Di tempat kerja di sakumna dunya, karyawan satuju aranjeunna resep pisan panyalindungan online.

Panaliti gabungan kami sareng Statista nunjukkeun sentimen éta. Di sakuliah dunya, 80% atawa leuwih karyawan nyebutkeun yén panyalindungan online penting atawa pohara penting pikeun aranjeunna. Dumasar kana naon anu urang tingali dina tulisan sateuacana dina séri ieu, ieu sanés héran.

Aya, urang bahas sabaraha waktos aranjeunna méakkeun online. méh-méhan Tujuh rata jam sapoé. Leuwih ti éta, maranéhna méakkeun leuwih waktos ngalakukeun hal nu leuwih penting. Aranjeunna ngatur kauangan, balanja, ngawas kasehatan, bahkan nganjang ka dokter online. Sareng dina tingkat sajarah anu luhur sareng ningkat.

Nanging, sareng paningkatan kagiatan ieu, aya ogé paningkatan résiko. Panaliti kami mendakan yén 27% karyawan sadunya nyarios yén aranjeunna korban cybercrime. Kombinasi maling data, malware, phishing sareng serangan spearphishing sasaran mangrupikeun pemicu. Ahéng, leuwih ti satengah karyawan di AS ngalaporkeun maling sénsitip inpo (54%).

Catetan pikeun organisasi, panilitian urang mendakan yén 1 tina 2 pagawé ogé nganggo hiji atanapi langkung alat pribadi pikeun damel. Paling sering éta alat Android (60%) atawa Windows (55%). Alat ios ogé nangtung dina 33%.

Ieu ngajantenkeun pasualan anu kuat pikeun nawiskeun panyalindungan online komprehensif salaku bagian tina program kaséhatan digital. Dunungan meunang kapercayaan yén pagawé maranéhanana ditangtayungan, euweuh urusan alat naon maranéhna ngagunakeun. Karyawan nampi panyalindungan anu dipikahoyong, sareng peryogi, pikeun tetep aman online di tempat damel sareng dina kahirupan sapopoe. Duanana nguntungkeun.

Sadayana kauntungan tina panyalindungan online.

Sapertos organisasi ngalaksanakeun langkah-langkah pelindung pikeun ngajagi karyawanna dina alat bisnis, panyalindungan online komprehensif ngalakukeun hal anu sami pikeun alat pribadina. Ku cara kieu, organisasi nampi kapastian yén karyawanna ditangtayungan dina ampir unggal alat anu aranjeunna anggo, dimana waé aranjeunna ngagunakeunana.

Janten, kumaha perlindungan komprehensif sapertos kitu? Perlindungan online anu komprehensif sapertos urang sanés ngan ukur antipirus. Ieu ngajagi sadaya karyawan, ku cara ngajagi alat, privasi, sareng privasi inpo. Di jerona, pituduh ieu nyertakeun ukuran panyalindungan online pangsaéna anu paling dipikahoyong ku karyawan. Salaku panalungtikan urang sareng Statista kapanggih, lima léngkah anu paling luhur anu dipikahoyong kalebet:

  • Perlindungan maling identitas.
  • Perlindungan sandi.
  • Kaamanan alat.
  • Perlindungan tina situs jahat.
  • Perlindungan privasi online.

Éta ogé kalebet seueur deui fitur anu aranjeunna henteu sadar yén éta tiasa mangpaat pisan pikeun aranjeunna. Sababaraha conto:

  • Transaksi Monitoring ngawas transaksi dina bank disambungkeun, kartu kiridit, sarta 401 (k) rekening. Ieu ngabantuan karyawan gancang ngaidentipikasi transaksi curang jeung ngajaga kabeungharan jeung investasi maranéhanana.
  • McAfee Scam Protection ngagunakeun kecerdasan jieunan (AI) pikeun merangan serangan phishing. Éta otomatis ngadeteksi panipuan téks sareng tiasa meungpeuk tautan picilakaeun dina email, média sosial, sareng seueur deui.
  • Industri urang munggaran Score Protection McAfee mantuan aranjeunna ningkatkeun kaamanan maranéhanana sakabéh. Éta mariksa kasehatan panyalindungan online karyawan anjeun sareng nyayogikeun léngkah-léngkah saderhana pikeun ngalereskeun bintik-bintik lemah sareng ningkatkeun skorna.

