Kalayan balanja Hideung Jumaah sareng Cyber ​​​​Senén anu sibuk, buru-buru deui. Jutaan pesen SMS palsu anu dikirim ku scammers – dirancang pikeun maok inpormasi pribadi anjeun atanapi overload telepon anjeun ku malware.

Ti ahir Nopémber nepi ka awal Januari, scammers nyolong kana libur na nyekel shoppers online unaware jeung téks pangiriman palsu. Aranjeunna pasang aksi salaku jasa pos, pausahaan pangiriman, sarta retailers, ngirim téks alerting calon korban pikeun pangiriman atawa masalah sejenna.

Carita anu diciptakeun ku seniman ieu rupa-rupa, tapi klasik kalebet:

  • Bungkusan dimaksudkeun pikeun anjeun teu bisa dikirimkeun.
  • Anjeun ngahutang pajeg atanapi biaya anu sanés sateuacan pakét anjeun tiasa dikirimkeun.
  • Pembaruan pengiriman barang, kalayan janji nawiskeun inpormasi pelacak anu langkung rinci.

Dina unggal hal, kaulinan tipu daya sarua. Scammers hoyong anjeun ngetok tautan anu aranjeunna kalebet dina téks anjeun.

Ti dinya, link ngarahkeun anjeun ka situs jahat dirancang ngarugikeun anjeun. Éta tiasa kalebet masang malware sapertos ransomware, spyware, atanapi virus. Éta ogé tiasa maok inpormasi pribadi sareng kauangan anjeun ku naroskeun anjeun ngeusian formulir. Atawa duanana.

Tapi anjeun pasti bisa ngéléhkeun scam ieu. Kombinasi terang naon anu kedah dipilarian sareng sababaraha alat anu ngabantosan tiasa ngajauhkeun anjeun tina panipuan ieu sareng nyeri sirah anu nuturkeun.

Naha aya seueur téks scam salami liburan?

Latar saeutik nunjukkeun naha peretas ngirimkeun seueur artos salami liburan – sareng éta dimimitian ku laporan yén konsumen AS nyéépkeun $ 38 milyar tina Hideung Jumaah ka Cyber ​​​​Senén.abdi. Pikirkeun cara kieu, éta $ 38 milyar barang anu ngalir ngaliwatan jasa pos sareng pangiriman.

US Postal Service (USPS) nyalira bakal nganteurkeun sakitar 800 juta bungkusan antara Thanksgiving sareng Taun Anyar.ii. Gemblengna, USPS bakal ngolah 15 milyaran sempalan surat. Sareng aya jutaan deui anu dikirim ku jasa pangiriman UPS, FedEx, sareng Amazon.

Ieu nawiskeun loba kasempetan pikeun fraudsters. Kalayan seueur bungkusan anu ngalih, aranjeunna ngandelkeun jalma-jalma anu ngaréspon kana téks pangiriman palsu na. Scammers nyieun loba duit lamun sanajan perséntase leutik jalma ngetok dina link dina téks.

Banjir tina téks palsu parantos ngartos jalma-jalma waspada. Panaliti panganyarna kami nunjukkeun yén 36% Amerika nyebutkeun aranjeunna korban scams balanja online salila usum liburan. Éta langkung ti hiji dina tilu urang, janten sigana anjeun terang saha waé anu ditipu. Tina jalma anu ditipu nalika liburan online, ampir satengah nyarios yén panipuan hargana $ 100 atanapi langkung. Ngareureuwas, hiji dina opat korban nyarios yén hargana $ 1,000 atanapi langkung.

Dua panipuan online anu paling luhur anu dilaporkeun ku jalma nyaéta:

  1. Pesen téks ngeunaan pameseran anu henteu dilakukeun (57%).
  2. Pangiriman lasut palsu atanapi masalah palsu sareng bewara pangiriman (56%).

Masalah anu langkung pajeulit taun ieu – AI. Kami parantos nyarios seueur ngeunaan éta dina blog urang taun ieu, sareng kalayan alesan anu saé. Penipu ayeuna gaduh alat berbasis AI anu ngabantosan aranjeunna ngaktifkeun email palsu, situs jahat, sareng pesen téks ngan ukur sababaraha klik. Kanyataanna, situs phishing anyar dijieun unggal taun11 detikjeung Amerika narima rata12 pesen palsu atanapi curang unggal dintenabdi, abdi, abdi.

Hasilna, 31% jalma anu urang survey nyarios yén éta beuki hésé ngabédakeun antara pesen asli sareng palsu. Sareng éta kalebet béwara pangiriman via téks.

Kalayan saurna, hayu urang bahas naon anu anjeun tiasa awas.

Naon rupa téks pangiriman palsu?

Salaku kalayan sagala téks palsu, scammers ngalakukeun pangalusna maranéhna pikeun némbongan sah. Sadayana ngaharepkeun yén korban bakal ngamangpaatkeun tautan jahat. Ieu kumaha aranjeunna nyobian nyamur diri:

Aranjeunna meta salaku organisasi badag tur sah.

Di AS, “opat badag” organisasi anu penipu resep ditiru nyaéta US Postal Service (USPS), FedEx, UPS, jeung Amazon. Ku cara ieu, aranjeunna tiasa tuang jaring anu lumayan lega sabab tanggung jawab pikeun seueur pangiriman waktos taun ieu. Tangtosna, penipu moal ngawatesan diri pikeun nyamar organisasi sapertos kitu. Ampir sagala pausahaan bisa ngalakukeun eta.

Maranehna ngalakukeun pangalusna maranéhanana nyieun Tumbu maranéhanana kasampak sah teuing.

Pausahaan biasana gaduh set standar alamat wéb sareng nomer telepon anu aranjeunna anggo pikeun ngahubungi palanggan. Salaku conto, Amazon nyatakeun yén alamat Amazon anu sah gaduh titik sateuacan “amazon.com” sapertos https://pay.amazon.com pikeun Amazon Pay. Fraudsters nyoba spoof alamat ieu, mindeng jeung alamat nu kasampak kawas nu nyata, tapi henteu. Éta tiasa nganggo “fed-exdeliverynotices.com” tibatan fedex.com anu sah. Dina kasus séjén, penipu tiasa nganggo alamat dot-com lengkep anu teu aya hubunganana, sapertos dina bewara pengiriman barang USPS palsu di handap:

Perhatikeun kumaha scammer nu ngawengku “USPS” sanggeus alamat dot-com, sagala ruse sangkan link kasampak leuwih sah ku ngagunakeun ngaran USPS, hiji parusahaan pengiriman barang sah.

Maranehna ngagunakeun urgency pikeun meunangkeun Anjeun meta.

Scammers ngandelkeun setrés, jeung émosi luhur pikeun mamingan korban maranéhanana. Sareng salami usum pasihan kado, panginget ngeunaan pangiriman pakét tiasa ngabantosan. Scammer (palsu) nyatakeun yén anjeun moal kéngingkeun pakét anjeun tanpa ngetok tautan éta sareng nyandak léngkah salajengna.

