Ti Bengkel ka Panel Pamimpin: Recap Bulan Sajarah Awéwé di McAfee

Maret nyaéta Bulan Sejarah Awéwé sareng Poé Awéwé Internasional, sareng di McAfee, urang gawé bareng sareng Komunitas McAfee Women in Cyber ​​​​Security (WISE) pikeun ngatur kasempetan pikeun diajar ti anu sanés, milari inspirasi dina pangalaman anu dibagikeun, sareng ngadamel sambungan anyar.

Acara speaker sapanjang bulan muka panto pikeun diskusi ngeunaan inklusi sareng ekuitas. Kalayan kasadaran, urang tiasa ngadamel bédana. Tingali naon anu urang lakukeun.

Urang gabung dina diskusi panel: Lensa Pamimpin ngeunaan Equity

Tim McAfee ngiringan diskusi sareng pamimpin McAfee. Obrolan fokus kana tantangan anu sering disanghareupan ku awéwé sareng masalah persamaan. Panelis ngabagikeun pangalaman sareng pangajaran pribadina, sareng urang ngajalajah kumaha urang tiasa nangkeup sareng maju sasaruaan di tempat kerja urang. Urang bahas naon hartosna janten leres-leres inklusif sareng kumaha urang tiasa terus ningkatkeun – urang sadayana gaduh peran anu kedah dimaénkeun.

Ieu sababaraha snippét ti panelis ngeunaan kumaha urang tiasa nangkep equity:

“Embracing kasaruaan merlukeun aksi – jadi sekutu sarta masihan dulur sora dina méja”.

– Jennifer Biry, Kapala Patugas Keuangan

“Urang sadayana gaduh tanggung jawab pikeun ngaidentipikasi kateusaruaan. Nyarios sareng masihan sadayana kasempetan pikeun suksés.

– Vonny Gamot, VP Penjualan​​​​​​

“Éta peryogi urang sadayana. Waspada kana paripolah anu nyegah sora-sora teu kadéngé teras urus kalayan jujur.”

– Steve Grobman, Kapala Téknologi Officer

“Henteu ngarawat jalma sacara adil mangaruhan jalma kana inti na.”

– Tina Muller, Wakil Présidén Operasi sareng Kapala Staf

“Upami urang hoyong ngirangan kasaruaan, éta terserah lalaki sareng awéwé pikeun muka jalan.”

– Jeff Ryan, Kapala Patugas Jalma

“Karya urang henteu ditungtungan ku kasempetan. Ieu kalebet nyayogikeun dukungan sareng alat anu leres. ”

– Arati Sankhe, Sr Dir, Software Engineering


Urang ngadangukeun Carita Jacqueline Tame ngeunaan ngadefinisikeun deui peran sareng karir

Jacqueline Tame, Diréktur Urusan Pamaréntah pikeun PsiQuantum sareng panaséhat senior ka Kepala Digital sareng AI Departemen Pertahanan AS, ngagabung sareng Tim McAfee pikeun ngabungkus bulan. Jacqueline ngabagikeun tantangan pribadi sareng profésionalna, kumaha anjeunna ngatasina, sareng kumaha tantangan éta ngawangun anjeunna janten awéwé sareng profésional anjeunna ayeuna.

Urang hadir bengkel euyeub ku wawasan

Binda Bhati, psikolog manusa sareng organisasi anu gaduh pangalaman langkung ti 20 taun, mingpin bengkel ngeunaan minimisasi subconscious. Anjeunna masihan wawasan anu luar biasa ngeunaan kumaha awéwé tiasa ngaidentipikasi sareng ngartikeun deui idéntitasna, merangan sindrom penipu, sareng langkung yakin kana kamampuanana.

Bengkel Komunitas WISE museurkeun kana Pangurangan Bawah Sadar sareng Binda Bhati

Urang teruskeun kamajuan sarua jeung inklusi

McAfee terus ngagungkeun awéwé urang sareng nguatkeun komitmen di sakumna perusahaan pikeun ngembangkeun tempat inklusif pikeun damel saluareun Bulan Sejarah Awéwé. Kami bangga catetan urang ngarojong awéwé di gaw – kaasup opat taun parity bayar – sarta kami bakal neruskeun ngalakukeun bagian kami pikeun nyieun budaya dimana dulur ngarasa hargana tur dimangfaatkeun.


#Bengkel #Panel #Pamimpin #Recap #Bulan #Sajarah #Awéwé #McAfee