Perlindungan online komprehensif nawiskeun lapisan panyalindungan tambahan pikeun karyawan, naha aranjeunna damel jarak jauh, dina peran hibrid, atanapi di kantor. Karyawan ningali éta salaku kauntungan anu ageung.

Karyawan ningali panyalindungan online salaku kauntungan hébat.

Dunungan terang pisan yén pakét kauntungan anu pikaresepeun ngabantosan narik sareng nahan karyawan anu saé. Kitu ogé, pagawé nyarios hal anu sami dina panalungtikan urang. Sacara global, 4 ti 5 pagawé nyebutkeun kauntungan mangrupakeun konci pikeun gabung jeung tetep di hiji pausahaan.

Husus pikeun panyalindungan online sareng kaséhatan digital, 55% karyawan nyarios panyalindungan online salaku kauntungan anu penting. Ieu nempatkeun éta dina hubungan anu caket sareng kauntungan inti anu sanés. Di India, Brazil sareng Australia, panyalindungan online ketat pisan disambungkeun kalayan perawatan kaséhatan sareng cuti dibayar. Di Amérika Serikat sareng nagara Éropa, 2 ti 5 pagawé nganggap panyalindungan digital online dihijikeun sareng kauntungan karyawan inti sapertos waktos mayar sareng bonus.

Pagawe sacara lega ngakuan yén panyalindungan sapertos kitu ogé nguntungkeun perusahaanna. Leuwih ti satengah nyebutkeun aranjeunna museurkeun panyalindungan online sabab bisa ngajaga data jeung jaringan tina aksés nu teu sah (67%). Langkung ti satengah (52%) nyarios ieu tiasa ngabantosan aranjeunna ngahindarkeun kabiasaan anu picilakaeun anu aranjeunna henteu sadar Kamungkinan jeopardize jobs maranéhanana.

Karyawan mantuan nyieun panyalindungan online kauntungan.

Perlindungan online komprehensif salaku bagian tina program kabugaran digital tiasa masihan mangpaat pikeun karyawan sareng pangusaha. Karyawan ningali kauntungan nalika aranjeunna langkung seueur nanganan masalah sénsitip sareng pribadi sacara online, tina kauangan dugi ka kaséhatan sareng kabugaran.

Kalawan ngaronjat reliance on internét, aya ngaronjat résiko tina Hacking, serangan jeung panipuan. Perlindungan online tiasa ngirangan résiko ieu sacara signifikan. Ieu mantuan nyegah cyberattacks nu bisa ngarampog karyawan waktu jeung duit bari maranéhna nyoba cageur tina serangan. Sarta eta nyadiakeun jalur jelas maju ngaliwatan léngkah recovery lamun aya breach data atawa maling identitas.

Salian nawiskeun kauntungan anu dihargaan pisan ku karyawan, organisasi ogé tiasa nyandak kauntungan nalika aranjeunna nawiskeun panyalindungan online anu komprehensif. Aranjeunna bakal ngagaduhan karyawan anu teu kabeungharan sareng teu kaganggu ku serangan anu ngaganggu. Salaku tambahan, aranjeunna bakal manjangkeun panyalindungan ka alat pribadi anu dianggo ku karyawanna. Satengah tina alat dianggo pikeun tujuan padamelan sareng pribadi.

Dina tulisan kami salajengna, kami bakal ngabantosan anjeun ngajelaskeun kasus bisnis pikeun panyalindungan online sareng program kaséhatan digital tina sudut pandang organisasi. Dumasar kana wawancara jeung organisasi sakuliah vertikal sarta ukuran, urang bakal ningali naon maranéhna kudu nyebutkeun ngeunaan peran kaséhatan digital di gaw maranéhanana kiwari.

Catetan Editor: Hoyong diajar langkung seueur? Didatangan kami di https://www.mcafee.com/en-us/resources/digital-wellness.html atawa ngahontal EmployeeBenefits@mcafee.com.