Aranjeunna ngalebetkeun typos sareng kasalahan gramatikal kana téks na. Sakapeung.

Dina sababaraha waktos, bandéra beureum sapertos kieu nyarioskeun yén anjeun nuju kaayaan panipuan. Ieu masih kasus, tapi AI geus robah éta. Penipu ayeuna nganggo alat AI umum pikeun ngolah téksna, ngajantenkeun typos sareng kasalahan gramatikal kirang kamungkinan. Nanging, milarian jinis tulisan naon waé anu katingali atanapi dibaca rada “pareum”. Percanten ka naluri anjeun. Éta tanda peringatan.

Kumaha carana ngahindarkeun, komo nyegah, téks fraudulent?

Anjeun gaduh sababaraha cara pikeun ngahindarkeun nyeri sirah sareng bahaya anu disababkeun ku téks ieu.

  1. Tong ngetok tautan dina pesen téks: Upami anjeun nuturkeun salah sahiji naséhat, éta ieu. Pausahaan nganggo alamat standar sareng nomer telepon pikeun ngahubungi palanggan. Tuturkeun up on ramatloka maranéhanana pikeun manggihan naon éta. Anu USPS, UPS, FedExJeung Amazon masing-masing gaduh halaman khusus pikeun ngabagi inpormasi éta.
  2. Ngonfirmasi langsung: Upami anjeun gaduh masalah, hubungi perusahaan anu anjeun pikir tiasa ngirimkeunana. Ketik sacara manual dina halaman wébna sareng naroskeun di dinya. Sakali deui, ulah ngetok tautan naon waé.
  3. Anggo perusahaan pengiriman barang atanapi aplikasi pangecér: USPS, UPS, FedEx, sareng Amazon sadayana gaduh aplikasi anu sah sayogi di Apple App Store sareng Google Play. Anjeun ogé tiasa ngandelkeun éta pikeun ngalacak bungkusan sareng pariksa inpormasi ngeunaan kiriman anjeun.
  4. Ngabersihan data pribadi anjeun: Scammers pasti ngagaduhan nomer anjeun ti mana waé, sanés? Seringna, éta mangrupikeun calo data onlineperusahaan anu nyimpen rébuan rékaman pribadi pikeun jutaan jalma. Sareng aranjeunna bakal ngajual rékaman éta ka saha waé. Kaasup penipu. Produk sapertos urang Ngabersihan Data Pribadi tiasa ngabantosan anjeun ngahapus inpormasi anjeun tina sababaraha situs anu paling bahaya.
  5. Kéngingkeun panyalindungan panipuan: Nganggo kakuatan AI, Perlindungan Scam McAfee anyar kami tiasa ngingetkeun anjeun nalika téks panipuan muncul dina telepon anjeun. Sareng salaku garis pertahanan kadua, éta tiasa meungpeuk situs anu picilakaeun upami anjeun ngahaja nuturkeun tautan curang dina téks, email, média sosial, sareng seueur deui. Anjeun bakal mendakanana dina produk McAfee+ kami – babarengan nepi ka $2 juta sinyalna maling identitas jeung rojongan restorasi lamun musibah menimpa anjeun.

Ngabantosan ngabendung pasang – laporkeun panipuan nalika anjeun ningali éta.

Pertimbangkeun janten bagian tina solusi. Seueur perusahaan gaduh alamat email khusus sareng halaman wéb pikeun panyalindungan panipuan. Ieu ngabantuan aranjeunna ngaidentipikasi panipuan sareng kabiasaan sareng tren na. Sabalikna, aranjeunna tiasa ngingetkeun pangkalan palangganna pikeun panipuan ayeuna sareng ngabantosan aranjeunna ngalacak para penipu.

Salajengna, di AS, anjeun ogé tiasa ngalaporkeun téks palsu ka Komisi Perdagangan Federal (FTC) di https://www.ReportFraud.ftc.gov. Kitu ogé, aranjeunna nganggo sareng ngabagi laporan sareng mitra penegak hukum pikeun ngabantosan panyidikan.

Balanja sareng kirimkeun aman dina waktos taun ieu.

Ku cara narik napas jero sareng nengetan kana pesen pangiriman anu katingalina pikahariwangeun, anjeun tiasa nyingkahan panipuan sareng peretas dina waktos taun ieu. Nganggo situs wéb sareng aplikasi resmi pikeun ngalacak bungkusan anjeun bakal ngaraosan yén kiriman anjeun OK. Atawa ngabejaan Anjeun yen aya bener masalah sareng pakét a.

Anjeun ogé gaduh parangkat lunak panyalindungan online anu komprehensif sapertos milik kami di juru anjeun. Eta ngajaga leuwih ti alat Anjeun. Éta ogé ngajagi privasi sareng identitas anjeun – tina panipuan téks sapertos kieu sareng sajumlah panipuan sareng serangan anu sanés. Pondokna, éta tiasa ngabantosan anjeun ngabédakeun mana anu nyata sareng anu palsu.

Nepangkeun McAfee+

Maling identitas sareng panyalindungan privasi pikeun kahirupan digital anjeun


#Naha #Teks #Pangiriman #Nyata #atanapi #Palsu #Kumaha #Balanja #sareng #Kirim #Aman #Usum #Ieu

Sapertos liburan utama atanapi acara khusus anu sanés, Poé Valentine hanjakalna sanés tanpa scammers milarian kasempetan pikeun ngamangpaatkeun jalma anu teu curiga. lampah curang maranéhanana bisa megatkeun hate jeung rekening bank. Dina artikel ieu, urang nyorot sababaraha scams Poé Valentine umum, nawiskeun tips tentang kumaha carana ngajaga diri, sarta hirup dinten romantis ieu kalawan kapercayaan tur ati-ati.

Sisi Unromantic Poé Valentine

Poé Valentine nyaéta waktu nalika cinta aya dina hawa. Ieu mangrupikeun waktos pikeun nganyatakeun parasaan anjeun pikeun jalma anu khusus dina kahirupan anjeun, atanapi panginten ngamimitian perjalanan romantis anu énggal. Tapi nalika anjeun sibuk ngarencanakeun tuangeun anu sampurna atanapi milih kado anu idéal, aya sisi anu teu romantis pikeun dinten anu anjeun kedah terang – poténsi panipuan.

Scammers, anu sok néangan cara anyar pikeun nipu jalma kana méré jauh duit maranéhanana, ngagunakeun émosi heightened Poé Valentine pikeun kauntungan maranéhanana. Aranjeunna ngamangsa anu teu waspada, anu kaserang cinta, sareng anu ngalamun – saha waé anu tiasa ngantepkeun jagana dina milarian cinta atanapi ngudag kado anu sampurna. Sareng dina dunya anu beuki digital, jalma-jalma anu teu sopan ieu ngagaduhan langkung seueur cara pikeun ngahontal poténsial korban.

