Kami nembe ngaluncurkeun garis produk énggal, ayeuna disebut Kaspersky. Hasilna, panyalindungan urang geus jadi leuwih ramah-pamaké sarta customizable. Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan solusi kaamanan pikeun smartphone sareng tablet Android, Kaspersky Security & VPN, anu ngagentos Kaspersky Internet Security pikeun Android.

Perlindungan premium pikeun alat Android

Produk ieu geus lila leuwih ti ngan hiji antipirus; eta ngajaga ngalawan sababaraha ancaman séjén ogé. Tapi merangan malware, tangtosna, tetep tugas utama urang di Kaspersky.

Kami henteu bosen nyarios yén anjeun kedah ngajagi henteu ngan komputer desktop sareng laptop anjeun, tapi ogé sadaya alat anjeun anu sanés, sabab ogé nyimpen data penting. Ngajagi smartphone sareng tablet, nalika aranjeunna gaduhna, malah langkung penting – urang bawa ka mana-mana, ngandung sadaya korespondensi, urusan bisnis sareng kauangan, sareng aplikasi perbankan, sareng tumpukan inpormasi pribadi tina poto ka geo-tracking.

Kami paduli kasalametan sadaya pamilik alat sélulér, naha éta aplikasi Android anu diropéa nawiskeun fitur kaamanan anu paling penting pikeun sadayana gratis, sedengkeun sababaraha pilihan langganan ngajantenkeun langkung gampang ngagunakeun aplikasi sareng nambihan alat kaamanan.

Kaspersky Security & VPN ngajagi langkung ti ngan ukur virus sareng malware

Kaspersky Security & VPN ngajagi langkung ti ngan ukur virus sareng malware.

Salawasna di fingertips anjeun a gancang, pinuh atawa selektif scanning smartphone anjeun tina virus, adware sareng aplikasi anu tiasa dianggo panyerang ngalawan anjeun. Sareng sareng sadaya langganan kami, éta Anti virus otomatis nyeken sadaya file sareng aplikasi anyar, sareng tiasa ogé dijadwalkeun pikeun ngajalankeun iraha waé anjeun hoyong.

internet aman…

Kalayan Kaspersky Security & VPN, browsing internét anjeun aman sareng aman.

  • browsing aman pariksa situs web sateuacan muka sareng ngablokir situs wéb anu bahaya sareng phishing, ngajagi pamayaran online sareng data pribadi anjeun.
  • Privasi Sosial mariksa setelan privasi anjeun dina ladenan online populér, ngidinan Anjeun pikeun ningali naon data keur dikumpulkeun, sarta bisa ngeureunkeun babagi eta iraha wae rék.
  • Pesen Aman mariksa téks sareng talatah instan, sareng meungpeuk phishing sareng tautan jahat.
  • Pamariksaan Bocor Data milarian data pribadi anjeun dina internét sareng wéb poék (tina nomer kartu kiridit dugi ka inpormasi jaminan sosial). Upami data anjeun tiasa diaksés ku umum, Data Leak Checker bakal ngabéjaan anjeun.

scams anyar geus jadi populér anyar. Éta ngagunakeun kode QR jahat khusus pikeun ngarahkeun anjeun, contona, situs web phishing. QR Scanner Aman ngamungkinkeun anjeun nyeken kodeu QR sareng barkod kalayan aman ku ngaksés inpormasi anu énkripsi dina kodeu pikeun mariksa tautan naon waé anu aya dina éta.

Éta langkung aman online sareng Kaspersky Security & VPN.

Éta langkung aman online sareng Kaspersky Security & VPN.

… Ditambah VPN…

Sakumaha ngaranna nunjukkeun, produk ieu ngawengku teu ukur anti-virus jeung fitur kaamanan, tapi ogé VPN, nu ngajadikeun hirup digital Anjeun leuwih gampang jeung leuwih aman.
Kami parantos ngajelaskeun naha VPN penting, sareng VPN kami mangrupikeun juara anu jelas dina tés kinerja, privasi, sareng transparansi.

Malah versi gratis Kaspersky Security & VPN masihan anjeun lalu lintas 300MB per dinten (tanpa kamampuan milih server), sedengkeun kalayan langganan Plus atanapi Premium anjeun nampi lalu lintas anu henteu terbatas sareng pilihan 99 lokasi di 80 nagara (kalayan langkung ti 2000 server disebarkeun). Sareng ku sababaraha trik anjeun tiasa maksimalkeun VPN anjeun.

Anggo VPN gratis kami - atanapi manfaatkeun éta kalayan langganan Plus atanapi Premium.

Anggo VPN gratis kami – atanapi mangpaatkeun éta kalayan langganan Plus atanapi Premium.