Nepangkeun McAfee+

Maling identitas sareng panyalindungan privasi pikeun kahirupan digital anjeun


#Mangpaat #Perlindungan #Naha #Karyawan #Ngahargaan #Kabugaran #Digital

Upami anjeun naroskeun ka ahli infosec naon anu nyababkeun kalolobaan kajadian, jawabanna ampir pasti faktor manusa. Seuseueurna serangan ka perusahaan suksés kusabab teu merhatikeun, kabodoan, sareng kalakuan salah karyawan. Dina waktos anu sami, faktor manusa mangrupikeun ancaman anu paling hese pikeun dileungitkeun, sabab anjeun henteu ngurus sistem inpormasi anu patuh, tapi jalma hirup anu hirup.

Tip kami sering kalebet komunikasi sababaraha inpormasi ka karyawan. Tapi ieu téh gampang ngomong ti rengse. Janten ayeuna, urang badé ngobrol ngeunaan kumaha carana ngajantenkeun karyawan langkung serius ngeunaan kaamanan siber sareng nuturkeun naséhat para ahli kaamanan.

Naha karyawan malire cybersecurity

Masalahna nyaéta yén cybersecurity sanés masalah prioritas pikeun kalolobaan staf perusahaan. Aranjeunna gaduh padamelan sorangan, sareng panginten henteu gaduh waktos pikeun anu aranjeunna tingali salaku sekundér. Ku alatan éta, penting pikeun sadar sareng nampi dua kanyataan.

Kahiji: pikeun pagawé biasa, kaamanan inpormasi mangrupikeun masalah sekundér. Janten tong nyangka email ngeunaan bahaya ngagunakeun deui kecap akses pikeun nyababkeun longsoran parobihan kecap akses, atanapi mémo ngeunaan ngaunduh lampiran anu diragukeun pikeun ngeureunkeun praktékna maot dina jalurna.

Kadua: sadar yén pagawé anu kaamanan siber henteu aya di payuneun pikiranna sigana henteu (atanapi sigana moal) ngartos naon anu anjeun nyarioskeun. Pikeun ahli kaamanan, frasa sapertos “serangan anu dituju nganggo phishing tumbak” henteu ngandung inpormasi anu rumit. Tapi keur pagawe kasual di jualan, rekening, atawa logistik, Anjeun meureun ogé nyarita Klingon.

Dua fakta ieu babarengan mindeng ngabalukarkeun ahli infosec kana kacindekan yén tugas téh unsolvable, ngarah nyerah sarta ngawatesan diri kana ukuran kaamanan nu patali ngan hardware jeung software. Tapi ieu téh tangtu teu ngan salah tapi bahaya. Patarosan timbul: kumaha ngahubungan karyawan?

Cybersecurity + komunikasi = ❤️

Warta anu saé nyaéta perusahaan anjeun sigana parantos ngagaduhan sadaya bahan pikeun komunikasi anu saé ngeunaan kaamanan inpormasi. Anjeun panginten gaduh ahli kaamanan anu ngartos ancaman sareng cara ngeureunkeunana. Sareng anjeun panginten gaduh ahli komunikasi – biasana aya dina SDM atanapi, langkung saé, dina jabatan komunikasi internal (upami anjeun gaduh).

Disiapkeun yén éta moal gampang dina mimitina: ahli sapertos kitu sigana henteu ngalaman dina kaamanan siber, sareng sigana moal hoyong pisan pikeun ngalenyepan detil. Tapi ulah nyerah: anjeun kedah milarian diantara aranjeunna calon anu paling cocog pikeun evangelism.

Ideally, éta kudu jadi jalma tech-savvy. Upami teu aya di bumi, cobian nyewa karyawan énggal anu terang komunikasi internal sareng gaduh latar téknis. jalma sapertos anu langka, tapi anjeun bisa jadi untung.

Lamun anjeun manggihan hiji, mimiti ningkatkeun kaahlian cybersecurity maranéhanana – ngajarkeun aranjeunna ningali dunya ngaliwatan prisma kaamanan informasi. Platform Kasadaran Kaamanan Otomatis Kaspersky interaktif kami ngan ukur anu anjeun peryogikeun – bahkan nyayogikeun latihan percobaan gratis.

Bahan penting tina bisnis naon waé nyaéta kapercayaan. Jalma IT sacara umum, sareng profésional infosec khususna, mangrupikeun freak kontrol anu kasohor. Janten di dieu aranjeunna kedah ngalilindeuk naluri sareng ngantepkeun spesialis komunikasi ngalaksanakeun tugasna anu aya hubunganana sareng komunikasi sareng karyawan.