Ngagali leuwih jero: AI Goes Bobogohan: Studi McAfee Némbongkeun 1 dina 3 Lalaki Ngarencanakeun Ngagunakeun Kecerdasan Buatan Pikeun Nulis Surat Cinta Poé Valentine ieu

Recognizing umum Poé scams Valentine

Pangaweruh nyaéta kakuatan, sakumaha paribasa, sareng ieu hususna leres nalika ngajagaan diri tina panipuan. Ku ngartos jinis panipuan anu biasa lumangsung dina Poé Valentine, anjeun tiasa langkung siap pikeun mikawanoh aranjeunna – sareng nyingkahan janten korban.

Salah sahiji scams Poé Valentine paling umum nyaéta scam roman. Scammers, mindeng posing salaku pencinta poténsi on dating situs atawa média sosial, ngamanipulasi korban maranéhna pikeun percanten aranjeunna dina hubungan romantis. Sakali aranjeunna nampi kapercayaan korbanna, aranjeunna nyuhunkeun artos – panginten kanggo mayar penerbangan supados tiasa pendak sacara pribadi, atanapi kusabab krisis pribadi anu ngadadak. scams ieu tiasa emotionally dahsyat, sarta ogé bisa ngahasilkeun karugian finansial utama.

Ngagali leuwih jero: Palsu Dewasa Bobogohan Service 10 taun heubeul, masih tumuwuh

scam populér sejen sabudeureun Poé Valentine ngalibatkeun balanja online. Kalayan seueur jalma anu milari kado anu sampurna pikeun anu dipikacinta, scammers nyiptakeun situs wéb palsu anu sigana ngajual sadayana tina perhiasan dugi ka tiket konsér. Saatos ngagaleuh, korban anu teu curiga nampi produk palsu atanapi, dina sababaraha kasus, henteu nampi nanaon. Salaku tambahan, situs ieu tiasa dirarancang pikeun maok inpormasi kartu kiridit atanapi data pribadi anu sanés.

scams phishing oge umum. Dina panipuan ieu, korban nampi email anu katingalina ti perusahaan anu sah – panginten toko kembang atanapi perusahaan permen – naroskeun aranjeunna pikeun ngonfirmasi inpormasi akunna atanapi klik tautan. Tujuanana nyaéta maok inpormasi sénsitip, sapertos nomer kartu kiridit atanapi kredensial login.

Kumaha Ngajaga Jantung sareng Dompét anjeun Aman

Sanajan ayana scams ieu undoubtedly pikahariwangeun, warta alus nyaeta aya léngkah anjeun tiasa nyandak ngajaga diri. Poé Valentine kedah janten perayaan cinta, sanés sumber setrés sareng hariwang.

Salah sahiji hal anu paling penting nyaéta sadar kana panipuan ieu sareng ati-ati nalika berinteraksi sareng jalma atanapi situs wéb anu teu dikenal. Lamun hal sigana teuing alus janten leres, meureun nya.

Nalika balanja online, pastikeun yén situs wéb anu anjeun anggo aman, sareng pertimbangkeun ngagunakeun kartu kiridit, anu nawiskeun panyalindungan anu langkung ageung ngalawan panipuan tibatan bentuk pembayaran anu sanés. Waspada kana email ti sumber anu teu dikenal, khususna anu naroskeun inpormasi pribadi atanapi ngadesek anjeun pikeun ngaklik tautan.

Pikeun panipuan balanja, disarankeun pikeun ngalakukeun panalungtikan ngeunaan pangecér online anu teu dipikanyaho sateuacan ngagaleuh. Pilarian ulasan atanapi keluhan ngeunaan pangecér dina situs wéb konsumen anu mandiri. Upami situs wéb nawiskeun barang dina harga anu sigana saé teuing, sigana éta. Ogé, mertimbangkeun URL ramatloka. URL nu dimimitian ku ‘https://’ nunjukkeun yén situs wéb énkripsi inpormasi pangguna, janten langkung aman pikeun ngalebetkeun inpormasi sénsitip tibatan situs wéb nganggo URL ‘http://’.

Keur forewarned, sarta ngabogaan strategi canggih pikeun ngadeteksi jeung nyingkahan panipuan oge garis kuat pertahanan. Lamun datang ka online dating , pastikeun pikeun tuntas vet kapentingan romantis poténsial. Ieu ngalibatkeun pilarian gambar sabalikna dina poto profil, nu bisa gancang nembongkeun naha hiji gambar geus dipaling ti sumber online sejen. Salaku tambahan, jaga-jaga bandéra beureum sapertos seratan anu ngajentul teuing atanapi pamundut pikeun mindahkeun paguneman ka email atanapi aplikasi olahtalatah pribadi.

McAfee Pro Tips: Lamun nuju tempo ngagunakeun salah sahiji ieu keur bobogohan di luar aplikasi dating atawa ngan saukur tetep disambungkeun jeung kulawarga sarta babaturan, nasehat utama nyaéta pikeun ngalakukeun pagawean di imah anjeun. Perhatoskeun ukuran kaamanan sareng kabijakan privasina, khususna sabab sababaraha di antarana parantos nyanghareupan masalah kaamanan. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, tingali ieu artikel dina konperénsi pidéo pikeun mastikeun anjeun tiasa ngajauhkeun peretas sareng tamu anu teu diondang nalika anjeun ngobrol.

Kumaha Ngalaporkeun Scam sareng Naon Anu Kudu Dilakukeun Upami Anjeun Janten Korban

Upami anjeun mendakan panipuan atanapi janten korban panipuan, penting pisan pikeun ngalaporkeun ka otoritas anu sasuai. Ieu mantuan penegak hukum ngalacak fraudsters jeung ngingetkeun batur ngeunaan scam nu. Di AS, anjeun tiasa ngalaporkeun panipuan ka Komisi Perdagangan Federal ngalangkungan halaman wébna. Upami panipuan ngalibatkeun transaksi kauangan, laporkeun ogé ka bank atanapi perusahaan kartu kiridit anjeun. Éta meureun bisa mantuan cageur dana Anjeun atawa nyegah karugian salajengna.

Salaku tambahan, laksanakeun léngkah-léngkah pikeun ngajagaan diri saatos janten korban panipuan. Ieu tiasa kalebet ngarobih kecap konci, ngawaskeun akun kauangan anjeun pikeun kagiatan anu teu biasa, atanapi malah katirisan kiridit anjeun. Ieu ogé mangrupakeun ide nu sae pikeun ngingetkeun babaturan anjeun sarta kulawarga ngeunaan scam nu, ngajaga aranjeunna sarta meunang rojongan tur pitulung maranéhanana dina nungkulan dampak scam nu.

