Ku sadar kana panipuan online umum ieu sareng nyandak pancegahan, anjeun tiasa ngajagi diri sareng kulawarga anjeun tina janten korban usum liburan ieu.

Usum liburan di dieu, sareng éta hartosna waktosna pikeun ngamimitian balanja kado. Tapi lain ngan ukur hiruk pikuk usum liburan anu anjeun kedah waspada; aya ogé scams online nu nargétkeun pamakéna unsuspecting. Naha anjeun balanja online atanapi ngotéktak média sosial, ngartos 9 panipuan online umum ieu tiasa ngabantosan kulawarga anjeun aman dina usum liburan ieu.

(lebih…)