Dimana ngamimitian

Departemén komunikasi internal (upami teu aya, teras HR) biasana gaduh ide anu saé ngeunaan karyawan mana anu ngalakukeun naon sareng kumaha. Ku alatan éta, lamun ngajelaskeun ancaman sacara lega dina cara kolega Anjeun bisa ngarti, maranéhanana kudu bisa ngamekarkeun hiji strategi komunikasi luyu — nyaeta, nangtukeun naon resiko departemén husus nyanghareup, sarta naon anu kudu ngajelaskeun ka karyawan husus. widang salaku prioritas.

Hal anu mangpaat anu anjeun tiasa laksanakeun sareng sekutu anyar anjeun nyaéta nyiptakeun pituduh kaamanan inpormasi anu gampang dibaca pikeun pagawé anyar.

Tong ngarepkeun kasuksésan instan. Overcoming fase salah paham bakal tangtangan. Abdi nyarankeun pisan ngadangukeun ceramah informatif ieu ku tilas kapala NYPD Cyber ​​​​Intelligence and Investigations Nick Selby ngeunaan ningkatkeun kasadaran cybersecurity diantara petugas NYPD (spoiler: éta henteu gampang). Kuring bakal ngabagikeun sababaraha tip ngeunaan cara ngatur prosésna:

  • Tetep basajan. Intina kampanye NYPD nyaéta kesederhanaan sareng spésifisitas, anu ngabantosan pisan.
  • Empower jalma. Penting pikeun komunikasi anu lancar ngeunaan masalah kaamanan dina tim, sareng pikeun karyawan ngartos tindakan anu kedah dilakukeun dina kasus anu khusus. Ieu supados para penjual anu kasebat atanapi karyawan normal sanés terang dimana angkat sareng email anu curiga, ku kituna nyegah peretasan perusahaan.
  • Témbongkeun hasil. Ieu mangrupakeun ide nu sae pikeun némbongkeun kumaha gawé bareng bisa ngakibatkeun hasil positif. Contona, ti jaman ka jaman anjeun tiasa surélék memo internal ngeunaan serangan nu geus dicegah, sarta ganjaran karyawan nu mantuan dina hal ieu.

Sakali deui, séri palatihan interaktif tiasa janten titik awal anu hadé pikeun ngémutan pentingna cybersecurity dina karyawan, pikeun masihan aranjeunna saran sareng saran, sareng ningkatkeun kasadaran ngeunaan syarat sareng watesan kaamanan.

Sakumaha didadarkeun di luhur, Platform Kasadaran Kaamanan Otomatis Kaspersky kami mangrupikeun solusi anu sampurna. Mitra komunikasi perusahaan anyar anjeun tiasa janten pangurus pelatihan ieu, sareng ngagunakeunana pikeun ningkatkeun kasadaran ancaman sareng prakték panyalindungan di sapanjang perusahaan.


#Kumaha #nepikeun #pentingna #cybersecurity #karyawan

Diantara jaringan sosial, LinkedIn nyepeng posisi anu rada unik. Platform ieu dirancang pikeun komunikasi antara professional, nu otomatis ngakibatkeun kontak jeung jalma anyar, ampir lengkep transparansi informasi pamaké, kitu ogé gelar cukup luhur kapercayaan di strangers.

Kakuranganna nyaéta rélatif gampang pikeun nyiptakeun profil palsu anu masuk akal. Salaku conto, dina usum gugur taun 2022, ahli kaamanan Brian Krebs mendakan sajumlah ageung akun LinkedIn palsu anu ngaku milik Kapala Perwira Kaamanan Informasi perusahaan internasional utama. Ditambah sababaraha rébu rekening palsu daptar usaha nyata salaku dunungan.

Motif tina fraudsters rupa-rupa. Tapi hiji hal anu aranjeunna sami nyaéta aranjeunna henteu paduli merek HR atawa reputasi pausahaan aranjeunna sakuduna dituju dianggo pikeun. Kalayan ieu dina pikiran – dua patarosan timbul: naha mungkin pikeun ngaleungitkeun LinkedIn palsu, sareng kumaha anjeun tiasa ngajaga merek perusahaan anjeun?