…Tambihkeun manajemén alat

Luhureun sadaya, pamahaman kami anu jero ngeunaan kumaha jalanna Android ngamungkinkeun urang ngajagi alat anjeun ku ngalereskeun kerentanan dina setélan standar nganggo Setélan Lemah Scan.

aplikasi abdi nyaéta fitur anu ngamungkinkeun anjeun ningali aplikasi naon anu dipasang dina smartphone anjeun, iraha terakhir anjeun ngagunakeunana, sabaraha rohangan anu dianggo ku aplikasi éta, sareng anu paling penting, idin naon anu aranjeunna gaduh pikeun ngaksés data anjeun.

Anjeun ogé tiasa ningkatkeun kaamanan aplikasi masing-masing: Konci aplikasi ngadalikeun aksés ka aplikasi tangtu ku kode atawa sidik. Ku cara éta, sanajan jalma snooping meunang aksés ka telepon anjeun teu dikonci, aranjeunna tetep moal bisa muka aplikasi nu nyimpen informasi sénsitip – contona, utusan, aplikasi perbankan, atawa klien surélék.

Sadaya aplikasi aya dina kadali pinuh anjeun.

Sadaya aplikasi aya dina kadali pinuh anjeun.

Antosan sakedap! Dimana alat kuring?!

Unggal boga smartphone hirup sieun hiji poé leungit eta. Kaspersky Security & VPN tangtosna moal tiasa nyegah karugian atanapi maling, tapi tiasa ngaleutikan akibatna sareng ngagampangkeun alat anjeun milarian. Sanggeus dihurungkeun Dimana Alat Kuring fitur dina My Kaspersky, anjeun tiasa jarak jauh:

  • Leungitkeun lokasi alat, konci sareng nampilkeun pesen dina layar dina alat anu dikonci.
  • Hurungkeun alarm (pisan) nyaring dina alat.
  • Laksanakeun reset pabrik alat, kalebet ngusap mémori.
  • Candak poto jalma anu ngagunakeun alat.
Nyetél Where Is My Device tur atur via My Kaspersky bisi leungit atawa maling.

Nyiapkeun Dimana Alat Kuring tur ngatur eta ngaliwatan My Kaspersky bisi leungitna atawa maling.

Salian ti éta, jam SIM samentara meungpeuk alat lamun aya nu ngasupkeun kartu SIM anyar kana eta Uninstall Protection panyalindungan ngalawan aplikasi Kaspersky uninstalled, sarta ogé ngalawan parobahan dina setélan sistem dimaksudkeun pikeun ngurangan tingkat panyalindungan; sagala usaha bakal meungpeuk alat instan. Sareng enya, éta sadayana gratis!

Smart Home Monitor, atanapi “ulah kacau sareng Wi-Fi kuring”

Fitur penting séjén nyaéta panyalindungan jaringan asal. Gawéna saderhana pisan: saatos masang Kaspersky, aplikasi nyeken jaringan anjeun, mendakan sadaya alat anu nyambung ka éta (boh via Wi-Fi sareng kabel), ngumpulkeun inpormasi ngeunaan aranjeunna sareng ngahasilkeun peta jaringan anu tiasa dimengerti ku pangguna biasa. Peta ieu ngamungkinkeun anjeun ningali iraha waé alat naon anu aya dina jaringan asal anjeun sareng naha éta ditangtayungan ku Kaspersky. Ieu hususna kapaké upami anjeun gaduh seueur komputer, smartphone, sareng/atanapi tablet di rumah tangga anjeun, janten gampang hilap masang panyalindungan dina sababaraha aranjeunna.

Solusi kaamanan kami teras bakal ngawas sadaya alat anu nyambung ka jaringan asal anjeun sareng ngaluarkeun waspada nalika aya anu anyar muncul. Éta masihan anjeun inpormasi ngeunaan sémah anu teu diondang atanapi hal-hal anu curiga, ngamungkinkeun anjeun ngajaga panyalindungan.

Kaspersky Security & VPN ngajaga jaringan asal anjeun.

Kaspersky Security & VPN ngajaga jaringan asal anjeun.

Kaseueuran fitur anu disebatkeun di luhur anjeun tiasa langsung dianggo gratis. Sareng upami anjeun resep kéngingkeun aksés ka sadaya kamampuan Kaspersky Security & VPN ngalangkungan langganan, anjeun tiasa milih sareng ngaktipkeun anu anjeun pikahoyong langsung dina aplikasi. Ayeuna anjeun tiasa ngajagi dugi ka lima alat dina Android, iOS, Windows atanapi macOS: ngajagi sadaya alat kulawarga anjeun henteu kantos langkung gampang.

PS: Langganan ogé kalebet manajer sandi kami, anu sacara aman ngajagi sareng nyingkronkeun sadaya kecap konci anjeun sacara otomatis dina sadaya alat anjeun.


#Diropéa #Kaspersky #Security #VPN #pikeun #Android