Ngagali leuwih jero: Kumaha Ngalaporkeun panipuan Online

Ulah ngantep scammers ngaruksak Poé Valentine Anjeun

Kanyataan anu hanjakal nyaéta yén penipu anu kantos-hadir sareng sok milarian cara énggal pikeun ngamangpaatkeun korban anu teu curiga. Tapi, ku dimaklumkeun, ati-ati, sareng proaktif, anjeun tiasa sacara signifikan ngirangan kasempetan anjeun janten korban panipuan Poé Valentine. Naha anjeun milarian cinta atanapi balanja kanggo kado anu sampurna, émut pikeun salawasna prioritas kasalametan sareng kaamanan anjeun.

Tur upami Anjeun salah ngalaman panipuan, nyandak kanyamanan di nyaho yén anjeun teu nyalira tur aya sumberdaya sadia pikeun mantuan. Blog sareng laporan McAfee ngan ukur sababaraha di antarana. Ku ngalaporkeun panipuan ka otoritas, anjeun ngalakukeun bagian anjeun pikeun ngeureunkeun penipu dina jalurna sareng ngajagi batur tina janten korban. Inget, Poé Valentine nyaéta poé ngagungkeun cinta, teu salempang ngeunaan cheaters. Tetep aman, tetep informed, sarta ulah ngantep scammers ngaruksak Poé Valentine Anjeun.

Inget pikeun salawasna tetep waspada. Jaga haté anjeun sareng rekening bank, sareng pastikeun Poé Valentine anjeun ngeusi cinta sareng kabagjaan, sanés kuciwa sareng hanjelu. Ulah ngantep scammers megatkeun haté anjeun atanapi rekening bank Anjeun – dina Poé Valentine atawa poé séjén.


#Peringatan #Valentine #Tong #Ngidinan #Scammers #Ngarusak #Jantung #anjeun #atanapi #Rekening #Bank

Geus jadi kabiasaan pikeun loba urang babagi guyonan, memes jeung anekdot lucu jeung babaturan jeung kulawarga. Kalayan naékna aplikasi olahtalatah sareng média sosial, kabiasaan ieu janten langkung sering sareng merenah, ku kituna humor tiasa dibagikeun ku ngaklik tombol. Sanaos urang sering nganggap ieu salaku kasenangan anu teu bahya, penting pikeun ngajawab patarosan anu jarang urang naroskeun ka diri urang sorangan: Naha urang ngaliwat lulucon atanapi teu ngahaja nyebarkeun spam?

Tujuan tina tulisan ieu nyaéta pikeun masihan pandangan anu langkung jero dimana garis anu aya antara payun anu sigana teu bahaya sareng spam anu berpotensi ngabahayakeun. Urang bakal nalungtik ciri spam, potensi bahaya tina mindlessly diteruskeun pesen, sarta léngkah konstruktif urang bisa nyandak pikeun mastikeun yén cinta urang babagi humor teu robah jadi spam teu dihaja.

Sifat Spam

Spam, dina bentuk anu paling dasar, nyaéta pesen anu teu dihoyongkeun atanapi anu teu dihoyongkeun anu dikirim sacara massal. Dina konteks komunikasi digital, seratan ieu biasana pesen komersil atanapi promosi anu dikirim sababaraha kali dina internét. Nanging, definisi spam parantos mekar sareng kamajuan téknologi sareng parobihan dina dinamika komunikasi digital. Ayeuna, pesen naon waé anu diteruskeun sababaraha kali, henteu paduli eusi atanapi tujuanana, tiasa digolongkeun kana kategori spam.

Masalah sareng spam sanés ngan ukur kegigihan anu ngaganggu atanapi ngaganggu inbox anu bersih. Ieu mangrupikeun ancaman poténsial sareng cilaka anu tiasa disababkeun. Spam tiasa ngandung tumbu ka situs malware atanapi phishing, aranjeunna tiasa kalibet dina promosi curang, atanapi ngamimitian hurup ranté. Ku alatan éta, lain ngan eusi seratan nu dasarna ngahartikeun spam, tapi poténsi na ngabalukarkeun ngarugikeun, annoyance, sarta annoyance.

Ngagali langkung jero: Naskah Palsu Leuwih Nyeri Ti batan Meunangkeun Terusan Akar

Garis Rupa Antara Bobodoran jeung Spam

Nalika urang neraskeun lulucon atanapi meme, niat urang pikeun ngabagi momen seuri atanapi kabagjaan sareng kontak urang. Sanajan kitu, tanpa sadar eta, urang bisa jadi nyebrang garis antara payun basajan tur spam. Upami payun dikirim sacara masal, sababaraha kali, sareng tanpa idin panampi, aranjeunna tiasa dianggap spam, henteu paduli eusina. Terus terang, sanajan lulucon bisa digolongkeun salaku spam lamun teu minuhan kriteria pesen hayang, dipénta, sarta tunggal.

Masalah di dieu ogé ngeunaan persepsi panarima. Anu pikaseurieun ku hiji jalma, anu sanés tiasa ngaganggu, khususna upami dikirim sababaraha kali. Éta ogé penting pikeun émut yén henteu sadayana dina daptar kontak anjeun tiasa gaduh rasa humor anu sami. Ku alatan éta, guyonan diteruskeun kalawan niat pangalusna bisa jadi hiji intrusion nu teu dihoyongkeun kana koropak batur sarta, ku kituna, spam.

Poténsi Resiko Spam Neruskeun

Nalika kami neraskeun pesen, khususna ka grup ageung, urang jarang nganggap asal-usul eusi anu kami bagikeun. Dina jaman misinformasi sareng ancaman digital, ieu tiasa nyababkeun résiko anu ageung. Ngabagikeun guyonan sigana henteu bahaya, tapi upami ngandung tautan atanapi kantétan, éta tiasa janten gerbang pikeun parangkat lunak jahat atanapi usaha phishing. Ku neraskeun pesen sapertos kitu, anjeun berpotensi nyebarkeun ancaman digital diantara kontak anjeun.

Salaku tambahan, ngirim pesen massal tiasa ngajantenkeun anjeun janten target hukuman anu aya hubunganana sareng spam. Kaseueuran panyadia ladénan email gaduh kawijakan ngalawan spamming. Upami sajumlah panarima nandaan ‘lucon’ anjeun atanapi diteruskeun salaku spam, ID email anjeun tiasa ditandaan, sareng anjeun tiasa nyanghareupan larangan dina kamampuan ngirim email. Ieu berpotensi ngaganggu komunikasi pribadi atanapi anu aya hubunganana sareng padamelan.

Kumaha Nyegah Spamming Kahaja

Janten, kumaha urang tiasa mastikeun yén cinta urang pikeun ngabagi humor henteu janten spam anu teu dihaja? Jawabanna aya dina janten komunikator digital anu wijaksana, tanggung jawab, sareng sadar. Ieu sababaraha léngkah praktis anu tiasa urang lakukeun:

Kahiji, penting pikeun ngarti sifat eusi anu urang teruskeun. Lamun suratna ngandung tumbu, pastikeun aranjeunna aman tur ngakibatkeun sumber kredibel. Hindarkeun neraskeun pesen nganggo lampiran kecuali anjeun yakin kana asal-usul sareng eusina. Kadua, pertimbangkeun frékuénsi panyerang anjeun. Lamun sababaraha kali ngirim lulucon sarua atawa meme ka sababaraha panarima, Anjeun meureun hoyong nimbangkeun balik. Henteu ngan bisa ieu dianggap spam, tapi ogé dilutes sagala momen asli humor.

