anjeun mutuskeun jasa mana anu pangsaéna pikeun kabutuhan anjeun, ieu mangrupikeun kaayaan dimana kiridit dikonci sareng kiridit asup katirisan bakal pohara mantuan.

Naon Anu Ngonci Kredit Paling Éféktif Ngalawan?

Konci kiridit McAfee ngamungkinkeun anjeun ngaktipkeun sareng nganonaktipkeun kamampuan pikeun hiji biro kiridit ngaksés laporan kiridit anjeun. Biasana, ngalamar konci kiridit anjeun sareng biro peryogi ngeusian formulir sareng émut PIN pikeun nerapkeun atanapi ngahapus konci éta. Henteu nganggo konci kiridit McAfee! Anjeun tiasa ngaktipkeun sareng mareuman konci sesuka hati ngaliwatan Pusat Perlindungan McAfee.

Genah sareng kecepatan luar biasa idéal dina kaayaan dimana anjeun prihatin yén penjahat gaduh inpormasi pribadi anjeun sareng tiasa dianggo pikeun muka rekening dina nami anjeun anu teras tiasa ngarusak kiridit masif anjeun anu lumayan. Sababaraha urang tiasa milih pikeun salawasna ngaktipkeun konci kiridit sareng ngan ukur muka konci nalika aranjeunna ngalamar kartu kiridit atanapi pinjaman. Ku cara éta, aranjeunna tiasa langkung saé ngeunaan kaamanan skor kiridit na.

Naon Dupi Kredit Freezes Paling Éféktif Ngalawan?

Kiridit katirisan nyadiakeun panyalindungan jeung karapihan pikiran kawas konci kiridit; kumaha oge eta ngidinan Anjeun pikeun freeze akun anjeun dina sakabéh tilu bureaus kiridit utama. Nalika creditors pariksa skor kiridit anjeun, aranjeunna tiasa ngalakukeun eta kalawan sagala biro kiridit. Upami anjeun ngabébaskeun aksés ngan hiji biro kana inpormasi anjeun, éta tetep ngantepkeun dua biro sanés pikeun naroskeun patarosan, janten penting pikeun nyetél beku pikeun masing-masing pikeun nutupan éta. sadayana dasar anjeun.

Sakumaha anu disebatkeun, pembekuan kiridit mangrupikeun salah sahiji jinis kaamanan anu ditawarkeun ku McAfee. Upami anjeun prihatin ngeunaan maling identitas anu muka sanés ngan ukur kartu kiridit, tapi utilitas sareng/atanapi rekening bank dina nami anjeun, utilitas McAfee sareng bank nahan tiasa janten jasa tambahan pikeun anjeun. A freeze kaamanan mantuan ngeureunkeun usaha panipuan teu sah ku nyadiakeun Anjeun sareng link gancang jeung nomer telepon. Ngagaduhan sadaya detil kontak ieu dina hiji tempat leres-leres nyepetkeun prosésna sareng ngaduga-duga tina ngahubungi kantor anu leres.

Nyegah Maling Idéntitas mangrupikeun konci

Kaayaan maling identitas atanapi panipuan kiridit mangrupikeun kaayaan anu pikasieuneun sareng stres. Éta sababna McAfee hadir sareng alat pikeun ngabantosan anjeun. Konci kiridit sareng pembekuan kiridit tiasa ngabantosan anjeun langkung betah dina kaayaan anu disangka atanapi maling identitas asli sareng masihan anjeun katenangan pikiran pikeun ngabantosan nyegah panipuan kiridit ti mimiti kajadian. Kagancangan penting nalika ngagagalkeun baddies, ku kituna duanana solusi gampang dianggo sareng desain intuitif supados anjeun henteu miceunan waktos pikeun terang kumaha jalanna. Tambih Deui, nanaon bakal mangaruhan skor kiridit Anjeun. Éta ngan ukur ngeureunkeun tukang kiridit ningali file kiridit anjeun, bari anjeun terus ningkatkeun kiridit anjeun kalayan kabiasaan pinter anjeun.

Kalayan konci kiridit atanapi beku kiridit dina saku tukang anjeun, anjeun tiasa langkung aman upami anjeun terang yén anjeun langkung dilindungi tina panipuan kiridit.

1Untungna, “20 Statistik Maling Idéntitas Ngahariwangkeun pikeun 2022

Nepangkeun McAfee + Ultimate

Maling identitas sareng panyalindungan privasi pikeun kahirupan digital anjeun


#Ngonci #kiridit #sareng #katirisan #kiridit #jasa #mana #anu #pangsaéna #pikeun #anjeun #Duanana