Kumaha LinkedIn ngalawan propil palsu

Masalah propil palsu dina LinkedIn sanés énggal. Unggal genep bulan, jaringan sosial ngalaporkeun, diantarana, sabaraha akun palsu anu diblokir. Jumlah pastina beda-beda ti taun ka taun, tapi urang nuju ngawangkong ngeunaan puluhan juta profil unggal periode ngalaporkeun. Salaku conto, ti mimiti 2019 dugi ka pertengahan 2022, jaringan sosial ngablokir ampir 140 juta akun palsu.

Kaseueuran profil LinkedIn palsu (95.4% dina H1 2022) otomatis diblokir. Seringna, akun palsu dileungitkeun nalika masih dina tahap pendaptaran: gumantung kana périodena, 70-90% akun anu dilarang ditembak nalika lepas landas. Propil palsu diblokir sabab keluhan pamaké jumlahna kirang ti hiji persen. Henteu seueur ogé sacara mutlak: contona, ngan ukur 190,000 palsu anu diblokir kusabab keluhan dina H1 2022.

LinkedIn teu nangtukeun persis kumaha carana ngaidentipikasi propil curiga, tapi nyadiakeun sababaraha rinci ngeunaan naon jalma wondering ngeunaan. Hiji bandéra beureum nyaéta over-olahtalatah. Sejen nyaeta mismatch geografis – lamun “Lokasi” dina profil nembongkeun hiji wewengkon, tapi akun didaptarkeun dina hiji lengkep béda. Ogé, hiji halaman tiasa ditandaan salaku curiga upami éta ngabagi sababaraha pola sareng halaman palsu sanés anu dideteksi sareng diblokir.

Ahir taun ka tukang, LinkedIn ngenalkeun sababaraha inovasi anu ditujukeun pikeun ngalawan pemalsuan:

  • Jaringan sosial ayeuna pariksa poto profil pikeun ningali naha éta dihasilkeun ku AI.
  • Pesen curiga ayeuna mawa peringatan.
  • Fitur anyar anu sanés nyaéta tab “Ngeunaan profil ieu”. Éta nunjukkeun tanggal perkiraan pendaptaran akun sareng inpormasi anu sanés pikeun ngabantosan pangguna mutuskeun naha éta tiasa dipercaya.
LinkedIn ayeuna gaduh

Pikeun milarian tab “Ngeunaan profil ieu”, pencét Deui di luhur halaman pangguna

Dupi éta dianggo?

Tapi naha tindakan LinkedIn ngalawan propil palsu tiasa dianggo? Pikeun manggihan, kabel majalah ngalakukeun percobaan saeutik. Mimiti, wartawan nyiptakeun dua profil palsu anu dieusi téks sareng poto anu dibangkitkeun AI. Poé saterusna, LinkedIn nanya ka duanana pamaké pikeun ngonfirmasi identitas maranéhanana sarta réngsé nepi blocking rekening.

Salajengna, wartawan nyobian pendekatan anu béda: aranjeunna ngadamel salinan pinuh ku profil hiji jalma kabel éditor sorangan; kalawan hiji bédana – poto profil diganti (jeung poto aslina sejen). Ogé hiji-hijina inpormasi kontak anu disayogikeun nyaéta alamat email anu kadaptar sareng Proton Mail (layanan email wéb énkripsi anu populer sareng jalma-jalma anu ngahargaan anonimitas). Akun palsu ieu aya dina LinkedIn salila dua bulan pinuh, narima jeung ngirim talatah, nyieun kontak anyar, jeung promosi. kabel eusi, saméméh wartawan sorangan dihapus eta.

Kumaha hasilna? Percobaan ieu nunjukeun yen LinkedIn téh geulis alus dina kaayaan fakes basajan. Tapi saha waé anu peryogi sakedik waktos sareng perhatian pikeun ngadamel palsu anu langkung ngayakinkeun, ngagunakeun inpormasi anu nyata ngeunaan jalma nyata, tiasa ngaliwat gatekeepers LinkedIn.

