Episode 295 tina Kabel Transatlantik dimimitian ku diskusi ngeunaan peraturan AI LLM (Modél Basa ageung), kumaha ogé, ieu sakedik teuing, telat? Ti dinya tim ngobrolkeun ngeunaan kasus panyerang anu ngagunakeun audio jero palsu pikeun nyobaan maling artos korban.

Sanggeus éta, aya deui sawala sabudeureun AI, kaasup warta yén poto palsu geus meunang pangajén fotografi bergengsi, sarta naha LLM AI hack éta mimiti hal anyar dina dunya cybersecurity?

Salian ti éta, kami ogé ngagaduhan wawancara sareng Marc Rivero, Panaliti Kaamanan Senior di Kaspersky pikeun ngobrolkeun ngeunaan webinar anu bakal datang anu judulna “Awas ransomware TTPs: nerapkeun MITRE kana kampanye ransomware”.

Upami anjeun resep kana naon anu anjeun déngé, punten pertimbangkeun ngalanggan.


#Transatlantic #Cable #Podcast #episode