Salawasna nengetan idin panarima. Ngan kusabab batur aya dina daptar kontak anjeun henteu otomatis hartosna aranjeunna satuju nampi payun ti anjeun. Pastikeun anjeun kéngingkeun idin sateuacan ngirim eusi naon waé. Salaku conto, gaduh grup WhatsApp atanapi benang email anu misah pikeun ngabagi guyonan anu sadayana anggota daék gabung tiasa janten cara anu efektif pikeun mastikeun idin. Anu pamungkas, ngajaga diversity on garis hareup Anjeun. Lamun guyonan anjeun salawasna ngeunaan topik nu tangtu, aranjeunna bisa jadi teu ngan dianggap spam tapi ogé bisa jadi karasa.

Dina tingkat nu leuwih lega, respecting etiket digital bisa mantuan nyegah spamming teu kahaja. Ieu kalebet merhatikeun waktos pesen, henteu ngabagi inpormasi anu pribadi teuing atanapi sénsitip, henteu ngirim pesen massal, sareng sacara umum, ngahormatan rohangan digital jalma sanés sabab anjeun hoyong rohangan digital anjeun dihormat.

Ngagali langkung jero: Etiket Obrolan Grup: 10 Tip pikeun Ngabantosan Kulawarga Anjeun Napigasi Obrolan Digital

Kumaha Nyegah Spam

Janten komunikator digital anu tanggung jawab ngalibatkeun henteu ngan ukur tindakan individu, tapi ogé kumaha urang ngungkit téknologi pikeun ngajagaan diri sareng batur tina spam. Seueur platform ayeuna nawiskeun fitur pikeun ngabantosan kontrol sareng nyegah spam. Contona, platform email nyadiakeun pilihan pikeun ngalaporkeun spam atawa meungpeuk ID surelek tangtu ti ngirim anjeun pesen. Dina WhatsApp, aya pilihan pikeun ngabatesan saha anu tiasa nambihan anjeun kana obrolan grup, anu tiasa ngabantosan nyegah maju anu henteu dipénta.

Aya ogé filter spam, nu otomatis nyaring surelek Anjeun dumasar kana parameter tangtu jeung nyaring kaluar poténsi spam. Surélék ieu teu salawasna 100% akurat, sarta kadangkala, surelek asli ogé bisa mungkas nepi di folder spam. Penting pikeun pariksa folder spam anjeun sacara périodik sareng cirian email asli salaku ‘Henteu spam’ supados saringan tiasa diajar sareng ningkatkeun prosés panyaringna.

Alat sareng parangkat lunak deteksi spam ogé sayogi. Aranjeunna nganalisa eusi pesen, detil pangirim, frékuénsi pesen sapertos kitu, sareng sajabana, pikeun nangtoskeun naha pesen éta spam atanapi henteu. Sababaraha panyadia ladénan internét ogé nawiskeun jasa ngalaporkeun spam, anu tiasa ngabantosan ngalacak sareng meungpeuk sumber spam.

Tip McAfee Pro: Méja geus pindah. Ayeuna, anjeun tiasa ngungkit AI pikeun ngadeteksi sareng nyegah téks panipuan anu jahat. Kalayan McAfee Scam Protection™ anyar kami, éta sacara otomatis ngakuan sareng ngabéjaan anjeun ngeunaan poténsi ancaman tina URL jahat dina téks anjeun. Ucapkeun pamit ka kateupastian ngeunaan kaaslian pesen pangiriman pakét atanapi bewara bank.

Salian ngagunakeun parabot ieu, ngajaga alat urang up to date jeung versi software panganyarna tur masang software kaamanan alus ogé bisa nyadiakeun garis pertahanan kuat ngalawan spam sarta ancaman patali.

Pikiran Pamungkas

Ngabagikeun guyonan sareng kontén ringan sareng kontak urang pasti tiasa nambihan sentuhan humor kana interaksi digital urang. Nanging, penting pikeun émut garis antara ngabagi guyonan sareng spamming. Poténsi resiko pakait sareng spam anu nyata jeung bisa boga konsekuensi bahaya.

Ku sadar kana sifat spam, ngalaksanakeun komunikasi digital anu tanggung jawab, hormat idin batur sareng rohangan digital, sareng ngamangpaatkeun téknologi sacara efektif, urang tiasa mastikeun yén payuneun urang tetep janten sumber kabagjaan sareng henteu janten spam anu teu dihoyongkeun.

Pamustunganana, éta ngeunaan ngahalangan kasaimbangan antara ngabagi humor sareng nyegah spam. Kalayan sakedik kasadaran sareng pancegahan, urang pasti tiasa nyerang kasaimbangan ieu sareng teras nyebarkeun seuri tanpa ngahaja nyebarkeun spam. Meunangkeun inpormasi sareng nyebarkeun kasadaran sareng McAfee.


#Naha #Anjeun #Neraskeun #Bobodoran #atanapi #Spam

Penting pikeun terang yén henteu sadayana situs wéb aman pikeun didatangan. Nyatana, sababaraha situs tiasa ngandung parangkat lunak jahat (malware) anu tiasa ngabahayakeun komputer atanapi maok inpormasi kontak pribadi atanapi nomer kartu kiridit anjeun.

Phishing mangrupakeun tipe umum tina serangan basis web nu scammers nyoba trik anjeun dina masihan kaluar informasi pribadi anjeun, sarta anjeun bisa jadi rentan ka ieu lamun nganjang ka situs curiga.

Maling identitas mangrupikeun masalah anu serius, janten penting pikeun ngajagi diri anjeun nalika surfing wéb. Ancaman kaamanan online tiasa janten masalah anu ageung pikeun pangguna internét, khususna nalika nganjang ka situs wéb énggal atanapi nuturkeun tautan situs.

Janten kumaha anjeun tiasa terang upami anjeun ngadatangan halaman wéb anu aman atanapi halaman wéb anu teu aman? Anjeun tiasa make sababaraha métode béda. Kaca ieu nyertakeun hal-hal penting anu kedah dipilarian dina situs wéb pikeun ngajaga anjeun aman online.

Tanda konci kaamanan sareng kaamanan situs wéb

Nalika anjeun nganjang ka situs wéb, sababaraha indikator konci tiasa ngabantosan naha situs éta aman. Bagian ieu ngajalajah kumaha pariksa URL pikeun dua tanda khusus tina situs wéb anu aman.

