Ngeunaan 50% barudak méakkeun tilu nepi ka lima jam sapoé ngagunakeun gadget maranéhanana. Tur euweuh urusan strategi naon kolotna diadopsi – ngawatesan, nyarankeun, atawa ngan observasi – aranjeunna moal bisa malire cara anak maranéhanana ngagunakeun gadget, atawa dampak gadget ieu dina kaséhatan anak maranéhanana, ngembangkeun mental atawa fisik, atawa well-mahluk. Kami parantos lami nawiskeun Kaspersky Safe Kids pikeun ngabantosan kolotna dina hal ieu. Aplikasi ieu masihan kolotna naon anu diperyogikeun: terang dimana budakna, sareng ngalacak waktos layar sareng eusi anu dipikaresep ku budakna; eta oge nyadiakeun alat fléksibel pikeun channeling énergi anak dina arah nu bener.

Parenting janten langkung hese sareng unggal taun énggal: jumlah gadget anu dianggo ku murangkalih naék, sedengkeun lanceukna sigana nyerep dina laju anu pikaheraneun – ngarah kana alat sorangan. Sareng Kaspersky Safe Kids kedah nyumponan waktosna – pikeun terus mekar sareng ningkatkeun; naon eusina! Versi panganyarna tina Kaspersky Safe Kids pikeun Android sareng ios ayeuna sayogi pikeun sadaya pangguna, sareng éta ngagampangkeun kahirupan kolot anu sibuk.

Jaga barudak anjeun dimana anjeun tiasa “ningali” aranjeunna

Layar utama Kaspersky Safe Kids dina telepon sélulér kolot nyadiakeun visibilitas instan ngeunaan status barudak ayeuna.

Kaprihatinan anu paling sering ku kolotna nyaéta kasalametan sareng lokasi murangkalih, janten layar utama nempatkeun peta di payun sareng tengah. Nampilkeun sadaya alat murangkalih sareng tingkat batréna ku kituna anjeun tiasa terang sakedap dimana anak anjeun, atanapi upami waktosna pikeun anjeun nyauran aranjeunna pikeun nyarios milarian pangecas.

Setélan pikeun murangkalih anjeun sareng alat-alatna dikelompokeun salaku jalur sareng dua garis: anjeun milih nami murangkalih di luhur sareng alat di handap.

Layar utama Kaspersky Safe Kids diropéa.

Layar utama Kaspersky Safe Kids diropéa.

Layar utama diwangun ku widget, nu Anjeun bisa mindahkeun sabudeureun nurutkeun prioritas parenting digital Anjeun. Upami anjeun khususna prihatin ngeunaan naon anu paling sering dilakukeun ku murangkalih dina teleponna, anjeun tiasa ngengkolkeun timer layar ka luhur sareng ngalacak aplikasi anu paling seueur waktos.

Kumaha anak anjeun ngagunakeun waktos layarna?

Kumaha anak anjeun ngagunakeun waktos layarna?

Upami prioritas anjeun ngajauhan eusi anu diwatesan ku umur, ketok tombol katuhu dina layar utama bakal muka halaman wéb My Kaspersky kalayan laporan lengkep ngeunaan situs web anu dilongok sareng pidéo anu diawaskeun.

Ieu sababaraha widget anu tiasa disaluyukeun:

  • paménta anak pikeun peluncuran aplikasi sareng kunjungan halaman wéb
  • total waktos layar
  • grafik aktivitas lengkep nembongkeun lamun gadget béda (telepon, komputer, jeung tablet) dipaké
  • aplikasi favorit tur waktos spent di aranjeunna
  • sajarah web browsing
  • sajarah browsing ramatloka
  • Milarian sareng sajarah nonton YouTube
  • alat jauh blok ku hiji ketok (kecuali telepon sareng aplikasi anu diidinan)

Ngetok widget muka setelan atanapi laporan anu lengkep.

tips anyar

Numutkeun loba kolot, nasehat diusahakeun tur dites nyaeta nulungan greatest maranéhanana: tips ti ahli, guru jeung psikolog, sarta tips hirup ti kolotna séjén. Kaspersky Safe Kids geus lila nyadiakeun saran ahli ngeunaan cara ngobrol jeung barudak ngeunaan ngurangan waktu layar, eusi bangor dina web jeung saterusna. Tip ayeuna nyertakeun sajumlah topik anu langkung lega sareng nganggo ikon anu jelas dina layar utama di handap peta (carita Instagram saha?), Janten anjeun pasti bakal ningali éta.

Diropéa pilihan Kaspersky Aman Kids

Diropéa pilihan Kaspersky Aman Kids.

Jujur ka budak anjeun

Kami pendukung staunch tina paguneman jujur ​​antara kolot jeung barudak maranéhanana lamun datang ka netepkeun wates-subjek ampir euweuh anak diaku. Versi anak tina aplikasi biasana ngan gaduh antarmuka administrasi, anu ngan ukur tiasa dianggo ku kolot. Versi panganyarna tina Kaspersky Safe Kids ngamutahirkeun pangalaman layar utama barudak: barudak ayeuna tiasa mariksa sabaraha waktos layar anu aranjeunna tinggalkeun pikeun sadinten, sareng kumaha kolotna ngabales pamundutna pikeun nganjang ka situs wéb atanapi muka aplikasi. Urang ogé geus nyieun layar utama kasampak saeutik lucu – hal anu dipikaresep ku barudak antara umur genep jeung dua belas.

Layar utama anu diropéa pikeun murangkalih di Kaspersky Safe Kids

Layar utama anu diropéa pikeun murangkalih di Kaspersky Safe Kids.

Sacara umum, vérsi sélulér anu diropéa pikeun ios sareng Android parantos janten langkung merenah bari ngajaga hal anu paling penting – panyalindungan dipercaya – hatur nuhun anu Kaspersky Safe Kids parantos nampi sertipikat Parangkat Lunak Parental anu Disatujuan ti laboratorium tés mandiri AV-TEST salami tujuh. taun berturut-turut, ngahalangan ampir 100% eusi anu teu pantes.

Ku jalan kitu, tinimbang ngan meungpeuk unggal ramatloka atawa tipe eusi, leuwih sae pikeun ngobrol anak anjeun ngeunaan ngadegkeun kabiasaan digital cageur. Hayu urang jujur ​​- éta hal anu urang sawawa tiasa dianggo ogé.

PS: Kaspersky Safe Kids ayeuna kalebet gratis kanggo sataun pinuh ku langganan Premium anyar kami!


#Naon #anu #anyar #dina #Kaspersky #Safe #Kids