Wilujeng sumping di acara paling bergengsi di dunya panipuan cyber: panghargaan Avast Phishing taunan munggaran! Miluan kami nalika kami ngungkabkeun headline email anu paling penting, narik perhatian, sareng anu leres-leres diragukeun anu ngajantenkeun taun ieu janten émut.

Taun 2023 dipinuhan ku seueur kabagjaan, kasedih, sareng tipu daya. Nalika urang nganapigasi dunya digital anu khianat, hayu urang sakedap sareng perhatikeun taktik di balik email phishing anu masihan jutaan koropak di sakuliah nagara taun ieu. Dina sababaraha kasus, aranjeunna nyieun urang chuckle. Sanajan kitu, serangan séjén sabenerna well-dirancang serangan sarta geus tricked loba jalma kana jadi korban panipuan. Ngarasakeun daptar kami, sarta siap pikeun mikawanoh sarta nyingkahan serangan ieu dina mangsa nu bakal datang.

(lebih…)