Saha anu paling résiko tina panipuan, hacking sareng maling identitas?  (Éta sanés anu anjeun pikirkeun)

Saha anu paling résiko tina panipuan, hacking sareng maling identitas? (Éta sanés anu anjeun pikirkeun)

Diposting pada

Gampang sareng akrab sareng sagala rupa téknologi ngajantenkeun generasi muda janten target anu langkung ageung pikeun panipuan sareng malware.

Upami anjeun naroskeun patarosan ieu sababaraha taun ka pengker, seueur anu tiasa nganggap yén generasi sepuh bakal janten target utama panipuan online. Asup akal. Seuseueurna urang ningali panipuan phishing sareng email salaku rutinitas anu kagok, gampang dilaksanakeun anu dirancang pikeun ngamangpaatkeun jalma-jalma anu kirang pinter digital sapertos generasi ngora.

Sanajan kitu, aya hiji hal héran, ulikan panganyarna ti Deloitte nunjukeun yen generasi ngora, Millennials jeung Gen Z, nyaéta grup nu leuwih gampang jadi korban panipuan online, malware jeung maling identitas. Naha generasi anu parantos hirup sadayana dina dunya anu nyambung ka internét langkung résiko? The angka ngalukis gambar.

Generasi ngora gaduh langkung seueur serangan tibatan generasi sateuacana

Hiji panginten yén ngembang dina umur digital bakal ngajantenkeun Millennials sareng Gen Z langkung kebal kana panipuan online. Sanajan kitu, grup ieu dianggap generasi “technologically savvy”. Tapi kanyataanana béda pisan. Kabiasaan sareng téknologi tiasa nyiptakeun rasa aman palsu, ngajantenkeun aranjeunna langkung rentan ka panipuan online.

Sacara statistik, kasempetan anu saé pikeun generasi ngora sabab online di langkung seueur tempat, sareng aranjeunna nyambung ka dunya ngalangkungan langkung seueur alat. Kanyataanna, panalungtikan nembongkeun, generasi ngora boga 16% kasempetan ragrag kana panipuan online dibandingkeun generasi heubeul anu ngan boga kasempetan 5%.

Seuseueurna urang, kalebet tim panulis ieu, ngagunakeun sababaraha alat dina kahirupan profésional sareng pribadi urang.

Wates antara kahirupan pribadi sareng profésional janten langkung kabur pikeun generasi ngora. Aranjeunna ngabagikeun alat-alat di tempat kerja sareng salami waktos luangna, ngajantenkeun para penjahat cyber ngagampangkeun nyusup kana dua aspék. Penipuan anu dimimitian ku email atanapi pesen anu katingalina teu ngabahayakeun tiasa gancang ningkat kana pelanggaran anu serius, mangaruhan sistem perusahaan, kauangan pribadi sareng mangaruhan reputasi profésional.

Millennials sareng Gen Z damel sareng maén online langkung sering tibatan grup sanés. Aranjeunna transisi mulus tina laptop ka smartphone, ka tablet, komo alat home pinter. Konektipitas ieu nawiskeun genah anu teu tiasa dipungkir, tapi ogé nyayogikeun sababaraha titik éntri pikeun penjahat cyber pikeun ngamangpaatkeun.

Sarerea hoyong genah online bari sababaraha anu hoyong ngatur sadaya alat

Kahayang pikeun pangalaman anu lancar, didorong ku téknologi universal. Urang sadaya ngarasakeun genah yén téhnologi nawarkeun. Kalayan sababaraha ketukan sareng klik, urang tiasa pariksa kasaimbangan kartu kiridit, mayar tagihan, mesen jaket énggal, mésér tikét pesawat, sareng nyarios ka ratusan réréncangan yén urang badé angkat ka Colorado dina bulan Désémber-sadayana dina waktos kirang ti 20 menit. .

Nu bakal geus unimaginable 20 taun ka tukang. Tapi sadaya transaksi anu gampang éta nyababkeun urang kana paradoks jaman digital — urang sadayana hoyong genah sareng konektipitas anu langkung saé, tapi urang henteu paduli pikeun ngatur pajeulitna kaamanan. Hal ieu ngajadikeun malah paling tech-savvy urang beuki rentan ka ancaman cyber.