“Https:” dina URL ramatloka

“Https” dina URL ramatloka nunjukkeun yén ramatloka éta aman pikeun didatangan. The “S” nangtung pikeun “aman,” sarta eta hartina ramatloka ngagunakeun SSL (Secure Sockets Layer) enkripsi ngajaga informasi anjeun. Sertipikat SSL anu diverifikasi nyarioskeun panyungsi anjeun yén halaman wéb éta aman. Ieu hususna penting nalika balanja online atanapi ngalebetkeun inpormasi pribadi kana situs wéb.

Nalika anjeun ningali “https” dina URL, situs éta nganggo protokol anu énkripsi inpormasi sateuacan dikirim tina komputer anjeun ka server halaman wéb. Ieu mantuan nyegah saha ti intercepting sarta maca informasi sénsitip anjeun sakumaha keur dikirim.

Ikon konci deukeut widang URL browser anjeun

Ikon konci caket kolom URL browser anjeun mangrupikeun indikator sanés yén halaman wéb éta aman pikeun didatangan. Ikon ieu biasana muncul dina bar alamat sareng hartosna situsna nganggo enkripsi SSL. Alat kaamanan sareng tampilan ikon sareng peringatan gumantung kana browser wéb.

Hayu urang ngajalajah parabot cybersecurity dina tilu panyungsi wéb utama:

  • Safari. Dina browser Safari dina Mac, anjeun ngan saukur tiasa milarian ikon konci gigireun URL halaman wéb dina palang alamat. Ikon konci bakal dikonci atanapi dikonci gumantung kana naha situs nganggo enkripsi SSL. Upami éta situs wéb anu teu aman, Safari bakal ningalikeun peringatan téks beureum dina palang alamat anu berbunyi “Teu Aman” atanapi “Situs Teu Aman” nalika nyobian ngalebetkeun inpormasi dina widang anu dimaksudkeun pikeun data pribadi atanapi nomer kartu kiridit. Safari ogé tiasa ningalikeun peringatan kaamanan dina halaman anu nyatakeun, “Sambungan anjeun henteu pribadi” atanapi “Sambungan anjeun henteu aman.”
  • Google Chrome. Dina Google Chrome, anjeun bakal ningali ikon padlock abu-abu (héjo dina versi Chrome sateuacana) di kénca URL nalika anjeun dina situs anu ngagaduhan sertipikat SSL anu diverifikasi. Chrome gaduh ikon indikator tambahan, sapertos hurup leutik “i” sareng bunderan di sakurilingna. Klik ikon ieu pikeun maca inpo nu patali ngeunaan cybersecurity situs urang. Browsing Aman Google nganggo alat kaamanan pikeun ngingetkeun anjeun nalika anjeun nganjang ka situs wéb anu teu aman. Hiji simbol peringatan beureum bisa muncul di kénca URL nu nyebutkeun “Teu aman”. Anjeun ogé tiasa ningali pesen kaamanan dina halaman anu nyatakeun yén situs éta henteu aman kusabab phishing atanapi malware.
  • Firefox. Sapertos Chrome, browser Mozilla Firefox bakal nyirian sadaya situs anu teu énkripsi nganggo tetengger khusus. Konci kalayan segitiga peringatan nunjukkeun yén halaman wéb ngan ukur énkripsi sawaréh sareng henteu tiasa nyegah penjahat cyber pikeun nguping. Gembok kalayan garis beureum dina éta nunjukkeun halaman wéb anu teu aman. Upami anjeun ngaklik lapangan dina halaman wéb, éta bakal masihan peringatan téks anu nyatakeun, “Sambungan ieu henteu aman.”

Cara anu jero pikeun mariksa kaamanan sareng kaamanan halaman wéb

Gemblengna, “https” sareng ikon padlock anu dikonci mangrupikeun tanda yén data pribadi anjeun bakal aman nalika anjeun ngasupkeun kana situs wéb. Tapi anjeun tiasa mastikeun kaamanan halaman wéb dina cara anu sanés. Bagian ieu bakal nutupan lima metode anu jero pikeun mariksa kaamanan situs wéb.

Anggo McAfee WebAdvisor

McAfee WebAdvisor mangrupikeun toolbar gratis anu ngabantosan anjeun tetep aman online. Gawéna sareng parangkat lunak antipirus anjeun anu tos aya pikeun nyayogikeun lapisan panyalindungan tambahan tina ancaman online. WebAdvisor ogé meungpeuk situs wéb anu teu aman sareng ngingetkeun anjeun upami situs kapanggih kalibet dina phishing atanapi kagiatan jahat anu sanés. Salaku tambahan, éta tiasa ngabantosan anjeun ngahindarkeun panipuan online sareng nyegah anjeun ngaunduh malware anu teu kahaja. Gemblengna, McAfee WebAdvisor mangrupikeun alat anu mangpaat anu tiasa ngabantosan anjeun tetep aman nalika ngotéktak wéb.

Segel kapercayaan situs web

Nalika anjeun surfing wéb, penting pikeun percanten ka situs wéb anu anjeun kunjungi. Salah sahiji cara pikeun nangtukeun naha situs wéb tiasa dipercaya nyaéta milarian segel amanah. Segel amanah mangrupikeun logo atanapi lencana anu nunjukkeun yén situs wéb aman sareng aman. Aranjeunna biasana muncul dina halaman utama atanapi halaman pamayaran halaman wéb.

Aya seueur jinis segel amanah, tapi sababaraha anu paling umum kalebet segel Better Business Bureau (BBB), segel aman VeriSign, sareng segel aman McAfee. Segel ieu nunjukkeun yén hiji organisasi pihak katilu geus diverifikasi ramatloka salaku aman tur aman.

Sanaos cap amanah tiasa ngabantosan naha halaman wéb tiasa dipercaya, penting pikeun émut yén éta henteu aman. Pamilik situs wéb tiasa nyiptakeun segel amanah palsu, ku kituna penting pikeun ngalakukeun panalungtikan anjeun nyalira pikeun mastikeun situs wéb aman sateuacan ngalebetkeun inpormasi pribadi.

Pariksa kawijakan privasi

Cara séjén pikeun nangtoskeun naha situs wéb aman pikeun didatangan nyaéta mariksa kabijakan privasi. Kabijakan privasi mangrupikeun dokumén anu ngajelaskeun kumaha situs wéb ngumpulkeun sareng ngagunakeun inpormasi pribadi. Éta ogé kedah nyatakeun kumaha situs éta ngajagi data anjeun tina diakses atanapi dibagi ku scammers, peretas atanapi individu anu henteu sah.

Upami situs wéb henteu ngagaduhan kabijakan privasi, éta mangrupikeun peringatan yén anjeun moal tiasa ngalebetkeun inpormasi pribadi dina situs éta. Sanaos situs wéb ngagaduhan kabijakan privasi, penting pikeun maca sacara saksama supados anjeun ngartos kumaha situs éta ngagunakeun data pribadi anjeun.

