Usaha kedah ngadamel ukuran panyalindungan anu cekap sareng kontrol mitigasi pikeun pulih sareng muncul langkung kuat tina serangan cyber.

15 Séptémber 2008: Kabangkrutan Lehman Brothers nyababkeun panurunan 4,5% hiji poé dina Dow Jones Industrial Average, turunna pangbadagna ti saprak serangan 11 Séptémber 2001. (lebih…)