Conto phishing dina gaya hirup multi-alat

Hayu urang tingali Sarah, profésional pamasaran umur 27 taun anu ngandung paradoks digital. Sarah hirup jeung hirup téknologi panganyarna, jeung smartphone panganyarna, smartwatches jeung alat home pinter. Sarah mangrupikeun profésional digital anu leres, tiasa ngatur padamelan, kahirupan sosial sareng kapentingan pribadi dina sadaya alat anu béda. Sanajan kitu, dunya digital interconnected na ogé ngungkabkeun anjeunna kana resiko.

Hiji poé, Sarah narima sms ngabejaan manehna yen aya muatan curiga dina rekening bank nya. Teras, nalika mariksa emailna, anjeunna ningali pesen énggal ti bankna, anu langsung naroskeun anjeunna log in sareng pariksa akunna pikeun biaya anu curiga. Emailna katingalina ngayakinkeun, lengkep sareng logo bank sareng branding, bahkan ngagaduhan alamat email balesan anu katingalina ngayakinkeun.

Nyaho aya bahaya digital di dunya, anjeunna ngaklik tautan sareng muka halaman login bank. Anjeunna ngasupkeun data pribadi na, tapi sandi éta salah. Tong hariwang, saur Sarah, sigana anjeunna salah ngagunakeun kecap konci (saurna, anjeunna ngahindarkeun kecap konci anu sami dimana-mana). Usaha kadua ogé gagal. Anjeunna ngasupkeun sandi sejen, sarta kaca reloaded, ninggalkeun manehna wondering naon anu lumangsung.

Sarah mungkin karék sadar yén manéhna geus jadi korban scam phishing. Dina hal ieu, cybercriminals ngumpulkeun ngaranna, email, jeung nomer telepon ti web poék. Aranjeunna teras nyiptakeun halaman login palsu pikeun bank, sareng ayeuna parantos ngumpulkeun nami pangguna, sareng sahenteuna dua versi sandi na. Ayeuna aranjeunna tiasa ngaksés rekening bank sareng inpormasi pribadi sareng tiasa nyobian kecap konci dina akun anu sanés anu anjeunna gaduh anu nganggo email anu sami sareng login. Ironisna, kamahéran téhnologis Sarah sabenerna bisa ngarugikeun dirina.

Skeptisisme sehat manglaku ka unggal generasi

Pilihan anu pangsaéna nyaéta mastikeun yén alat anjeun aman, sareng ngajaga pola pikir anu séhat sareng ati-ati.

Naon anu urang tiasa diajar tina carita Sarah sareng paradoks digital? Pertahanan pangsaéna ngalawan panipuan online, malware, sareng maling identitas mangrupikeun kombinasi kaamanan alat anu kuat sareng pola pikir waspada.

  • Mimitian ku ngamankeun alat anjeun. Pastikeun sadaya alat Anjeun ditangtayungan ku nu panganyarna software antipirus, firewall, sareng kecap akses unik anu kuat (pikeun unggal akun anu anjeun gaduh). Apdet rutin sistem operasi sareng aplikasi alat anjeun pikeun nambal kerentanan.
  • Ati-ati: Salawasna ati-ati nalika nampi email, pesen atanapi pamundut inpormasi pribadi anu teu dipénta. Pariksa kaaslian sumberna sateuacan ngaklik tautan atanapi ngabagi data sénsitip.
  • Ngadidik Diri: Tetep terang ngeunaan ancaman cybersecurity panganyarna sareng panipuan. Pangaweruh mangrupikeun senjata anu paling kuat ngalawan penjahat cyber.
  • Anggo Auténtikasi Dua Faktor: Aktipkeun auténtikasi dua faktor sabisana pikeun nambihan lapisan kaamanan tambahan kana akun anjeun.
  • Jaga Inpormasi Pribadi anjeun: Waspada kana inpormasi anu anjeun bagikeun sacara online, khususna dina média sosial. Penjahat cyber sering ngumpulkeun data pribadi tina propil umum.

Sanaos leres yén Millennials sareng Gen Z mangrupikeun generasi anu paling nyaman sareng téknologi, betah éta teu disangka-sangka ngajantenkeun aranjeunna janten target anu langkung umum pikeun panipuan online. Era digital nawiskeun kasempetan sareng genah anu luar biasa, tapi ogé nungtut waspada anu langkung ageung. Ku ngamankeun alat anjeun sareng ngajaga pola pikir anu ati-ati, anjeun tiasa nganapigasi dunya digital kalayan aman sareng ngajagi diri anjeun tina ancaman panipuan online, malware, sareng maling identitas.

#Saha #anu #paling #résiko #tina #panipuan #hacking #sareng #maling #identitas #Éta #sanés #anu #anjeun #pikirkeun

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *