Laporan Ancaman Q1 2023 Avast ngungkabkeun paningkatan 40% dina usaha phishing sareng taktik panyebaran malware anyar anu ngamangpaatkeun kapercayaan ka merek anu mapan sapertos Microsoft sareng Adobe.

Kuartal kahiji 2023 ningali paningkatan anu signifikan dina serangan cyber nargétkeun kapercayaan dina merek téknologi anu mapan Microsoft sareng Adobe, numutkeun Laporan Ancaman Avast’s Quarter 1 2023. Laporan éta ogé ngungkabkeun paningkatan 40% dina pangsa serangan phishing sareng smishing ti taun saméméhna. Gemblengna, dua tina tilu ancaman anu disanghareupan ku jalma online ayeuna ngagunakeun téknik rékayasa sosial, ngamangpaatkeun kalemahan manusa.

(lebih…)