Episod 330 tina podcast Transatlantic Cable dimimitian ku paguneman ngeunaan poténsi karacunan AI, anu tiasa ngamungkinkeun aktor anu goréng pikeun ngarobih chatbots AI janten ‘agén sare’. Ti dinya tim ngobrol ngeunaan eBay jeung dongéng aneh ngalibetkeun spiders, cockroaches jeung ancaman pati, kitu ogé crackdown Cina on casinos, nu geus ngarah ka booming jero taneuh di casinos crypto.

Upami anjeun resep kana naon anu anjeun déngé, punten pertimbangkeun ngalanggan.

  • Karacunan AI tiasa ngajantenkeun modél kabuka janten “agén bobo.”
  • Ngabela kanyataanana: Kaleresan dina jaman média sintétik
  • eBay mayar denda $3 juta dina kasus pelecehan blogger
  • Cina urang judi crackdown ngalahirkeun gelombang casinos online ilegal

#Transatlantik #Cable #Podcast #episode #Blog #resmi #Kaspersky