Pariksa ulasan pihak katilu

Penting pikeun ngalakukeun sababaraha panilitian awal sateuacan nganjang ka halaman wéb énggal, khususna upami anjeun balanja online atanapi ngalebetkeun data pribadi sapertos alamat, kartu kiridit atanapi nomer telepon. Salah sahiji cara pikeun nangtukeun naha situs wéb aman sareng dipercaya nyaéta mariksa ulasan pihak katilu. Sababaraha situs wéb nyayogikeun ulasan ngeunaan situs wéb sanés, janten anjeun kedah tiasa mendakan sababaraha ulasan pikeun situs mana waé.

Trustpilot mangrupikeun conto halaman wéb anu nyayogikeun ulasan tina situs wéb anu sanés. Pilari téma umum nalika maca ulasan. Upami seueur ulasan nyatakeun yén halaman wéb aman sareng gampang dianggo, kamungkinan yén situs éta aman pikeun didatangan. Nanging, upami seueur ulasan négatip nyebatkeun masalah sareng virus atanapi malware, anjeun panginten hoyong ngahindarkeun situs éta.

Tingali kana desain halaman wéb

Anjeun ogé tiasa nganalisis desain halaman wéb nalika mutuskeun naha halaman wéb aman pikeun didatangan. Pilarian kasalahan éjahan, kasalahan gramatikal, sareng naon waé anu sigana salah. Upami situs wéb katingalina buru-buru diwangun atanapi henteu dirarancang saé, éta biasana mangrupikeun bandéra beureum anu sigana teu aman.

Waspada kana situs wéb anu seueur pop-up. Situs ieu sering ngandung spam atanapi ngandung malware. Entong unduh nanaon tina situs wéb kecuali anjeun leres-leres yakin yén éta aman. Situs web jahat ieu jarang muncul dina luhureun hasil mesin pencari, janten pertimbangkeun ngagunakeun mesin pencari pikeun milarian naon anu anjeun milarian tinimbang tautan anu ngarah anjeun ka situs wéb anu teu biasa.

Unduh McAfee WebAdvisor gratis sareng tetep aman nalika ngotéktak

Upami anjeun henteu yakin naha halaman wéb aman pikeun didatangan, unduh McAfee WebAdvisor gratis. McAfee WebAdvisor mangrupikeun program anu ngabantosan anjeun tina ancaman online, sapertos malware sareng virus. Éta ogé meungpeuk pop-up sareng iklan anu ngaganggu sanés supados anjeun tiasa ngajelajah wéb tanpa hariwang. Tambih Deui, éta lengkep gratis pikeun diunduh sareng dianggo.

Unduh McAfee WebAdvisor ayeuna sareng tetep aman nalika surfing wéb.

Nepangkeun McAfee+

Maling identitas sareng panyalindungan privasi pikeun kahirupan digital anjeun


#Kumaha #Nyaho #upami #Website #Aman #atanapi #Henteu #Aman

Penting pikeun terang yén henteu sadayana situs wéb aman pikeun didatangan. Nyatana, sababaraha situs tiasa ngandung parangkat lunak jahat (malware) anu tiasa ngabahayakeun komputer anjeun atanapi maok data pribadi anjeun kontak informasi atawa kartu kiridit angka.

tipu daya mangrupa tipe umum sejen tina serangan basis web dimana penipu Coba trik anjeun pikeun masihan aranjeunna inpormasi pribadi anjeun, sareng anjeun tiasa rentan ka ieu upami anjeun nganjang ka situs anu curiga.

Maling identitas mangrupa masalah serius, jadi hal anu penting pikeun ngajaga diri bari surfing web. Ancaman kaamanan online tiasa janten masalah anu ageung pikeun pangguna internét, khususna nalika nganjang ka situs wéb énggal atanapi nuturkeun tautan situs.

Jadi kumaha anjeun tiasa ngabejaan lamun dilongok a ramatloka aman atawa a ramatloka teu aman? Anjeun tiasa make sababaraha métode béda. Kaca ieu nyertakeun kabutuhan poko pikeun milarian dina situs wéb supados anjeun tiasa cicing aman online.

Tanda konci tina kaamanan ramatloka jeung kaamanan

Nalika anjeun nganjang ka situs wéb, sababaraha indikator konci tiasa ngabantosan naha situs éta aman. bagian ieu explores kumaha pariksa URL pikeun dua karakter husus a ramatloka aman.

“Https:” dina URL ramatloka

“Https” dina URL ramatloka nunjukkeun yén ramatloka éta aman pikeun didatangan. The “S” nangtung pikeun “aman,” sarta eta hartina ramatloka ngagunakeun SSL (Secure Sockets Layer) enkripsi ngajaga informasi anjeun. A diverifikasi Sertipikat SSL ngabejaan panyungsi anjeun yén ramatloka éta aman. Ieu hususna penting nalika balanja online atawa asupkeun inpo pribadi kana situs web.

Nalika anjeun ningali “https” dina URL, situs éta nganggo protokol anu énkripsi inpormasi sateuacan dikirim tina komputer anjeun ka server halaman wéb. Ieu mantuan nyegah saha ti intercepting jeung maca anjeun informasi sénsitip sakumaha anu dikirimkeun.

Ikon konci caket lapangan URL browser anjeun

Anu gembok ikon deukeut widang URL panyungsi anjeun mangrupa indikator séjén yén a kaca wéb aman didatangan. Ikon ieu biasana muncul dina bar alamat sarta hartina situs ngagunakeun enkripsi SSL. Alat kaamanan sareng tampilan ikon sareng peringatan gumantung kana browser wéb.

Hayu urang ngajajah kaamanan cyber parabot dina badag tilu browser wéb:

  • Safari. Dina browser Safari on Mac, anjeun ngan saukur bisa néangan ikon konci gigireun URL ramatloka on bar alamat. Ikon konci bakal dikonci atanapi dikonci gumantung kana naha situs nganggo enkripsi SSL. Lamun éta a ramatloka teu amanSafari ngahasilkeun peringatan téks beureum dina bar alamat nyebutkeun “Teu Aman” atanapi “Situs Teu Aman” nalika nyobian ngalebetkeun inpormasi dina widang anu dimaksud data pribadi atawa kartu kiridit angka. Safari ogé tiasa ningalikeun peringatan kaamanan dina halaman anu nyatakeun, “Sambungan anjeun henteu pribadi” atanapi “Sambungan anjeun henteu aman.”
  • Google Chrome. Dina Google ChromeAnjeun bakal ningali ikon konci abu (saméméhna héjo krom versi) ka kénca URL nalika anjeun dina situs kalayan a diverifikasi Sertipikat SSL. krom gaduh ikon indikator tambahan, sapertos hurup leutik “i” kalayan bunderan di sakurilingna. Pencét ikon ieu pikeun maca inpormasi anu aya hubunganana dina situs éta kaamanan cyber. Pangotektak Aman Google ngagunakeun alat kaamanan pikeun ngingetkeun anjeun nalika nganjang a ramatloka teu aman. Hiji simbol peringatan beureum bisa muncul di kénca URL nu nyebutkeun “Teu aman”. Anjeun oge bisa ningali pesen kaamanan dina kaca nyebutkeun yen situs teu aman sabab tipu daya atawa malware.
  • Firefox. Siga kromMozilla Firefox browser bakal nandaan sakabeh situs unencrypted kalawan spidol husus. A gembok kalawan segitiga warning nunjukkeun yén ramatloka ieu ngan sawaréh énkripsi sarta teu matak disadap penjahat cyber ti eavesdropping. A gembok kalawan corétan beureum luhureun eta ngalambangkeun hiji ramatloka teu aman. Upami anjeun ngaklik lapangan dina halaman wéb, éta bakal masihan peringatan téks anu nyatakeun, “Sambungan ieu henteu aman.”

