Urang ngamimitian taun anyar kalayan ekspektasi penjualan, tapi ati-ati: gelombang bahaya toko éléktronik palsu nyebar di internet.

Nalika usum liburan caket, tangtangan énggal muncul pikeun pembeli online: munculna langkung ti 4,000 toko éléktronik palsu. Situs-situs curang ieu, dirancang sacara cerdik pikeun niru merek populér, ngamangpaatkeun sumanget pikeun balanja pas-Natal. Penampilan realistisna ngajantenkeun aranjeunna ampir teu tiasa dibédakeun tina situs wéb resmi, nyababkeun résiko ageung pikeun konsumén anu teu curiga. Kasohor diantara domain palsu ieu nyaéta situs sapertos:

(lebih…)