Jelajahi tren panipuan kauangan anu didorong ku AI dina TikTok, dimana téknologi deepfake dieksploitasi pikeun nyamar selebriti, mamingan pangguna kana skéma mata uang kripto anu badami aset sareng amanahna dina platform digital.

TikTok parantos muncul salaku taneuh anu subur pikeun panipuan kauangan, khususna ngalibetkeun mata uang kripto. Jangkauan platform anu lega, ditambah ku daya tarikna pikeun pamirsa anu langkung ngora, nampilkeun prospek anu pikaresepeun pikeun aktor anu jahat anu hoyong ngamangpaatkeun pangguna anu teu curiga.

(lebih…)