Usum perayaan parantos caket, sareng éta hartosna waktosna pikeun mikirkeun hadiah deui. Jeung teu ngan pikeun babaturan deukeut jeung leuwih dipikacinta, tapi dulur di dunya anjeun: coworkers, baraya, jeung saterusna. Sareng éta hartosna terang naon anu badé ngagaleuh sadayana, teras angkat ka toko-toko dina waktos Natal pikeun merangan sasama pembeli.

Teu tiasa nyéépkeun waktos pikeun ritual musiman ieu? Hadiah digital tiasa janten solusi. Tulisan ieu ngabahas mangpaat pikeun ngalakukeun éta – kalayan tip ngeunaan pilihan anu pangsaéna.

Genep alesan pikeun buka digital

Hayu urang tingali genep alesan hébat kunaon kado digital beuki populer, sareng naha éta tiasa janten pilihan anu saé pikeun anjeun Natal sareng Taun Anyar ieu.

  1. Anjeun tiasa masihan jarak jauh. Anjeun moal gaduh waktos pendak sareng sadayana, tapi anjeun tetep hoyong masihan anu khusus sareng / atanapi mangpaat. Sababaraha urang anjeun moal hoyong ningali sacara pribadi, tapi pikeun alesan naon waé aranjeunna masih peryogi kado. Henteu aya masalah: anjeun tiasa ngirim kado digital sanajan aranjeunna cicing di Kutub Kidul.
  2. Teu kudu ngantri. Kauntungan nyata tina hadiah digital nyaéta, ku harti, aranjeunna dijual online. Janten anjeun henteu kedah macét macét sareng antrian sajajalan sareng masokis pra-liburan anu sanés. Anjeun tiasa calik di bumi dina korsi anu nyaman, nyeuseup tea panas sareng mesen sadayana dina ngan ukur sababaraha klik.
  3. Salawasna sadia. Tangtosna, anjeun tiasa nyobian mesen barang sacara fisik tina toko online, tapi langkung caket anjeun ka Natal sareng Taun Anyar, langkung dipikaresep yén sadaya barang anu saé bakal dijual. Ieu sanés masalah sareng kado digital: suplai henteu terbatas, janten aya waé pikeun sadayana.
  4. Pangiriman instan (sareng gratis!). Masalah sanésna sareng balanja online sateuacan liburan kanggo pameseran fisik nyaéta pengiriman barang. Upami anjeun henteu nyortir kado anjeun sateuacanna, kamungkinan éta moal dugi kana waktosna. Teu perlu repot jeung hadiah digital: aranjeunna bakal dikirimkeun dina milliseconds. Punten, Santa.
  5. Ramah lingkungan. Jujur: Tradisi méré kado Natal sareng Taun Anyar henteu saé pisan pikeun lingkungan. Jutaan baju haneut reindeer Natal dipaké sababaraha kali (upami pisan) – sareng jutaan kaos kaki “lucu” anu langsung ka tempat sampah – henteu ngabantosan pangeusina. Sakali deui, teu aya masalah sareng hadiah digital. Sanaos hadiahna henteu laris, henteu kunanaon: teu kedah didaur ulang.
  6. Bisa jadi di menit panungtungan. Natal bakal datang isukan (duh!), Sareng anjeun hilap mésér kado batur atanapi henteu tiasa angkat ka toko sateuacan waktos tutup? Ganjaran digital bakal nyalametkeun dinten! Sakumaha anu disebatkeun, éta siap dina milliseconds tina ngaklik atanapi ngetok tombol Pay. Janten anjeun tiasa mésér sareng masihan sacara real waktos.

Top 5 hadiah digital pikeun Natal sareng Taun Anyar

Ayeuna urang terang kunaon hadiah digital saé, hayu urang bahas naon mangpaat kado digital.

  1. Pilem. Blockbusters, dokumenter, acara olahraga, acara TV, video atikan, kartun, kelas yoga – kiwari ampir dulur, ngora jeung heubeul, meakeun sapotong eusi video digital unggal poe. Janten langganan kana bioskop online atanapi jasa streaming mangrupikeun kado anu saé anu pasti bakal ngajantenkeun anjeun seuri.
  2. Musik. Musik digital mangrupikeun kado sanés anu anjeun teu tiasa lepat. Yakin, Anjeun bisa jadi teu nyaho persis albeum atawa artis nu milih, tapi teu perlu! Ngan ukur masihan langganan kana layanan musik digital, sareng anu nampi anu untung tiasa ngadangukeun naon waé anu dipikahoyong.
  3. Kaulinan. Sanaos henteu sadayana ngajéntrékeun dirina salaku tukang game, sadayana sigana maénkeun kaulinan. Ngan éta, sababaraha ngalakukeun dina komputer canggih anu dilengkepan ku sagala fasilitas, sedengkeun anu sanésna milih nganggo laptop biasa, tablet atanapi smartphone. Ku alatan éta, langganan atawa kartu kado ka platform kaulinan atawa toko aplikasi bisa jadi solusi. Ku jalan kitu, toko kaulinan mindeng boga daptar kahayang dimana anjeun tiasa ningali naon batur hayang maénkeun na nyieun salaku kado.
  4. Buku éléktronik. Dina tanggal 20th Abad ieu, sering nyarios yén buku mangrupikeun kado anu pangsaéna. Tapi dina tanggal 21st , Anjeun tiasa masihan jauh teu ngan hiji buku, tapi hiji sakabéh perpustakaan – na teu kudu méakkeun loba duit pikeun ngalakukeunana. Janten kado pangsaéna pikeun kutu buku éléktronik nyaéta langganan perpustakaan online.
  5. Perlindungan kahirupan digital. Sadaya alat urang, sareng khususna data berharga anu disimpen, kedah dijagi. Aya sababaraha pilihan ganjaran di dieu: contona, langganan VPN anu gancang sareng dipercaya, atanapi manajer sandi anu aman. Atanapi anjeun tiasa nyayogikeun sadayana ieu (sareng seueur deui) sakaligus – nganggo langganan Kaspersky Premium kami.


#Hadiah #digital #pikeun #Natal #sareng #Taun #Anyar