Ditulis ku Oliver Devane

Teu lila pikeun aktor goréng ngamangpaatkeun filing bangkrut panganyarna FTX urang, McAfee parantos mendakan sababaraha situs phishing anu nargétkeun pangguna FTX.

Salah sahiji situs kapanggih didaptarkeun dina 15th November sarta miwarang pamaké pikeun ngalebetkeun frase dompét crypto maranéhna pikeun nampa ngabalikeun duit. Saatos ngalebetkeun frasa ieu, panyipta situs bakal kéngingkeun aksés kana dompét crypto korban sareng aranjeunna paling dipikaresep bakal mindahkeun sadaya dana ti éta.

Saatos analisa kodeu halaman wéb anu dianggo pikeun nyiptakeun situs phishing, kami perhatikeun yén situs éta sami sareng situs sateuacana anu nargétkeun para nasabah WalletConnect, anu nembongan yén aranjeunna nembé ngarobih kit phishing sateuacana pikeun nargétkeun pangguna FTX.

Gambar di handap ieu nunjukkeun perbandingan kode antara situs web ti Juni 2022, sareng nunjukkeun yén situs phishing FTX ngabagikeun kalolobaan kode na.

McAfee ngadesek saha waé anu nganggo FTX pikeun waspada kana email anu teu dihoyongkeun atanapi pesen média sosial anu ditampi sareng mariksa deui kaaslianana sateuacan ngaksésana. Upami anjeun henteu yakin yén peringatan anu kedah dipilarian, mangga parios portal pendidikan McAfee Scam (https://www.mcafee.com/consumer/en-us/landing-page/retention/scammer-education.html)

konsumén McAfee ditangtayungan tina situs disebutkeun dina blog ieu

Tipe Tandaan produk dideteksi
URL ftx-pamaké-ngabalikeun duit[.]com McAfee WebAdvisor Diblokir
URL ftx-ngabalikeun duit[.]com McAfee WebAdvisor Diblokir


#Ancaman #Aktor #Capitalize #FTX #bangkrut