Jalan jero mariksa a kaamanan ramatloka jeung kaamanan

Gemblengna, “https” na dikonci gembok ikon mangrupakeun tanda alus yén anjeun data pribadi eta bakal aman mun anjeun ngasupkeun kana website. Tapi anjeun bisa mastikeun a kaamanan ramatloka sarua dina cara séjén. Bagian ieu bakal ngajalajah lima metodeu pikeun pamariksaan kaamanan ramatloka.

Paké McAfee WebAdvisor

McAfee WebAdvisor mangrupakeun bebas toolbar nu mantuan ngajaga anjeun aman online. Gawéna sareng anu tos aya software antipirus pikeun nyadiakeun lapisan tambahan panyalindungan ngalawan ancaman online. WebAdvisor ogé meungpeuk ramatloka teu aman sarta ngantep anjeun terang lamun situs populér tipu daya atawa kagiatan bahaya sejenna. Tambih Deui, éta tiasa ngabantosan anjeun ulah online panipuan sareng nyegah anjeun ngaunduh teu kahaja malware. Gemblengna, McAfee WebAdvisor mangrupikeun alat anu mangpaat anu tiasa ngabantosan anjeun tetep aman nalika ngotéktak wéb.

Segel kapercayaan situs web

Nalika anjeun surfing wéb, penting pikeun percanten ka situs wéb anu anjeun kunjungi. Salah sahiji cara pikeun nangtukeun naha situs wéb tiasa dipercaya nyaéta milarian segel amanah. Segel amanah mangrupikeun logo atanapi lencana anu nunjukkeun yén situs wéb aman sareng aman. Aranjeunna biasana muncul dina halaman utama atanapi halaman pamayaran halaman wéb.

Aya seueur jinis segel amanah, tapi sababaraha anu paling umum kalebet segel Better Business Bureau (BBB), segel aman VeriSign, sareng segel aman McAfee. Segel ieu nunjukkeun yén organisasi pihak katilu gaduh éta diverifikasi ramatloka sakumaha aman tur aman.

Sanaos cap amanah tiasa ngabantosan naha halaman wéb tiasa dipercaya, penting pikeun émut yén éta henteu aman. Pamilik situs wéb bisa nyieun segel kapercayaan palsu, jadi sok penting pikeun ngalakukeun panalungtikan sorangan pikeun mastikeun website aman saméméh ngasupkeun inpo pribadi.

Pariksa kawijakan privasi

Cara séjén pikeun nangtoskeun naha situs wéb aman pikeun didatangan nyaéta mariksa kabijakan privasi. Kabijakan privasi mangrupikeun dokumén anu ngajelaskeun kumaha situs wéb ngumpulkeun sareng ngagunakeun inpormasi pribadi. Éta ogé kedah nyatakeun kumaha situs ngajagi data anjeun tina diakses atanapi dibagikeun ku penipu, hackeratawa jalma séjén nu teu sah.

Upami situs wéb henteu ngagaduhan kabijakan privasi, éta mangrupikeun peringatan yén anjeun moal tiasa ngalebetkeun inpormasi pribadi dina situs éta. Sanaos situs wéb ngagaduhan kabijakan privasi, penting pikeun maca sacara saksama supados anjeun ngartos kumaha situs éta ngagunakeun anjeun data pribadi.

Pariksa ulasan pihak katilu

Penting pikeun ngalakukeun sababaraha panilitian awal sateuacan ngadatangan halaman wéb énggal, khususna upami anjeun balanja online atawa asup data pribadi kawas alamat anjeun kartu kiriditatawa nomer telepon. Salah sahiji cara pikeun nangtukeun naha situs wéb aman sareng dipercaya nyaéta mariksa ulasan pihak katilu. Sababaraha situs wéb nyayogikeun ulasan ngeunaan situs wéb sanés, janten anjeun kedah tiasa mendakan sababaraha ulasan pikeun situs mana waé.

Trustpilot mangrupa salah sahiji conto ramatloka nu nyadiakeun ulasan ti ramatloka séjén.

Pilari téma umum nalika maca ulasan. Upami seueur ulasan nyatakeun yén halaman wéb aman sareng gampang dianggo, kamungkinan yén situs éta aman pikeun didatangan. Nanging, upami seueur ulasan négatip nyarioskeun masalah sareng virus atanapi malwareAnjeun meureun hoyong nyingkahan situs ieu.

Tingali kana desain halaman wéb

Anjeun ogé tiasa nganalisis desain halaman wéb nalika mutuskeun naha halaman wéb aman pikeun didatangan. Pilarian kasalahan éjahan, kasalahan gramatikal, sareng naon waé anu sigana salah. Upami situs wéb katingalina buru-buru diwangun atanapi henteu dirarancang saé, éta biasana mangrupikeun bandéra beureum anu sigana teu aman.

Waspada situs wéb anu gaduh sababaraha mucunghul ngadadak. situs ieu mindeng spammy atawa eusi malware. Entong unduh nanaon tina situs wéb kecuali anjeun leres-leres yakin yén éta aman. Ieu ramatloka bahaya jarang muncul di luhur mesin pencari hasilna, jadi mertimbangkeun ngagunakeun a mesin pencari pikeun manggihan naon nu Anjeun keur pilari ti link éta pangalihan Anjeun ka hiji ramatloka kanyahoan.

Unduh McAfee WebAdvisor gratis sareng tetep aman nalika ngotéktak

Upami anjeun henteu yakin naha halaman wéb aman pikeun didatangan, unduh McAfee WebAdvisor gratis. McAfee WebAdvisor mangrupikeun program anu ngabantosan anjeun ngajagaan anjeun tina ancaman online, sapertos malware jeung virus. Éta ogé blok mucunghul ngadadak jeung iklan intrusive séjén jadi Anjeun bisa internetan web bébas salempang. Tambih Deui, éta lengkep gratis pikeun diunduh sareng dianggo.

Unduh McAfee WebAdvisor ayeuna jeung tetep aman bari surfing web.

Nepangkeun McAfee+

Maling identitas sareng panyalindungan privasi pikeun kahirupan digital anjeun


#Kumaha #Nyaho #upami #Website #Aman #atanapi #Henteu #Aman