Kumaha ngabersihan halaman LinkedIn palsu perusahaan anjeun

Aya kamungkinan yén aya anu nganggo nami perusahaan anjeun – sareng inpormasi batur sapagawean anjeun – pikeun tujuan jahat sorangan. Ku alatan éta, kami nyarankeun miceun profil palsu tina daptar karyawan perusahaan anjeun. Mimitian ku ngukur skala masalah: ngan ukur ngabandingkeun jumlah profil LinkedIn anu daptar perusahaan anjeun salaku dunungan ayeuna sareng jumlah karyawan saleresna.

Ogé, laksanakeun penilaian géografis: tingali sabaraha karyawan anjeun kadaptar di daérah anu tangtu numutkeun LinkedIn, sareng bandingkeun éta sareng kanyataan. Ieu bakal ngabantosan ngalokalkeun masalah, sabab profil palsu sigana nunjukkeun daérah khusus dimana scammers milarian korban. Kusabab ieu, akun palsu dimana perusahaan anjeun didasarkeun tiasa henteu disebarkeun merata di sakumna dunya (kamungkinan konséntrasi dina hiji atanapi sababaraha daérah).

Gumantung kana hasil pamariksaan ieu, kitu ogé ukuran sakabéh perusahaan anjeun, léngkah-léngkah salajengna tiasa béda-béda. Upami jumlah palsu relatif leutik sareng anjeun tiasa ngalokalkeun sacara geografis, éta kedah gampang pikeun ngaidentipikasi seuseueurna sareng ngalaporkeun ka dukungan LinkedIn.

Upami masalahna aya dina skala anu langkung ageung, masuk akal pikeun ngamimitian ngabersihan ti luhur ka handap, prioritas profil palsu anu posing salaku karyawan tingkat luhur. Cara pangbasajanna nyaéta nyandak daptar manajer senior sareng milarian profil LinkedInna ku nami. Lamun duplikat kapanggih, kaca aslina bakal paling dipikaresep bisa dibédakeun ti palsu ku tanggal pendaptaran. Awaskeun ogé pikeun henteu cocog géografis, ogé gambar profil anu ganjil.

Platformna sorangan tiasa ngabéréskeun masalah kalayan sahenteuna pemalsuan tingkat luhur ku pariksa akun tokoh masarakat sareng eksekutif perusahaan, contona, nganggo lencana biru anu akrab. Nanging, hanjakalna, LinkedIn ngumumkeun rencana pikeun ngenalkeun metode sapertos kitu ngan dina April 2023. Pikeun ngamimitian, verifikasi ngan bakal sayogi dina modeu percobaan pikeun sababaraha perusahaan utama AS. Nalika organisasi anu sanés tiasa mastikeun yén pangguna jaringan leres-leres karyawanna teu tiasa diprediksi.

Sisi poék bulan: karyawan palsu ti pausahaan séjén

Aya sisi séjén pikeun masalah ieu: penipu tiasa nyerang karyawan anjeun nganggo profil LinkedIn palsu jalma anu disangka damel pikeun organisasi sanés. Anjeun teu kedah milari jauh kanggo conto dimana ieu tiasa ngakibatkeun: ngan taun ka tukang serangan sapertos kitu dilakukeun ngalawan Sky Mavis, pamekar kaulinan maén-to-earn. Aksi Taya Wates.

Panyerang ngahubungi salah sahiji karyawan perusahaan liwat LinkedIn, disangka nawaran padamelan. Salajengna, aranjeunna ngirimkeun karyawan anu kainféksi PDF anu aranjeunna tiasa aksés kana jaringan perusahaan sareng maok konci anu dianggo pikeun validasi transaksi. Kalayan konci ieu, aranjeunna ngabersihan akun cryptocurrency perusahaan. Karugian éta langkung ti $ 500 juta, nampi ieu gelar kahormatan tina salah sahiji heists crypto pangbadagna dina sajarah.

Salamet tina serangan sapertos kitu moal gampang. Nanging, ningkatkeun kasadaran karyawan anjeun ngeunaan kaamanan inpormasi pasti tiasa ngajantenkeun bédana. Sareng cara anu pangsaéna pikeun ngalakukeun éta nyaéta ngaliwatan pelatihan cybersecurity biasa. Solusi idéal pikeun ieu nyaéta Platform Kasadaran Kaamanan Otomatis Kaspersky.


#Bersihkeun #halaman #LinkedIn #perusahaan #anjeun #tina #karyawan #palsu